Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar benım ufak kardeşiımde dun askere gıttı izmir foça ya

Hayırlı tezkereler berincim..Allah kavuştursun inşallah..

:roflol::roflol: Siz isteyin yeterki, getirecek tabi ne demek:umursamaz:
Bencede kolay vermeyin beni:roflol:

Sende de artık ben faydasızım diyekaydirigubbakcemile3
Gerçekten oruç mu tutuyorsun:1shok:

Haydi haydi hatuşlar bitirin artıkın tespiklerikaydirigubbakcemile3

Ohh tadını çıkar yavrum. Afiyet şeker olsunŞeniz

Esracım ben hiç bilmem kulak yıkatmayı. Ama yıkanmaya ihtiyacı olduğu zamanlarda insanın duymasını bile kısıtlıyormuş. Ben olsam yıkatırdım.
Nasılsa dişlerimide beyazlatçam:roflol:

Alhanım Allah sabırlar versin, Allah rahmet eylesiz..
Kolay gelsin ..şikayet etme kızımızdan yaakaydirigubbakcemile3

merhaba canım sende benım gıbı tembelsın desene :))) mınık kuzumuz annesını yoruyor demek.az kaldı inş su gıbı akıp gecer bu zamanlar..keyfını cıkarırsın hamışliğin...

cok zor kız ben ilk defa okuycagım daha once hıç okumamıştım bır elımde kagıt dıger elımde tesbih cok zor bıter haberınız ola :uhm:
Yok efem öyle zor biter. Hazır mübarek günler bitecek..
Hem okuduğumuzun sadece niyet sahibine değil kendimizide faydası var.
Bende elimle kağıtla başlamıştım zamanında, ama artık ezberden çok kolay oluyorkaydirigubbakcemile3

merhaba canım sende benım gıbı tembelsın desene :))) mınık kuzumuz annesını yoruyor demek.az kaldı inş su gıbı akıp gecer bu zamanlar..keyfını cıkarırsın hamışliğin...

opuyorumnanaktan Tembel annişlerkaydirigubbakcemile3

kızlar ben bitane sayaç aldım okudukça tık tık basıyorum.tesbihle karıştırıyorum valla.....yarın bitiricem Allahız izniyle.....50 tane kaldı....

ilk iğnemi bismillayla yaptım az önce.....
nasıl heyecanlandım anlatamam.burada olsanız kalbimin sesini duyabilirdiniz...
sanki ilk defa tedaviye başlıycam gibi hissettim.....
Allahım nolur bu sefer yüzümü güldür hayırlısıyla.................

selam canlar..lotusum canım benim hep aklımızdasın inan.seni çok özledik.bebişlerine söle kk dakileri özledim azucuk uyuyun bakem de..kaydirigubbakcemile3ah keşke anlayabilseler demi.
kızlar ben bugün çok korktum .annem yine fenalaştı burun kanaması bugün iki kere oldu.112 ye telefon ettim geldiler..pazartesi doktora çıkartacagım.randevu aldı eşim .insallah kötü bişey yoktur.:Saruboceq:acilde pek ilgilenmiyorlar.tampom yapıp gönderiyorlar.annemi aldım bende kalacak iyileşesiye kadar....çok korktum çok...senağlamasenağlama
nehirim görevi insallah yarın halledem bacım insalah.haber ederim sana..

insallah canım insallah.ALLAH dualarımızı kabul etsin ...

iyi akaşamlar kızlar kistim erimemiş ilaca devam dedi dr bidahaki aya kaldı umutlar yarın gece döneriz evimize görüşmek üzere

geçmiş olsun canım...olsun geç olsun güç olmasın canım benim...

inşallah canım bu sefer olacak,Allahın izniyle bebişin kollarında olacak....:Saruboceq:

iyi akaşamlar kızlar kistim erimemiş ilaca devam dedi dr bidahaki aya kaldı umutlar yarın gece döneriz evimize görüşmek üzere

canımcım inşallah bir dahaki aya hiçbirşeyin kalmaz ve tedavine başlarsın...

çok geçmiş olsun canım yaa..
neden kanıyor acaba???
benim annem de böyleydi meğer yüksek tansiyonu varmış burun damarları ince olduğu için yükseldiğinde kanıyormuş...
dr a gittik bizde ,dr iyi ki kanamış yoksa beyin kanaması geçirebilirdi demişti.şimdi ilaçlarını alıyor bir sorunu yok çok şükür....

İnşallah annen de bir an önce sağlığına kavuşur.....

inşallah canım bu sefer olacak,Allahın izniyle bebişin kollarında olacak....:Saruboceq:

sağol gülyüzüm...ınşallah canım.....

kızlar ben okumamı bitirdim......
rabbim size de kolaylık versin......
nehircim yeni görevlere hazırım... zemuszemus

bir de kızlar ayetel kürsü okumak istiyorum sizin okumalar bitene kadar.
günde 170 tane falandı galiba doğru mu biliyorum..... :uhm:

Çok geçmiş olsun denef ablacım. Allah şifa versin. ınşallah ciddi birşey değildir..

Kelebeğim hadi hayırlısı inşallah..ımşallah bu sefer hayırla sağlıkla evladına/evlatlarına kavuşursun..

Hanımlar görevler ne alemde?
Yarına biter mi herkesinki??

Pinkim ne diyelim hayırlısı olsun.
Demek bir ay daha sarktı. Ama zaten ramazanıda geçirmiş olursun böylece, tedavi stresi olmadan..

Bu arada babam geldi cuma günü Kırşehir'den...
Malum konuyu konuştuk ve tamam dediopuyorumnanaktan Hayırlısı olsun dedi.
Ve...Çarşamba günü saat 19:15'te buluşuyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

günaydınnnn arkadaşlarım a.s.

nee tamam mı dedi..
babaya bak ya maşaalah.. kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ise olsun, hayırlı değilse bozulsun nehirim
canım benim sen en iyilerine layıksın
Mevlam karşılaştırsın inş.

denef ablacım demek yine burnu kanadı
neden oluyormuş ki bu abaca.. kılcal damar mı çatlıyor ki ?
geçmiş olsun..

kelebecimm bismillah hadi hayırlı sonuçlara ersin inş. bu sefer
bu sefer ayrıcalıklısın dualarla ilerliyorsun heycanlanırsın tabi :))

pinkçim vardır bir hayır.. ramazan sonrası nehirin dediği gibi daha rahat olur inş.

günaydın canlarım
bitik bi ayşe var karşınızda.dün iftarda misafirlerim vardı.çok şükür bütün işlerimi de misafirlerimi de atlattım.darısı bu hafta sonuna inş.ya en çok canımı sıkan da o kadar çok hazırlık yaptım.hiçkimse hiç bişey yemedi. :))))))))
denefim çok geçmiş olsun canım.inşallah önemli bişey çıkmaz.
nehircim hadi hayırlısı canım.allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inş.
pinkim üzülme güzelim.vardır bi hayır.oruçç tutamıycam diye üzülüyodun.bi daha ki ay beraber başlıycakmışız demekki seninle :)
kelebeğim haydi bismillah.bu sefer olucak allahın iziyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…