• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğimiz... :(

Askerlikte uzman olarak kalınabilir en düşük lise mezunu alıyolar zaten yazılı sınavı geçsin yeterli
Uzun dönem askerlikten sonra mı oluyor böyle bişi? Sözleşmeli mi kadrolu mu oluyor peki bilginiz var mı? Erkek arkadaşım lisans mezunu bu durumda böyle bi şansımız da var yani?

Şöyle bir alıntı buldum forumda"'Kardeşim bende birebir olmasa da çok yakın bir rahatsızlık var.Bilirsin zaten.Kunduracı göğsü var bende.Yani göğüsün hafif içeriye doğru göçük olması.Ben bu sene pmyo başvurusunda bulundum.İstanbul Şükrü Balcı'da girdim mülakatlara ve senin gibi o maddeye güvendim elenmem diye düşünmüştüm.Kunduracı göğsü var dedi ve doktor eledi.Benim rahatsızlığımın tek hal çaresi ameliyat sanıyordum fakat vakum yöntemi varmış göğüsünde göçük olanlarda fakat bu vakum 2650 tl ye patladı bize neyse çok şükür ailem aldı.Allah razı olsun onlardan.Ben şimdi tedavisine bakmaya çalışıyorum yani sırf polislik için.Sizin rahatsızlıkta ameliyat tek çare sanırım.Bir rahatsızlık vermiyor ameliyat ne derece mantıklı zor karar.Sırf görüntü olarak eliyorlar.Herhangi bir rahatsızlık teşkil etmiyor.Güvercin göğüsü kıyafetin dışından belli olabilir belki ama kunduracı göğsü hiç bir yerden belli olmuyor(benimkisi olmuyor en azından)neden elerler anlamam.Birde oraya madde koymuşlar o madde sanırım torpilliler için
smile.gif
Neyse uzun oldu ama durum böyle ben elendim ve tedavisine bakmaya çalışıyorum.Dershaneye gidecem bu sene.Hakkında hayırlısı olsun.

Şöyle bir alıntı buldum forumda"'Kardeşim bende birebir olmasa da çok yakın bir rahatsızlık var.Bilirsin zaten.Kunduracı göğsü var bende.Yani göğüsün hafif içeriye doğru göçük olması.Ben bu sene pmyo başvurusunda bulundum.İstanbul Şükrü Balcı'da girdim mülakatlara ve senin gibi o maddeye güvendim elenmem diye düşünmüştüm.Kunduracı göğsü var dedi ve doktor eledi.Benim rahatsızlığımın tek hal çaresi ameliyat sanıyordum fakat vakum yöntemi varmış göğüsünde göçük olanlarda fakat bu vakum 2650 tl ye patladı bize neyse çok şükür ailem aldı.Allah razı olsun onlardan.Ben şimdi tedavisine bakmaya çalışıyorum yani sırf polislik için.Sizin rahatsızlıkta ameliyat tek çare sanırım.Bir rahatsızlık vermiyor ameliyat ne derece mantıklı zor karar.Sırf görüntü olarak eliyorlar.Herhangi bir rahatsızlık teşkil etmiyor.Güvercin göğüsü kıyafetin dışından belli olabilir belki ama kunduracı göğsü hiç bir yerden belli olmuyor(benimkisi olmuyor en azından)neden elerler anlamam.Birde oraya madde koymuşlar o madde sanırım torpilliler için
smile.gif
Neyse uzun oldu ama durum böyle ben elendim ve tedavisine bakmaya çalışıyorum.Dershaneye gidecem bu sene.Hakkında hayırlısı olsun.
Ben de çok yorum okudum bu konuyla ilgili deneyimli kişilere danıştık normalde sorun edilmemesi gerekiyormuş sağlık açısından sorun yok ve dışardan da belli olmuyor ama işte elemek istediklerinde çok güzel bi bahane Allahım yardımcımız olsun.

Ben de çok yorum okudum bu konuyla ilgili deneyimli kişilere danıştık normalde sorun edilmemesi gerekiyormuş sağlık açısından sorun yok ve dışardan da belli olmuyor ama işte elemek istediklerinde çok güzel bi bahane Allahım yardımcımız olsun.

Diş için bile elediklerini duydum ben..
Polis mi seçiyorlar foto model mi şaşırtıcı doğrusu..

Hakkınızda hayırlısı olsun benim eşim de pomemden polis oldu ama ben
öğretmen olarak atansaydı da gerek kalmasaydı buna çok isterdim.
Hayatımızda her anlamda sıkıntı..

Sizin sıkıntılarınız bitsin inşallah..

Tekrar ygsye girsin tekrar universite okusun cok mu yasi? Kac yasinda yani boyle bisey yapabilir kesin cozum olabilir yoksa diger turlu cok zor. Ben bilgisayar bolumu okuyorum bende is bulamiyorum almiyolar :( tekrar ygs ye girip saglik alanina yogunlasmayi dusunuyorum

Diş için bile elediklerini duydum ben..
Polis mi seçiyorlar foto model mi şaşırtıcı doğrusu..

Hakkınızda hayırlısı olsun benim eşim de pomemden polis oldu ama ben
öğretmen olarak atansaydı da gerek kalmasaydı buna çok isterdim.
Hayatımızda her anlamda sıkıntı..

Sizin sıkıntılarınız bitsin inşallah..
Çooook haklısınız keşke herkes kendi işini sıkıntısızca yapabilse ülkemiz için çok ütopik bi istek oldu farkındayım. Bize bi de diş sıkıntısı çıktı ozaman bu işten de umudum tükendi çıkmazda hissediyoruz kendimizi... Allah herkesin yardımcısı olsun....

Tekrar ygsye girsin tekrar universite okusun cok mu yasi? Kac yasinda yani boyle bisey yapabilir kesin cozum olabilir yoksa diger turlu cok zor. Ben bilgisayar bolumu okuyorum bende is bulamiyorum almiyolar :KK43: tekrar ygs ye girip saglik alanina yogunlasmayi dusunuyorum
Bizim için çok zor böyle bişi 25yaşındayız artık tekrar hazırlanması çok zor olur onun için bilgilerini tazelemesi fln... Zaten artık ailesine yük olmak da çok zarar veriyo ki olmamaya çalışıyo üç kuruşa çalışıp krndi ihtiyaçlarına yetiyo şuan sadece

Bizim için çok zor böyle bişi 25yaşındayız artık tekrar hazırlanması çok zor olur onun için bilgilerini tazelemesi fln... Zaten artık ailesine yük olmak da çok zarar veriyo ki olmamaya çalışıyo üç kuruşa çalışıp krndi ihtiyaçlarına yetiyo şuan sadece

Anladiiim sey yapabilir aslinda guvenlik sertifikasi alabilir ve kpss sinaviyla devlete girebilir kpssde 40puan falan yapinca devlette guvenlik olunabiliyomus daha sonra da karakollarda falan calisabiliyomus diye duymustum ben bu yil kpss ye girecegim yerde bi kadin dedi oglu bu yuzden giriyomus sinava. Yani devlette istiyosa boyle de yapabilir

Anladiiim sey yapabilir aslinda guvenlik sertifikasi alabilir ve kpss sinaviyla devlete girebilir kpssde 40puan falan yapinca devlette guvenlik olunabiliyomus daha sonra da karakollarda falan calisabiliyomus diye duymustum ben bu yil kpss ye girecegim yerde bi kadin dedi oglu bu yuzden giriyomus sinava. Yani devlette istiyosa boyle de yapabilir
Aaaa bilmiyordum böyle bişi olduğunu araştıralım çok sağol gerçekten her imkan bi umut :)

Polislikte tipe bakiyolar ya arkadasim nezaman gorse bunlar ne boyle manken gibi ozel secmece mubarek der: D yani bizim okulun onunde bekleyen polisler nazarlik takilacak cinstendi.

Bu arada su gogus muhabbetini yeni ogrendim normal askerlikte de mi sorun ki acaba? İki ay once ayrildigim sevgilimin de oyle bariz bi'cokuklugu vardi yumruk yemis de ice gocmus gibi dogdugundan beri oyleymis. Doktorlar saglik sorunu olmaz demis ama sıkıntı demek ki: /

Bence askerligini yapsin. Ozel baska turlu almiyo sonucta is ogretecek emek verecek calisan da ben askere deyip cekip gidecek.

Polislikte tipe bakiyolar ya arkadasim nezaman gorse bunlar ne boyle manken gibi ozel secmece mubarek der: D yani bizim okulun onunde bekleyen polisler nazarlik takilacak cinstendi.

Bu arada su gogus muhabbetini yeni ogrendim normal askerlikte de mi sorun ki acaba? İki ay once ayrildigim sevgilimin de oyle bariz bi'cokuklugu vardi yumruk yemis de ice gocmus gibi dogdugundan beri oyleymis. Doktorlar saglik sorunu olmaz demis ama sıkıntı demek ki: /

Bence askerligini yapsin. Ozel baska turlu almiyo sonucta is ogretecek emek verecek calisan da ben askere deyip cekip gidecek.
Sağlık konusunda sıkıntısı yok askerlikte de sıkıntı olcağını sanmıyorum yani çürük raporu vermezler ama askerde kalıp yükselmekte sıkıntı çıkabilirmiş. Biz de askerliği önceliğe verdik...

Yooo haberimiz var ama yani ilan geri çekildi ama iptal olmaz diye düşünüyoruz okadar insanın umuduyla oynamazlar diye düşünüyorum inş. Yani. Ertelenmiş olabilr yada alıncak rakam artcak diye umutediyoruz bu olaylarda polis yetersiz kalmış
bende polis alımı iptal oldu diye biliyorum :(

İşsiz bir insanın özel sektör istemem devlet olsun demesini anlayamıyorum malesef. Bu iş için çabalamak değil, rahat için çabalamak benim gözümde. Özelde bir başlasın, çalışsın. Sınavı kazanırsa da devlete geçsin ilerde.

Güvercin göğüs nedir bilmiyorum ama polilik için kabul görmeyen bir şartsa askerlik için daha büyük engel olur.

polilik te ne demek..bana yazımda az önce hata ararken ve dalga geçerken kendini bir şey zannettin kendinde ne yazmışsın öyle...gülme komşuna... gelir başına...:KK70:

Sende kendimi gördüm ya :) Bizim de 3 senelik bir ilişkimiz var. Benim düzenli bi işim var çok şükür. Benim erkek arkadaşım da arkeolog. Şuan yüksek lisans yapıyor. İnşallah okulda kalmayı planlıyor. Biz de geleceğimizi buna göre planladık. Olmazsa web, tasarım gibi işlere yönelicek. Yani onu yapmam bunu yapamam demiycek bi erkek bi saatten sonra.

Amin Allahım herkesin yardımcısı olsun. Bölümü arkeoloji. Torpil olayından da nefret etmiş durumdayız okadar çok hak yeniyor ki. Aslında çok çalışkandır istese herşeyi yapar elinden kurtulmaz ama işte bi fırsat olsa
formasyon alip ogretmen oluyordu bi ara arkeologlar.. tarih, sanat tarihi filan.. var mi hala oyle bsyler? bi de ozelde de olsa bence bi yerden baslasin.. herkes devlette olacak diye kaide yok.. belki daha sonra olur.. iki yillik ise yarar bi bolum de okuyabilir aciktan, askerdeyken filan bitirir.. aslinda yapacak seyler var, degerlendirmek gerek.. Allah yardimciniz olsun..

Back
X