Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hava atmıyo belki de bilmiyomm
kimseye dokundurmuyo sadece :))))))))
amaaaan ondan konuşmak bile istemiyorum boşver.
eşim kardeşiyle konuşmuş zaten onla ilgili haftasonu.
yani eşiyle konuşmasını istemiş.bizle ilgili bu tavırlarını sürdürürse ilişkilerimizin çok bozulacağından felan bahsetmiş.ama o hiç düzeleceğe benzemiyor.bakalım ne olacak.

Merhabalar efem...

Radym çok sosyalsin bu aralar hee...Film galiba o bahsettiğin,duymadımda hiç,tahmin yürütüyorum sadece..
Demek sen bize mama yapmıcan heee...
Demekki misafirin geldiğinde anlatıyon ya,10 çeşit yaptım diye:)))Bizi yiyon demekkikaydirigubbakcemile3
Şimdi dicemki,aman canım yemeğe ne gerek var,hoşbeş edelim,birbirimizi görelim yeter..
Külliyen yalan..
Ben açkene çok asabi ve keyifsiz oluyom biliyorsunuz...Bu sarı kafa gibi oluyorum aynı..Hiç çekilmez dimi???Bundan mütevellit bitabak makarna biraz ekmek biraz salça en azından,pilizzz:roflol::roflol::roflol:
Canım Radymmmm:1hug:

Gamzem,o tarih aynı zamanda borç bitiş tarihide oluyormu..Borç takvimini kaldırdın bebiş gelince..
Yoksam çot azmı kalıyor..
Heheeyyyt be zamana bak,bildiğin su...
Az kalmış gamzem,çok az...Bayramdı yeniyıldı derken bi bakmışın ocak sonu gelmiş,evdesin inşallah...
Ve evet haklısın,eşlerin anlaşması,erkek yada kadın farketmez,samimiyeti çok etkiler..
Benim bitanecik kardeşim var zaten,kimim var başka..
Allahın izniyle ailecek çok güzel zamanlar geçireceğiz..Benim eşimde Sinanda uyumlu insanlar çok şükür...Eşim zaten Nehire çok düşkün,eve gelirken bişe alır nehiride çağıralım,biyere gitçez nehirde gelsin ara der...Sinanda öle olacak gibi inşallah...Ben öle hissediyorum yani,o samimiyeti veriyor insana..
Öle işte..

Ben hasta oldum biraz sancım var,bayada yoğun kanamam..

Berincim maşallah sübhanallah sütüne..
Emziği bende sevmiyorum nedense..
Minikler nasıl hırsla emiyorlar bişey gelecek diye,üzülüyorum..
Ama bazende lazım oluyor tabi...

Allah ıslah etsin canım ne diyimm fisfisfis
merhabalar efem merhabalaarr Şeniz
özlüyorum artık seni ya
nerde eski günlerimiz, sohbetlerimiz ya :gitme:

malesef nevinim o tarih aynı zamanda borç bitimini ifade etmiyor :1no2:
bebik beklenenden önce geldi ya.. ayarlayamadık :kedi:
olsun dert değil azalmış olacak, kalanı da bi şekilde halledeceğiz, biraz istirahat parası da alıcam inş. öyle işte

evet çok az kaldı aslında ama şafak sıkıştırıyor ya
işe gelmek hiç istemiyorum
git gide soğudum benneyaptımki
ama ocak sonu evdeyim inş. :lepi:

eşlerin uyumlu olmasına çok sevindim canım maşaallah diyeyim hemen
inşaallah da hep güzel devam eder, çok iyi anlaşırsınız
iyiki geldi bu sinan ya :lepi:

Amin canım amin..Cümlemiz..

Şimcik benim anlamadığım,istirahate ayrılcam diyon yaa..

Doğumdan sonra da çalışma gibi bir düşüncenmi var..

Yoksa tamamenmi ayrılıyorsun,orayı tam şeyedemedim:)))

Bebik geleceği en güzel zamanda geldi bence...O rızkıyla bereketiyle gelecek inşallah..

Bi bakmışın hooopp bitmiş borç neyin inşallah...Rabbim sağlık sıhhat versin herkese...Maddi konular bişekilde halledilir canım...

anaaaaa
irezil etti bu bacılar beni cümle aleme kafamçokkarıştı :bbo:
ya açmı bırakcaz kardeş. gelin yeterki siz dedik ya yaawww
yaparız inş.
ayrıca bacın senin kadar mütevazı değil nevinim yaw.gözümü korkutuyo.en az bilmem kaç çeşit olcekmiş. hıh :umursamaz:
ayrıca ben ne zaman övdüm kendimi cicim yaa aşkolsun.ben hamur işlerini pek beceremem ayrıca.yemek olayı idare ediyoda :roflol:
ama sizi aç bırakmıycam canişkolarım.heç maraklanmayın :roflol:

internet minternet nehirciğimin tarifleri derken idare edivercez işte. :roflol:

inşaallah nevinim inş. :1hug:

canımcıımm şimdi ben istirahate ayrılıcam diyorum çünküm doğumdan 2 ay sonra çıkışımı isticem, istirahat parası alıcam ya :))
yoksa devam etmeyi düşünmüyorum canım uzuun bir süre, belki ilerde :1rolleyes:

ben hep en hayırlı zaman için dua etmiştim ve bu açıdan bebekimiz tabikide en güzel zamanda geldi, ondan şüphem yok :asigim:
bi bakmışız hoop kaydirigubbakcemile3 borçlar bitmiş :lepi:

Yemek yada hamurişi bana farketmezkaydirigubbakcemile5
Övdün demedim kızz..
Ramazanda demiştin bikere şukadar çeşit yaptım diye ona istinaden dedimdi..
Çalışıyorum ama yemekte yaparım yani kaçmaz benden gibisine...
Karın bi şekilde doyar be yavrum..
Biz teyzekızına giderken alıyoz simitleri,oda çay koyuyor,peynir,zeytin evde ne varsa yiyiyoruz çok şükür...
Senin istediğin bişi varsa söle gelirkene getirelim cicim...

Heh ok anadım..
İyi fikirmiş canım ve mantıklı..Verilen hakları kullanmak lazım..
Bitecek canım bitecek elbet..
Bizdeki borç boyumuzu aşmış durumda,biz bile bitecek,halledilecek Allahın izniyle diyoruz,öylede olacak zaten,inanıyorum ben...Sizinkinin zamanı belli zaten..Sayılı gün çabuk geçer derler ya,işte aynen öleopuyorumnanaktan

selamlar olsun herkezlere

hııııııııhhhhhhhhhhhhh sefalar olsun çok pozitifim bugünnnnnnnn çokkkkkkkkkkkkkkkk

ara yarının biran önce geçmesi için dualar ediyorum

başka anaokulu subemizi teftiş için ziyarette bulunacağız ve benden beklentileri çok problemli bir çocuğun problemini çözmek gerekiyor offfffff olsun bu da geçerrrrrrrrrrrrrr

Selam gülyüzüm...Nasılsın :)))

iyiyim canımcım...kursa gidip geliyorum,günlerim daha da güzelleşti diyebilirim...seni sormayacağım,maşallah çok iyisin..herşeyin yolunda olması çok güzel,sinanı ablanda çok beğenmiş,gerisi aileye kaldı,ama şüphem yok onlar da beğeneceklrdir...

bizde seni özledik canım...nasıldı gezdiğin yerler anlat bizlere canım neler yaptın?

bizde dün bi düğüne gittik akşam.
yeni elticiğim de geldiiiii.
seviyom ben bu kızı yaa.inş. hep öyle olur

elti eltiyi sevmez derler ama benim eltim yok ama annemin eltisi vardı,birbirlerini çok severlerdi,kardeş sanırlardı...inşallah sizde öyle olacaksınız canım...

hayırlı akşamlar kızlar

sana da canım...güne gidecektin bugün,nasıl geçti?

nevincim,havalr da bayağı soğudu canım,evin bakımı bitince,evi kırklayacam diye üşütmeyesin sakın,kendine dikkat et...

günaydınnnnnnn
ben sizi istiyorum canım benim
sadece sizin gelmenizi istiyorum ben.başka hiçbişey istemiyorum.

hepsi şaka tabi.hepsi bi yana.misafir en son korkacağım şeydir.daha önce de demiştim ya.çok seviyorum gerçekten evimde birilerini ağırlamayı.hizmet etmeyi.hele de çok sevdiğim arkadaşlarım şereflendirecekse evimi daha ne isteyim ben :)

çileğim çok doğru düşünmüşsün canım.bu tazminat olayını bi türlü beceremedim ben şimdiye kadar.kaç senedir çalışıyorum.
en çok ta evlendiğim zaman çalıştığım iş yerimden tazminatımı alıpta çıkmadığıma üzülüyorum.çünkü orsa çok mutsuzdum.evlendikten 6 ay sonra da ayrıldım zaten.tabi tazminatının zamanı geçmişti.evlenince de oluyo bu çünkü.o kadar emek veriyosun.sonra alıp başını gidiyosun.kötü oluyo açıkçası yani.

Son düzenleme:

canım senin ne kursuna gittiğini unuttum yaa ben.

öyle derler ama benim annemde eltileriyle çok iyi anlaşır.
ben ilkiyle pek uyuşamadım ama inşalah bunla aramız iyi olur.bu da diğer eltiyle pek elektirikleşemedi zaten :)))
benimle hiç alakası yok tabi bu durumun.

gönaydın kızlar nasılsınız dün hiç gelemedim
bu arada çıkışım 1 ay uzadı bende ocak başı evdeyim inş
napalım bölesi kısmetmiş herkese hayırlı işler görüşürük gene
alıntı alınacak çok şey varda ben müsait değilim yeni arkadaş geldi
işi öğretiyorum öptüm ve kaçtımmm

günaydın millet kaydirigubbakcemile5
Rabbim size de ödeme kolaylıkları versin canım, cümlemize inş. :1hug:
huzurumuz ve sağlığımız yerinde olsun yeterki :1rolleyes:
kesinlikle canım :1no2:
ben de evlenmeden 5-6 ay önce ayrıldım işten, biraz düşünmek lazım işte bu durumları
ama daha fazla dayanamadım hiç memnun değildim
neyse sağlık olsun
belki bu işyerinden benim gibi ayrılarak nasiplenirsin :smiley-cool:
kolay gelsin nazım
neden uzadı acaba tarih benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…