Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selamlar
nasılsınız hatunlar.
nehircim hadi bakalım.olsun artık şu nişan da bizde fotoları görelim dimi.sabırsızlıkla bekliyoruz.ablana da bizden selamlar söyle.

bende de herşey aynı rutin işte bildiğiniz gibi.yaramaz bişey yok şükür.
anneler günü için henüz hiçbişey alamadım anneciğime de.poofff.aklıma da hiiiiç bişey gelmiyo (
bugün hediye almaya da sinir oluyorum ayrıca.
ben çocuklarıma öğretmiycem sanırım bu adeti.sene içinde alsalar benim için daha değerli olur.o gün herkes birbirine özenerek özendirerek alıyo işte.aklına gelmeyeninde gözüne soka soka aklına getiriyolar.anneler de bekliyo haliyle.
sene içinde kendiliğinden aklına gelerek alınan hediyeler ve hatırlanmak daha kıymetli bence.
neyssse

bu arada berin uğramamış bir haftadır.nirelerde acep

Sadece berinmi redicim, bayadır kimse gelmemiş..

Bende hoşlanmıyorum esasında..
Ama öğretmemek gibi bi şansın yok cınımmm..
Çünkü sen öğretmesen okulda öğrenecekler..
Arkadaşları kendi aralarında konuşacaklar, anneler günü için şiirler yazılacak okunacak, kitaplarda olacak..
Ve en önemlisi öğretmenleri eveeet çocuklar annenize ne hediye aldınız diye soracak..

Hee bide tabi öğretmende bi anne olduğu için sınıf annecikleri öğretmenede hediye almak için para toplayacak:roflol::roflol:

Hanımlar herkese merhaba..

Öncelikle tüm anne ve anne adayı arkadaşlarımın anneler gününü kutluyor ve hepinizi öpüyorum.. İYİ Kİ VARSINIZ..

Gamzemm son anda hesapta olmayan bir durum oldu da o yüzden arayamadım da seni kusuruma bakma tatlım...

slm kızzzlarrrrrr beeen geldııım mıllet :)
sonunda netım var artık komsumla ortak kullanacagz.bırdaha gıtmez ınsallah.kayınvalıdemler geleck yemege sımdı cıkmam lazım sonra görüşürüz hepınzı çok öpüyorum.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
hala 1931. sayfadayızzzz bilmiyorumkismile

haftasonu yine hastalığımla geçti, sütten ddolayı yine ateşlndim baya
neyseki iyiyim şükür

nehirim canıımm
Allah kolaylık versin, çook yoğun ve heycanlısındır şimdi

ceydacım çok merak ettim seni, hatta şimdi görümceme söyledim kesim bişey oldu yoksa mutlaka glirsi diye
inş. önemli bişey yoktur

ben kaçıyorum bu bebiş hiç oturtmuyor beni boshayallersmile

tünaydııııın nerde bu mıllet yaaa kımsecıkler yok yıne.neyse ben üzerıme düşenı yapayımda .sonradan yüzüm olsun demı:)

valla şekerim daha daha iyiyim Allah'a şükür ev işlerine hızlı dalış yaptım iyileşince ama çabuk mu davrandım nedir artık ayağım ağrıyor 2 gündür.. bu sabah da fitness yaptım artık bişey olursa doktora ne derim bilmiyorum eyvahedigeldismile

sende ne var ne yok canım

bende aliyle bogusup duruyoruz evde hic durmak istemiyor hem disarda gezecek velet
yaz geldi catti temizligi nasil yapacam bilmiyorum
bende faranjit olmusum dr gittim gecen emzirdigim icinde etkili ilac vermedi nasil iyilesicem bakalim

geçmiş olsun güzelim.. valla ben de bebiş istiyorum artık biliyorsun ama geçen gamzeyle de konuştuk tel.de acele etme çok zormuş diyor kaydirigubbakcemile3 ama istiyorum napimmm :kedi:

geçmiş olsun güzelim.. valla ben de bebiş istiyorum artık biliyorsun ama geçen gamzeyle de konuştuk tel.de acele etme çok zormuş diyor kaydirigubbakcemile3 ama istiyorum napimmm :kedi:

sagol canim
evet cok zor bebek bakmak bunalinca rafa kadiramiyon
istedigin gibi gezmeye gidemiyon hep bebekle ilgilenicen
zaten cok ilgi istiyor hep onunla konusacan geveze etti beni bu velet ya
ama yinede cooooooooookkkk tatli

sen facede varmisin canim

amin canim Allah sanada hayirli bi evlat verir ins en hayirli zamanda

ben baktim facede cikmadi ismin

slm berınım gecmıs olsun hala gecmedımı faranjitin.ali fıratımızıda öp benm için.

ceyda merhaba hosgeldn topiğimize.ben uzun zamandır yoktum netm yenı geldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…