Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hoşbulduk canııımmmmŞeniz

Çekerim birtanem istediğin resim olsun -opuyorumnanaktan -check-

Uff ya bunlar hiç benim bilmediğim şeyler, nasıl gizemli olunurkiiii:sm_confused:
Ama genede uygulamaya çalışacağıma.s

Evet meraklıyımdır ama meraklı değilmişim gibi davranabilirim - check-

Hemide her hareketini, her ayrıntıyı -check- kaydirigubbakcemile5

Çok sade kıyafetim zaten bir etek bir gömlek bir kemer ayağımdada babet,açık sözlülükte - check -

Evet bu çok önemli gerçekten, sonradan sen böyle değildin gibi bir yanılgı olmamalı - check-

Aaahhh buna bayıldım bayıldımmmm:roflol::roflol:
Ben seni çok seviyorum yaaaaŞeniz
Evet
onunla ilgili merak ettiğim herşeyi çaktırmadan sorduğum dolaylı sorularla öğrenmeye çalışacağım:roflol: - check -

Bu biraz zor görünüyor işte, ilk seferde yapabilir miyim bilemiyorumki:sm_confused:

Zaten şu meşhur hissetme gibi bişe olursa zaten ooff offkaydirigubbakcemile2

Bişi dicem gamzem:kedi: öğlene doğru aradı beni ben sinan nasılsın elif dedi:kedi:
Öyle azcık konuştuktan sonra restaurant iftarda fix menüymüş, bugün arayıp öğrendim dedi.Değildir diye düşünüyormuş ama öyleymiş.
Eğer istersen yeri değiştirelim dedi. Bende gerek yok önemli değil benim için dedim:kedi:
Tamam ozaman akşama görüşürüz dedi.:kedi:
Ayy gamzem sesi çok güzeldi çok etkilendim ama yaaa:kedi:

nehirim hehehe güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsün inşallah canım sesi güzelse kendide iyidir heralde hayde hayırlar olsun inşşşzemuszemus

okeyyy herbişey perfect :lepi:
ne güzelde anlatmış canımın içii :1hug:

bu iş olacak gibi nehirim
hadi gel de ayrıntılı bi anlat bakim neler olduuu :jeyyar:

Yaa canımm bende msn de bekliyordum senikaydirigubbakcemile3

Evett geldiiiiiimmmmmm..
Galiba iyi geçtii
ıftardan önce buluştuk. Deniz kenarındaydı gttiğimiz yer, dışardaydık yani açık hava..
Sohbet muhabbet, yemek, gülmek derken bayaa iyi geçti..

Çok kibardı. Hayal ettiğim bütün herşeyi yaptı yani.
Su doldurmak, içecek doldurmak, herşeyden ikram etti. Ben hiç bişe yapmadım diyebilirim.

Aslında hep havadan sudan konuştuk diyebilirim.
ışte hangi yemeği seversin , annesi babası falan filan.

Ona beni nasıl söylemişler beni ona nası söylemişler derken su gibi akıp gitti zaman..

Sonra ablamlar aradı, geldik biz diye.

Sonrada kalktık ikimiz ablamla eniştem hemen ordaydılar.
Onlarla tanıştı ayak üstü, sonra ayrıldık işte eve geldik biz.

oooo hoşgeldin nehirimm
gülmek miiii :jeyyar:
maşaallah maşaallah ya
pek sevindim umduğun gibi bulmana
Rabbim hayırlı sonuçlara erdirsin

daha soracağım sorular var ama malum ben gidiyoruuuumm :bbo:

Konuşması falan çok güzeldi, giyimide güzeldi.
Oldukça olgun.

Ama işinden çook memnunmuş..
Hatta laf arasında dedi zaten memnun olmasamda fark etmez hani ekmek parası gibilerinden:çok üzgünüm:

Şimdi haber geldii gamzem arkadaşımdan çok beğenmiş beni elektrik almış benden:kedi:

oooo hoşgeldin nehirimm
gülmek miiii :jeyyar:
maşaallah maşaallah ya
pek sevindim umduğun gibi bulmana
Rabbim hayırlı sonuçlara erdirsin

daha soracağım sorular var ama malum ben gidiyoruuuumm :bbo:

seni çok seviyorum
yarın görüşürüz inşaallah kuşum a.s.

Bende sevindim gerçektenopuyorumnanaktan

Sağol canım arkadaşım seni çok seviyoruumopuyorumnanaktan
Yarın görüşürüz inşallahopuyorumnanaktan

çok iyi yaaa :lepi:
bilmukabele dimi sırnaşık şey

nehir kısssss sonunda birini beğendin...... a.s
canım ne güzel .....
bunlar çok güzel heyecanlar....
ben de eşimle geçmiş günleri hatırladım...... :asigim:

senin için Allahtan hayırlısını diliyorum canım.İnşallah hayırlıysa bir yuva kurarsınız.....

gülyüzüm adete kadar kontrol yok.lucrin yapıyorum 10 ünite....artık muayene için adeti bekliycem.....lucrin adetimi geciktiriyor hep...ınşallah çok gecikmez.....

nehiriiiimmm.çok sevindim güzel geçmesine ve de beğenmene.
e sen beğenilmiycek kızmısın.ben emindim zaten beğenileceğinden :)))
allah hayırla sonuçlandırsın inşallah.
işi konusuna ben de çok takılmadım aslında yaa. sonuçta orada sadece bi işçi o.çalışan yani.zaten ben bu boykot olaylarını da pek beceremiyorum doğrusunu söylemek gerekirse.aslında uygulamak lazım ama mümkün olamıyo her zaman maalesef.

ya ben hala uyumadım.sabah nası kalkıcağımı düşünüyorum.şimdi sahurumuzu yapıp yatıcaz.akşam müsait olamadım.seni de çok merak ettim.şimdi bi bakıyım dedim. :)))
neyse yarın görüşürüz inş.

herkese iyi uykular.aslında iyi sabahlar desem iyi olur yavaş yavaş :))

günaydınlar olsun canlar

nehircim RABBıM hayırlı eylesin inş herşey gönlünün istediği gib geçer

tesbihlerim bitti yani görev tamamdır

akşama misafir var iftarda müsait olamıyorum kızlar ama hep aklımdasınız acep ne gibi gelişmeler oluyor diye

selamlar canlarım

mumucum nasılsın canımcım.
ya evet benim de ramazanım çok yoğun geçiyo.şimdiye kadar hiç evde yalnız iftar yapamadık.ama ben durumdan şikayetçi değilim.aksine memnunum. :)))
koskoca senede 1 aycık zaten.kıymetini bilmek,dolu dolu yaşamak lazım değil mi.şuanda pazar günüe kadar bütün günler doluyuz.işte iftar programımız olunca benim de aklım burda kalıyor.işte bugün olduğu gibi sahurda girip bakıyorum bende :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…