Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay cılegım az kalmıs doguma saglıkla kucagına alırsın ınsallah.kılosu önemlı degıl saglıklı olsunda ensar beyımız yeter dımı ama :)

radym ay ben bır taneye zor bakıyorum allah yardımcın olsun canım.ay hala ınanamıyorum kuzucuklar ıkı tane yaaaa:)

Canımmm hayırlısı olsun inşallahh.
Demek kayda değer olmayan bir açılmamız olmuş kaydirigubbakcemile3
Çok yakın çoooook geliyor Ensar bebek :)))
Oooo 3 kilo olmuş işte daha ne olsun..
Hem bence daha kilolu doğacak bak gör sen aklinialirimsmile

Ayyşemmm bombayı patlatmışın...
Tebrik ederim canım...Çokk sevindimm...Rabbim ne kadar büyüksün,verdiğin nimetlere şükürler olsun..
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin...
Ama ama ama bende resim görükmüyoooo,bidaha koy bidaha koy..Bende görmek istiyomm minişleriiiiii......

Myhopum geçmişler olsun Rabbim acil şifalar versin...Zor günler gerçekten...Allah yardımcın olsun,kolaylıklar versin canım..

Gamzem,hadi hayırlısı kuzum...Bakalım toşuncuk normalmi gelecek sezeryanlamı?Hayırlısı olsun,sağlıklısı olsun...3kilo bence gayet iyi gamzem,mis gibi annem sütüyle tam tosuncuk olur...Şimdi sakın kilosu az diye üzüleyim edeyim demeyesiin...

Off çok zor günler atlatmışsınız myhopum
Çok çok geçmiş olsun, daha iyicedir şimdi inş.
Tedavi nasıl olacak?
saol canımm inşallah tekrarlanmaz bir dahaaa:Saruboceq:son iğne bu akşam yarına kan tahlili tekrarlanacaktı ama doktorumuz yokmuş pazartesiye kaldıı biran önce olsaydı iyiydi yaa içim rahatlardı en azındannfisfisfis
bence sen pazartesiye kalmaz ensarı kucağına alırsın hayırlısıyla sağlıcaklaa inşallahh açılma başlamış oğluş doğum kanalına girmiş ee daha ne olsunnn kiloyuda dert etme hatırlarsan usg ye göre 2550 ancaktı ki 12 saat sonra doğdu oğluşum 3120 gr şimdi 9 küsür olduu:teytey:ben yaşayamadım o duyguyu ikiside sezeryan malumm gerçi azramda 9 saat sancı çekip sezeryana girmiştim ama doğduğu anı görebilmek bambaşka bir duygu olmalıı Allahım kolay doğum nasip etsin canım sana nazıma ve tüm bebek bekleyenlereeee:Saruboceq:
nehirimm tabi sinan öyle başını döndürdükii jeton geç düşmeye başladı dimiiiiiiiii:roflol:
radymmmm üç canlı arkadaşım benimmmmm:1hug::CüvCüv:

çileğim maşallh ensra inşallah kolaycacık doğar
3 kg derler ama sapma payı var daha fazla doğabiiir
sağlıklı olsunda canım allah kolaylık versin

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TOPİĞİMİZ GÜZEL HABERLERLE ŞENLENİYOR

günaydın kızlar.biz sanırım 3 kişi olduk.ben hala şoktayım.bu da fotoğrafımız.buyrun...

[/URL][/IMG]
RADY CİM hayırlı olsun çok çok güzel hihoyyyt

sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatların olur inş

ama ben resimlerini göremedim ohaoldumsmile

3 kg küçük değil cnm en ideal bence hemde bir avazda seni çok zorlamadan doğar ne güzel

bebeğin ismi ensar mı olacak çok güzel

biliyorsunuz ben isimnlerin kişilikleri yansıttığına inanıyorum

TALHA ENSAR SÜKUT adında bir öğrencim var hem yakışıklı hem sempatik hemde çok zeki inş senin bebeğinde öyle olur:lepi:

çileğim hadi az kalmış maaşallah.
rabbim bi avazda kurtarsın inş.
bence de biraz fazla doğar gibi geliyo.hm söyledikleri kilo bile gayet iyi yani.sağlıklı olsun da yeter ki sen ona iyi bakar aldırırsın kiloları.
hem kilololu olması demek te çok iyi olacak anlamına gelmez.di mi

nevinim çok teşekkür ederim canım.allah razı olsn.valla bizimkiler bana sürekli sürpriz yapıyorlar.ikiyken üçe çıkıyolar.birken ikiye felan.baya şakacı olcaklar sanırım ::)))

biz orda göz gibi olan siyah iki nokta şeklinde gözüken keselerin içindeyiz teyzoşlaarr

Son düzenleme:
radycim takvimini ne zamn değiştireceksin :)

çilekim ben 4,5 kg doğmuşum ve halen öyle gidiyor kilolarımı sevmiyorum ama onlarla yaşıyorum çok istemesemde

oy oy rady canım benim.ikiz annesi olacaksın.çok sevindim senin adına...ALLAHIM kucagına almayı nasip etsin ikizlerini.
berinim kayınvalidene çok geçmiş olsun...inş tez zamanda saglıgına kavuşur.
myhopem bacım ...ancak okudum geçmişi.yegenimizede geçmiş olsun.kız facede hergün konuşuyok .niye sölemiyon sen bana bakem..lmaz:
ayın 22 sinde dopler çekilecek ayagımdan ...şu an durumlar bende bu kadar .hepinizi çok öpüyorum:..ALLAHA emanet olunn....opuyorumnanaktan

ay cılegım az kalmıs doguma saglıkla kucagına alırsın ınsallah.kılosu önemlı degıl saglıklı olsunda ensar beyımız yeter dımı ama :)
Tabiki yeter canımcım
Azz kaldıı çok şükür :lepi:
Bana da öyle geliyor sanki, göbüşümü görünce öyle olacağını düşünüyorum sempatiksalakcinni
Hayırlısı bakalım nehirim olumunekankayizsmile

Üzülmüyorum zaten canım ya
Sadece şaşırdım biraz o kadar bilmiyorumkismile
İnşaallah normal olur hayırlısıyla boshayallersmile
Tekrar geçmiş olsun canım, pazartesi iyi sonuçlar alırsınız inş.
Açılma başlamış ama kanala girip girmediğinden emin değilim, sadece yazısından öyle anladım CADIARZU
Bakalım 19 çok güzel bir rakam, yarın gelse güzel olurdu aslında, hem de mubarek gün :lepi:
Ama hala yukarda ya, göbeğim aşağı inmedi yani görsel olarak bilmiyorumkismile
Hımm evet kilo muhabbetini, üzüntülerini hatırlıyorum, hatta çok kızmıştık seni üzdükleri için
Takmıyorum zaten a.s
çileğim maşallh ensra inşallah kolaycacık doğar
3 kg derler ama sapma payı var daha fazla doğabiiir
sağlıklı olsunda canım allah kolaylık versin
Allah razı olsun canım inşaallahhhhhhhh opuyorumnanaktan
Ayyy inşaallah inşaallah sağolasın mumucum
Evet biz de çok sevdik Ensar ismini
çilekim birde şimdi aklıma geldi

ebdec hesabına baktıtdınızmı isim koymadan önce
O nedir canım, ben bilmiyorum :uhm:
Tabi öyle canım, hayırlı sağlıklı olsun da inş.
Allah razı olsun a.s.

EBDEC NE DEMEKTİR:Ebced ve sözcüklerinin alfabede bir sayı değeri vardır. Yani her harf bir rakama tekabül eder. Bundan istifade edilerek çeşitli işlemler vücuda getirilir. İşte bu işleme “ Ebced Hesabı ” veya “Hisab-ı Cümel ” denilir.

ÇOCUĞA İSİM VERİRİKEN KULLANIMI:Baba yeni dünyaya gelmiş çocuğuna isim seçerken vereceği ismin, çocuğun doğum tarihini, Hicri yılını karşılayacak bir isim olmasını arzuladığı takdirde ebcedden istifade ederdi. Çocuğa öyle bir isim veya lakap verilir ki ebcedle hesap edildiğinde Hicri takvime göre çocuğun doğum tarihi de ortaya çıkar.

çok güzelmiş ama nasıl kullanacağımız bilmiyoruz ki.mesela defne ebced hesabına göre kaç eder yada 29 hazirn 2009 ebced ne ile olur nasıl anlarız ki.biliyor musnuz?
sırf meraktan soruyorum mumucuğum

günaydın kızlar.biz sanırım 3 kişi olduk.ben hala şoktayım.bu da fotoğrafımız.buyrun...

[/URL][/IMG]

cnm çok sevindim üç kalp taşiyosun artık içinde hepsi bir birinden kıymetli her randevun sevinçle bekliyeceksin kalptır büyümesidir canlanması cinsiyeti derken 9 bitmiş olacak hayırlısıyla

çileğim günün bitmiş cnm hadi hayırlısıyla alırsın ensarini kucağina inşş
ben nisanin altısında ilk cinsiyet tahmini için dr randevum var günler geçmek bilmiyor

biz orda göz gibi olan siyah iki nokta şeklinde gözüken keselerin içindeyiz teyzoşlaarr

aman da aman bizim bebeler ikizmiymiş,yeni girdim topiğe ,inan şoktayım ve çok sevinçliyim,yazarken bile gülüyorum o kadar mutlu oldum ki,radycim,seni düşünemiyorum hayatım,mutluluktan uçmuşsundur...Allahım tamamına erdirsin:Saruboceq::Saruboceq:

Allahım sen nelere kadirsin,yoktan var edensin,muzilerinden herkese ver yarabbim...şu mübarek gün hatırına:Saruboceq:

selam kizlar ben gen geldim

cumaniz mubarek dualariniz kabul olsun

ben cok zorlu bi gece yasadim oglum aksam cok fena oksurmeye tikanmaya basladi gece acile gittik
igne , oksijen ve hava verildi yavruma iyiki gece gitmisiz sabaha kalsaydik cok daha fena olacakti bebegim

simdi daha iyi ilaclar etkisini gosteriyor

mafoldumbenAllah im sen kimseyi cocuklariyla sinama:Saruboceq:amin

cok uykum var basim agriyo
annemde bugun taburcu olacakmis cok sukur
yalnizken insanin teselli edecek kimsesi olmayinca daha bi fena oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…