Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ohhh harika nehirim ya harika :sm_cool:
her açıdan iyi başladı.. güzel başladı
hayırlı ile sonuçlanır inş.
bu günleri görmek çokk istiyordum :asigim:
sen mutlu olduğun için bende çok mutluyum cnm benim :1hug:

ya evet normal şartlarda 8 ay vardı bitmesine ama bebiş daha erken geleceği için bitmeden çıkmak durumunda kalacağım zaten
sabretmem gereken 5.5-6 ay var
bu da çok uzun bi süre değil
şimdi çıkarsam tazminatta alamam, istirahat parası da
her açıdan sabretmek iyi gibi
ama bakalım dayanabilirsem
herşey yolunda giderse :1closedeyes:

Son düzenleme:

İşte sorunda burda çileğim, herşey yolunda giderse.
Şimdilik hiç öyle gidecek gibi gözükmüyo çünkü.
Sürekli streslisin sürekli üzüntülüsün olmaz ama sende biliyorsun bunu.
Ama diğer yandanda biliyorum yani durumu, çalışman gerekiyor kısa bir sürede olsa.
Allah kolaylık versin, işlerinizi rast getirsin inşallah canımm.

Senin hayırlın geldi, bende biliyorsun hep hayırlısı dedim, sizde benim için hep hayırlısı diye dua ettiniz. Bakalım hayırlım sinan mı:kedi:

çilek tüm yazdıklarını okuyamadım ama....hamiş olduğunu biliyorlar mı işyerinde?
benim bir arkadaşa da işi bıraksın diye eziyet ettiler resmen.hem tazminat vermemek için hem de doğum iznini çalışığı yerde kullanmasın diye....çıkmadı valla direndi......şimdi doğum izninde.
kendini üzmeden dayanmaya çalış.....tabi hamilesin hassassın yıpranacaksan da zorlamanın anlamı yok.bebeğin daha önemli.....
Allah sabır ,güç versin.....

ooooooooooooooo bizim kız da aşk bacayı sarmış sanırsam ki(nehircim)

RABBİM hayırlı eylesin inş

geçmişi okumadın herkezi çok öptüm

çilek tüm yazdıklarını okuyamadım ama....hamiş olduğunu biliyorlar mı işyerinde?

Kimi biliyor kimi bilmiyor henüz kelebeğim:sinifsinif:
Çok zorluyorlar çileği bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah...

nehir bakıyorum da ayakların yere basmıyor....... kaydirigubbakcemile3
Allah mutluluğunu daim ettirsin................. yerimseniben

:kedi::kedi: hiç sorma kelebeğim ne oldu böyle bilmem:kedi:

ooooooooooooooo bizim kız da aşk bacayı sarmış sanırsam ki(nehircim)
RABBİM hayırlı eylesin inş

geçmişi okumadın herkezi çok öptüm

Amin Allah razı olsun mumum.
:kedi::kedi:

çok sevindim bebekecem.inşallah bundan sonra kötü günler geride kalır.eşin için de çok zor olmuştur.yıllarca hasretini çekip te doğduğunu ilk zamanlarını görememek.allah kimseye ve size de bi daha yaşatmasın inş.

nehir ne güzel yaa.ilk aşamada içinin ısınması çok güzel.bundan sonrasının da güzel olması için dua ediyoruz.ama sen hemencik koyverme kendini o kadar.aşık maşık olma bak şimdiden opuyorumnanaktan
du bakalım.bi tartalım düşünelim bakalım di miiiii :))

herkese günaydın bugün tatil hala uyuyormusunuz . biz çalışalım siz uyuyun bakalımmm. kızım sayesinde sabah 6 dan beri aykatayım uyutup işe geldim

yok be güzelim ne uyuması.
bende geldim işe senin gibi.ve de dün 4 te yattım 3 buçuk saatlik uykuyla geldim :))))
sabahta metrobüsler sayesinde sinir harbi yaşadım yani resmen.tam yarım saat metrobüs bekledim.metrobüs bu yaa yarım saat beklenir mi.otobüs değil kii.kötükedihüso
işe dede geç kaldım tabi doğal olaraktan.hemide 45 dakka :sinifsinif:

selam kızlar nasılsınız ben anneme gidicem birazdan akşam yemeğine yardım edicem geç gelirim artık kendinize iyi bakın öpüyorum tek tekzemuszemus

selam canlarım....herkes iyidir inşallah...bugün iftara davetliyiz...belki bir daha giremem,malum ordan da kreşe gideceğim...hepinize iyi iftarlar canlarım......

herkese günaydın bugün tatil hala uyuyormusunuz . biz çalışalım siz uyuyun bakalımmm. kızım sayesinde sabah 6 dan beri aykatayım uyutup işe geldim

Ben yatıyorum doğrusukaydirigubbakcemile3 iş yok güç bişe yok uyanık kalıpta ne yapayım dimi ama.
Hemde uyanıp uyanıp uyuyorumsırnaşık şey

Yok be koyvermedim daha radym.
Ama şimdilik güzel gidiyor yani:kedi:
Allah razı olsun dualarınız içinopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız ben anneme gidicem birazdan akşam yemeğine yardım edicem geç gelirim artık kendinize iyi bakın öpüyorum tek tekzemuszemus

Güle güle pinkimmopuyorumnanaktan hayırlı iftarlar

selam canlarım....herkes iyidir inşallah...bugün iftara davetliyiz...belki bir daha giremem,malum ordan da kreşe gideceğim...hepinize iyi iftarlar canlarım......

Kreşte oyun arkadaşım varmı bari gülyüzümsırnaşık şey

slm kızlarrr nasılsınız bakalım?
oooooo bebekımde gelmıs hosgeldın canım kızın cok tatlı masallah RABBıM saglıklı huzurlu mutlu günlerde büyütmeyı nasip etsın insallah.esın içinde cok sevındım canım ALLAH ım eşlerımızı basımızdan eksık etmesin....
bende senın gibiyim horozları gecıyoruz bazan erken kalkmada henüz bir düzen oturtamadıkta.
nehırım masallah herşey yolunda desene.agır ama emin adımlarla ilerleyın bakem.....

Selam bacılar...

Bebekim hoşgeldin...

Gamzemi kim üzmüş bakayım,terbiyesiz edepsizler...5,5-6 ay neki kuzum,su gibi geçip gidicek Allahın izniyle..Az daha sabır Gamzem...

Kıızzzz karnın çıktımı bakayım????
Bak ne dicim sana,belki yapıyorsundur ama ben genede söyliyem..
Her hafta, aynı gün,aynı pozisyondan göbişinin resmini çek canım,güzel bir arşiv olur,yavrucuna gösterirsin ilerde inşallah...

Radym,sen nörüyon...Uykusuz uykusuz...
Sen nehiri mesaj gelince yada msnde konuşurkene gör bide..Annem dürtekliyo beni,ölüyoz gülmekten..
Ağız hakkaten kulaklara kadar çıkıyormuş yani,görmüş olduk...:)))
Biz sabaha namaza kadar uyumuyoruz,namazı kılıp yatmam,5ibuluyor..Uyumam 6yı buluyor ama en derin uykuya tam olarak geçemiyorum..
Uyuyamama sorunu yaşıyorum bu aralar...Gözlerim kapanıyor,heh diyorum kesin uyurum şimdi ama yok yok yok,dalmam çoooook uzun sürüyor,sabahta erken uyanıyorum tabi yattığım saate göre...
böle işte......

herkese hayırlı günler..opuyorumnanaktan
bebekim hg bacım .insallah bir daha yuvanızda hep huzur mutluluk olur ..
ya ramazan iyi gidiyoda .uyku düzeni kalmadı bende hiç...3.buçuga kadar oturuyom.:bbo:
biraz tv izliyom biraz pcde oyun oynuyom .öle geçiyo vakit
neyse bana müsade .ben mama yapacam..
herkese hayırlı iftarlar..görüşmek üzere kızlar...opuyorumnanaktan

nevınım hoşgeldin canım nasılsın?uykusuzluk nedır çok iyi bilirim .ınsan uyuyamayınca nasıl sinirlenıyor dimi?
nehırımın agzı kulaklarında demek aman kapatın sinan öyle görmesin :))))
denefım hosgeldın canım sen nasılsın?gece kusumu oldun kızz?bır uyumayanda sensin hee!ne oluyo hatunlar size uyku gibisi varmı?benım bu sıralar hasret kaldıgım tek şey de :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…