- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.221
ohhh harika nehirim ya harika :sm_cool:
her açıdan iyi başladı.. güzel başladı
hayırlı ile sonuçlanır inş.
bu günleri görmek çokk istiyordum :asigim:
sen mutlu olduğun için bende çok mutluyum cnm benim :1hug:
ya evet normal şartlarda 8 ay vardı bitmesine ama bebiş daha erken geleceği için bitmeden çıkmak durumunda kalacağım zaten
sabretmem gereken 5.5-6 ay var
bu da çok uzun bi süre değil
şimdi çıkarsam tazminatta alamam, istirahat parası da
her açıdan sabretmek iyi gibi
ama bakalım dayanabilirsem
herşey yolunda giderse :1closedeyes:
çilek tüm yazdıklarını okuyamadım ama....hamiş olduğunu biliyorlar mı işyerinde?
benim bir arkadaşa da işi bıraksın diye eziyet ettiler resmen.hem tazminat vermemek için hem de doğum iznini çalışığı yerde kullanmasın diye....çıkmadı valla direndi......şimdi doğum izninde.
kendini üzmeden dayanmaya çalış.....tabi hamilesin hassassın yıpranacaksan da zorlamanın anlamı yok.bebeğin daha önemli.....
Allah sabır ,güç versin.....
nehir bakıyorum da ayakların yere basmıyor....... kaydirigubbakcemile3
Allah mutluluğunu daim ettirsin................. yerimseniben
ooooooooooooooo bizim kız da aşk bacayı sarmış sanırsam ki(nehircim)
RABBİM hayırlı eylesin inş
geçmişi okumadın herkezi çok öptüm
ne olacak birileri aşuk maşuk olmuş...... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok sevindim bebekecem.inşallah bundan sonra kötü günler geride kalır.eşin için de çok zor olmuştur.yıllarca hasretini çekip te doğduğunu ilk zamanlarını görememek.allah kimseye ve size de bi daha yaşatmasın inş.evet canım eşim 15 haziranda çıktı . artık bizimle birlikte allah bir daha yaşatmasın . sebep olanlarıda allaha bıraktım . çok zor 6 ay gecirdim. eşim bebeğimizi 3 aylık olunca görebildi.
allahım kimselere yaşatmasın
herkese günaydın bugün tatil hala uyuyormusunuz . biz çalışalım siz uyuyun bakalımmm. kızım sayesinde sabah 6 dan beri aykatayım uyutup işe geldim
herkese günaydın bugün tatil hala uyuyormusunuz . biz çalışalım siz uyuyun bakalımmm. kızım sayesinde sabah 6 dan beri aykatayım uyutup işe geldim
nehir ne güzel yaa.ilk aşamada içinin ısınması çok güzel.bundan sonrasının da güzel olması için dua ediyoruz.ama sen hemencik koyverme kendini o kadar.aşık maşık olma bak şimdiden opuyorumnanaktan
du bakalım.bi tartalım düşünelim bakalım di miiiii :))
selam kızlar nasılsınız ben anneme gidicem birazdan akşam yemeğine yardım edicem geç gelirim artık kendinize iyi bakın öpüyorum tek tekzemuszemus
selam canlarım....herkes iyidir inşallah...bugün iftara davetliyiz...belki bir daha giremem,malum ordan da kreşe gideceğim...hepinize iyi iftarlar canlarım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?