Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın selam verip çıkayım.
baktım şöylebir yine işler çok biraz hafifletince uğrarım yine
canlarım bugünlerde yooğunluktna hafıza yaıflığı başladı galiab.
bunca zamandır hafızam ile övünürdüm.
şimdi isehafızama dövünüyorum ooyyyy oyyyy

Herkese günaydııııııııııınnnnn..a.s.
Nasılsınız bakalım?? İnşallah iyisinizdir..
Bende aynen ablamın dediği gibiyim..Eve 7 buçukta geliyorum..11'e kadar zor duruyorum zonra cup yatağa..mirmirmirmir
Malum erken kalkıyoruz..
Yazdıklarınızıda okumaya çalışıyorum..
Yeni gelenler varsa hoşgelmişler,safa bulsunlar..
Denef ablacım evine geçtiğine çok sevindim..Yeni gelin gibi olursun vede hemen hayırlısıyla hamiş kalırsın inşallah..Vede hayırısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah:emir_bebek:..
Lotusçum tedavi ne durumda?:CüvCüv:
Burcu çok iyi yapıyorsun kontrol etmekle kendini,inşallah dış değil hayırlı iç gebelik olur :))
Maviş, acem nasılsınız bakalım..Çalışmalar ne alemde? Maviş ne yapacağına karar verdi mi yoksa oda relax mı?? Acem sen nasılsın??
Radyolojim görüşemiyoruz bu aralar.. anladın sen onu :jeyyar: sende iyisindir inşallah..
Alhan,myhope,bebekecem,naz,mumudihaba,esra,sweethome,seherim,pinrose,gözek ve adını şu anda yazmadığım arkadaşlar ve ablalar nasılsınız?? İyi olun inşallah..
Hayırlısıyla hamile olun inşallah..:CüvCüv:
Hadi ama çok ara verdiniz, olmuyor böyle..kaydirigubbakcemile4
Görüşmek üzere..Allah gönlünüze göre versin..:1hug:

günaydın kızlarrrrrr
bugün çok iyiyim,çok şükür.keyfim yerinde.dün kayınvalidem tutturdu doğur diye.dedim demesi kolay,onun geleceğini düşünmeden doğurmak kolay

günaydın canlarım
nehirim iyiyim canım şükürler olsun.ablanla senin de iyi haerlerini aldık.şükür topiğimizde bi yaramazlık yok fireler dışında.
maviş,bebekecem,acemkızı,yağmur bunlar bizi unuttular canım.diğer kızlarda artık az giriyo.sizde yoksunz.neyse herkes sağlıklı olsun da mühim değil.
dün gece rüyamda çok berrak bir deniz gördüm arkadaşlar.hayırdır inşallah.ama o kadar göz alıcı,pırıl pırıl ve dalgasız ki anlatamam.ben bayağı bi yüzdüm o denizde.inşallah hayırlı bişeye işarettir.hala etkisindeyim.
herkese hayırlı günler diliyorum.çalışanlara allah kolaylıklar versin.bol rızıklar versin.evdekilere de kolay gelsin.malum ev işleri de hafife alınacak gibi değil.kocaman mis kokulu öpücükler gönderiyorumm..

radyoloji teknikeri günaydın canım.allah hayra çevirsin inşallah rüyanı...
allah dileğini yerine getirsin ne muratın varsa versin.

canlarım gunaydın
cok fazla duramayacağımama bir ugramak istedim malum evişleri....
herkese hayırlı gunler hayırlı işler öpyporum siziŞeniz

kızlar mrb nasılsınız uzun zamandır uğramıyordum ama kalbim sizinleydi sizlere hep dua ediyorummmm... öptüm hepinizi..

canlarım gunaydın
cok fazla duramayacağımama bir ugramak istedim malum evişleri....
herkese hayırlı gunler hayırlı işler öpyporum siziŞeniz

aman kaç canım kaç
zaten o kadar çok uğruyosun ve de o kadar çok yazı yazıyosun ki biz de senin yazılarını okumadak sıkıldık,yorulduk.biraz ara ver :)
halla allaa yaaa

slm canlarımmm nasılsınızzzz?teknıkerım ruyan cok guzelmıs hayırlara vesile olur ınsallah.bende bugece tren gördüm haber derler ama hayırlısı artık

ooo baya kişi günaydın dedi
ne güzel bu topic hep böyle olsun yaa
herkese benden de günaydın

günaydın kızlar kayıplar yavaş yavaş çıkıyor ortaya ilan işe yaradı
denefim görüyonmua.sburcu canım gözlerim topikde kaldı hoşgeldin
nehiride görüyorum bu sabah günaydım nehirim hoşgeldin.dün benden sonra
kimler gelmiş kimler myhopem gelmiş nevinırmak gelmiş lotusum gelmiş
alhanım gelmiş süper ya herkes gelmiş işde slm verip kaçsalarda bunada
şükür a.s hadi bugün bari konuşalım kızlar hep yazıp kaçıyoz:oklava:
aslında benimde keyfim yok 6 günleri tutuyom ama idare ediyorum
sizler için hepinizi öpüyorum canlarımmmmŞenizŞeniz

bacılarım ben de geldim.yarım saat burdayım.nehirim nevinim.evimde güle güle oturun diyen bütün arkadaşlarıma çok sagolun diyorum.HEPİNİZDEN ALLAH razı olsun.darısı ev sahibi olmak isteyene...ben yorucu günler geçiriyorum ama çok mutlu yorgunluklar bunlar.baya bay yerleştim evime..oturmaya bekliyom kızlar..çaylar pastaları hemen hazırlarım.yeterki gelin....
artık bebe çalışmalarına başlıyom.yakında burdan insallah hep beraber hamileyim diye bagırırız....-tatlicadiarzu-kızlar belki bugün internetim açılır.akşam nöbetine bende artık takılmaya başlayabilirim...

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
denefim geçmişi okuyamadım dün sayfalar açılmadı malum site evine geçmişsin güle güle hayırla sağlıcakla otur evinde evin bebiş sesleriyle şenlensin inşallahhhhha.s.
lotusum gece bekçimiz bizimm nasılsınnnn:1hug:
nevinim nehirim eski gececilerim benimmm kolay gelsinnna.s.
radyoloğum rüyan hayır olsun gönlündeki gerçek olsun inşallah canımmmm:1hug:
swethomem nazım mumucum g_b_k im alhanım burcum pink rosem nasılsınızza.s.
mavişim acemim bebekim seherim esram patriam nerdesinizzzzzkaydirigubbakcemile4

canım iyiyiz çok şükür ben selam verip kaçıcam apartmanda günümüz varda..hepinizi öpüyorum radyolojim sana özelden mesaj attım..başladım ben anlamışsındır arkadaşlara iletirsin..rüyanı hayra yoralım hayırlı olsun..

kızlar iyi akşmalr demey geldim
bu sıralar yopunum
hepiniz öpüyroum
hadi çalışın hzıalnın biraz
çocuk yapın bakemmmmmmmm
hadi herkes bir gayrete girisn bakim
hamile haberleri alalımd a bzide iştahlanalım
cannııımmmmmmmmmmmm

kızlar iyi akşmalr demey geldim
bu sıralar yopunum
hepiniz öpüyroum
hadi çalışın hzıalnın biraz
çocuk yapın bakemmmmmmmm
hadi herkes bir gayrete girisn bakim
hamile haberleri alalımd a bzide iştahlanalım
cannııımmmmmmmmmmmm

canım o dediğin sadece çalışmayla olsaydı oooooooooooooo bilmem anlatabildimmiiiii:roflol::roflol:
ama dua işini de hep birlikte birbirimize ederek hallediyoruz değil mi zaten kulun kula duası geri çevrilmezmiş Rabbim tez zamanda hepimizi anne eylesin adaylıktan çıkalım anneler kulübü olalım inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

myhope canım sagol.ALLAH razı olsun...herkes gönlündeki arzulara kavuşur insallah...
radyolojim rüyanı hayıra yor.hayır olsun..bebek sinyallerimi acep...sırnaşık şey
nazım sen daha iyileşemedinmi bakem...kocacıgın iyi bakmıyomu gız sana...:nazar:
swethome dua et bol bol .ama korkma belki ilaç kullanırsanda hamile kalırsın.bizler zoru insallah başaracagız..
herkese iyi akşamlar artık nöbeti devrediyom gececilere.ALLAHA emanet olun.canlarım...a.s.

bende iyi akşamlar demeye geldim.
gerçi akşamda girerim belki işlerimi halledebilirsem eğer.
herkesi öpüyorum canlarım

Back
X