Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ıyi geceler herkeslere...

Biz ani bir kararla evi taşımaya karar verdik...

Toki konutlarında 400 liraya,gıcır gıcır,sıfır kilometre,kombili,3.kat süper bir ev bulduk...
Çok beğendim ben,her şeyi yepisyeni vede çok sevdim..Biraz şehir merkezine uzak ama napalım..Şehiriçi otobüsüyle ulaşım var sonuçta...Böyle işte...

Evi topladık sayılır...Henüz kombisi yok yeni evin....
Kombisi takılıcak,duşakabin yapılacak ve korniş takılıcak..
ınşaat pisliği var haliyle,sağlam bir temizlik yapmak gelir..Yavaştan halledicez inşallah..Ev darma duman olduğu için annemlerde kalıyoruz...Misafirliğe geldik...
Böle işte..
Yorgun vede argınım...
Sıkılmıştık zaten burdan,1 seneyi geçti burdayız:)))

Hepiniz iyisiniz maşallah maşallah..

Berincim Allah kavuştursun...
Pinkim,her işte bir hayır vardır canım yaaa,olsun..1 ay dediğin nedirki canım..
Kelebeğim,hadi hayırlı olsun canım...Dualarımız kabul olsun,bebişimiz gelsin inşallah hayırlısıyla sağlığıyla...

kızlarr dularınız için Allah hepinizden razı olsun.........

vee ilk mutlu haberim.....smear ve patoloji sıonuçlarım temiz çıkmış Allaha şükürler olsun.....

günaydınnn canlarım a.s.

nehirim sen nerden biliyon kıs bende o tesbihten olduğunu :jeyyar:
akşam hakkaten harika geçti..
çok özlemişi teyzemi .. kuzenlerimi .. çok hoş vakit geçirdim şükür :lepi:
nehirim bulantılardan pek su içemiyordum ama hamdolsun artık yavaş yavaş içebiliyorum
tatlım benim :1hug: aldın mı kemerini bakimm

nazcım estağfirullah
anladık seni merak etme sen ve de üzülme de ..

nevinimmmmm :1hug:
nerelerdesin sen yahuuu
merak etmeye başlamıştım
kız nasıl böyle ani kararlar verebiliyorsunuz böle.. şaşırdım .. ve de toparlanmışınız bilem
maşaallah
ama iyi olmuş sıfır bir ev
ve de toki konutları güzel olur
yalnız annenlere biraz uzak olacaksın anladığım kadarıyla.. o kötü olmuş işte..
hayırlı olsun canım.. hayırlı günlerde huzurla oturursunuz inş. a.s.

selam kızlar ben iyiyim

herkezin keyfi yerinde inş hayırlısı olsun herkez için

oruç-mukala-teravi-iftarlar derken topiğe çok uğrayamıyorum

nehircik görev tamamdır

günaydın kızlar
denefcim annene çok geçmiş olsun bacım allah acil şifa versin inş,
öpüyorum herkesi iyi günler

günaydın canlarım...yeni kalktım sayılır,sersem gibiyim,bugün de babamın senesi,anneme gideceğim...

nevincim,şimdiden hayırlı olsun,güle güle otur yeni evinde...Allah kolaylık versin canım bu ramazan ayında taşınmak çok zor olacak sana,keşke ramazanın bitmesini bekleseydin be canım...CADIARZU

mumucum,çok şükür bizlerde iyiyiz...Şeniz

kelebeğim,gözünaydın canım,çok şükür temiz çıkmış...

nazım,sen üzülme,bebeğini de üzme sakın,geldi geçti biz unuttuk...

selamlar sevgiler canlarıımmmm

nevin bu ne hız yahu.maaşallah sana.hakkaten annene uzak olman kötü olcak.ama olsun.biraz da ayrı kalmak lazım.hep annelerimize dayıyoruz sırtımızı.kendi başımıza kalınca da afallıyoruz.ben de çok yakın oturuyorum anneme.hem güzel hem de kötü yani.onlarsız hiç yapamıycakmışım gibi geliyo.

nehirim benim görev tamam şeker.yeni görevlere hazırız.

kelebeğim.çok sevindim souçların güzel çıkmasına.hem bu ne ki.biz daha ne güzel müjdeler alıcaz senden allahın izniyle.

gülyüzüm.allah rahmet etsin babacığını canım.mekane cennet olsun inş.

selam arkadaşlar.çok yorgunum ve ramazan da her şey üst üste geldi.hastalıklar çok üzdü beni.:sinifsinif:
annemi dün dra götürdüm...dr önemli bişey yok ama kontrol içn tomografi istedi...yarın alacagız bakalım neticeyi.ah ah kneid drum burda olsaydı neticeye baktırırdım..mafoldumben
sizler nasısınız canlar..
gülyüzüm ...babacıgına allah rahmet eylesin..
kelebegim neticelerinin iyi çıkmasına çok sevindim....gözün aydın bacım.nevinim ben taşınırken heralde bin kere düşünürüm...çok zor taşınmak çünki...hadi hayırlısı olsun canım.
çilegim bulantılarının geçmesine çok sevindim canım.çok zor oluyo çok :bbo:
radycik sen nasılsın canım....
nazım canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik.
nehirim senin için hayırlısı olsun insallah canım.herşey gönlünce olsun ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
kayınvalidemin evini temizlemem lazım.bütün işler bana bakıyo ya...bi gün isyan edecem he..delikafaduldendelikafadulden

merhaba denefim canım hamilelik çok iyi gidiyor allahın izni ile
ama bu uykuya bi çare bulmam lazım çilekcim uykuyla nasıl baş ediyorsun sölermisin bana
ben artık dayanamıyorum bu uyku haline ne kadar erken yatarsam yatim işde uyukluyorum
elimde değil.
nevincim kolaygelsin taşınmak çok zor allah yardım etsin
2 hafta oldu ben taşınalı ancak yerleşdim desem yeridir
kızlar anlayışınıza teşekkürler içime su serpdiniz üzüntümü giderdiniz öpüyorum hoşcakalın

:lepi:
gözün aydın arkadaşım
senden de Rabbim razı olsun inş. a.s.

opuyorumnanaktan

günaydın canlarım...yeni kalktım sayılır,sersem gibiyim,bugün de babamın senesi,anneme gideceğim...
kelebeğim,gözünaydın canım,çok şükür temiz çıkmış...

.

sağol canım.............
Allah rahmet eylesin babanın senesiymiş....

kelebegim neticelerinin iyi çıkmasına çok sevindim....gözün aydın bacım

teşekkürler...

anaaa bu nee yaa.
benim de aklım burda kaldı sabahtan beri giremedim kızlar şimdi neler kaynatmışlardır kim bilir diye.
kimse uğramamış nerdeyse .herkes bişeyler yazıp kaçmış ben dahil. :))))
nevinciğim heralde bir müddet bizdenuzak olur gibime geliyor.yani netin felan bağlanması uzun sürerse.malum ev yerleştirmek te kolay değil.

denefim bişey çıkmıycak canım yaa sen üzülme.merak etme.damar felan çatlıyordur heralde kızların dediği gibi.hem bak doktor da bişey yok demiş zaten.yapma böyle.
bu arada hakkaten o kayınvaliden senin ellerinden öpsün yani.

Selam kızlar..
Bi selam verip kaçıcam,midem bulanık...
Ben daha annemlerdeyim,evin işleri var yapılacak,nezamana biter bilmiyorum..Bu süre zarfında anamdayım..
Eveet baya bi uzak olacaz ama olsun,napalım,hayat..
Hem bolbol kalmaya gideriz vede onlar kalmaya gelir bize..Buda başka bi tecrübe olur bizler için..
Güzel sözleriniz,dilekleriniz için sağolun canlar..
Görüşmek üzere.....

hayırlı akşamlar bacılarım....
nazım uyku malesef olacak....ama bi müddet sonra geçer merak etme.ah ah hamile olsamda sabahtan akşama kadar uyuyabilsem...kafamçokkarıştı
radyolojim sagol canım.ama artık hiç bişey bilmiyo....geçmişte yaptıklarını bile hatırlamayacak durumda.ben ALLAH rızası için yapıyorum.insallah yüce mevlam öbür dünyada mükafatımı verir...:Saruboceq::Saruboceq:
nevinim kolay gelsin bacım....a.s.a.s.
hepinizi çok öpüyorum...ALLAHA EMANET OLUN....

nehiirrrrrrrr lülülülülülü

heyecan var mı heyecan???? delikafadulden
son 1 gün...................... zemuszemus

Yaaa off hemde nasıl:kedi:
Çarpıntım var engelleyemediğim:kedi:
Midemde bulanık az biraz oofff pooffffdelikafadulden

Çileğim aldım kemerimi tatlımmkaydirigubbakcemile5
Ohh çok sevindim iyi vakit geçirmenize, kuzenler başka oluyor yaa helede kafalar uyuyorsa:lepi:

Kızlar haydi bitirin tesbihlerinizi, bir daha gün koyacam haberiniz olsun.
Muhtemelen 3 gün. Yoksa bitmeyecek bu tesbihlerkaydirigubbakcemile3

Denef ablacım Allah kolaylık versin. Annenede geçmiş olsun inşallah tekrar..

Oyy ben nerelere gideyim:kedi:

canım dur yaa bi sakin ol.
bizde bugün küçük kaynım için bi kız vardı.onu görmeye gittik.evine değil ama.ortak bi iftar yemeğinde beraberdik.kaynımla daha önce görüşmüşlerdi zaten.ya ramazanın içinde ya da hemen bitiminde söz olcak gibi görünüyo.
ay hakkaten zor bu işler.kendimi onun yerine koydum bi an.ne kadr heyecanlandığımı hatırladım.ama şimdi istesem de bi daha o heyecanı yaşayamam.insan hayatında bi kere yaşıyo bazı duyguları.

allah hepinizin hakkında hayırlı olanı versin.inşallah senin görüşmen de güzel geçer canım.sakin görünmeye çalış en azından :))))
çilekten haberin var mı bu arada.o haber vermeden çıkmazdı işten.gün içinde de pek bişey yazmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…