Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm canlarım nasılsınz?cok sükür hamıslıgım ıyı gıdıyor bu pazartesı kesemızı görecez nasıp olursa.
denefım annene cok gecmıs olsun canım allah sıflar versın.
zuhalcım sen nasılsın canım cok sık göremıyoruz senı.
sweetım bende tahlılın pesıne hemen dr gıtmedım ıkı hafta sonra gel dedı bana sanırım 5. haftaya denk gelıyo bakalım görecekmıyıs kesemızı.

ay ağzına sağlık.
sen hamile olduğunu öğrendin o sana 2 hafta sorna dedi değilmi ay iyi bari
bazı topikler baktım.15 günde bir gidip bakıyorlamış.ama sonuç aynı
ne gerek bir şey göremeyeceğini bile bile gidip ultarsodna arayış yapmanın değilmi?
hem bebeğimi geidp de göremezsme ben delice şeelr düşünüürm.
gerçei şu an bir bebek varmş gibi gelmiyor, hiisedemiyorum.kısmetse keseyi görünce inşallah hissederim bir şeyler.
ay canım az önce yemekte turşu vardı o akda rçok yedimki asitli bir şey halbuki ,zarar mı veriyoruz bilmem.
am tutamıyorum kendimi.zaten çok yemeye başladım ben duba gibi oalcaüım galiba.
denefim
düzce nereye bağlıydı ya
benim akfm karıştı hep hedense seni gebzeden sonra diye hayal etimiştim.
nerde canım ya bir söyelesene yola çıkmışken dönmeyeyeim.:))

ay ağzına sağlık.
sen hamile olduğunu öğrendin o sana 2 hafta sorna dedi değilmi.......

swet cim canım gözün aydın çok çok sevindim ya tebrik ederim tatlımhihoyyythihoyyyt
Rabbim sağlıkllı hamilelik geçirmeni ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım:nazar: bebişin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :emir_bebek::ecrin_bebek:
Darısı isteyen herkesin başına olsun (aminnnn) inşalllah

denefcim anneciğine çok geçmiş olsun canım acil şifalar tatlımm..

lotusum canım tedavin nasıl gidiyor canım Allah yolunu açık eylesin yar ve yardımcın olsun tatlımm

radyolojim canım nasılsın tatlım öpüyorum canım

esracım başınız sağ olsun tatlım arkadaşınıza Allah sabırlar versin..

Ebu Turab hz lerinin bir sözü vardır çok severim derdi;
Dün geçti,bugünü düşünürüm yarını varmı
Gençliğede güvenmem ölen hep ihtiyarmı
Rabbim her şeyin hayırlıısnı versin sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah...

Alhan cım yeğenimiz nasıl canım .... kendinize iyi bakın

mumuu cum canım nasılsın görüşemiyoruz..

myhopecim canım öpüyorum

naz cım canım sıkma kendini bu kadar

pınk rosem canım nasılsın

seherim bebişlerinle birlikte nasılsın bakalım Rabbim korusun inşallah hamişlerimizi

gbt cim canım nasılsın şeker

zuhalcim sende iyisindir umarım şekercim

nevincim huu nasılsın tatlım öpüyorum

nehir cim bacım nasılsın şeker
adını hatırlayamadığım arkadaşlarım da varsa affola
herkesi kocaman öpüyorum Şeniz hepinizi çok seviyorum kendinize ii bakın
bu aralar koşuşturmalarım var pek giremiyorum kk ya özür emi...
herkese sevgilera.s.

naz niye nany geçit ne dedielr.ne diye naay anlatsan canım lütfen çok eğer canını sıkmadıalrsa zaten bu ilk hepsi de oalcak değil ya
ya şimdi şöle sölim zaten internetten baş vurduğum için resmim
falan vardı adan zeye bütün bilgiler yazılmış falan benim hakkımda
beni çağırdılar görüşmeye ben olur yada olmaz bi cevap istiyorum
tekrardan bana bir form verdiler aynı sorular vs tecrübeler referanslar vs
işde 12 saat çalışılıyor ayakda vardiyalı hafta sonu tatil yok hafta içi
eyvallah ama bu ön görüşme birdaha çağıracaklar.Hayatım zaten işsizim
birde bana karşı yaka maslağa gittim bilirsin dünyanın yol parası eşim tek
yollamıyor annem yanımda çok üzüldüm yani ikinci görüşmeye gitmeyi
düşünmüyorum zaten senağlamasenağlamaişde böle swatcumÇok üzgünüm çoook
nazım canım.olsun başka iş bulursun.hayırlısı olsun .huzurla çalışacagın yer olsun yeterkiii.keyfin niye yok bakem senin...oldumu hiç yakıştımı sana.sen motive ederdin beni....canım öpt seni kib
aman e denefim bu işverenler insanda keyifmi bırakır allah aşkına
nese düzeldim biraz pes etmek yok iş piyasası beni bekler :roflol:
benden kurtulamazlar :dilcikar:

canlarım hayırlı akşamlar hepinize
kimsecikler yok buralarda bende biraz durur kaçarım sonra
mavişim iyiyim canım görüşemiyoruz bu aralar.umarım sen de iyisindir
denefim online gördüm seni ama buralarda yoksun

canlarım slm.............gıremedım dunden berı kk ya.......sıtenın sorunlu saatlerıne denk geldım...profılımden baska yere ulasamadım...bende rahatsızım canlar ya grıp degıl de usutme gıbı kalkamadım bugun yataktan......
persembe kontrolum var yıne ultrasona gırıcem..........cumartesı yumurtalar toplanabılır...sona yaklasıyoruz yanı heyecanlıyım.........
DENEFCIM annene cok gecmıs olsun,omru uzun olsun ınsallah..............:Saruboceq:
ALHANCIM,SVETCIM dıkkat edın kendınıze lutfen hayırlı haberler beklıyoruz............:teytey:
ESRACIM basınız sagolsun canım malasaf olum hayatın en beklenmedık gercegı........:çok üzgünüm:.
NAZIM hayırlısıyla daha guzel ıs kapıların acılıır ınsallah.......:Saruboceq:
PINKROSEM,G_B_K,ZUHALCIM nbr kızlar gorusemıyoruz......Şeniz
MYHOPEM 10 gunmu kaldı canım hadı hayırlısı............:dance:
MUMUCUM nbr???canım ya bu yumurta toplama agrılıymıs napsak kı??agrılımı gercekten?:çok üzgünüm:
MAVI AY cım nbr??????hersey yolundamı guzelım?????kaydirigubbakcemile5
RADYOLOJIM gorev ıcın ozel yolladım canım aldınmı????????yerimseniben

NEVINCIM,NEHIRCIM super bacılar nbr,ıs hayatına devammı??????ozluyoruz ama bız sızı.......Şeniz
BURCU nerelerdesın canım gorusemedık????????
kızlar yagmurdan hala haber yok dımı ya.............merak edıyorum onu.............ınsallah aramıza hamıs olarak doner.......
adını sayamadıgım arkadasım varsa affola kızlar.........bu aralar pek gremıyorum kusura bakmayın.........sevgılerımle

günaydın millet....cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.ALLAH ülkemizi kötü düşmanlardan korusun.
nazım insallah hayırlı bi iş bulursun canım.radyolojim evet akşam bi ara açtım ..sitede sorun vardı 10 dakika baktım açılmayınca kapattım...
lotusum yagmurdan haber yok ya.ben keşke msn adresini alsaydım diye şimdi kendi kendime kızıyom.çok iyi niyetli bi kardeşimizdi.insallah hamişimmmmm diuye burdan bize bi ses eder..
lotusum.çektigin agrılar sana bebe sesleriyle dönsün canım.ikizin olsun.bi kız bi erkek olarak:lepi::teytey::hooray::emir_bebek:

selam denefim sadece sen varsın burda
ben bugün evdeim canım.geç kalktım.sonra kahvaltı sonra da temizliğe başladım.malum hafta sonlarım ful dolu oluyo.ya bi yere gidiyoruz ya biri bize geliyo.bu hafta sonu da dolu.o yüzden bugünü evde değerlendireyim dedim.
ben zaten topiğin bekçisi gibi oldum.gece gündüz giren bi sen bi de ben varız.artık utanıyorum.herkes diycekki bu kız netin başında yatıp netin başında mı uyanıyo diye.
dün akşam girilmiyodu kk ya.
az önce de alhanla görüştüm msn de.o giremediğini söyledi.şimdi de evde işleri varmış.onları halletmeye gitti.
bence herkes problemden dolayı giremiyodur.gerçi ben dediğim gibi daha yeni teşebbüs ettim girmeye.yani bugünlük böyle oldu.vaktim olmadı.
ben burayı bırkacak gibi görünmüyorum canım kendi adım asööleyim.hep burdayım.diğer arkadaşları bilemem
kocaman öpüyorum seni.muucckk

lotusum allah bu yolda çektiğin emekleri boşa çıkarmadan sana çifter çifter bebişler nasip etsincanım.allah yardımcın olsun inş.

selam denefim sadece sen varsın burda
ben bugün evdeim canım.geç kalktım.sonra kahvaltı sonra da temizliğe başladım.malum hafta sonlarım ful dolu oluyo.ya bi yere gidiyoruz ya biri bize geliyo.bu hafta sonu da dolu.o yüzden bugünü evde değerlendireyim dedim.
ben zaten topiğin bekçisi gibi oldum.gece gündüz giren bi sen bi de ben varız.artık utanıyorum.herkes diycekki bu kız netin başında yatıp netin başında mı uyanıyo diye.
dün akşam girilmiyodu kk ya.
az önce de alhanla görüştüm msn de.o giremediğini söyledi.şimdi de evde işleri varmış.onları halletmeye gitti.
bence herkes problemden dolayı giremiyodur.gerçi ben dediğim gibi daha yeni teşebbüs ettim girmeye.yani bugünlük böyle oldu.vaktim olmadı.
ben burayı bırkacak gibi görünmüyorum canım kendi adım asööleyim.hep burdayım.diğer arkadaşları bilemem
kocaman öpüyorum seni.muucckk

canım benim cevap verdigin için çok tesekkür ediyorum...beni yalnız bırakmadın sagol....ben bugün bu topigi sessiz görünce anaaaaa ne oluyoz dedim...kimsecikler gelmemiş.kendimi hemen depresyonda hissettim:delphin:...bende seni öpt canım...

Kizlar ben siteye o akdar zor girim ki.sayfa bile açilmiyor.
Sabah 8,30 dan bu yana dolaşiyorum kk ya girmek için.
Tam pes deim sayfa açildi.
Inşallah mesajim gelir.

selam kızlar :)
kk ya yeni katıldım:) 1 senelik evliyim... bebişim olmasını cok istiyorum ama cok korkuyorum... simdiye kadar hic denemedik ama zaten deneyecek cesaretimde yok

Herkese selamlar...Ay nihayet 3 gündür anca fırsat bulabildimde girebildim.Daha sweetçimi bile tebrik edemedim yaa..Dün gece anca alabildim bisayarı elime,anaaa ne göreyim internet sayfası görüntülenemiyor.Hani problem çıkmıcaktı bidaha,sorunsuz girebilecektik güya,neyse puf....

Sweet çim oyoyoyoy....Yirim ben sizi yirim..Hadi bakalım hayırlısı canım..Şu keseleri görüp nabızlarıda duyarsak süper olacak Allahın izniyle...Rabbim hayırlı sağlıkkı evlat etsin...Hayırlı sağlıklı bi hamilelik geçir inşallah,sağlınızla kucağına alman nasip olsun ,mutlulukla huzurla büyütmek,güzel günlerini görmek nasip olsun hayırlısıyla...

Denefçim,geçmişi okuyamadım ama annen için geçmiş olsun denilmiş...Bende diyorum geçmiş olsun canım,Rabbim şifalar versin,uzun sağlıklı ömürler versin..

Kızlaaarrrr,hepinizin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla mutlulukla nasip olsun..

Lotusçum çalışmaya devam be güzelim...Cumartesiyede bişey kalmadı heyecan varmı heyecan?

Mavişim nerdesin kız...Bana diyon ama sende pek uğramıyon yani:)))

Öptüm hepinizi,şekerler kendinize iyi bakın emi_?

Hamişler bize bol bol dua etmeyin tamammı?görüşmek üzere.....

nevin gız bacum niye yazmıyon...:uhm:
demiştim baktım yazmışın canım.hoş geldin.....sagol bacım.ALLAH razı olsun.evet sabahtır bende gelemiştim topige...şimdi çok rahat açılıyo... sayfalar

Son düzenleme:
nevin gız bacum niye yazmıyon...:uhm:
demiştim baktım yazmışın canım.hoş geldin.....sagol bacım.ALLAH razı olsun.evet sabahtır bende gelemiştim topige...şimdi çok rahat açılıyo... sayfalar

Hee gızz yazıyomda gönremiyorum be yaaa...Bu dükkanın interneti antika arada bi kesilip duruyor.Pos cihazları bozuyomuymuş neymiş...Amaaaan neyse ne...Gönderebildiğim kadar gönderecem inşallah...
Eee ne var ne yok bakam,ne ediyon kız evinde anlat bakam.Tekrar geçmiş olsun annene,hayırdır nesi var okuyamadım geçmişi yaaa.Zati zor açılıyor sayfalar...

nevinırmak ne güzel yazmışsın.allah razı olsun.senin gönlünden geçenlerdeaynen böyle sıra ileolsun.ve diğer arkadaşalrınmında.
ya bir de dediğin gibi ilk aşamayı aşsak kalp atışı , kese, ve ilk tarama testi felan diyorlar
aya valla nevinim ırmağım ,canım darısı sana ve siteyen herkese olsun.

az önce ağustosta doğum işyerinde ki sekrteer geldi .bebeğinide alıp aman allahım.inanamıyorsunçya
en son gördüğümde karnınd idi annesinin.yav şimdibana gülücük atıyor.
allahım maşallah
inşallah bizlerde o günelri görürüz.
yavrum gel bebeğim inşallah hayırla sağlıkla ay sabırıszlık geldi birden
kzılar allahım hepimzie kucağımıza alıp gezmerlere çıkamyı nasip etisn.
ayyy anam ayyyy .bir de kucağımd agaz çıakrıd velet..
huy öğretme benimkine terbiyesiz dedim.::))

slm canlarım nasılsınz?cok sükür hamıslıgım ıyı gıdıyor bu pazartesı kesemızı görecez nasıp olursa.
denefım annene cok gecmıs olsun canım allah sıflar versın.
zuhalcım sen nasılsın canım cok sık göremıyoruz senı.
sweetım bende tahlılın pesıne hemen dr gıtmedım ıkı hafta sonra gel dedı bana sanırım 5. haftaya denk gelıyo bakalım görecekmıyıs kesemızı.

alhan cnm bende yyim cnm tşk ederim çok sık giremedim 2 hafta çünki kış temizliğim vardı tam bitti derken kombimiz su kaçırmaya başladı halılar felan kurutacam diye canım çıktı cnm bende senin gibi :emir_bebek:hamile kalabilmek için can atıyorum inan ama bu koşuşturmada bazen aklımdan çıkıveriyo:dance: böyle işte kızlar durumlar:1hug:a.s.

zeeeynep hoşageldin cnm , ALHAN teşekkür edrim iyiim canım 2 haftadır kış temizliğim vardı bu yüzden fazla giremedim siteye inşallah artık daha fazla burda olucam.

Back
X