- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.981
saol canımm inşallah tekrarlanmaz bir dahaaa:Saruboceq:son iğne bu akşam yarına kan tahlili tekrarlanacaktı ama doktorumuz yokmuş pazartesiye kaldıı biran önce olsaydı iyiydi yaa içim rahatlardı en azındannfisfisfis
Off çok zor günler atlatmışsınız myhopum
Çok çok geçmiş olsun, daha iyicedir şimdi inş.
Tedavi nasıl olacak?
RADY CİM hayırlı olsun çok çok güzel hihoyyytgünaydın kızlar.biz sanırım 3 kişi olduk.ben hala şoktayım.bu da fotoğrafımız.buyrun...
[/URL][/IMG]
Biz de dün kontroldeydik nst, çatı muayenesi falan yapıldı
Sancım pek çıkmadı ama çatı muayenesini yapan dr. başı gelmiş, uygun gibi şeyler yazmış rapora, belki de bebeğin başının kanala girdiğini ima etti bilemiyorum, pekte açıklama yapılmıyor zaten
Sonuçları gösterdiğim dr. açılman başlamış ama çok kayda değer değil dedi, 1 cm falan
Acil bişey olursa gelirsin dedi
Pazartesi kontrole çağırdı tekrar
3 kg mış, tosuncuk değil ama napalım kolay doğum olur belki Allah ın izniyle boshayallersmile
Bakalım ne zaman teşrif edecek Ensar Bey imiz :asigim:
Tabiki yeter canımcımay cılegım az kalmıs doguma saglıkla kucagına alırsın ınsallah.kılosu önemlı degıl saglıklı olsunda ensar beyımız yeter dımı ama :)
Bana da öyle geliyor sanki, göbüşümü görünce öyle olacağını düşünüyorum sempatiksalakcinniCanımmm hayırlısı olsun inşallahh.
Demek kayda değer olmayan bir açılmamız olmuş kaydirigubbakcemile3
Çok yakın çoooook geliyor Ensar bebek :)))
Oooo 3 kilo olmuş işte daha ne olsun..
Hem bence daha kilolu doğacak bak gör sen aklinialirimsmile
Gamzem,hadi hayırlısı kuzum...Bakalım toşuncuk normalmi gelecek sezeryanlamı?Hayırlısı olsun,sağlıklısı olsun...3kilo bence gayet iyi gamzem,mis gibi annem sütüyle tam tosuncuk olur...Şimdi sakın kilosu az diye üzüleyim edeyim demeyesiin...
Tekrar geçmiş olsun canım, pazartesi iyi sonuçlar alırsınız inş.saol canımm inşallah tekrarlanmaz bir dahaaa:Saruboceq:son iğne bu akşam yarına kan tahlili tekrarlanacaktı ama doktorumuz yokmuş pazartesiye kaldıı biran önce olsaydı iyiydi yaa içim rahatlardı en azındannfisfisfis
bence sen pazartesiye kalmaz ensarı kucağına alırsın hayırlısıyla sağlıcaklaa inşallahh açılma başlamış oğluş doğum kanalına girmiş ee daha ne olsunnn kiloyuda dert etme hatırlarsan usg ye göre 2550 ancaktı ki 12 saat sonra doğdu oğluşum 3120 gr şimdi 9 küsür olduu:teytey:ben yaşayamadım o duyguyu ikiside sezeryan malumm gerçi azramda 9 saat sancı çekip sezeryana girmiştim ama doğduğu anı görebilmek bambaşka bir duygu olmalıı Allahım kolay doğum nasip etsin canım sana nazıma ve tüm bebek bekleyenlereeee:Saruboceq:
nehirimm tabi sinan öyle başını döndürdükii jeton geç düşmeye başladı dimiiiiiiiii:roflol:
radymmmm üç canlı arkadaşım benimmmmm:1hug::CüvCüv:
Allah razı olsun canım inşaallahhhhhhhh opuyorumnanaktançileğim maşallh ensra inşallah kolaycacık doğar
3 kg derler ama sapma payı var daha fazla doğabiiir
sağlıklı olsunda canım allah kolaylık versin
Ayyy inşaallah inşaallah sağolasın mumucum3 kg küçük değil cnm en ideal bence hemde bir avazda seni çok zorlamadan doğar ne güzel
bebeğin ismi ensar mı olacak çok güzel
biliyorsunuz ben isimnlerin kişilikleri yansıttığına inanıyorum
TALHA ENSAR SÜKUT adında bir öğrencim var hem yakışıklı hem sempatik hemde çok zeki inş senin bebeğinde öyle olur:lepi:
O nedir canım, ben bilmiyorum :uhm:çilekim birde şimdi aklıma geldi
ebdec hesabına baktıtdınızmı isim koymadan önce
Tabi öyle canım, hayırlı sağlıklı olsun da inş.çileğim hadi az kalmış maaşallah.
rabbim bi avazda kurtarsın inş.
bence de biraz fazla doğar gibi geliyo.hm söyledikleri kilo bile gayet iyi yani.sağlıklı olsun da yeter ki sen ona iyi bakar aldırırsın kiloları.
hem kilololu olması demek te çok iyi olacak anlamına gelmez.di mi
EBDEC NE DEMEKTİR:Ebced ve sözcüklerinin alfabede bir sayı değeri vardır. Yani her harf bir rakama tekabül eder. Bundan istifade edilerek çeşitli işlemler vücuda getirilir. İşte bu işleme “ Ebced Hesabı ” veya “Hisab-ı Cümel ” denilir.
ÇOCUĞA İSİM VERİRİKEN KULLANIMI:Baba yeni dünyaya gelmiş çocuğuna isim seçerken vereceği ismin, çocuğun doğum tarihini, Hicri yılını karşılayacak bir isim olmasını arzuladığı takdirde ebcedden istifade ederdi. Çocuğa öyle bir isim veya lakap verilir ki ebcedle hesap edildiğinde Hicri takvime göre çocuğun doğum tarihi de ortaya çıkar.
günaydın kızlar.biz sanırım 3 kişi olduk.ben hala şoktayım.bu da fotoğrafımız.buyrun...
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?