Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet kızlar zaman az kaldı rady için.. gönlündeki inşallah gerçekleşir..:Saruboceq::Saruboceq:

cigaraya evet karar verdim bırakmak için...ama bir den bırakmak çok olacak benim için..ALLAHIM BANA BÜYÜK Bİ İRADE VERSİN İNŞ..bırakmayı nasip etsin .

slm
evet az kaldı ama......
sıkıcıymış beklemek.çooook sıkıcı ..
bu arada balsurat hamişmiş kızlar.tanıyanlar vardır belki.çok sevindim yaa.rabbim herkese yaşatsın bu sevinci.
denfim yavaş yavaş bırak bencede artık.benim eşim de iki aydır içmiyor.tedaviye başlarken de eşiniz sigarayı bıraksın demişlerdi.zaten o 1 ay öncesinden bırakmıştı.ama zor olduğu kesin.şimdi kendiyle mücadele ediyo.her konuda.epeyce de bi gerginiz.ama geçiş süreci bu.atlatılır..
ya ben yarın yaptırayım diyorum testi.bi günden bişey olmaz bence.varsa zaten çıkar.yoksa da bi günden yükselecek deil ya değerler.
yoksa deliricem bu gidişle.adet belirtileri başladı gibi çünkü.kasıklarımda batmalar ,karnımda ağrı,bacağımda belimde ağrı.bunlar adet olmaya yakın oluyo benim. :(

Şafak 2

Şafak 17

Şafak 32

Ayyy sayılı gün çabuk geçer derler hakkaten öle...Tabi bize göre...Sizler için geçmiyordur mutlaka...

Gamzem maşallah Ensarımıza...Doğuma kadar alır daha kilo sanırım...Ama doktorların söylediğinden biraz az doğuyorlarmış,öle diyolar...17 günde biraz daha alır kilo,denilenden az doğarsada,yinede 3000'i tamamlar sanırım...Sağlıkla inşallah canım...Oyyy minişe bak senn..Daha dün fasulyeye benziyordu şimdi 2800 gr oldu...Maşallah sübhanallah...
Sağol nevinim, bana biraz az geldi kilosu, sanki yanlış ölçtü gibi ya, çapa da bir asistandı ultrasonla bakan kişi :dilcikar:
Çünkü 1 şubatta 2150 ydi ve karnım o zamandan bu yana bayaca büyüdü :sm_confused:
Neyse doğunca görecez artık, sağlıklı olsun da, en önemlisi bu
slm
evet az kaldı ama......
bu arada balsurat hamişmiş kızlar.tanıyanlar vardır belki.çok sevindim yaa.rabbim herkese yaşatsın bu sevinci.
denfim yavaş yavaş bırak bencede artık.benim eşim de iki aydır içmiyor.tedaviye başlarken de eşiniz sigarayı bıraksın demişlerdi.zaten o 1 ay öncesinden bırakmıştı.ama zor olduğu kesin.şimdi kendiyle mücadele ediyo.her konuda.epeyce de bi gerginiz.ama geçiş süreci bu.atlatılır..
ya ben yarın yaptırayım diyorum testi.bi günden bişey olmaz bence.varsa zaten çıkar.yoksa da bi günden yükselecek deil ya değerler.
yoksa deliricem bu gidişle.adet belirtileri başladı gibi çünkü.kasıklarımda batmalar ,karnımda ağrı,bacağımda belimde ağrı.bunlar adet olmaya yakın oluyo benim. :(
Aaaa balsuratı bilmez miyim hiççç
Çok çokk sevindim onun için :dance:

Test için sen bilirsin radyim, sabredemezsen yaparsın o zaman
Heveslendirmek istemem ama, benim gebelik belirtilerimdi onlar sempatiksalakcinni

slm
evet az kaldı ama......
rady buraya yazmıyorum ama hergün girip sizleri takıp ediyorum seni çok merak ediyorum bol bolda dua ama bence belirtiler takma ayırt edemezsin bende çok takıyodum karnım yine agriyou ayaklarımda inanarak test yapmamiştim olduktan sonra belirtiler takılma cnm çogu piskolojik olarak ama yinede her şeyin kötüsünü düşünelim ama bir taraftanda umudumuzu hiç yitirmeyelim güzell allahım bir kapı açacaktir...

hayırlı cumalar kızlar dualarımdasınız kızlar ALLAHIM BıR AVAZDA KURTARSIN ıNŞŞ RADYCıM SENDE DUALARIMDASIN HEPıNıZ HAYIRLISIYLA OLUCAK BU ıŞ ıNŞŞŞŞ

Offf Ayşemm niye yaptın test yaa....

Oooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.......

Ben onu kaale almıyorum ve şafak 1 diyorum işte,hıhhhh....

ıdrar testleri adet gecikince bile yanlış sonuç verebiliyor bikerem...Bırak adet gecikmesini daha adetine bikaç gün var tımammı???

Offf Ayşemm niye yaptın test yaa....

Oooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.......

Ben onu kaale almıyorum ve şafak 1 diyorum işte,hıhhhh....

İdrar testleri adet gecikince bile yanlış sonuç verebiliyor bikerem...Bırak adet gecikmesini daha adetine bikaç gün var tımammı???

radycım nevıne katılıyorummmm ısrarla kan testı sonucunu beklıyoruz bızzzzz

ahhhhhhhhh radycim YARIN OLA HAYIR OLA GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR

inş RABBıM hayırlısıyla pozitif sonuçu göstercektir

selam canlarım...

radycim,sabırsızlıkla bekliyorum hayatım,inşallah yarın çok güzel haberi bizlere müjdeleyeceksin... dayanamayıp yapıyoruz o testi ama bizi yanıltabiliyorda canım,kızkardeşim hamileymiş,2 ay edet oluyor ultrasyona girene kadar hamile olduğunu bilmiyor...bunun gibi çok örnekler var hayatım...o yüzden biz kan testinin sonucunu bekliyoruz...inşallah hamşsinde o belirtileri yaşıyorsundur....dularımızdasın canım......

benim kafamda şu çıkan yasa değişikliğine takılıyor,embriyo sayısına ne karışırlar anlayamıyorum...ne olacak bu halimiz bilmiyorum...elli yere mesaj attım,ne olur sizlerde atın arkadaşlarım....devletin bunu iptal etmesi lazım......

günaydınnnnopuyorumnanaktan
radymmm çarşamba gecesinden beri oğluş için koşuşturuyordum topiğe giremedim uyanır uyanmaz koştum güzel haberlerin içinnnnn dahalık kimse gelmemişşş sonucu ne zaman alırsın bilemiyorum ama inşallah hayırlısıyla gönlünden gönlümüzden geçen çıkar canımmm dualarımız seninleee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepiniz çok sağolun inş kolay doğumlar nasibeder allah bizlere:Saruboceq:
rady canım acele etme allahdan umut kesilmez hepiimiz olacağına inanıyoruz canını sıkma sanırım bugün net cevabı alacaksın sabırsızlıkla bekliyorum inş pozitif olacak:Saruboceq:

gamzecim bizim ufaklıkda küçük biraz inş daha 1 ay var büyüyecek ben doktora gidemedim henüz
bi karar değişikliğimiz oldu hastane açısından pazartesi oraya gideceğim inş
kadıköy hasanpaşada ÇAĞINER HASTANESİNDE olacak inş doğum bakalım kısmet
günlar yaklaşdıkça hastane korkum artmaya başladı allah en hayırlı şekilde kucağımıza
almayı nasib etsin inş:Saruboceq:

şafak 30:teytey:

denefcim en doğru kararı vermişsin bacım sigara sağlığa zararlıdıra.s

günaydın kızlar
iyi hafta sonları hepinize

radyim hayırdır inş nerelerdesin catladık meraktan

kızlarrrrrrr müjdemı ısterım rady nın testı pozıtıf cıktıııııııı yuppiiiiiiii herkes halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

121 cıkmıs henuz dr görüşmemiş amelıyattymıs dr.cıksıkınca görüşeceklermıs.sonuca göre 3-4 haftalıkmısssss dualarımız kabul oldu çok şükürrrrrrr

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

halay başı cek cek müjde radyyyyyyyyy den geldi

hadi kızlar alhan devam halaya

ÇOK ÇOK TEBRİKLER RADY CİM

kızlarrrrrrr müjdemı ısterım rady nın testı pozıtıf cıktıııııııı yuppiiiiiiii herkes halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

121 cıkmıs henuz dr görüşmemiş amelıyattymıs dr.cıksıkınca görüşeceklermıs.sonuca göre 3-4 haftalıkmısssss dualarımız kabul oldu çok şükürrrrrrr

senağlamasenağlamasenağlamaşu anki halimmm mutluluktan ağlıyorum sabah berii aklım duam hep radyyimleydi idrarda çıkmamış deyince içim hop etmişti ama Allah büyüktür kesin değil daha dedim herkez gibi bende şükürler olsun Rabbime inşallah devamıda gelirr denefim mumum pinkim kelebeğim isteyen herkeze bu müjdeyi vermek en kısa zamanda nasip olur inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
radymmm canımm Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhhhh açılın ben de geliyorum halayaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey:rady... hayırlı uğurlu olsun canım.çok sevindim.boşuna sıktın canını idrar testiyle falan .rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınada almayı nasip etsin.

rabbim tüm isteyenlere ve uğraşanlara bu sevinci yaşatsın...:
:teytey: kızlar bende halaya katılcammmm....

Ne diyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz akannehir
Yaşasııııııııııııınnnnnnnnnnn :dance:

Çok şükür Ya Rabbim sana
Tüylerim diken diken oldu mafoldumben

Back
X