- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.061
kızlar benım ufak kardeşiımde dun askere gıttı izmir foça ya
nehırım talıbın varmıs bacım ben vermem senı banane:umursamazncelıkle yedı dereden suzgecle su tasısın bıze yoksa olmaz lmaz: aynen boyle ılet bunu...........kaydirigubbakcemile3ya bıde hakıkaten ılerde enıstemız olurmus benden nefret edermıskaydirigubbakcemile3amaaaannnnnnnnnnnn ben anlamam yedı dereden suzgele tasınmıs su ısterımmmmmkaydirigubbakcemile5
cok agırlaştım ben ya gece yatarken saga donuyom olmuyor sola donuyom olmuyor sırt ustu yatsam daha kotu yenı kalktım sayılır ama cok uykum var
dün carsıya gıtmıştık bıraz yurudum kasıklarım agrımaya başladı bebek aşagı ınıyor zor yürüdüm
benden artık kımseye fayda gelmezde yınede fayda beklıyor benden kaynana alkisalkisalkis
alhanım merhaba a.s. malesef ben henüz başlayamadım bile.. işyerinde yoğunum.. akşam gider gitmez uykum geliyor yatıyorum falan.. bugün başlıcam inş.
hemen çıkmam lazım
Allah a emanet olun hepiniz.. bu akşam babaannemlerdeyim iftara :sm_cool:
Hayırlı tezkereler berincim..Allah kavuştursun inşallah..
amin canım
:roflol::roflol: Siz isteyin yeterki, getirecek tabi ne demek:umursamaz:
Bencede kolay vermeyin beni:roflol:
oy kıyamam ben ona süzgeçle su gelirmi hiç bıraz insaf yahu
Sende de artık ben faydasızım diyekaydirigubbakcemile3
Gerçekten oruç mu tutuyorsun:1shok:
sırnaşık şeysırnaşık şey
he ya tutuyom valla şimdiden oruç tutmaya alışsın kerata
Haydi haydi hatuşlar bitirin artıkın tespiklerikaydirigubbakcemile3
cok zor kız ben ilk defa okuycagım daha once hıç okumamıştım bır elımde kagıt dıger elımde tesbih cok zor bıter haberınız ola :uhm:
alhanım merhaba a.s. malesef ben henüz başlayamadım bile.. işyerinde yoğunum.. akşam gider gitmez uykum geliyor yatıyorum falan.. bugün başlıcam inş.
hemen çıkmam lazım
Allah a emanet olun hepiniz.. bu akşam babaannemlerdeyim iftara :sm_cool:
Yok efem öyle zor biter. Hazır mübarek günler bitecek..cok zor kız ben ilk defa okuycagım daha once hıç okumamıştım bır elımde kagıt dıger elımde tesbih cok zor bıter haberınız ola :uhm:
merhaba canım sende benım gıbı tembelsın desene :))) mınık kuzumuz annesını yoruyor demek.az kaldı inş su gıbı akıp gecer bu zamanlar..keyfını cıkarırsın hamışliğin...
ilk iğnemi bismillayla yaptım az önce.....
nasıl heyecanlandım anlatamam.burada olsanız kalbimin sesini duyabilirdiniz...
sanki ilk defa tedaviye başlıycam gibi hissettim.....
Allahım nolur bu sefer yüzümü güldür hayırlısıyla.................
iyi akaşamlar kızlar kistim erimemiş ilaca devam dedi dr bidahaki aya kaldı umutlar yarın gece döneriz evimize görüşmek üzere
amin canım inşallah
iyi akaşamlar kızlar kistim erimemiş ilaca devam dedi dr bidahaki aya kaldı umutlar yarın gece döneriz evimize görüşmek üzere
selam canlar..lotusum canım benim hep aklımızdasın inan.seni çok özledik.bebişlerine söle kk dakileri özledim azucuk uyuyun bakem de..kaydirigubbakcemile3ah keşke anlayabilseler demi.
kızlar ben bugün çok korktum .annem yine fenalaştı burun kanaması bugün iki kere oldu.112 ye telefon ettim geldiler..pazartesi doktora çıkartacagım.randevu aldı eşim .insallah kötü bişey yoktur.:Saruboceq:acilde pek ilgilenmiyorlar.tampom yapıp gönderiyorlar.annemi aldım bende kalacak iyileşesiye kadar....çok korktum çok...senağlamasenağlama
nehirim görevi insallah yarın halledem bacım insalah.haber ederim sana..
inşallah canım bu sefer olacak,Allahın izniyle bebişin kollarında olacak....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?