- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.921
esroş yaa hastam geldiydi sana da cevap veremedim.gitmişsin sende
radycim,aman bakma bana canımın sıkılacağı tuttu galiba...sabehın köründe biri aradı da,bizim bir tanıdık vardı kızı hamileymiş,onu söylüyor bana,bana ne söylersin be kadın,banane hamileyse kendine hamile...canımın sıkılası varmış,biraz sonra arkadaşım geleckiçersem rahatlarım
canım yaaaradycim,aman bakma bana canımın sıkılacağı tuttu galiba...sabehın köründe biri aradı da,bizim bir tanıdık vardı kızı hamileymiş,onu söylüyor bana,bana ne söylersin be kadın,banane hamileyse kendine hamile...canımın sıkılası varmış,biraz sonra arkadaşım geleckiçersem rahatlarım
sağol canım.çok iyi zaten şimdi dedem hamdolsun.eve çıkarttılar.bundan sonraki tedavilerini poliklinikte yaptıracak artık.günaydınlar olsun
RADY cım dedeciğine çok geçmiş olsun RABBıM acil şifalar versin ne güzel duyarlı insanların olması değilmi duygulanmamak elde değil
ben düşük yaptığımda çok kan kaybettimya hst abim geldiğinde sigara içme abicim birkaçgün bak kan lazım olabilir aynı kan grubunda olduğumuz için kan verebilirmisin dedim ama şakayla karışık öylesine bir sözdü bu
hemen yengem atladı abin daha dün kan vermiş üç aydan önce kan veremez
YA RABBıM hastaya moral mi verilir sinir mi edilir yani abim bana kanını bile veremiyor yengemden izin almadan
bak sinirlendim RADY aklıma geldi dr gitmemek için neden ihmalkarlık ediyorsun lütfen önce sen ve sonrasın daki mutluluk çok önemli
he he tamam tamam yakmadım...
Derrrrrmişimmmm...
Oldu bitti yav,biraz sızlandı arada bağrış çığrış oldu ama hallettik..
tek tek anlatacam bunları topikte dedim,he tağam ozaman dedi sustu ve gülmeye başladıkkkk....
bu arada kızlar dün söylemeyi unuttum.iki gün önce dedemi ağız ve burundan kan geldiği için acile kaldırmışlar.mide kanaması olduğuna karar verilmiş.ama kanama fazla olduğu ve de uzun sürdüğü için kan verilmesi gerekmiş.kan grubu da A RH (-).dayılarımın ki A ymış ama pozitifmiş.işe yaramadı.çünkü hiçbir hastane pozitifi alıp yerine negatif vermiyor.
bütün aile gecenin 12sinde seferber olduk.aramadığımız sormadığımız ne kimse ne de hastane kaldı.hiçbiryerde bu kan yok.sonunda benim aklıma geldi.radyolara anons verdirelim dedim.lalagül ve moral fm i aradık.sağolsunlar anında anons geçtiler.inanırmısınız eşimin telefonu kilitlendi.o kadar duygulandık ki.bi kaç kişi de hiç bizi aramadan direk hastaneye gitmiş.allah binlerce kere razı olsun.pozitif olanlar bile işe yararsa biz verelim hastane negatifle değiştirsin diyolar.ne duyarlılık dimi.
Ben şimdi dişçiye gidiyorum arkidişler, ramazandan önce son gün..
Yani akşama teravih var sahur var hepimizi hayırlı olsun inşallah..
Çok öpüldünüz efemmm
sağolasın nazcım.. çok şükür..çilekim haberlere çok sevindim canım bende 2li testin
randevusunu aldım hatta 3lünün ve doblerinde aldım.:::)))))
devlet hastanesi olduğu için doktorum almamı istedi.
bu arada bulantılarım başladı çok yoğun olarak iyi hissetmiyorum
doktur ilaç verdi ama nafile yani nese öpüyorum kızlar görüşürük gene
gülyüzlüm o tanıdığınada çok kızdım münasebetsiz haddini bimez üzülme bacım
allah hepinize nasib edecek inş en hayırlı zamanda.
bu arada çok şükür progestanıda bırakdım doktor tekrar olursa kullan dedi
korkma dedi bana dedi inanabiliyomusunuz. hehehehe
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
he he tamam tamam yakmadım...
Derrrrrmişimmmm...
Oldu bitti yav,biraz sızlandı arada bağrış çığrış oldu ama hallettik..
tek tek anlatacam bunları topikte dedim,he tağam ozaman dedi sustu ve gülmeye başladıkkkk....
a.sa.s
Bencede..
İşin en zor kısmına dayandınız yaniiiiiiiicimeee....
Endişe yapmanız normal tbiki...Ama endişeleriniz,ihmale sebep olmasın lütfen..
Sağlık hele hele kadın sağlığı ihmale gelmez arkidişlerim....
Gözünüzü karartın gidin..Sonra ayy hakkat bişecik yokmuş diceniz..
Görüntüsü kötü,onu kabul ediyoruma.s
merhaba arkadaşlarım :1hug:
pek merak eden olmamış ama ben diyeyim yine :umursamaz:
bugün kontrolümüz vardı.. o yüzden geciktim
bebikimiz 2,5 cm olmuş :)) herşey yolunda maşaallah alkisalkisalkis
bulantı bilekliğini kullanabilirsin dedi.. yalnız normalde hamilelerin karnı açken bulantı olurmuş, yediklerinde geçermiş..
benimse tam tersi yemekten sonra bulantı başlıyor
gastirit olabilir dedi.. mide şurubu verdi..
folik asiti bıraktırdı.. başka bir vitamin yazdı.. isimleri aklımda değil reçete eşimde..
onun dışında 3 hafta sonra 2 li test için çağırdı.. bununla ilgili baya bi açıklamada bulundu
yani 2 li test sonucu riskli çıkarsa ve sonuç olarak fikrinizi değiştirmeyecekse (bebekten vazgeçmek gibi-- Allah korusunnnn).. yaptırmayabilirsiniz isterseniz dedi.. falan filan
böyle işte
bu arada bikaç kg vermişim...
Hehee :)) geçmiş olsun …
tüylerim diken diken oldu
Allah razı olsun duyarlı olan tüm insanlardan
Dedene de Allah şifalar versin
Siz de efem..
Bana selam yok, merak etmek yok… mafoldumben
geçmiş olsun güle güle git bakalım dişçiye…
radycim msn den birşeyler yazmışsın masamda değildim kusura bakma
şimdi de sen yoksun
burdan durumu arz edeyim dedim
öpüyorum..
maşaallah denefim seni böylesine enerjik ve mutlu görmek ne güzellll opuyorumnanaktanaçılın ben geldimmmmmkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım.ben çok iyiyim.evde olmak gibi varmı ya.çalışanlar çatlasın dermişimmm.:roflol::roflol:
sadece küçük görümceme sinirlenip oturuyom...kadın taktı bana ya...ya bişey dicem kişiligime sıgmıcak.benle ugraşıyo.işten de çıktım ya anasına bende bakacakmışım.bezlicekmişim.haber gönderiyo sinir şey....
kızlar bu sene çok güzel fındıgımız çıktı.biraz yoruldum ama bebişim için deger.kredi çekmemize gerek kalmadı....2 ay sonra satıyoruz.biraz bekletelim dedik .para etsin de tüp bebek tedavisine yetsin diye...kimseden borç almadan bankadan kredi çekmeden bu işi halledelim istiyoruz...benim için dua edin bacılarım...fındık 5 milyondan satılsın diye..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şeeeeyyyyyyy :kedi: affettim gittiii :kedi:
Oyy oyyy oyy ben seni yerim yerimmmm canımın içi tatlımmm bitanem benim..opuyorumnanaktan
Güzelleri güzeli hamişim, tatlı arkadaşım benimmmmopuyorumnanaktan
Nazda yaparmış kıyamam ben sanaopuyorumnanaktan
Aklımdaydın tatlım sadece çok acele çıktım:kedi:
Çok şükür elhamdülillah miniğimiz büyüyor
2,5 cm olmuş bitanemizin bitanesiopuyorumnanaktan
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah senin, nazın, berinin ve tüm hamilelerin hamileliklerini inşallah...
hey Allah ım ya
Nazım şimdide seni bulantılarn başlıyoropuyorumnanaktan
Siz ne kadar hoşnut olmasanızda benim hoşuma gidiyor.
Şöyleki; içinizdeki meleğin kanıtı çünkü, orda ve annesine rahat vermiyor:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?