Şöyle bir alıntı buldum forumda"'Kardeşim bende birebir olmasa da çok yakın bir rahatsızlık var.Bilirsin zaten.Kunduracı göğsü var bende.Yani göğüsün hafif içeriye doğru göçük olması.Ben bu sene pmyo başvurusunda bulundum.İstanbul Şükrü Balcı'da girdim mülakatlara ve senin gibi o maddeye güvendim elenmem diye düşünmüştüm.Kunduracı göğsü var dedi ve doktor eledi.Benim rahatsızlığımın tek hal çaresi ameliyat sanıyordum fakat vakum yöntemi varmış göğüsünde göçük olanlarda fakat bu vakum 2650 tl ye patladı bize neyse çok şükür ailem aldı.Allah razı olsun onlardan.Ben şimdi tedavisine bakmaya çalışıyorum yani sırf polislik için.Sizin rahatsızlıkta ameliyat tek çare sanırım.Bir rahatsızlık vermiyor ameliyat ne derece mantıklı zor karar.Sırf görüntü olarak eliyorlar.Herhangi bir rahatsızlık teşkil etmiyor.Güvercin göğüsü kıyafetin dışından belli olabilir belki ama kunduracı göğsü hiç bir yerden belli olmuyor(benimkisi olmuyor en azından)neden elerler anlamam.Birde oraya madde koymuşlar o madde sanırım torpilliler için
Neyse uzun oldu ama durum böyle ben elendim ve tedavisine bakmaya çalışıyorum.Dershaneye gidecem bu sene.Hakkında hayırlısı olsun.