- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.321
iyidir canım sen nasılsın
NEHİR AŞIK OLDU NEHİR AŞIK OLDU NAHİR AŞIK OLDU lülülülülülülülülülülülü
allah tamamına erdirsin inş :Saruboceq::Saruboceq:
eeeee düğün nezaman allah izin verirsegamyoncuiremsu
nehir kendimi kaptırmadım falan diyorsun ama hadi oradan yeme bizi........çoktaaan uçuşa geçmişsin....
senin için hem çok mutlu oluyorum hem de bişiy olacak da üzüleceksin diye korkuyorum.........hep dualarımdasın...hayırlıysa rabbim ayırmasın bir ömür..........
kimse yok muuuuu
ateş bacayı sarmış kızlar nehirimiz kapıldı bilem ALLAHIM sonunuzu hayır etsin evlilikle devam etsin bakışmalar gülüşmeler nehircimALLAHIM tamamına erdirsin inşş
pekte iyi sayılmam
dun dr a gıtmıştım bebegımın bobreklerınde sorun varmış
cok moralım bozuk dunden berı
sagol canımkelebeğim sağol canım geçti inş
gülyüzlüm geçmiş olsun canım berincim sanada geçmiş olsun
inş bebişimiz iyi olur dualarım seninle canım üzülme.
ateş bacayı sarmış kızlar nehirimiz kapıldı bilem ALLAHIM sonunuzu hayır etsin evlilikle devam etsin bakışmalar gülüşmeler nehircimALLAHIM tamamına erdirsin inşş
Sağol pinkim Allah razı olsun...Amiin inşallah..opuyorumnanaktan
Bir daha ne zaman kontrole gideceksin?
Birşey yapma imkanı var mı dıoğumdan önce önlem almak gibi?
Tehlikeli mi dedi doktor?
yaaaaaaaa bende 18-20 yaşlarıma geri dönüp eşimle ilk bakışma ilk sevgili olma günlerine dönüp bulutlarda uçmak dünyayı toz pembe görmek kalbimin yerinden fırlarcasına atmasını istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahhhhhh nehircim bu günlerin kıymetini bil ve istediğini doyasıya yaşa çok güzel çokkkkkkkk
akannehirakannehirakannehir
Berincim çok geçmiş olsun canım...
Halledilmeyecek bir şey değilmiş çok şükür...
İnsan herzaman her şey yolunda gitsin istiyor tabiki ama hayat işte...Bu acı bir gerçek..
Allahın izniyle halledilecek canım,Rabbime emanet...
Ameliyata gerek kalmadan iyileşir inşallah ufaklık ama gerek olursada napalım...
rabbim sorunların yanında çarelerinide yaratmış,çok şükürki....
Üzülme dicem ama boşuna biliyorum..
Üzülmemek mümkün değil..
Ama şuu unutma,sen üzülünce oda üzülüyor..
Bu yüzden,mümkün olduğunca kafanı raatlamaya çalış canım...
selam kızlarrrrrrkaydirigubbakcemile3
bu sefer mesajı bitirmek kısmet olur inşallah 2 gündür giriyorum yazarken birinin engeline takılıyorummm sonrada pc eşim tarafından zaptedilmiş oluyor bir yazamadım gittiiiiiiii:bbo:
nehirimmmmm mutluluğun daim olsun herşey gönlüne göre olsun hayırlısıysa olsun canımmm:1hug:
berinim geçmiş olsun inşallah bişi olmayacak meleğimize kendiliğinden geçecek Allahın izniyleeee
denefim lotusum nevinim nazım çileğim pinkim alhanım kelebeğim mumucum swetem gülyüzlüm radyim zuhalim esram nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
gülyüzüm çok özür dierim yaa.dün yarım kalan mesajımda yazmıştım ama gönderemediğim için bugünde çıkmış aklımdan.
çoookk gemiş olsun.verilmiş sadakanız varmış.bence yine sadaka versin abin.kaza deyince benimde ödüm kopuyor.geçen yıl babam çok feci bi kaza geçirmişti.ezik bi arabanın içinden çok şükür sağ çıktı ama defalarca ameliyatlar tedaviler oldu.1,5 senedir hala düzelemedi.ama çok şükür ayağa kalktı 2-3 aydır.rabbim herkezi muhafaza eylesin görünmez kazalardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?