Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Gamzem napayım yavrum be..
O çiflik senin bu çiflik benim geziyorum işte..
Komşuların biriyle tanıştım..Pek sarmadı..genç ama nebileyim tabiri caizse "kafa" değil:))
Evli barklı çoluk çocuk sahibi kadın kıvamında..Oysaki ben öle değilim:roflol::roflol:Oturup buz devri seyrediyorum yanisırnaşık şey
Hanıııımmmm hanımmmm onlar benim çocuklarım:roflol::roflol:
Öle işte..
Onun dışında hergün düzenli yemek yapmak,gün aşırı çamaşır ve ütü yapmak,haftada 2 kere evi silip süpürmek,arada gezmelerden eksik kalmamak,nehiri romantik moddan çıkarıp gerçek dünyaya getirmek..Tüm bunlar bittikten sonrada çifliğimle ilgilenmek yapmakta olduğum işler arasında..Ayrıca 28 yaşında,ela gözlü kumral,1.58 boyunda güzel bir hatunum,yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:roflol::roflol:Ooyy yoruldum haaa:D
kaydirigubbakcemile5
:roflol: güzel cevabınız için teşekkürler efenim

Kafa komşu bulamamana üzüldüm, ama zaten sıkılmaya da pek vaktin yok gibi :))
Maşaallah devamlı ev işi bıraktığım gibi alsanaalsanasmile

Ayrıca ben de 23,5 yaşında :)) ela gözlü, sarışın, 1,67 boyunda, göbekli güzel bir hatunum bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Başarılar sırnaşık şey

:roflol: güzel cevabınız için teşekkürler efenim

Kafa komşu bulamamana üzüldüm, ama zaten sıkılmaya da pek vaktin yok gibi :))
Maşaallah devamlı ev işi bıraktığım gibi alsanaalsanasmile

Ayrıca ben de 23,5 yaşında :)) ela gözlü, sarışın, 1,67 boyunda, göbekli güzel bir hatunum bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Başarılar sırnaşık şey

Eee gamzem ne yapayımki başka...

Dön dolaş aynı şeyler işte..

Boyunda baya uzunmuş,bide sarışınsın,kesin sen kazanırsın bu yarışmayı:kızgın:

Şeniz

Nehirciğim buyur linkin parkaklinialirimsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/314568-2010-mart-annelerinin-gobusleri-48.html
Gamzem sormadım ana koydum ama :kedi:

Çok tatlısın yaa,maşallah sübhanallah..Kazağında bi okadar tatlı,ponponlu ponponlu..
2010 mart annelerinin ne çok topiği varmış yaa,maşallah size..

Çatlamayın beeakannehir
Gamzem berincim Daha iyileri daha güzelleri nasip olsun inşallah hepinize..

Hahaayyyt kiloları neden yazmadınız acep recep:))

1,63 boyunda 48 kilo 22,5 yaşında ela gözlü kumral çirkin bi kızımmafoldumben

Niye çıkayım romantik moddan..Zaten çıkmayacammı abla eninde sonunda azcık yaşayam be hacıolumunekankayizsmile

Gördüm linkin park :D:D:D:D
Gördüm görmem mi çileğimi..
Sadece ben hep takip ediyordum bi rastlayamamıştımşakkıdı
Ama şimdi gördüm çok güzel olmuş, harika bir anne olacak Allah'ın izniyle...

Son düzenleme:
bu ne be topike güzellik yarışmasımı geldikaydirigubbakcemile3

nevincim çilekcim nehircim herşeyi anladıkda bu buçuklar ne oluyor
kurtarabileceğinizimi zannediyorsunuz asla olmaz:roflol::roflol:

nehirim ayakların yere basmıyormuş ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin:Saruboceq:
bize nerde artık böle evlenme teklifi adamı boşayıp tekrar et desek olmaz ya geri almazsa:1shok:

gamze bende aradım geçende çok senin göbeği göremedim nevin sağolsun link koymuş
hazıra konu verdim hemen :jeyyar::jeyyar:sağol nevincimŞeniz
benim göbişi bugün gördün zaten aynı hizada gidiyoruz bakalım kim daha çok şişecek:sm_confused:

nehircim ben kilomu yazayım canım sana saklanacak bişiy yok zaten 57 kiloda hamile kaldım şimdi 65 kiloyum boyum 1.70 kumralık hoşcakalınnnn:roflol::roflol::roflol:
yaşımı yazmamışım 25,5 yaşındayımmm:::))))

selam kızlar.nasılsınız.beni soracak olursanız çok şükür bugünümüze diyeyim.
nehirim inan çok kıskandım .şimdi eşime bin kat kızdım yada nazımın dedigi gibi boşasammı alsanaalsanasmile
evde olmak gerçekten zormuş.ne iş bitiyo nede gidecek yerler.akannehirakannehir
berinim nasıl oldun bacım.iyimisin biraz/B]

nehirim ayakların yere basmıyormuş ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin:Saruboceq:
bize nerde artık böle evlenme teklifi adamı boşayıp tekrar et desek olmaz ya geri almazsa:1shok:

gamze bende aradım geçende çok senin göbeği göremedim nevin sağolsun link koymuş
benim göbişi bugün gördün zaten aynı hizada gidiyoruz bakalım kim daha çok şişecek:sm_confused:

nehircim ben kilomu yazayım canım sana saklanacak bişiy yok zaten 57 kiloda hamile kaldım şimdi 65 kiloyum boyum 1.70 kumralık hoşcakalınnnn:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
Yaş ilerleyince buçuklar kıymetli oluyor nazcım..
Sende topiğemi koydun,yoksam gamzeyemi gösterttin msnden..Topikteyse bakam sanada hemen..
Linki gülegüle kulanın,kendi linkiniz gibi heç çekinmeyin:jeyyar:
Aboww ne uzun kadınlarmışsınız ayol...:umursamaz:
Kilom 53,ölçülerimi vermem,çok süper ötesiyim:hulya::roflol::roflol::roflol:
selam kızlar.nasılsınız.beni soracak olursanız çok şükür bugünümüze diyeyim.
nehirim inan çok kıskandım .şimdi eşime bin kat kızdım yada nazımın dedigi gibi boşasammı alsanaalsanasmile
evde olmak gerçekten zormuş.ne iş bitiyo nede gidecek yerler.akannehirakannehir
berinim nasıl oldun bacım.iyimisin biraz/B]

:roflol::roflol::roflol:
Boşamayın ayol,dursunlar bi kenarda,arada lazım oluyorlar,malum:jeyyar:
Aynn denefçim,canı gönülde katılıyorum,ne iş bitiyo ne gezmekaydirigubbakcemile4

Eee gamzem ne yapayımki başka...

Dön dolaş aynı şeyler işte..

Boyunda baya uzunmuş,bide sarışınsın,kesin sen kazanırsın bu yarışmayı:kızgın:

Şeniz

Nehirciğim buyur linkin parkaklinialirimsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/314568-2010-mart-annelerinin-gobusleri-48.html
Gamzem sormadım ana koydum ama :kedi:

Çok tatlısın yaa,maşallah sübhanallah..Kazağında bi okadar tatlı,ponponlu ponponlu..
2010 mart annelerinin ne çok topiği varmış yaa,maşallah size..

Yarışmayı bu halimlen mi kazanacam ohaoldumsmile

Şimdi benim şişko halimi herkes gördü mü eyvahedigeldismile niye sormadın bakim alsanaalsanasmile

Teşekkür ederim nevinim sizden güzel şeyler duymayı baya özlemişim ben boshayallersmile
Çatlamayın beeakannehir
Gamzem berincim Daha iyileri daha güzelleri nasip olsun inşallah hepinize..

Hahaayyyt kiloları neden yazmadınız acep recep:))

1,63 boyunda 48 kilo 22,5 yaşında ela gözlü kumral çirkin bi kızımmafoldumben

Niye çıkayım romantik moddan..Zaten çıkmayacammı abla eninde sonunda azcık yaşayam be hacıolumunekankayizsmile

Gördüm linkin park :D:D:D:D
Gördüm görmem mi çileğimi..
Sadece ben hep takip ediyordum bi rastlayamamıştımşakkıdı
Ama şimdi gördüm çok güzel olmuş, harika bir anne olacak Allah'ın izniyle...
Nehirim artık daha iyileri diye bir kavram olamaz malesef :1closedeyes:
Bizimki bedavaya konmuş onu anladım, biraz ben de çektireymişim zamanında, ama geçtiii hepsi tabii boshayallersmile

Hee evet o romantik modda kalabildiğin kadar sınırı zorla, dediğin gibi olacak sonu çünküm boshayallersmile

Teşekkür ederim bitanem inşaallah öyle olurum :asigim:

Nevinim çok güzel demiş bak "Yaş ilerleyince buçuklar kıymetli oluyor" :lepi:
kesinlikle katılıyorum vereliniortak

Evet şimdilik aynı gidiyoruz ama bakalım, ben seni sollıcam gibi geliyor
9,5 kg oldu benim çünkü :delphin: offfff offff yesem gam yemicem yaa :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr yemeden kilo alan hamileler geldiiiii.....
nevincim yok şekerim göbüş eklemedim topike gamzeye yolladığım eşimle birlikdeydide yüzlerimizde vardı
tek ona yolladım çeker koyarım göbüşüde bi ara evde oturursam eğer::))
denef ışıkın yanıyor hangi topikde geziniyon ben seni bulurum ama şimdi....

boşamayın kocaları boşamayın sonra geri almaz bunlar amanın çoluk çocuk kalırık ortada

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ne kılosu muhabbetı olmuş ben cok ıdeal kılomdayım 68 :(((( yaw kılo demeyı sıyırıcam kafayı tam 27 kılo aldım be hamılelıkde 24 verdım kaldı 3 ee eskıdende şişko oldugumu kabul edıyorum yanı daha cook vermem lazım cokk
ayy bakın kıloyu gorunce daldım hemen nasılsınız bacılarım benım durum vahım bır yardımcım vardı işi bıraktı başkasını aldık ama o dıgerı gıbı ıkı cocukla ılgılenemıyor ve yavaş kafayı sıyırmak uzereyım
nehır nısan yaptınızmı sız hala mutlulukdan goklerde gördum senı mevlam bozmasın :))

Yarışmayı bu halimlen mi kazanacam ohaoldumsmile
Şimdi benim şişko halimi herkes gördü mü eyvahedigeldismile niye sormadın bakim alsanaalsanasmile

Teşekkür ederim nevinim sizden güzel şeyler duymayı baya özlemişim ben boshayallersmile

Hehehehe..Hiç o açıdan düşünmemiştim..
Biz sizi şişko görmüyoruz canım,o içerdeki minikleri görüyoruz sadece....Onlarında oraya sığması için,karnınızın büyümesi gerekiyor,oka yani...

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

gunaydın kızlara.s
sabah şerifleriniz hayrolsun

Allah razı olsun,sizinde efem..
günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
Günaydın dicem abes olavak ama günaydın canım..

günaydın kızlarrr yemeden kilo alan hamileler geldiiiii.....
nevincim yok şekerim göbüş eklemedim topike gamzeye yolladığım eşimle birlikdeydide yüzlerimizde vardı
tek ona yolladım çeker koyarım göbüşüde bi ara evde oturursam eğer::))
denef ışıkın yanıyor hangi topikde geziniyon ben seni bulurum ama şimdi....

boşamayın kocaları boşamayın sonra geri almaz bunlar amanın çoluk çocuk kalırık ortada

Tamam canım,müsait olunca ekle ama tamammı?

gunaydın kızlar ne kılosu muhabbetı olmuş ben cok ıdeal kılomdayım 68 :(((( yaw kılo demeyı sıyırıcam kafayı tam 27 kılo aldım be hamılelıkde 24 verdım kaldı 3 ee eskıdende şişko oldugumu kabul edıyorum yanı daha cook vermem lazım cokk
ayy bakın kıloyu gorunce daldım hemen nasılsınız bacılarım benım durum vahım bır yardımcım vardı işi bıraktı başkasını aldık ama o dıgerı gıbı ıkı cocukla ılgılenemıyor ve yavaş kafayı sıyırmak uzereyım
nehır nısan yaptınızmı sız hala mutlulukdan goklerde gördum senı mevlam bozmasın :))

llah yardımcın olsun,işlerini kolaylaştırsın canım...
Nişan yokdaha sehercim,hatta sözde yok:)))
13 şubatta inşallah...

Hehehehe..Hiç o açıdan düşünmemiştim..
Biz sizi şişko görmüyoruz canım,o içerdeki minikleri görüyoruz sadece....Onlarında oraya sığması için,karnınızın büyümesi gerekiyor,oka yani...

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
bayanssulusmile Allah razı olsun
Çok mersi efenimm olumunekankayizsmile

ayyyyyyyyyyyy ne romantik ne güzel inan NEHıR Aokurken tuylerim ürperdi

RABBıM mutluluğunu daim etsin inş hayırlısıyla

ahhhhhhhhhh nerde

:nazar:hıııııııı kilodan bahsedilmiş ben varken şişkoluk rekorunu kimseye kaptırmam

kilomu değilde boyumu yazsam olurmuhihoyyyt

bayanssulusmile

selam kızlar.
adet oldum.bugün tahlillerimi yaptırıp doktora gösterdim.herşey çok iyiydi buraya kadar.ama usg de kist çıktı maalesef.doktor istersen boşaltıp başlayabiliriz dedi ama ben beklemek istedim.bu ay doğum kontrol kullancam yani.bi dahaki aya ertelendi bizim iş anlıycanız...................

hadi hayırlısı olsun radycim

benimde test sonuçlarım dün çıktı kist varmış

adet olunca yine test yapılacakmış ve sonrasında 6 ay tedavi görebilirmişim

yani benim iş oooooooooooooooooo oldu

Radycim her işte bir hayır vardır...ınşallah zamanını bekliyordur miniklerimiz inşallah gelecekler..

Mumucum sen ne zaman tedaviye karar verdin yaa? Tedavi için mi muayene oldun?

Hanımlar bütün güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim..

Daha iyileri sizin olsun derken tabiki evlilik teklifi kast etmedim.
Daha büyük mutluluklar, daha güzel şeyler sizin olsun inşallah demek istemiştim..

Back
X