- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.261
dualar bitmedimi hala...yoksa tedaviye başlayacak arkadaşlarımıza yetişemeyeceğiz,öylede olursa çok üzülürüz...ona göre biran önce bitirip diğerine başlayalım...tedavinin ilk sırası rady,pinkrose ve sonra da denef gelecek galiba,yanlışım yoksa...ihlas okumadığımız arkadaşlarımıza da ihlas dualarını okuyalım bu arada...kimsenin hakkı kalmasın...tefriciyeler bayağı zaman alıyor,topiğimizde de az kişiyz,çabuk bitiremiyoruz...
gülyüzüm ilaç kullanıyorum soğan kürü kullanıyorum bakalım bayramdan sonra dr ne diycek işe yaradımı görücez ALLAHIN izniyle pis kist gitsin artık inş..
resim kursu yaz tatilinde ekim ortası gibi açılacak inş gidicem fırsat buldukça
burdayııım.
evet ya ramazanın ortası geldi.biz kimseye okuyamadık daha ya.çok ağırız çoookk :))))
slm ben geldimm ya arkdaşlar ramazanda çamaşir makinem bozuldu çamaşirlar yıginla söledim ama geln giden yok
slm kızlarrr nasılsınz canlarıım?
zuhall canım cok gecmıs olsunda bunun bır tedavısı olmalı be baska dr görünsen olmazmı?
lotusum canım bıraz daha sabret 3. ayda azalack gazlarınz elıf simayın öyle oldu masallah alttan bır gaz cıkarıyo büyük ınsan gibi baslarda bende cok cektım gaz yüzünden ama şimdi çoook azaldı.
nevınım öyle ev sahıbınden hayır gelmezdı zaten orucsuz falan.olmamasındada bır hayır vardır canım sıkma canını emı kuzum?
radycım evet haklısın cok yavasız bu sefer neden bitirmiyosunz kızlar huuuuu huu ramazanın kacı oldu hala 1 kişiyi bitiremedık.
pinkim sagol canım ıyıyz cok şükür sen nasılsın?sogan kürüne devam et canım cok kişi faydasını görmüş bunun inş. sanada şifa olur canım
gülyüzüm nasılsın bacıım?kızımla kocaman öptük seni
esracım sen nasılsın bakem ?
amin inşaallah kelebekcimçilek tüm yazdıklarını okuyamadım ama....hamiş olduğunu biliyorlar mı işyerinde?
benim bir arkadaşa da işi bıraksın diye eziyet ettiler resmen.hem tazminat vermemek için hem de doğum iznini çalışığı yerde kullanmasın diye....çıkmadı valla direndi......şimdi doğum izninde.
kendini üzmeden dayanmaya çalış.....tabi hamilesin hassassın yıpranacaksan da zorlamanın anlamı yok.bebeğin daha önemli.....
Allah sabır ,güç versin.....
5-6 ay ne ki dimi nevinimm, bence de ççookk uzun bir süre değilSelam bacılar...
Bebekim hoşgeldin...
Gamzemi kim üzmüş bakayım,terbiyesiz edepsizler...5,5-6 ay neki kuzum,su gibi geçip gidicek Allahın izniyle..Az daha sabır Gamzem...
Kıızzzz karnın çıktımı bakayım????
Bak ne dicim sana,belki yapıyorsundur ama ben genede söyliyem..
Her hafta, aynı gün,aynı pozisyondan göbişinin resmini çek canım,güzel bir arşiv olur,yavrucuna gösterirsin ilerde inşallah...
pooffİyi geceler arkadaşlar..
Biz tuttuğumuz evi bıraktık:))))
Yenisini arıyoruz...
Ev sahibinin işten çıkıp izmite gelmesi 19.15 te oluyormuş..Eşime illa görüşelim diyormuş,kontrat falan için işte...
Eşimde demiş,ozaman iftara yetişemem,sen niyetli değilmisin?Oda yok demiş..
E sen değilsinde ben niyetliyim...İftardan sonra görüşelim 9 gibi demiş eşim yada haftasonu görüşürüz gündüz...Bir sürü alternatif sunmuş ama hepsine bi bahane bulmuş...
En sonunda da e ozaman ben vermiyim evi demiş...
Eşimde sağolsun hiç minnet etmez..Vermezsen verme demiş..
Böyle işte...Şimdi yeniden bakıyoruz,bakalım hayırlısı..
Biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz,pek keyfim yok...
Rabbim hayırlısıyla sıkıntılarımı defetsin,işlerimizi kolaylaştırsın,içlerimizi ferahlatsın...
selam canım bende durumlar cok zor ya koye gıde gele oldum bıttım şu fındık bı bıtseydı hayırlısıyla cok rahatlıycam ama nerde bı de ramazan 3 gun tuttum sadece koyde oructa tutamıyorumgece kusunuz geldi.eskiden lotusumuzdu gece kuşu...
nasılsınız bakalım
ben iyiyim...
nehirim hep yüzün gülsün emi kardeşim...
berinim inan ben özet geçemicem .durumlar aynı ya..alhanın kızı kakasını çok şükür yaptı..:Saruboceq:.nehirim güzel olaylar peşinde.insalalh mutlulugu yakalar...
bense aynıyım ya..sen nasılsın bakalım
Ayy bencede fenalık geldi gülyüzüm berin hatundan hala haber yok
Mübarek ramazan kolaylayalım şu tesbihleri.
Tedaviler başlıyor.
of of nehırcım sen benım yerımde olsaydın kafayı yerdın elıme kagıt alacak zamanım varmı okuyabılsem bır sorsana bana
Git tabi pinkim, resim yapmak senin çok sevdiğin bir şey. Stres atmak içi birebiralkisalkisalkis
evet bencede resım yapmak cok zevklı ama nerde bende o kabılıyet
Burdayım esracımopuyorumnanaktan
Hatuşlar yarın sinanla yeniden iftara gidiyoruz inşallah.
2. tur görüşmeler başlıyooooorrropuyorumnanaktan
Burdayım esracımopuyorumnanaktan
Hatuşlar yarın sinanla yeniden iftara gidiyoruz inşallah.
2. tur görüşmeler başlıyooooorrropuyorumnanaktan
Amin mi diyeyim acaba?
Yok ben sadece hayırlısı olsun diyeyim. Daha tanımıyoruz birbirimiziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?