Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canlarım merhaba
radyolojimin yazını okuyunca okadar duygulandımki anlatamam..Canım cok teşekkur ederim iyi
cocuklugumdan bei cok istediğim birşeydi..olamamıştı bir türlü
zorlu engelleri atlattım hatta tepkisii daha değişik beklediğim en yakınım bile destek vermeyince yıkıldım.... heleki dininde namazında bir insanın sevinmesi gerekirken bu mutlulugu yasatmaması beni epey kötü yaptı..Neyse canları saolsun ben bu kararımla cokmutlyum ya onlarda zamanla alısacaklardır eminim...
Öyle bir mutluluk kızlar Rabbim yaşamak isteyene tez zamanda yaşatsın bu mutlulugu bu huzuru okadar guzelki tarif edilemez ilk başörtümü aldıgımda ağladım doya doya yıllardır istediğin şeye cok az kaldı... herkesi öpüyorum hoscaklın...

burcucum ınan cok duygulandım....bıde yakınlarım destek vermedı dıyosun yınede ıstedıgını yapmıssın ne guzel....RABBIM gonlune gore versın.......hayırlı olsun canım bız hepımız daıma bırbırımızın yanındayız bunun ıcın dostuz.sevgılerımleŞenizkaydirigubbakcemile5.

Slm arkadaşlar hepinize günaydın.Bu topiğinizde ilk mesajım ve umarım uğurlu gelirsiniz.

Günaydin kizlar,nasilsiniz
ben çok iyiyim çok şükür.

Sedaa hoşgeldin canim...bende yeniyim ama çok sevdim kizlari..sende seviceksin.

Günaydın bayanlar

güneşin doğuşuyla hayallerinizin gerçeğe kavuşması dileğiyle...

:1hug:hepınız aramıza hosgeldınız kızlar........g_b_k canım dunde msjlarını okudum hosgeldın dıyemedım kusura bakma........en kısa zamanda bebıs haberlerı almak dılegıylekaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

canlarım evet akşam eşimle karar verdik evi hızlandırıyoruz.benim ki üzüldügümü görünce bugün koşturmaya başladı.tabi dedimki eşime hemen bebe yapacam .bi evimize geçelim artık.başkaları için yaşamaktan vazgeçelim dedim.bizimde bi evladımız olsun yuvamız dahada güçlensin dedim.
çok sagolun kızlar sölemeniz bile yeter....temizlik yaparken bu camı şunun için siliyom.bunun için siliyom dicem.hep sizleri anacagım...çok sıkıntılar çektim ama artık yolun sonundayım kızlar....başarmama az kaldı...
nazım ya bana ugrasaydım seninle şöle doya doya muhabbet ederdik bacım.beni düşünmen bile önemli..burda denef yaşıyodemen bile çok mutlu etti beni...
SEZEN CANIM SAGOL SENDE .ARAMIZA HOŞ GELDİN BACIM...

denefım yenı evının heyecanını bızde senın kadar yasıyoruz.....hadı hayırlısı........yenı ev,yenı umutlar veeeeeeeeee ınsallahhhhhhhhh bebıs:CüvCüv::emir_bebek:

canlarım günaydınnnnnn.bugün hayat çok güzel.iki gündür çok üzüntülüydüm ama akşam eşim bu pazar eşyaları eve atıyoz. dedi.çok mutlu oldum...bir kaç eksiklikler var olsun evin içinde yaşarkende yapılır dedi...ya ben bu adamı seviyom ya:utangac:.benim üzüntüme dayanamadı...
bu pazar erken kalkıp evi temizlicez sonrada eşyaları atacagız.çok mutluyum çok....kızlar hepinize tesekkür ediyorum.Allah evim olsun diyenlere ev versin.insanın kendi evi bi başka ya...:teytey::teytey::teytey:
canlarım kib .ben hepinizi çok seviyommmmm.a.s.a.s.a.s.

canlarım merhaba
radyolojimin yazını okuyunca okadar duygulandımki anlatamam..Canım cok teşekkur ederim iyi
cocuklugumdan bei cok istediğim birşeydi..olamamıştı bir türlü
zorlu engelleri atlattım hatta tepkisii daha değişik beklediğim en yakınım bile destek vermeyince yıkıldım.... heleki dininde namazında bir insanın sevinmesi gerekirken bu mutlulugu yasatmaması beni epey kötü yaptı..Neyse canları saolsun ben bu kararımla cokmutlyum ya onlarda zamanla alısacaklardır eminim...
Öyle bir mutluluk kızlar Rabbim yaşamak isteyene tez zamanda yaşatsın bu mutlulugu bu huzuru okadar guzelki tarif edilemez ilk başörtümü aldıgımda ağladım doya doya yıllardır istediğin şeye cok az kaldı... herkesi öpüyorum hoscaklın...
Burcum güzel arkadaşım yeni kararın hayırlı olsun inş:Saruboceq:
allah ölene kadar öle kalmayı nasib etsin ben çevremde çok gördüm
kapanıp kapanıp açılanları o yüzden henüz cesaretim yok hepinizinde
bildiği gibi 5 vakit namazımı kılarım kuranımı okurum dinimi gerekdiği gibi
yaşamaya çalışıyorum ama bunu göze alamıyorum allah tez zamanda banada
hidayet etsin inş amin tekrardan hayırlı olsun öpem bacummmŞenizŞeniz
canlarım günaydınnnnnn.bugün hayat çok güzel.iki gündür çok üzüntülüydüm ama akşam eşim bu pazar eşyaları eve atıyoz. dedi.çok mutlu oldum...bir kaç eksiklikler var olsun evin içinde yaşarkende yapılır dedi...ya ben bu adamı seviyom ya:utangac:.benim üzüntüme dayanamadı...
bu pazar erken kalkıp evi temizlicez sonrada eşyaları atacagız.çok mutluyum çok....kızlar hepinize tesekkür ediyorum.Allah evim olsun diyenlere ev versin.insanın kendi evi bi başka ya...:teytey::teytey:
canlarım kib .ben hepinizi çok seviyommmmm.

işde bugün aldığım ikinci mutlu haber önce burcu sonra denefim:sm_cool:
hayatım çok sevindim inanki allah mutlu mesut oturmayı nasib etsin inş
allah tez zamanda bizede bir ev nasib etsin amin:Saruboceq:kocam evde
gidince gene yazarım..buarada herkeslere günaydın.radyolojim denefim alhanım lotusum burcum mumum esra nevin adını sayamadığım bütün arkadaşlarım
cumanız mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:

kızlar hayırlı cumalar hepinize ALLAHIM bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin bizi bebelerimize kavuştursun inşallah canlarım..ben hala iyileşemedim bu gün dr a gidicem sanırım bu reflü ya midem acayip sinüzit grip nezle reflü hepsi var bende yaaa..bıktım artık ama bir hafta oldu iyileşemedim kızlar çok üzülüyorum amaaa..radyolojim benden yana olan 300 tamamdır canım..öpüyorum hepinizii..

kızlar hayırlı cumalar hepinize ALLAHIM bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin bizi bebelerimize kavuştursun inşallah canlarım..ben hala iyileşemedim bu gün dr a gidicem sanırım bu reflü ya midem acayip sinüzit grip nezle reflü hepsi var bende yaaa..bıktım artık ama bir hafta oldu iyileşemedim kızlar çok üzülüyorum amaaa..radyolojim benden yana olan 300 tamamdır canım..öpüyorum hepinizii..

geçmiş olsun pinkim cuman mübaarek olsun bugün kimse yok burda
ama sanırım siteye giremiyorlar çünkü msn de görüyorum hepsini nese
canım kendine dikkat et doktora git ihmal etme bende iyileşemedim hala
bide öksürüğüm arttı üstelik :sm_confused:

canlarım selam
pinkim mesaj alınmıştır
allah acil şifalar versin herkese de yaa
ben sabahtan beri giremedim siteye daha yeni girebildim yoksa yazmazmıydım
sabah 9 dan beri uğraşıyorum
neyse herşey yolundaymış hastalıklar dışında
denefimden de güzel haberler aldık sevindim
hepinizi seviyorum ve de kokulu öpücükler yolluyorum sizlere muuccckkk

slm canlarım hepınıze hayırlı cumalar şu mübarek günde dualarımız kabul olur insallah.
denefın hadı gözünaydın olsun yenı evınde nıce mutlu yıllar gecırmen dileğiyle (bebişinle beraber insallah)
burcuuum sevıncıne yürekten katılıyorum senın adına cok mutlu oldum sen kendın için yaşa baskalarını düşünerek yasarsak bir arpa boyu yol alamayız allahım utandırmasın senı.
radyolojım neredesın canım mısafırlerım vardı bılıyosun kahvaltıda bendelerdı esım hasta oldugu için sabah işe gıdemedı o yüzden gec gelebildim.
nazım sen nasılsın canım burcunun mutlulugunu bırgun sende yasarsın ınsallh canım darısı basına.
vee dıger arkadaslar nerelerdesınız yaaaa

CANLARIM HEPİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN

NAZ cım istediğin şeyi erteleme bilemeyiz ki ne zaman neyi yaşayacağız geç kalmış olmaktan daha iyidir anı yaşamak sende anı yaşa

DENEFcim hayırlı olsun RABBİM hayırlı etsin iki kişi olarak başladığınız yeni ev mutluluğunuz üç kişi olarak devam eder inş hayırlısıyla

PİNK ROSE cım geçmiş olsun acil şifalar versin RABBİM

eşimde bende hem ishal hemde mide bulantısı istifra ful hastayız ama idare ediyoruz
ben hasta olunca çok nazlanırım iyice hastalık hastası olurum
eşim ise çok dirençlidir hiç hastalığı kabullenmez hiç nazlanmaz

ay şu erkeklerin evde olması beni deli ediyor eşim evde
sabahdan beri bi iş yapdırmadı bana sinir oldum didişip
duruyoruz geçimsiz adam:mymeka:en sonunda abisi çağırdıda gitti
bilgisayarıda meşgul ediyor zatenkötükedihüsoöksürmekden ciğerlerim
acıdı offfff bende yatim azcık burdada kimse yok zati nere gittiniz yaaa:çok üzgünüm:

evet kızlar şimdi dr dan geldim biir sürü ilaçla birliktee.. bişey yiyemedim bir iki gündür atıştırayım geliyorum..bu bahar ayı çok kötü hastane ful dolu ve bir sürü kişi grip..mumu cum sana ve eşine geçmiş olsun alhanım sizede geçmişler olsun iyileşelim artık hepimiz canıımm..

CANLARIM HEPİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN

NAZ cım istediğin şeyi erteleme bilemeyiz ki ne zaman neyi yaşayacağız geç kalmış olmaktan daha iyidir anı yaşamak sende anı yaşa

DENEFcim hayırlı olsun RABBİM hayırlı etsin iki kişi olarak başladığınız yeni ev mutluluğunuz üç kişi olarak devam eder inş hayırlısıyla

PİNK ROSE cım geçmiş olsun acil şifalar versin RABBİM

eşimde bende hem ishal hemde mide bulantısı istifra ful hastayız ama idare ediyoruz
ben hasta olunca çok nazlanırım iyice hastalık hastası olurum
eşim ise çok dirençlidir hiç hastalığı kabullenmez hiç nazlanmaz

geçmiş olsun canım bizim topik topdan hasta çok salgın var
benim gribim geçti öksürük başladı öksürük gripden daha zor
inş geçer canım isal için 1 tatlı kaşığı türk kahesi öneririm sana
çok iyi geliyor dene istersen tekrardan geçmiş olsun öpüyorum canımŞeniz

TEŞEKKÜR EDERİM PİNK CİM NAZ CIM

EŞİM İŞİNİ BIRAKMAZ EVDE YOKYA BENDE RAHAT RAHAT HASTALIĞIMI YAŞIYORUM

3 GÜNDEN BERİ EVDEKİ MENÜ

İÇECEK OLARAK KAHVE
ANA YEMEK MAKARNA PATATES HAŞLAMA:smiley-cool:

:emir_bebek:

selam kızlar nasılsınız benım bulantılarım cok kotu 2.5 kılo verdım hıcbırşey yıyemıyorum hatta canım hıcbırşey yapmak ıstemıyor
sızler naslsınız hepınızın cuması mubarek olsun bacılar

Bizler iyiyiz seherim senden güzel haberleri bekliyoruz

bende hamile olunca zayiflarim ama üzülme bebekler yeterli besinleri aliyor sen istifra etmiş olsan bile onlar yeterli besin gidiyor

süt peynir mutlaka yemeye dikkat et

kızlar anneme çaya gidiyorum hepinize iyi akşamlar
gece nöbetine uğrarım belki kocişden fırsat bulursam
öpüldünüzzzzz..

canlarım hepinize teşkkur ederim lotus naz pinkrose alhan ismini unuttufgu varsa afola inanırmuısun sizden aldığım destek varya yeter bile artar...ben cok mutluyum cunku doğru olanı yapyorum ya buna yeter bile artar ama yinede en yakınımdan bir kere olsun hayatta taktir edilmeyi bekledim...belkide bu bekleyiş cok duygusal oldugumdan kaynaklanıyor... burdan söyleyip rahatlama kistyorum izin verirseniz yoksa içimi acıtor herseferinde'' baba hayatta bir kerede doğru yapıyorsun kızım de' ah ozaman varya dünyalar benimolurdu ah ozaman varya...senağlamasenağlamasenağlama

burcu cum oda olur biraz zaman ver onlara eminim seni anlayacaklardır ..biraz zaman verirsen bu olayı hazmedip senin mutlu olduğunu görünce senin yanında olucaklardır ...inşşş canım inşşşş..

BURCU anladım ki sen boşver demesini bilmeyenlerdensin boşver sağa sola bakma ileriye bakki başarabilesin
çünkü o kadar çok fesat insanlar varki şaşıp kalırsın boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X