Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

oooo nevınım nerelerdesın yawww bızde senı özledık çooook.netını cabuk baglatsın kocacın.bızden slm söyle hemen baglatır emınım :)
nehırım tekrar tebrık ederım canım.sınanınla bır ömür saglıklı mutlu huzurlu olursun ınsallah.

Miribalarrrrrr........

Ben hiç birinizi unutmadım tağammıııı??
seni kim unuttu tatlıııım.hoşgeldiiiiiin.şükür yaaaaa.
ya sinir oluyom heee.bağlansın artıkın.yalnızlık çok sıkıcı burda.

Radym,canım..kocaman olmuşunuz kızzz...maşallah arkadaşıma...sende ultrason fotolarını koysana kızım,illa söylememizmi lazım alooooo....yok ayağını oynattı yok esnedi..Merak ediyoz heralde yanicime..
büyüdüler teyzesi galiba biraz.her ne kadar dışardan hiçbişey belli olmasa da :))
beni biraz korkutarak,biraz üzerek,endişelendirerek,ama çookk mutlu ederek büyüyolar.

dün bi arkadaşı gördüm.benimle aynı haftada. karnı kocaman olmuş şimdiden.ama bizimkiler sakin gidiyolar.görünüş itibariyle henüz bişey yok.zaten erken geliyo daha bana da.
1 kilo aldım.o da bu hafta yediklerimden oldu sanırım.biraz aştım kendimi.ona bozuluuyorum iki gündür.
ama bana hala herşey şaka gibi geliyo.rabbim mutluluğumu yarıda bırakmasın.sizlerede nasip edicek inş. en yakın zamanlarda.buna çok inanıyorum.dualarımda hiç unutmuyorum canım arkadaşlarımı.

ya usg lerde pek bişe belli olmuyo zaten.ekrandan bakarken büyüterek bakıyolar ama film olarak basarken küçük basıyolar.ya da pozisyonu değişiyo.ayın 3ünde kontrolümüz var.o zamana daha da büyürler inş. onu koyarız resmimiz gü<el çıkarsa.
nehir teyzesine çekmiş bunlar.koymayım diye poz vermiyolar sanırım :)))))))))

çabuk gelin.karnım çok büyümeden,ben çok şişko olmadan :)))))))
bizde sizi çok seviyoruz canımcım.
bende çok öpüyorum.
özletme çok

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
NE VAR NE YOK cilegim
yegenim nasil
Buna şükür berincim, bugün biraz gezmeye gittik oğlumla
Kafamız dağıldı, komşu toplantısındaydık bayanssulusmile

Sizde ne var ne yok, Ali Fırat nasıl?
Yaşasıınnnnnnnn aklinialirimsmile
Geldin sonundaa:lepi: Çok özlemişim seni ben opuyorumnanaktan

Nişanınız hayırlı olsun canım, atlattınız sonunda tatlılıkla
Nehirimin güzel olduğuna hiçç şüphem yok zaten bayanssulusmile
Gelmenizi dört gözle bekliyorum
Çok özledim sizi çokkk :asigim:
Ben de seni çok seviyorum, kocamannnn öpüyorum Şeniz

merhabalar Nevinciğim... Hoşbuldum sağolasın sen de hoşgeldin yerimseniben
sağolasın canım inşaallah birgün bebişlerine kavuşman nasip olur. Allah yar ve yardımcımız olsun. Nişanınız hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inş.

kendine iyi bak... olumunekankayizsmile

offf geçmişler olsun arkadaşım siz dertliymişsiniz baya
Allah kolaylıklar versin, şifa versin ikinizede
emzirme konusunda sana hak veriyorum, çok iyi anlıyorum, insan evladına kıyamıyor dimi

bol bol ıhlamur ve meyve tüket, özellikle portakal ve limon

sagol canim benimzemuszemus

aklima gelmisken sorayim g,uclarin iyilestimi senin

malesef :gitme:
senin önerin kapak işe yarayacaktı aslnda ama bu sefer uçlar hava almayınca kıpkırmızı pişik oldu
ben de netten g. koruyucu sipariş ettim inş. işe yarar

malesef :gitme:
senin önerin kapak işe yarayacaktı aslnda ama bu sefer uçlar hava almayınca kıpkırmızı pişik oldu
ben de netten g. koruyucu sipariş ettim inş. işe yarar

him kapagi buyukce delseydin bari

koruyucun ins ise yarar

yavrun gezdi geldi emzirirken hep uyutuyordum
bugun isirmaya basladi isirinca bagirdim yavruya aglayarak uyudu
artik dayanamadi uykusuzluga
aglayarak uyudugu icinde ciglikla uyanacak kesin mafoldumben

Berrinciğim canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin... Anne olmak ne büyük lütufmuş sizlerin paylaşımlarını okudukça çok çok daha iyi anlıyorum.

Herkese hayırlı geceler diliyorum opuyorumnanaktan

ay cılegım g.uclarınmı yara oldu ben dogumdan 1 hafta önce koruyucu sürmüştüm.lansinoh dıye bır krem cok ıyı senınkıyle aynımı bılemıyorum ama dene ıstersen.önemlı olan yara olmadan sürmekmiş.ben öyle yaptım cok faydasını gördum.
berıncım hala ıyılesemedınmı?cok gecmıs olsun canım

sagol canim
anne olmak hem cok guzel hemde cok zor

alhan berıncım hala ıyılesemedınmı?cok gecmıs olsun canım[/QUOTE .!.:
malesef iyilesemedim canim
yorgunluk uykusuzluk usumek terlemek faranjiti tetiklermis ve bende de hepsi var

gunaydin kizlar
biz yine erkenciyiz oglusum 6 da uyandi yine
bana uyku haram

cok sukur az once uyuttum ama hala keyifsiz

Canım zaten sen bize önermiştin onu ve ben de almıştım doğum öncesi, gerek olunca sürmeye başladım, tüpü bitirdim ama sonuç alamadım :sinifsinif:

:)) bir burda bir Ensar dayım aklinialirimsmile
acıktı yine bi besleyeyim yavrumu

Ali Fırat nasıl oldu? Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…