- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.321
slm berınım gecmıs olsun hala gecmedımı faranjitin.ali fıratımızıda öp benm için.
ceyda merhaba hosgeldn topiğimize.ben uzun zamandır yoktum netm yenı geldı.
slm berınım gecmıs olsun hala gecmedımı faranjitin.ali fıratımızıda öp benm için.
ceyda merhaba hosgeldn topiğimize.ben uzun zamandır yoktum netm yenı geldı.
ay ne oldu topiğimize kımsecıkler gelmıyor yaaa.valla kafam kızacak hıc gırmeyecem bende.offff offfff.bır slm vermek bukadarmı zor. cfcfvacxxxxxxxxxxxxxxxx
alhancım son cümle elif simayındı galiba anladım ben onu :)))))))
emeklıyormu bızımkı hıc emeklemek ıstemıyor .
yürütecınde fıldır fıldır valla.bugun makınadakı butun camasırları yere sermıs bır tane bıle bırakmamıs ıcınde sıpa.bende pesınde kosturuyorum zillinin.
Amanıınn 3 gün kalmışşşşohaoldumsmile
ay bak iyi ki yazmışsın buraya.
yoksa kendi nişanına yetişemiycektin :roflol: :roflol:
sen bence nişandan sonra düğün için de hemen bi cetvel yap. di mi ama.neme lazım.tedbir almak lazım :roflol: :roflol: :roflol:
ben de uyguluyorum bu taktiği
yoksa kaç aylık olduklarını bilmiycem :)))
Sana şimdi burdan varyaaaaaklava: klava:
Dayak istiyon hamile hamile:roflol:
Ama hadi yırttın nişanlı nişanlı dayak atamam:roflol:Şurda 2 gün kalmış dimi ama:roflol::roflol:
Özledim sizi yaaa:gitme::gitme:
Amin redim amiiinbilmiyorumkismile
Senin hamişliğinde böyle geçecek herhalbilmiyorumkismile
Artık bişeyde diyemiyorumki, gamzeme geçer geçer dedik bulantıları ama geçmedi doğurana kadar:roflol:
Şimdi sanada desemki geçeeerrr:roflol: yalan inanma:roflol:
Sağlıklı olsunlarda, hayırla sağlıkla gelsinlerde napalım katlanacağız bunada:1rolleyes:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ah radym yaaa senınkılerde yaramazlık yapıyor hep dogsunlarda soracam ben o kuzulara?
cok sukur bısey yokmus.aman dıkkat et kendıne canım.bu aralar işede süreklı gıdıyorsun gözünü seveyım dıkkat et.
ağır kaldırmıyorm.hafif kaldırmıyorum.nerdeyse kendimi bile kaldırmıycam oturduğum yerden.o kadar yani.yyaptığım tek hareket işe gidip oturmak,akşam da eve gelip yatmak.yani bunu da yapmazsam vücudumda kan dolaşımı olmıycak artık. :bbo:hayirli cumalar herkeslere
radyim kendine dikkat et aman agir kaldirma hafifte kaldirma ne olur ne olmaz dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?