Gelecegımızi çaldılar

Sema altungan

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
74
1
296
mrb arkadslar canım öyle sıkkın kı. 2,5 yıldır beraberdık erkek arkadaşımla ailesi benden önce hep başka bırını düşünmüş oğullarına bu yüzden benı asla kabullenmedıler. ne yaparsam yapayım sevdıremedım kendımı. kavga dövüş tanışmaya geldiler. ailemle tanıstılar ama hala kabul etmedıler benı. aileme ve bana sizler cok ıyısınız ama bız baskasını ıstıyoruz deyınce ipler koptu ve bitti. sevgılım ne yaparsa yapsın ikna edemedi. onuda istemedıgı bırıyle evlendırmek istıyorlar. artık tukendım resmen. erkek arkadasımla 3 aydır ugrasıyorduk bır isteme olsun dıye ama olmadı ne olursa olsun gelmedıler ve ayrıldık . Ayrıldık cunku artık aıleler tamamen bılıyor. ayrıldık cunku bana daha şimdiden bunları yaptılar istemediler kabul etmedıler ve sureklı kusur buldular. tum hayallerımızı yıktılar. evlılık ve bebek hayallerımız vardı başımıza çaldılar şimdi ıkımızde bıtmiş haldeyız ruh gibiyiz. ne yaparım bılmıyorum onsuz.yardım edın nasıl geçer bu acı

Canim benim simdi uzuluyorsun ama bu durumda en iyisi ayrilmak sanki.burada neler goruyoruz.
Sevgilin simdi ailesine sirtini donup senle evlense bile sonra mutlaka anneci olacak.atamaz satamaz.sonra da sana kabus dolu gunler.
Davul bile dengi dengine....

aılesıne sırtını dondu ama bu bıle ıse yaramadı. nedensız bır sekılde sadece kendı ıstedıklerı ile evlensın istıyorlar. aylardır her gun ağlıyorum psıkolojıkmen erıdım bıttım

Yani ailesine sirtini dondu ne oldu ki evi mi terk etti nikah gunu mu aldi nedir ki?
Yok onlara kus ama gene evde kaliyor dersen...yarin bi gun sevgilin anasonin buldugu kizla evlenir...

Ustelik seni istememeleri nedensiz degildir bence.onlarin aklonda biri vardir.o kisiden de belli cikarlari vardir.
Yoksa birbirini seven iki genci kim niye ayirsin k

evet ıstedıklerı bırı var benı bu yuzden ıstemyorlar. kendı ısteklerı yuzunden ayırdılar..her neyse artık sorunum bu acıya nasıl katlanırım nasıl unutırum hayallerımızı yıktılar tamamen bıtmiş durumdayız

Hangi çağda yaşıyoruz
erkek arkadaşınızın ailesi galiba çocuklarına eş değilde,kendilerine eşya alıyorlar
Nasıl istemediği biriyle evlendirmek isterler,şu devirde bunlar bana çok garip geliyor desem

Çok kızdım
O ne öyle biz istemiyoruz falan sanki kendileri evlenecek
Böyle bir aileyle er yada geç bıkardın,tükenirdin,en iyisi böyle olmuş

Unutman zor elbetteki ama surekli aglayarak basarili olamazsin.
Tamamen ayrildiginiza eminsen once ona ait onu hatirlatacak ne varsa herseyi atacaksin.kilik kiyafet de dahil.sonra da kendini ailene arkadaslarina vereceksin.okuyorsan okuluna calisiyorsan isine adapte olacaksin.
Ac cami simdi git bi temiz hava al.yenile kendini.hayat senin ve yanlizca bir kez elde ediyorsun.tadini cikar.
Elbet bir gun seni sulalesiyle beraber cok sevecek bir babayigit cikacak karsina. Yasadiklarinin benzerini yasamis bir ablan olarak nacizane tavsiyem.
Not;simdi beni cok isteyen bir es ve ailye gelin oldum.12 senelik evliyim iki cocugum var ve esim bana cay demliyor su anda:))))

mutlu olur muyum bılmıyorum ama sadece onunla hayal kurdum ben ılerde baska nasıl bırıyle o hayallerı gerceklerstırırım?

bu nasıl bir iştir, kaç yaşında erkek arkadaşınız, madem ailesine sırtını dönmüş, onların yanına uğramıyormuş, o zaman evlenmenize mani olan ne...

Eger nasibinizde kavusmak varsa isterse dunya biraraya gelsin yine engelleyemez..
Ama yoksa eger zaten herkes istese de biraraya gelemezsiniz canim..
Aglayarak uzulerek birseye care bulamazsin, biliyorum aci bi durum sanki dunyan kararmis hayatin sönmüs gibi..
Ama zamanla gececek emin ol buna.
Allaha dua et hayirlisini iste derdinden buyuk Rabbin var. Ona sigin aglayip kendini uzme..
Hakkinda hayirliysla olsun, hayirsizsa zaten olmasin.. Oyle degil mi.. Vardir her ser görünende bir hayir..
Söylemesi kolay gibisinden dusunebilirsin ama seni anliyorum ben buna emin olabilirsin...
üzülme dua et icin ferahlar careler yalniz Allahtadir...

bu nasıl bir iştir, kaç yaşında erkek arkadaşınız, madem ailesine sırtını dönmüş, onların yanına uğramıyormuş, o zaman evlenmenize mani olan ne...

erkek arkadsım 29 yasında sızce aılesı ıstemeyen ınsana bır kız babası kızını verır mı?
ıstemıyoruz dıye bastıran bır aıleye hayatta kız vermez babam

Olursun mutlu niye olmayasin ki.her kurulan hayal gercek olacak diye bir kural yok.
Beynine reset cek,format at,kapatip ac.
Dunyanin merkezi eski sevgilin degil.

Durumuna uzuldum. Sana dicegm tek sey şu..
Ölüm acisiii unutuluyor, acisi diniyor.
Zamanla hersey gecer.
Dilegim de şu.
Umarim hersey yoluna girer. Ailesi degil de siz kazanirsinz.
Allah yardimcin olsun. Dua et. Hayirlisi ne ise sizin icin o olsun

İki seven insan gercekten evlenmek isterse evlenir, hic bi guc engelleyemez. Bu kadar net..

Vakti zamaninda kiz basima anneme, babama rest cektim, beni kaybetmemek icin cıt cikaramadilar. Erkek adammi yapamayacak? 3 gun uzulur, 3 gun sora gorursun bi yerde nisan, dugun fotollarini.. Sen uzuldugunle kalirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…