- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.121
canım dur yaa bi sakin ol.
bizde bugün küçük kaynım için bi kız vardı.onu görmeye gittik.evine değil ama.ortak bi iftar yemeğinde beraberdik.kaynımla daha önce görüşmüşlerdi zaten.ya ramazanın içinde ya da hemen bitiminde söz olcak gibi görünüyo.
ay hakkaten zor bu işler.kendimi onun yerine koydum bi an.ne kadr heyecanlandığımı hatırladım.ama şimdi istesem de bi daha o heyecanı yaşayamam.insan hayatında bi kere yaşıyo bazı duyguları.
allah hepinizin hakkında hayırlı olanı versin.inşallah senin görüşmen de güzel geçer canım.sakin görünmeye çalış en azından :))))
çilekten haberin var mı bu arada.o haber vermeden çıkmazdı işten.gün içinde de pek bişey yazmamış.
Allah kolaylık versin canımcım işlerindeSelam kızlar..
Bi selam verip kaçıcam,midem bulanık...
Ben daha annemlerdeyim,evin işleri var yapılacak,nezamana biter bilmiyorum..Bu süre zarfında anamdayım..
Eveet baya bi uzak olacaz ama olsun,napalım,hayat..
Hem bolbol kalmaya gideriz vede onlar kalmaya gelir bize..Buda başka bi tecrübe olur bizler için..
Güzel sözleriniz,dilekleriniz için sağolun canlar..
Görüşmek üzere.....
anammm büyük gün gelmiş bilemmmYaaa off hemde nasıl:kedi:
Çarpıntım var engelleyemediğim:kedi:
Midemde bulanık az biraz oofff pooffffdelikafadulden
Çileğim aldım kemerimi tatlımmkaydirigubbakcemile5
Ohh çok sevindim iyi vakit geçirmenize, kuzenler başka oluyor yaa helede kafalar uyuyorsa:lepi:
Kızlar haydi bitirin tesbihlerinizi, bir daha gün koyacam haberiniz olsun.
Muhtemelen 3 gün. Yoksa bitmeyecek bu tesbihlerkaydirigubbakcemile3
Denef ablacım Allah kolaylık versin. Annenede geçmiş olsun inşallah tekrar..
Oyy ben nerelere gideyim:kedi:
çok yoğundum tatlım yaçilekten haberin var mı bu arada.o haber vermeden çıkmazdı işten.gün içinde de pek bişey yazmamış.
geldim geldim kuşum
Ayy onlarında hakkında hayırlısı olsun inşallah radyciiiimmm..
Ama elimde değil çok fenayım yaa, ne kadar saçma sadece görüşeceğiz ne bu heyecan anlamış değilim
Ayy bayılacaamm
Çileğim bugün kimseden ses çıkmadı diye birşey yazmamıştır herhalde.
İnşallah bi terslik yoktur.
Saat erken olsaydı bi mesaj gönderirdim ama çilek çoktaaaannnn:roflol:
Ben bugün bütün gün çarşıdaydım, arkadaşım kuaföre gitti bende eşlik ettim ona.
Yarın bakalım gelmezse ararız. İnşallah gene günaayyyydııınn deyip gelir..
gülyüzüm.allah rahmet etsin babacığını canım.mekane cennet olsun inş.
selam arkadaşlar.çok yorgunum ve ramazan da her şey üst üste geldi.hastalıklar çok üzdü beni.:sinifsinif:
annemi dün dra götürdüm...dr önemli bişey yok ama kontrol içn tomografi istedi...yarın alacagız bakalım neticeyi.ah ah kneid drum burda olsaydı neticeye baktırırdım..mafoldumben
sizler nasısınız canlar..
gülyüzüm ...babacıgına allah rahmet eylesin..
kayınvalidemin evini temizlemem lazım.bütün işler bana bakıyo ya...bi gün isyan edecem he..delikafaduldendelikafadulden
sağol canım.............
Allah rahmet eylesin babanın senesiymiş....
...
gunaydın canlarım hepınıze hayırlı günlerrr.
nehırım görev tamadır yenılerını beklıyoruzz.bu arada gecmısı okuyamadım cıleem büyük gün demış hayırdır görüşmeyemı gıdeceksın?
kızlar bızım kaka sorunumz hala devam edıyo dün 5. gündu ve yıne fitille yaptı kakasını.dr götürdüm ek mama verdı eger bununlada gecmezse mıdesıne hortum salacaklarmıs yavrumun(( ınsallah gerek kalmaz buna offf offf
burda kımse varmı sohbet edıcek
ayy inşaallah gerek kalmadan çözülür alhanımgunaydın canlarım hepınıze hayırlı günlerrr.
nehırım görev tamadır yenılerını beklıyoruzz.bu arada gecmısı okuyamadım cıleem büyük gün demış hayırdır görüşmeyemı gıdeceksın?
kızlar bızım kaka sorunumz hala devam edıyo dün 5. gündu ve yıne fitille yaptı kakasını.dr götürdüm ek mama verdı eger bununlada gecmezse mıdesıne hortum salacaklarmıs yavrumun(( ınsallah gerek kalmaz buna offf offf
nazcım kusura bakma atlamışım mesajınıkızlar slm rady nbr canım nasılsın
çilekkkkkkkk cevap vermedin uyku diyorum napıyosun diyorum dayanamıyorum diyorum
offfffff dün 11 de yattım sahura kalkıyorum mecburen eşime hazırlıyorum çünkü
tabi bende yiyorum midem kazınıyor zaten her dakka çilek acil cevap bekliyorum.
kaydirigubbakcemile3nebilem ayşem belki dedim bi yöntem bulmuştur gerçi şu ana iyiyim uyku yok ama
dün çok direndim uyumamak için komedi gibi benle nasıl eğleniyor arkadaşlar görseniz
anammm büyük gün gelmiş bilemmm
canım benim
mğsait olduğumda tüyoları veririm zemuszemus
çok yoğundum tatlım ya
ondan sebep yani a.s.
geldim geldim kuşum
yok bi aksilik şükür
tabiki de o saatte çoktaaaaaaaannnnnn :roflol:
ama 7/24 biliyorsun :asigim:
selam canlarım hayırlı günler evden çıkmadan selam verim dedim pazara gidicem geç dönerim öpüyorum sizi..nehir canım hayırlısı olsun inşş güzel geçsin görüşmen
gunaydın canlarım hepınıze hayırlı günlerrr.
slm arkadaslar nerden yazılıyor onu bulmaya calısıyorum yenı katıldım bende nasılsınız
kızlar slm rady nbr canım nasılsın
çilekkkkkkkk cevap vermedin uyku diyorum napıyosun diyorum dayanamıyorum diyorum
offfffff dün 11 de yattım sahura kalkıyorum mecburen eşime hazırlıyorum çünkü
tabi bende yiyorum midem kazınıyor zaten her dakka çilek acil cevap bekliyorum.
nehirrrr haırlı olsun canım:jeyyar:inş iyi sonuçlanır görüşmeniz seninde başını bağlarız
en kısa zamandadelikafaduldenondan sonra bebek diye dikilir tepene kaydirigubbakcemile3
sen bize azmı baskı yapdın zamanında korunmayın bebek yapın diyenaniknanik
bak biz seni dinledik sonuç ortada hehehehe sıra sende savun kendini:roflol::roflol:
nehircim,görevim tamam......Allah kabul etsin....bugünde büyük gün,hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım.......
ya nehirim gelmemişşşşş :gitme:
gelemeyecek herhalde.. hazırlık yapıyordur canım benim
neler olacak acaba :1ninca:
:roflol: :roflol: :roflol:
7/24 üm beniiimmmm:asigim:
Geldim geldiimmmkaydirigubbakcemile5
Hazırlıklarım bakımlarım tamam. Mübarek sanki gerdeğe girecem tövbe tövbe:roflol::roflol:
Ne hazırlık yaptım bea:roflol:
Off bende çok merak ediyorum çileem çook..
Hadi ver tüyolarısengözlerimebaksanab
hııımmm ok canım benimSelam cicişler...
Gamzem,oruçtan kuzum oruçtan..Hep böyleyim,halsiz,bitkin,durgun...Başka bir şey yok kuzum sağolasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?