Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hoşbulduk arkadaşlar sizelrle değildim ama hep sizleri düşündüm.

alhan canım maşallah allah nazarlardan saklasın canım bebişini

kızlar ya başka doğum yapan arkadaşımız varmı ne güzel yüce rabbim olmayan herkese bebiş versin bu mübarek günlerde

canım önce ben dogum yaptım benım pesımden swethome ve aynı günde lotus ve myhope dogum yaptılar.lotusumun ıkızlerı var burak ilyas ve elif ceren.myhopenınde oğluşu alperen i var :))))

selam kızlar ben geldım

kımse yok sanırım
pazardan berı neler oldu bana ozet gecer mısınız lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakiim nehirim çok mutlu maşallah ALLAHIM daim etsin mutlu sonuçlansın hayırlısıyla inş çok mutlu oluyorum böyle hayırlı işlerde bende ne güzel negüzel

gece kusunuz geldi.eskiden lotusumuzdu gece kuşu...
nasılsınız bakalım
ben iyiyim...
nehirim hep yüzün gülsün emi kardeşim...
berinim inan ben özet geçemicem .durumlar aynı ya..alhanın kızı kakasını çok şükür yaptı..:Saruboceq:.nehirim güzel olaylar peşinde.insalalh mutlulugu yakalar...
bense aynıyım ya..sen nasılsın bakalım

Kız berin msn de takılacağına oku geçmişikaydirigubbakcemile3

Bu arada tesbihi bitirdinmiiiii???
Kaçıncıya soruyoruuumkaydirigubbakcemile2

hayırlı ramazanlar kızlar herkes iyidir umarım bende iiyyim çok şükür 2 aylık hastanelerde koşturma sürecinden sonra ramazan temzilğiydi misafirlerdi derken yine uzak kaldım sizlerden özledim sizleri

zübeyde hanım hanım kadın doğum hastanesine gidiyordum troit eksiliği çıkmıştı biliyorsunuz yumurtlamam eksikmiş ve nedenininde bu olabileceğni söylemişiti kadın doğmdaki dr , onun üzerine yoğunlaştırmışlardı beni ama 3 doktorda kendi düzelir yapılcak bişey yok diyince tekrar kadın doğuma gittim oradaki dr bana aşılama ve yumurlama tedavisi verdi fakat kararı verecek olan dr kurulu tiorit değerlerimi görünce tedavi kağıtlarımı iptal etti ,ben allak bullak oldum o anda çünki gittiğim drlar hep normal demişlerdi bi de kendi dahiliye doktorlarına gönderdiler o da bunun ilacını omadığını bu değerin inip çıkabileceğini ve aylık kontrollere gelmemi söyledi değerlere bakıcakmış yani hormon eksikliği yüznden tedavide olamıyorum artık yapacak bi şeyim kalmadı bu konuda tamamen kendi haline bırakmam lazım bu konuda fikirleriniz varsa alabilirm canlarım kafam karmakarışık ...

günaydın canım...çok geçmiş olsun,nasıl yani bu bir hastalık ve bunun ilaç tedavisi yokmuymuş ya:uhm:herşeyin bir çaresi vardır be canım,inşallah bununda vardır,proflara falanmı görünsen diyorum...moralini yüksek tutmaya çalış....

canım bildiğim kadarıyla tiroit için ilaç var onu kullandığın sürece sorun yok verdilermi san ne dediler peki:1hug:

terk ettiniz ya burayıı sinek avliyorum bugünnn burda sanki resmi daire gibi burda hafta sonu çalişilmiyo gibi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pinkcim gülyüzlüm saolun canlarım doktorların bana dediği bu: buna verilcek ilaç yok aylık kontrollre geleceksin dediler gerekirse ilaç verecekmiş şimdi gerekmiyormuş neyse sofrayı hazırlayayım ezan okunmadan hoşçakalın canlarım rabbim ibadetlerimizi , dualarımızı kabul etsin inşallah

selam kızlar bizim topik bu kadar sessiz olurmuydu

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

olsun canlar ibadetlerimiz güzelce dıyasıya yapalım yine buluşuruz burada

çok öptüm byyyyyy

misafirim vardı,onlar gitti etrafı toparla derken ancak gelebildim...valla bugünler ele geçmiyor ibadetlerimizde yoğunlaşıyoruz,malum birde davetler var...o yüzden arkadaşlarımız pek uğrayamıyorlardır...ramazan bitiminde herkes burda olur inşallah...

zafer bayramımız kutlu olsun kızlar nasılsınız hayırlı günler iyi pazarlaropuyorumnanaktan

sağol canım geç oldu ama hepimizin bayramı kutlu olsun.....

çok öptüm byyyyyy

bizde seni öpüyoruz....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nevincim ev işini ne yaptın canımcım?

canım çok geçmiş olsun.ne olur umudunu yitirme .yüce mevlam dermansız dert vermezmiş.insallah bi şifasıda vardır...sen sakın peşini bırakma .zaman su gibi akıp gidiyo...sonra pişman olmayasın..

zafer bayramımız kutlu olsun kızlar nasılsınız hayırlı günler iyi pazarlaropuyorumnanaktan

seninde canım..opuyorumnanaktan

terk ettiniz ya burayıı sinek avliyorum bugünnn burda sanki resmi daire gibi burda hafta sonu çalişilmiyo gibi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet bugün kimseler ugramamış.sen nasılsın canım

çok öptüm byyyyyy

canım. nasılsın..

kolay gelsin canım.... evet haklısın bugünleri seneye ya görürüz ya göremeyiz..

ıyi geceler arkadaşlar..

Biz tuttuğumuz evi bıraktık:))))

Yenisini arıyoruz...

Ev sahibinin işten çıkıp izmite gelmesi 19.15 te oluyormuş..Eşime illa görüşelim diyormuş,kontrat falan için işte...
Eşimde demiş,ozaman iftara yetişemem,sen niyetli değilmisin?Oda yok demiş..
E sen değilsinde ben niyetliyim...ıftardan sonra görüşelim 9 gibi demiş eşim yada haftasonu görüşürüz gündüz...Bir sürü alternatif sunmuş ama hepsine bi bahane bulmuş...
En sonunda da e ozaman ben vermiyim evi demiş...
Eşimde sağolsun hiç minnet etmez..Vermezsen verme demiş..
Böyle işte...Şimdi yeniden bakıyoruz,bakalım hayırlısı..
Biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz,pek keyfim yok...
Rabbim hayırlısıyla sıkıntılarımı defetsin,işlerimizi kolaylaştırsın,içlerimizi ferahlatsın...

Zuhalcim,şaştım kaldım yaaa...
Bu durumda yapılacak birşey yok diyorlar ama kadındoğum raporları onaylamıyor.
Yani birşey var demekki...
ılaç vermeleri için daha yükselmesimi gerekiyormuş yanii..
Neyse canım,bununla geçmiş olsun..
ıhmal etme her ay git de,bari düştüğü bir zamana denk gelirse raporlarınıda imzalatırsın inşallah canım...

Bir de bugün hasta oldun,iftara 1 saat kala,herzamanki gibi...Oruç gitti anlıcanız 1 saatle:))
Çok sancım vardı çok,2 lokma yedim hemen ilaç içtim,sonra hemen uzamndım,1 saate hafifledi şükür..
Hani evlenince geçicekti,ağırmıcaktı.
Hani evlenince göğüsler büyücekti...
Hani evlenince çocuğum olcaktı..:dilcikar:
Hep kandırdılar beni yaaa..:roflol:

Görüşmek üzere inşallah...

lotusum yok başka kimsede gece bekçiligi yapmiyo galiba

yettim esracımmmmmmcanım hala gece bekcısıyım ama artık topıcte degıl evde :1hug:nbr ıyımısım??????????a.s.
valla canlara.s. uyku buyuk nımetmıs kıymetını bılın bence.....benımkıler bı turlu uyutmuyolar benı mutlaka bırı ayakta oluyor cunku:ecrin_bebek:hamdolsun ama bır bakısları bıle herseyı unutturuyoropuyorumnanaktan.....
denefım nbr canım ev hanımlıgı nasıl gdıyor bacım alıştınmı??????gercı senın kosturman bıtmez ama bıraz dınlenır tedavıye oyle baslarsın ınsallah canımhihoyyyt
nevınım ev ısı gonlune gore olur ınsallah canım .....keyıfsızlık ramazan rehavetıdır umarım baska bısey yokturŞeniz
nehır guzel hbrler beklıyorum ona gore e mı canımalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
radyolojım nbr canım grusemıyoruz guzelım ya hersey yolunda mı????opuyorumnanaktan
mumum masallah bacım hakkını verıyorsun ramazanın.....ALLAH kabul etsın gulum:Saruboceq::Saruboceq:
pınkım nbr?ıyı hbrler beklıyorum canımcımopuyorumnanaktan:Saruboceq:
kelebegım tedavı ne asamada canım lucrın bıttımı??fınale az kaldı ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
gulyuzum mısafırlerle cok yorulma kendıne bak sen canım cok halsız kalıyorsun sonra:1hug:
bebekecem yenıden hosgeldın canımvereliniortakopuyorum senıde melek nazı daŞeniz
cılekım,nazım berrınım nasıl gdıyor hamıslık:CüvCüv:h:CüvCüv:ersey yolundamı??????berrın epey yaklastı canım dogum dımı???hala cınsıyetını ogrenemedınmı bacımkız yoksa sen bılıyosun da bızden mı saklıyosunyerimsenibenvalla dogumuna gelır kendımız goruruz ona goresırnaşık şey:roflol:
myhopem,alhanım,svetım nbr????gaz sorununuz varmı canlar????bız suruyle ılac denedık hala var gaza ıyı gelen ılac de kabız yapıyor nolcek bılmıyorum ya cok uzgunum bebıslerım cok huzursuzlanıyorlar:çok üzgünüm::1no2::çok üzgünüm:
canlarım bebıs aglıyor kacmam gerek.....yazmayı unuttugum dost varsa affola yorgunluguma verın mirmirmirmirsızı sevıyorumkaydirigubbakcemile5

canım önce ben dogum yaptım benım pesımden swethome ve aynı günde lotus ve myhope dogum yaptılar.lotusumun ıkızlerı var burak ilyas ve elif ceren.myhopenınde oğluşu alperen i var :))))

maşallah allah hepsini nazarlardan korusun ayağımı sürümüştüm zaten ameliyathaneye girince bile hep dua ettim . bütün evlat isteyen arkadaşlarıma allahım aratma diye

hamile olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…