- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
- 123
Kızlar derdim büyük 3yıldır biriyle birlikteyim. Erkek arkadaşımın iş problemi var okuduğu bölüm malesef iş olanağı olmayan bi bölüm. Zamanında bilinçsiz tercih yapması nedeniyle şuan sıkıntıdayız. O da çok dert ediyor ben de. Ve belki de tek bu sebeple geleceğimiz için adım atamıyoruz. Benim işim var çok şükür ama o biçok şey denedi hep yüzüne kapandı kapı. Özel istemiyor güvencem olmaz Devlet olsun diyor ama ne denese olmuyor olmuyor suan bi şans daha var önümüzde polislik ve çoook istiyor. Kendimi umutlandırmak istemiyorum çok üzülürüm sonra aslında boyu uzun fiziği düzgün ama güvercin göğsü var sıkıntı çıkar diye çok korkuyoruz. Bu da yüzümüze kapanırsa naparız? Askere giderim diyor uzun dönem askerlik yaparım ve askerde kalırım diyor (bilmiyorum mümkün mü böyle bişi) olmazsa askerden sonra iş kovalarım bulurum diyo. Kalifiye elemanlar bile iş bulmakta zorlanırken napabilir diye düşünüyorum Bilmiyorum o kadar çok dert ediyorum ki eminim o da çok sıkıntıda. Zaten umursamasa dert etmese ben de dert etmez yol yakınken dönerdim geri ama çabalıyor görüyorum üzülüyor... Napmamız lazım kızlar nolur akıl verin takıldığımız yer polislik olmazsa önce askere gitsin sonra mı iş bakınsın yoksa askerden önce işini ayarlasın mı gerçi ozaman da askerlik problem olarak çıkıyor karşımıza çıkmazdayız kızlar neye elimizi atsak kuruyor