Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nehircik sana da geçmiş olsun cnmcım.ramazan girmeden hele hele de kurban hiç gelmeden halletmek lazım diş olaylarını.

gülyüzüm hayırdır.sen niye iyi başlamadın ki güne.bişey mi oldu.
gerçekten o anlar geçmek bilmiyo ya.allah hi kimseyi hasta etmesin .zor zor.hepsi çok zor

radycim,aman bakma bana canımın sıkılacağı tuttu galiba...sabehın köründe biri aradı da,bizim bir tanıdık vardı kızı hamileymiş,onu söylüyor bana,bana ne söylersin be kadın,banane hamileyse kendine hamile...canımın sıkılası varmış,biraz sonra arkadaşım geleck içersem rahatlarım

günaydınlar olsun

NAZCIM pıtpıtı duymuşsunuz gözünüz aydın inş herşey güzelliklerle devam edecek

RADY cım dedeciğine çok geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin ne güzel duyarlı insanların olması değilmi duygulanmamak elde değil

ben düşük yaptığımda çok kan kaybettimya hst abim geldiğinde sigara içme abicim birkaçgün bak kan lazım olabilir aynı kan grubunda olduğumuz için kan verebilirmisin dedim ama şakayla karışık öylesine bir sözdü bu

hemen yengem atladı abin daha dün kan vermiş üç aydan önce kan veremez
YA RABBİM hastaya moral mi verilir sinir mi edilir yani abim bana kanını bile veremiyor yengemden izin almadan

bak sinirlendim RADY aklıma geldi dr gitmemek için neden ihmalkarlık ediyorsun lütfen önce sen ve sonrasın daki mutluluk çok önemli

ohaaaaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeeee

bıktım düşüncesiz insanlardan hep mi bizler anlayışlı olacağız

selam canlarım nasılsınız yarın dr randevum var öğlen 1 de bana dua edin bir engel çıkmasın tedavime inş olurmu rakadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var
tefriciyeye başlamışsınız okuyamadım bendeha iki gün daha başlıyamam sanırım şehir dışına çıkıcaz malum ama gelince başlarım inş okuyamazsam söylerim size okursunuz olurmu canlarım kusuruma bakmayın ne olur

canım yaaa
sıkma canını.bigün sen de müjde veririsin inşallah herkese.sabahın köründe ya da gecenin bi saatinde.
aslında bunu söylerken ki niyet önemli.bazen insan bu haberleri alınca havalara uçuyor.kendinin olmuş gibi seviniyor.ama karşıda ki nispet yapar gibi alakalı alakasız zamanlarda ,üzerine bastıra bastıra,böbürlene böbürlene söyleyince cidden çok zor tutuyor insan kendini.
allah bizlerin sabrını artırsın cahil insanlara karşı.

sağol canım.çok iyi zaten şimdi dedem hamdolsun.eve çıkarttılar.bundan sonraki tedavilerini poliklinikte yaptıracak artık.

ya mumucum.kusura bakma ama,ben böyle durumlarda yengelere felan hiç kızmıyorum biliyomusun.
bence sende kızma yengene.asıl kızman gereken kişi başka canım.o kadar da olmaz yani.
siz en çok birbirine kenetlenmesi gereken kişilersiniz.ana baba olmayınca insan daha çok bağlanmaz mı kardeşine,teyzesine,amcasına?
zor durumda sokaktaki insandan mı medet bekliycez.
çok yazık gerçekten de

benim kanımız hesabı da eşimden sorulmaz yani.insan kendi iradesiyle de bazı şeylere müdahale etmeli bence

merhaba arkadaşlarım :1hug:

pek merak eden olmamış ama ben diyeyim yine :umursamaz:
bugün kontrolümüz vardı.. o yüzden geciktim

bebikimiz 2,5 cm olmuş :)) herşey yolunda maşaallah alkisalkisalkis
bulantı bilekliğini kullanabilirsin dedi.. yalnız normalde hamilelerin karnı açken bulantı olurmuş, yediklerinde geçermiş..
benimse tam tersi yemekten sonra bulantı başlıyor
gastirit olabilir dedi.. mide şurubu verdi..
folik asiti bıraktırdı.. başka bir vitamin yazdı.. isimleri aklımda değil reçete eşimde..
onun dışında 3 hafta sonra 2 li test için çağırdı.. bununla ilgili baya bi açıklamada bulundu
yani 2 li test sonucu riskli çıkarsa ve sonuç olarak fikrinizi değiştirmeyecekse (bebekten vazgeçmek gibi-- Allah korusunnnn).. yaptırmayabilirsiniz isterseniz dedi.. falan filan
böyle işte
bu arada bikaç kg vermişim...

Hehee :)) geçmiş olsun …

tüylerim diken diken oldu

Allah razı olsun duyarlı olan tüm insanlardan

Dedene de Allah şifalar versin

Ben şimdi dişçiye gidiyorum arkidişler, ramazandan önce son gün..

Yani akşama teravih var sahur var hepimizi hayırlı olsun inşallah..

Çok öpüldünüz efemmm

Siz de efem..

Bana selam yok, merak etmek yok… mafoldumben

geçmiş olsun güle güle git bakalım dişçiye…

radycim msn den birşeyler yazmışsın masamda değildim kusura bakma
şimdi de sen yoksun
burdan durumu arz edeyim dedim
öpüyorum..

rady canım dedene çok geçmiş olsun
zzaten dünya iyi insanların üzerinde duruyor
iyiler olmasa kötüler çoğalır allah korusun canım.
çilekim haberlere çok sevindim canım bende 2li testin
randevusunu aldım hatta 3lünün ve doblerinde aldım.:::)))))
devlet hastanesi olduğu için doktorum almamı istedi.
bu arada bulantılarım başladı çok yoğun olarak iyi hissetmiyorum
doktur ilaç verdi ama nafile yani nese öpüyorum kızlar görüşürük gene
gülyüzlüm o tanıdığınada çok kızdım münasebetsiz haddini bimez üzülme bacım
allah hepinize nasib edecek inş en hayırlı zamanda.
bu arada çok şükür progestanıda bırakdım doktor tekrar olursa kullan dedi
korkma dedi bana dedi inanabiliyomusunuz. hehehehe

sağolasın nazcım.. çok şükür..

tabii çok iyi yapmışsın randevü almakla.. devlet hastanesi orası sonuçta..
demek bulantıların başladı ne diyeyim Allah yardımcın olsun
bulantı bilekliğini hemen al derim, ama doğru yere takmak çok önemli buna dikkat edersin..

tamam çileğim
bende tam sitem edecektim.hem görmüyon hem de kıızıyon diye :)))))))))
çünkü ben yazdığımda bayağı erkendi.
bebikin iyi olmasına çok sevindim.bundan sonra sende daha rahat olursun inş.

ben de, sitem eder bu şimdi dedim ondan diyiverdim hemen burdan :roflol:

sağol tatlım inşaallah öyle olur .

aynen canım yaa .. :kedi: bır de benım derdım yalnız gıtmek bılıyormusun.. :gitme: yanımda annem olsa belkı bıraz daha rahat olurum ama ıste. farklı yerlerde olunca bole oluyor.. :gitme: neyse bakalım hayırlısı.. kaydirigubbakcemile5

açılın ben geldimmmmmkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım.ben çok iyiyim.evde olmak gibi varmı ya.çalışanlar çatlasın dermişimmm.:roflol::roflol:
sadece küçük görümceme sinirlenip oturuyom...kadın taktı bana ya...ya bişey dicem kişiligime sıgmıcak.benle ugraşıyo.işten de çıktım ya anasına bende bakacakmışım.bezlicekmişim.haber gönderiyo sinir şey....
kızlar bu sene çok güzel fındıgımız çıktı.biraz yoruldum ama bebişim için deger.kredi çekmemize gerek kalmadı....2 ay sonra satıyoruz.biraz bekletelim dedik .para etsin de tüp bebek tedavisine yetsin diye...kimseden borç almadan bankadan kredi çekmeden bu işi halledelim istiyoruz...benim için dua edin bacılarım...fındık 5 milyondan satılsın diye..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

radycim msn den birşeyler yazmışsın masamda değildim kusura bakma
şimdi de sen yoksun
burdan durumu arz edeyim dedim
öpüyorum..

Oyy oyyy oyy ben seni yerim yerimmmm canımın içi tatlımmm bitanem benim..opuyorumnanaktan
Güzelleri güzeli hamişim, tatlı arkadaşım benimmmmopuyorumnanaktan

Nazda yaparmış kıyamam ben sanaopuyorumnanaktan

Aklımdaydın tatlım sadece çok acele çıktım:kedi:

Çok şükür elhamdülillah miniğimiz büyüyor
2,5 cm olmuş bitanemizin bitanesiopuyorumnanaktan
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah senin, nazın, berinin ve tüm hamilelerin hamileliklerini inşallah...

Gülyüzüm sıkma canını şu kendini bilemzler için canımm boşveeerrkaydirigubbakcemile5
Hiç işleri yok arayıp haber veriyorlar birde:dilcikar:

Radym o sözlediğin şeyide unutmadım hee:1shok:
Gerdekte ne acılar çektim diye:1shok:
Sağol çok yardımın oldu bekarcık kardeşine:roflol:

Berencim uzak mı gelin gittim bakam sen?
Çok mu uzak ailen?

Denef ablacım Allah gönlüne göre versin inşallah..
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey. Seninde fındığı olan tüm insanlarında Rabbim gönlüne göre versin, hayırlı kazançlar olsun inşallah..

Nazım şimdide seni bulantılarn başlıyoropuyorumnanaktan
Siz ne kadar hoşnut olmasanızda benim hoşuma gidiyor.
Şöyleki; içinizdeki meleğin kanıtı çünkü, orda ve annesine rahat vermiyor:roflol:

maşaallah denefim seni böylesine enerjik ve mutlu görmek ne güzellll opuyorumnanaktan
görümceni de at arkayaaa kaydirigubbakcemile3

kredi çekmek zorunda kalmamanıza nasıl sevindim bilemezsin
gözün aydııınn tatlım benimm :sm_cool:
şeeeeyyyyyyy :kedi: affettim gittiii :kedi:
sen benim bitanecik canım arkadaşımsın yaa opuyorumnanaktan
biliyordum acele çıktığını Şeniz

amin inş. kuşum

nasıl geçti.. dişçideki günün.. ne işlemler yapıldı

ayrıca da radynin durumuna kafan karışmasın.. hiççç büyütülecek korkulacak bir durum değil
relax olmak = acı çekmemek eş değer şeyler yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…