- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.281
selam canlarım...ben akşama yokum iftar davetine gideceğim...dayımıda hastaneye yatırmışlar onu da ziyaret edeceğiz...evleri temizlemeden sizlere bir selam veryim dedim...
nehircim,ikinci rount iyi geçer inşallah,bundan sonra görüşmler sıklaşır gibime geliyorhihoyyyt
berincim,kontrolde bebişinin cinsiyeti kesinleşir inşallah...ya anacım seninkinin ne olacağı belli değil,peki sen bebişine ne renk kıyafetler aldın?dr.söyle iyi baksın ve kızımızmı oğlumuzmu olacağını söylesin,getirtmesin bizi yanınalmaz:
selam canım kız olsun erkek olsun hıç onemlı degıl yeterkı saglıklı olsun ben mavıyı cok severım mesela vede gıyerım
şimdilik yeşıl sarı ve beyaz aldım
mumucum,haklısın valla korktuk biz bu nehir bacısından,perşembeye kadar bitirmezsek bizi malamat eder valla....
pinkcim,inşallah soğan kürünün faydasını görürsün,çoğu kişi faydasını görmüş çünkü...birde sen ilaçta alıyorsun zaten,bu ay kalmaz gider bence...
soylemeye fırsatım olmadıkı hıç koyde ınt yokgünaydın canlarıım
biz dün iftardaydık.çok geç geldik yazamadım size de.
özledim burda bol muhabbetli günleri yaw
nehirim hadi hayırlısı olsun bakalım.bu arada tefriciyeler bencede en geç perşembe ya da cumaya bitsin.normalde aslında cuma başlanır diğer cumaya biter.ama biz bikaç cuma süründürüyoruz.
berinim allah kolaylık versin.haklısın sende.ama okuyamadığın zaman söyle de en azından biz aramızda paylaşır bitiririz.
akannehirakannehirakannehir
Eveett berin hatun kelebeğin tefriciyesini okumamış,
Çileğinkinide okuyamayacakmış.
Kusura bakma berin ama çok kızdım. Bu kadar geç mi haber verilir okuyamacağın.
ınanılır gibi değil bi bitiremedik bunca kişi.
Ozaman şöyle diyelim, bu topiğe yazan herkes okumak ve katılmak zorunda değil.
Ve bu sayı işi değil. Amacımız sayıyı tamamlamak değil.
Herkesin duasını almak.
Çünkü birbirimize ettiğimiz dua daha çabuk kabul olur Allah'ın izniyle.
haklısın bende cok kızıyorum kendıme ama bu aralar hıç boş zamanım olmuyor
işler bı an once bıtsın dıye ben bıle fındık toplamaya gıttım bu şişko halımle ezbere bılsem okurum ama ezberımde yok bu salavat elımde kagıt nasıl iş yapayım soyler mısın
ben her namazda onlara dua edıyom Allah kabul ederse tabı
elimden şimdilik bu kadarı gelıyor napıyım
Lütfen okuyamayacak olan derhal haber versin.
Kimse okumak zorunda değil, ama lütfen erken haber verin.
Neyse bu kadar kızgınlık yeteeeerrr.
Dün akşam ve gece boyunca dolabımda bugün iftara gitmek için giyecek hiç ama hiç birşey bulamadım, uykularım kaçtıakannehir
Bugün çarşıya gittim ve bişiler aldım giyecek:kedi:
Hee bide doğal olarak berinin okumadıklarını paylaşmamaız gerekiyor.
Kelebek için olanını anneme verdim.
Geriye kalan 313'ü paylaşacağız haberiniz olsun...
Çileğim nerde:sinifsinif:
Berıncım Önemlı bıŞey deĞıldır ınŞŞ
inş berincim faydası olur soğan kürünün hayırlısıyla bakalım .bebeğindeki geçici bişidir inşş merak ettim bende ne demekki acaba..
nehiiirrrr sana mesaj yazdım 113 benim tammmı
içim sıkılıyo ve ben yine burdayım kimsecikler yok evde ben niye bukadar yanlızım ya sanki bişeyler beni boguyo gibii
selam kızlar nasılsınız
bende dr kontrolunden geldım
epeyce moralım bozuk bebegımde bı sorun varmış inşallah hafıf bışeydır ve gecer:Saruboceq:
her iki renal pelvis genış gorunumdedır .... ultrasonda yazıyor :uhm: .. bılen varsa acıklar mı bana bende intte bı araştırayım
inş berincim faydası olur soğan kürünün hayırlısıyla bakalım .bebeğindeki geçici bişidir inşş merak ettim bende ne demekki acaba..
nehiiirrrr sana mesaj yazdım 113 benim tammmı
nehircim simileyini beğendim ben :))
tam seni ifade ediyo gibi. :)) hehehe
ayrıca bu buluşmalar devam ederse senin bütçe bayağı sarsılacak desene :))
içim sıkılıyo ve ben yine burdayım kimsecikler yok evde ben niye bukadar yanlızım ya sanki bişeyler beni boguyo gibii
nehir ikinci buluşma iyi geçmiştir umarım.... sositososito
berin bebişin iyi olur inşallah canım.....
kızlar ben de hala yeni bir gelişme yok.adet olmadım henüz beklemedeyim............
benim dua bitmemiş henüz.... akannehir
Allah kolaylık verir de hepsini çabucak bitiririz inşallah.... :hooray:
HAYIRLI GECELER CANLAR...
berinim çok geçmiş olsun canım.üzme sen canını.artık tıp çok ilerledi...
nehirim benim durumumu sana yazmıştım.inan mahcubum.:kedi:ama annemin rahatsızlıgı girdi biliyon.şimdi görevlere hazırım..yoksa sevap almak kadar güzel bişey varmı. dualarımızla arkadaşlarımıza faydamız olur insalllah..:Saruboceq:
lotusum ben aynıyım canım.yegenlerimi çok öpüyorum..
gülyüzüm tedaviye ALAH NASİP EDERSE ramazandan sonra başlıyacaz...fındugı bi satalım..insallah yüksek rakamla satabiliiz:Saruboceq::Saruboceq:
akannehir akannehir akannehirBurdayım esracımopuyorumnanaktan
Hatuşlar yarın sinanla yeniden iftara gidiyoruz inşallah.
2. tur görüşmeler başlıyooooorrropuyorumnanaktan
evet haklısın aslında nevinim daha sonra 1 haftanın bile farkı hissedilecektir a.sGamzem ilk başlarda farketmez haftalık olarak ama büyümeye başlayınca her hafta baya bir fark olur,emin ol..
Göbüş topiklerinden biliyorum benkaydirigubbakcemile3
İlk başlardaki şişlik için çoğunlukla gaz olduğu söyleniyor....a.s
Sağol canım,hakkımızda hayırlısı olsun....
gene miiiii akannehir akannehir akannehirBugün çarşıya gittim ve bişiler aldım giyecek:kedi:
Çileğim nerde:sinifsinif:
bobreklerınde bı sorun varmış bebegımın dogduktan 2 3 ay sonra duzelmesse amelıyat olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?