Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

oooooooooo havalar 5000

sositosositosositososito

seni güldürdümse ne mutlu mumucum baya kaynatmışınız ama ben gelince kimse yok:sm_confused:

Burdayız be nazım..Muhabbetinde ne zaman coşacağı hiç belli olmuyorkaydirigubbakcemile3

Elif sen 7 demi 7buçuktamı çarşıda olursun?
Bide yarın gelemeyeceğini söylemeyi unutma tükana..

Elif mi:1shok:
Ayy bi an hiç bana dememişsin gibi geldi:roflol:
Dedim elif kim:roflol:

herhaldeee zemuszemus hatta 10.000 :roflol:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay ınanmıyorum yaaaa bır ton şey yazdııım hepsiii uçtu gittii çok kızdım şimdiii çook klava: okadar seyi bastan yazamamkı ama beeeen
neyse kızlar cümleten ıyısınzdır ınsallah bu seferlık böyle olsun sonra teker teker hatrınızı sorarımm. kafamçokkarıştı

DOĞRU SÖLÜYORSUN NEHıRıM BEN HERZAMAN KATILAMIYORUM MALESEF
aman bunada şükür ya hiç giremeseydim
bende bir türlü vakit bulup kartımı sipariş edemedim ya
evde bi otursam pc başına yapıcam hepinize 10.500 hava atacamda
vakit yok işde offfffffff...
mumum nevinim cevap için teşekkürler

Hoşgeldin alhanımm.
O hepimize oluyor yaa çok sinir bi durum.

Nazım aman hemen sipariş et. Kazen abi 1 ay tatile çıkacak, çok sonraya kalırsın sonra.
Aman sen bizi habersiz bırakmada, az girsende napalım. ış bu. Sen bizi merakta bırakma yeter.

kızlar diyin bakem bana nereden başvuruyorduk şu karta
vaktim yok benim hazırcıyım ben nehirim bi link atıver bacına

Alhanım naza verdiğim linkte yazıyor. Ben eksik anlatabilerem şimdi.
Ama hiç bi işe yaramasada alırdım hatıra niyetine..

slm kızlar ay ben defnemizi daha yeni gördüm.maşşallah .ALLAH nazardan korusun bütün yegenlerimizSaruboceq::Saruboceq:

nevincim seni düşünüreken aklıma takıldı senin yumurta toplandıktan sonraki ağrıların...canım benim inşallah bu mesajımı okursun...ameliyathaneye girdiğin zaman dr.na ve hemşirelere çok ağrın olduğunu ve ayıkmadan önce sana ağrı kesici iğne yapmalarını ısrarla söyle canım...çünkü o iğneye herkese vurmuyorlar...beni biliyorsun daha önce çok ağrı çekmiştim ama bunda söyledim o yüzden hiç ağrım olmadı...inşallah bu msj.okursun...ya da nehir sen okursan ablacığına ilet canım.......

hayırlı sabahlar sevgili arkadaşlarım :1hug:

biliyorsunuz bugün nevinimiz yumurta toplama işlemleri için ankara'ya gidecek..
bu sefer nehir'de yanında olacak inş.
hayırlı haberlerle dönerler inşaallahhh :Saruboceq:

dün beni lotusum aradı :asigim:
yaa maşaallah sübhanallah öyle tatlı bir kişilikkiii
gerçekten dediğiniz gibi, cana yakın, içten ...
Allah razı olsun ondan çokkk mutlu etti beni :1hug:
ilyas burak'ta sarılık durumu vardı ya, çok şükür risk sınırında değilmiş.. atlatacak hayırlısıyla inş.

ve hepinize teker teker çok selamını iletmemi istedi..
benim bir süre nete girmem çok zor dedi.. anca onlar uyuyunca o da biraz uyuyabiliyormuş..
ee tatlılığı çok olduğu gibi, zorluğu da çok tabii..

selam kızlar ben geldim şimdi geldik eve
ee pinkçim hoşgeldin
gelişmeler nasıll ?
okumamıştır diye ben mesajla bildirdirdim gülyüzlüm
sağol a.s.

günaydınlar.
inşallah nevinimizin işlemleri başarıyla gerçekleşir.yumoşları sağlıklı birşekilde toplanır inş.
hadi bakalım ihlas bebekleri.bekliyoruz sizi :)

GÜNAYDIN KIZLAR NEVıNıM ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM DUALARIM SENıNLE
öpüyorum hepinizi kızlar nanakdan
lotusum özelden nonu atsanda bizde bi arasak seni güzel bacım göz aydınlığı için
aranacaklar çoğaldı valla myhopem sende yolla bacım nonu bana swetim sende bacım
hepinizi arıyacağım allah izin verirse tekrardan bebeklerimiz hayırlı uğurlu olsun inş
vatana millete hayılı evlatlar olsun allah bizlerede nasib etsin amin.

günaydın bacılarum,

nevincimin işi rast gider inşallah,:Saruboceq:ağrısız sızız kurrtulur ve çok çok sağlıklı ebriyoları oluşur inşallah:Saruboceq:

çileğim ilettiğin için teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…