Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

NEHİR AŞIK OLDU NEHİR AŞIK OLDU NAHİR AŞIK OLDU lülülülülülülülülülülülü
allah tamamına erdirsin inş :Saruboceq::Saruboceq:
eeeee düğün nezaman allah izin verirsegamyoncuiremsu

Yok cık daha değil henüz:umursamaz:
O kadar kolay değil:umursamaz:
Daha evlilik konuşmuyoruz nazım daha durŞeniz

Bende çok korkuyorum bundan kelebeğim ama napalım hayırlısı olsun..
Annemde korkuyor ama yapacak bişey yok.. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah razı olsun..

Duanı yap olurmu kelebeğim..

Hem daha o kadar kaptırmadımki:umursamaz:

kimse yok muuuuu

Biz burdayız canımakannehir

ateş bacayı sarmış kızlar nehirimiz kapıldı bilem ALLAHIM sonunuzu hayır etsin evlilikle devam etsin bakışmalar gülüşmeler nehircimALLAHIM tamamına erdirsin inşş

Sağol pinkim Allah razı olsun...Amiin inşallah..opuyorumnanaktan

pekte iyi sayılmam
dun dr a gıtmıştım bebegımın bobreklerınde sorun varmış
cok moralım bozuk dunden berı

Bir daha ne zaman kontrole gideceksin?
Birşey yapma imkanı var mı dıoğumdan önce önlem almak gibi?
Tehlikeli mi dedi doktor?

kelebeğim sağol canım geçti inş
gülyüzlüm geçmiş olsun canım berincim sanada geçmiş olsun
inş bebişimiz iyi olur dualarım seninle canım üzülme.
sagol canım

ateş bacayı sarmış kızlar nehirimiz kapıldı bilem ALLAHIM sonunuzu hayır etsin evlilikle devam etsin bakışmalar gülüşmeler nehircimALLAHIM tamamına erdirsin inşş

evet bencede ateş bacayı sardı

Sağol pinkim Allah razı olsun...Amiin inşallah..opuyorumnanaktan

Bir daha ne zaman kontrole gideceksin?
Birşey yapma imkanı var mı dıoğumdan önce önlem almak gibi?
Tehlikeli mi dedi doktor?

15gun sonra tekrar kontrol var doguma az kaldıgı ıcın kontroller sıklaştı
şimdiden bı onlem alınmıyor dedı dr dogduktan sonra tedavı olacakmış eger hala duzelmezse amelıyat olacakmış amelıyatla duzelırmı onuda bılmıyom dr uzulmıyım dıye olur boyle şeyler duzelır dedı ama
takdırı ilahi

nehircim tamam az sonra kılıcam namazımı....duamı da ederim inşallah.....iyiki söyledin ben düşünememiştim.yoksa kırmızılar gelecekti ve kılamayacaktım namazımı...

yaaaaaaaa bende 18-20 yaşlarıma geri dönüp eşimle ilk bakışma ilk sevgili olma günlerine dönüp bulutlarda uçmak dünyayı toz pembe görmek kalbimin yerinden fırlarcasına atmasını istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahhhhhh nehircim bu günlerin kıymetini bil ve istediğini doyasıya yaşa çok güzel çokkkkkkkk

akannehirakannehirakannehir

Berincim çok geçmiş olsun canım...
Halledilmeyecek bir şey değilmiş çok şükür...
ınsan herzaman her şey yolunda gitsin istiyor tabiki ama hayat işte...Bu acı bir gerçek..
Allahın izniyle halledilecek canım,Rabbime emanet...
Ameliyata gerek kalmadan iyileşir inşallah ufaklık ama gerek olursada napalım...
rabbim sorunların yanında çarelerinide yaratmış,çok şükürki....
Üzülme dicem ama boşuna biliyorum..
Üzülmemek mümkün değil..
Ama şuu unutma,sen üzülünce oda üzülüyor..
Bu yüzden,mümkün olduğunca kafanı raatlamaya çalış canım...

ahhhhhh nehircim bu günlerin kıymetini bil ve istediğini doyasıya yaşa çok güzel çokkkkkkkk

akannehirakannehirakannehir

Ahh ahh dimi Mumum..
Ne güzel günlrdi..
Dert yok tasa yok..Aşktan bulutların üstündeydik..
Kafaya takacak tek şey telefon faturalarıydı:))))
Hayatın her hali güzel ama yaşla beraber sorunlarda artıyor,buda bir gerçek..
:gitme:

of of bende komşuya gıtmiştım bıraz olsun unutayım dıye

baştan berı hamılelıgım cok rahat gectı ama bak doguma az kala sorun cıktı
Allahın takdırı işte
acaba dıyorum bende iltıhap olmuştu ya benden mı gectı bebege acep :uhm:

selam kızlarrrrrrkaydirigubbakcemile3
bu sefer mesajı bitirmek kısmet olur inşallah 2 gündür giriyorum yazarken birinin engeline takılıyorummm sonrada pc eşim tarafından zaptedilmiş oluyor bir yazamadım gittiiiiiiii:bbo:
nehirimmmmm mutluluğun daim olsun herşey gönlüne göre olsun hayırlısıysa olsun canımmm:1hug:
berinim geçmiş olsun inşallah bişi olmayacak meleğimize kendiliğinden geçecek Allahın izniyleeee
denefim lotusum nevinim nazım çileğim pinkim alhanım kelebeğim mumucum swetem gülyüzlüm radyim zuhalim esram nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

amin canım

canlarım,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,
karşı tarafta sadece adam kafadan darbe almış,çok şükür ki o da iyiymiş,karısı ve çocuğuna hiçbirşey olmamış Allahtan...ama abim hala şokta...Allahım kimselere acı göstermesin...
denefcim,size de Allahım birdaha öyle birşey yaşatmasın,bende kaza deyince ödüm kopuyor valla,çünkü ben babamıda kaza da kaybettim...

denefcim,universite hastanelerinde raporlu yaptırırsan veya rapor çıkarmak istersen direk tüp bebek yaptırmıyorlar,daha önce aşılama yaptırıp yaptırmadığını soruyorlar,yaptırdıysan doktorundan yaptırdığına dair belge istiyorlar,bana maliyeti 2.500 ytl.idi...ama her üniv.hastanelerinde bu fiyat değil tabi,rapor çıkarıp özel hastanelerden de faydalanabilirsin,şu an maya da indirim var bu ay sonuna kadar fiyat 2.142...ilaç hariç tabi...
tüp bebek merkezlerini bende araştırıyorum ama çok pahalı ya...memoriali çok istiyorum ama 10.000 ytl den aşağıya çıkamam...umut tüp bebeğe de iyi diyorlar...bilemiyorum canım,merkez seçmek çok zor...ama ben inanıyorum ki senin olacak,çünkü senin oluyor zaten...paranda kısıtlıysa rapor çıkar biran önce... hakkında hayırlısı olsun...

nehircim,ağzın kulaklarında valla,ALLAH bozmasın,çok güzel günler bunlar,doya doya yaşa bacım.....

nazım
sana da geçmiş olsun,lotusumda hamileliğinde grip olmuştu da ilaç alamadğı için çok zor atlatmıştı,bolca c vitamini alacaksın...

nehircim görevim tamam canım,çileğimizin bütün duaları kabul olsun inşallah......

günaydın.
bende myhope gibi dün sabah girdim yazmaya ama tamamlayamadan çıkmak zorunda kaldım.bi daha da fırsat bulup giremedim.
berinim bence hiç alakası yoktur senin iltihapla bu durumun.farklı şeyler çünkü ikisi.bence tabii.allah şifasını da verir inş.o kadar kafaya takma yaa.daha ne dertler var biliyomusun.şükret bence.bebeğinin elinde ayağında zekasında bi problem yok çok şükür
neviniiiim.özledim kız seniii.nooldu son durumlar şimdi.ev bulabildiniz mi.annende mi kalıyosun hala
nehirim kıss seni rüyamda gördüm dün. akannehir

gülyüzüm çok özür dierim yaa.dün yarım kalan mesajımda yazmıştım ama gönderemediğim için bugünde çıkmış aklımdan.
çoookk gemiş olsun.verilmiş sadakanız varmış.bence yine sadaka versin abin.kaza deyince benimde ödüm kopuyor.geçen yıl babam çok feci bi kaza geçirmişti.ezik bi arabanın içinden çok şükür sağ çıktı ama defalarca ameliyatlar tedaviler oldu.1,5 senedir hala düzelemedi.ama çok şükür ayağa kalktı 2-3 aydır.rabbim herkezi muhafaza eylesin görünmez kazalardan

radycim,aşkolsun özür dilemene ne gerek var ,kalplerimiz bir olsun yeterki,söylemesen dahi ben senin güzel dileklerini biliyorum...sadaka işini hallettik canım...annemin okuduğu kuranlar sayesinde ayaktayız valla...babanda çok ağır kaza atlatmış,çok geçmiş olsun canım...Allahım birdaha yaşatmasın,babacığın inşallah daha da iyi olur...
Allahım hepimizi her türlü kötülükten beladan,görünür görünmez kazalardan esirgesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…