- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.241
hayırlı ramazanlar kızlar herkes iyidir umarım bende iiyyim çok şükür 2 aylık hastanelerde koşturma sürecinden sonra ramazan temzilğiydi misafirlerdi derken yine uzak kaldım sizlerden özledim sizleri
zübeyde hanım hanım kadın doğum hastanesine gidiyordum troit eksiliği çıkmıştı biliyorsunuz yumurtlamam eksikmiş ve nedenininde bu olabileceğni söylemişiti kadın doğmdaki dr , onun üzerine yoğunlaştırmışlardı beni ama 3 doktorda kendi düzelir yapılcak bişey yok diyince tekrar kadın doğuma gittim oradaki dr bana aşılama ve yumurlama tedavisi verdi fakat kararı verecek olan dr kurulu tiorit değerlerimi görünce tedavi kağıtlarımı iptal etti ,ben allak bullak oldum o anda çünki gittiğim drlar hep normal demişlerdi bi de kendi dahiliye doktorlarına gönderdiler o da bunun ilacını omadığını bu değerin inip çıkabileceğini ve aylık kontrollere gelmemi söyledi değerlere bakıcakmış yani hormon eksikliği yüznden tedavide olamıyorum artık yapacak bi şeyim kalmadı bu konuda tamamen kendi haline bırakmam lazım bu konuda fikirleriniz varsa alabilirm canlarım kafam karmakarışık ...
hayırlı ramazanlar kızlar herkes iyidir umarım bende iiyyim çok şükür 2 aylık hastanelerde koşturma sürecinden sonra ramazan temzilğiydi misafirlerdi derken yine uzak kaldım sizlerden özledim sizleri
zübeyde hanım hanım kadın doğum hastanesine gidiyordum troit eksiliği çıkmıştı biliyorsunuz yumurtlamam eksikmiş ve nedenininde bu olabileceğni söylemişiti kadın doğmdaki dr , onun üzerine yoğunlaştırmışlardı beni ama 3 doktorda kendi düzelir yapılcak bişey yok diyince tekrar kadın doğuma gittim oradaki dr bana aşılama ve yumurlama tedavisi verdi fakat kararı verecek olan dr kurulu tiorit değerlerimi görünce tedavi kağıtlarımı iptal etti ,ben allak bullak oldum o anda çünki gittiğim drlar hep normal demişlerdi bi de kendi dahiliye doktorlarına gönderdiler o da bunun ilacını omadığını bu değerin inip çıkabileceğini ve aylık kontrollere gelmemi söyledi değerlere bakıcakmış yani hormon eksikliği yüznden tedavide olamıyorum artık yapacak bi şeyim kalmadı bu konuda tamamen kendi haline bırakmam lazım bu konuda fikirleriniz varsa alabilirm canlarım kafam karmakarışık ...
zafer bayramımız kutlu olsun kızlar nasılsınız hayırlı günler iyi pazarlaropuyorumnanaktan
selam kızlar bizim topik bu kadar sessiz olurmuydu
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olsun canlar ibadetlerimiz güzelce dıyasıya yapalım yine buluşuruz burada
çok öptüm byyyyyy
zafer bayramımız kutlu olsun kızlar nasılsınız hayırlı günler iyi pazarlaropuyorumnanaktan
terk ettiniz ya burayıı sinek avliyorum bugünnn burda sanki resmi daire gibi burda hafta sonu çalişilmiyo gibi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar bizim topik bu kadar sessiz olurmuydu
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olsun canlar ibadetlerimiz güzelce dıyasıya yapalım yine buluşuruz burada
çok öptüm byyyyyy
misafirim vardı,onlar gitti etrafı toparla derken ancak gelebildim...valla bugünler ele geçmiyor ibadetlerimizde yoğunlaşıyoruz,malum birde davetler var...o yüzden arkadaşlarımız pek uğrayamıyorlardır...ramazan bitiminde herkes burda olur inşallah...
lotusum yok başka kimsede gece bekçiligi yapmiyo galiba
canım önce ben dogum yaptım benım pesımden swethome ve aynı günde lotus ve myhope dogum yaptılar.lotusumun ıkızlerı var burak ilyas ve elif ceren.myhopenınde oğluşu alperen i var :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?