- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.381
seni kim unuttu tatlıııım.hoşgeldiiiiiin.şükür yaaaaa.Miribalarrrrrr........
Ben hiç birinizi unutmadım tağammıııı??
büyüdüler teyzesi galiba biraz.her ne kadar dışardan hiçbişey belli olmasa da :))Radym,canım..kocaman olmuşunuz kızzz...maşallah arkadaşıma...sende ultrason fotolarını koysana kızım,illa söylememizmi lazım alooooo....yok ayağını oynattı yok esnedi..Merak ediyoz heralde yanicime..
Günler uzadı,bigün kaçıcaz otaraflara inşallah...ama nezaman bilmiyorum tebiki ama çok çok istiyoruz..Hem ensarı hem semihi hemde hamiş rady'yi görücez inşallah..Bebişlerde biraz daha büyüsünde sokaklarada çıkalım gelince dimi?
Sizleri çok özledim...
Sizleri çok seviyorum ..Görüşmek üzereeeeee,kocaman kocaman öpüyorum hepiniziiii...
Buna şükür berincim, bugün biraz gezmeye gittik oğlumlaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
NE VAR NE YOK cilegim
yegenim nasil
Yaşasıınnnnnnnn aklinialirimsmileGamzem,mevlütten haberim oldu,arayacaktım ama nedendir bilinmez balık kafam hemen dağılıyor ve unutuyorum.Ertesi gün hiç alakası olmayan bişey düşünürken bi anda aklıma düşüyor,hay salak diyorum kendime..öle işte..Günler uzadı,bigün kaçıcaz otaraflara inşallah...ama nezaman bilmiyorum tebiki ama çok çok istiyoruz..Hem ensarı hem semihi hemde hamiş rady'yi görücez inşallah..Bebişlerde biraz daha büyüsünde sokaklarada çıkalım gelince dimi?
Miribalarrrrrr........
Ben hiç birinizi unutmadım tağammıııı??
Netim yok napam...Uzun bi sürede olmayacak sanırım..Telefon hattı olmayan net bağlantısı bekliyoruzD Bakalım ...Ama nişanı atlattık çok şükür,bide nişan götürme işini atlattıkmı tamamdır...Ondan sonra pek işim kalmıyor..Sonra evde sıkıntıdan kafayı yeme moduna giricem muhtemelen..Kocişe kusturana kadar başına ekşicem..Artık telefonmu alır,vın mı alır dınmı alır ,ne alırsa alsın,bana internet erişimi sağlasın demi?Yoksa sıyırırım sıkıntıdan:))
Annemede son 1 aydır doğru düzgün gelmedim zaten...Dün akşam geldim işte,şimdide burdayım,akşam eşim almaya gelir,döneriz evceğizimize inşallah....
Bebişlere maşallah sübhanallah..Resimleri hemencecik kaldırmışınız göremedim ama en az anneleri kadar güzellerdir eminim..
Feyste ali fıratı gördüm demin,maşallah çok tatlı olmuş yaa...Kocaman olmuş,çokta güzel...Geçmişler olsun....
Hasta olanlara geçmişler olsun,acil şifalar osun...
Radym,canım..kocaman olmuşunuz kızzz...maşallah arkadaşıma...sende ultrason fotolarını koysana kızım,illa söylememizmi lazım alooooo....yok ayağını oynattı yok esnedi..Merak ediyoz heralde yanicime..
Gamzem,mevlütten haberim oldu,arayacaktım ama nedendir bilinmez balık kafam hemen dağılıyor ve unutuyorum.Ertesi gün hiç alakası olmayan bişey düşünürken bi anda aklıma düşüyor,hay salak diyorum kendime..öle işte..Günler uzadı,bigün kaçıcaz otaraflara inşallah...ama nezaman bilmiyorum tebiki ama çok çok istiyoruz..Hem ensarı hem semihi hemde hamiş rady'yi görücez inşallah..Bebişlerde biraz daha büyüsünde sokaklarada çıkalım gelince dimi?
Esracım kızımız geliyor demek...Hayırlı olsun..Oğluşlardan sonra bi kız iyi oldu:))
Nazcım,annecine çok selamlar..Ne güzel bakıyorlar bize dimi?
Kaynanatörde ameliyat olmuş nihayet:))Geçmiş olsun..Demek sana burda kal dedi hee..Enteresan bi yaklaşım yaniD
Denefçim,hadi bakalım hayırlısı.Tedavin iyi sonuçlanır inşallah canımm.
Bu arada ameliyatlar olmuş..Geçmişler olsun,Rabbim acil şifalar versin..
Mumum.alhanım,myhopem,lotusum,swetim sizlerde iyisiniz inşallah...Canlarım benim...
Ceydacım hoşgeldin sefa geldin..Vee Geçmiş olsun..Tedavin hayırla sağlıkla sonuçlanır inşallah,sende anniş olursun canım..Ben nehirin ablasıyım bu arada..6,5 senedir evliyim,bebiş yok henüz,olmuyor,olmayada pek niyeti yok sanırım...Hayırlısı bakalım...Parayı bulunca 3. tüp bebek denemesine girişicem Allahın izniyleDD
Biz nişanımı hayırlısıyla atlattık çok şükür..Nehir çok ama çok ama çok ama çok güzeldi,bakmaya kıyamadım ve doyamadım..Maşallah benim kardeşime...Eeee kimin kardeşi canımmmmm dimiD
Ben biraz yaşlanmışım ou anladım:))Nehirle olan yaş farkımızı ilk defa gördüm aynada:)))
Ben işgüzarlık yapıp resim eklicektim şimdi ama nehir fotoğraf makinesini yanına almıi bugün,arkadaşının resmi nikahı kıyılacaktı,oraya götürmüş...Bilgisayarada atmamış sanırım,bulamadım..Böle işte..Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Böle işte...
Sizleri çok özledim...KKyı özledim..Bilgi hazineme yeni bilgiler atamıyorum KK olmayıncaD
Sizleri çok seviyorum ..Görüşmek üzereeeeee,kocaman kocaman öpüyorum hepiniziiii...
Buna şükür berincim, bugün biraz gezmeye gittik oğlumla
Kafamız dağıldı, komşu toplantısındaydık bayanssulusmile
Sizde ne var ne yok, Ali Fırat nasıl
iyi yaptin canim gez dolas stres atiyor insan
biz iyi olamadik bi turlu dun dr gittim kontrole faranjitim gecmedi antibiyotik verdi emzirmeye ara ver dedi
ama ben yavrum yanimdayken nasil emzirmeden durayim ki ilaclari almadim
bitkisel biseyler aliyom ve bol bol su iciyom
ali firat ta zavallim dislerinden basi dertte sabahin 6,sindan beri sadece yarim saat uykuyla duruyor cok esniyo cok uykusu var ama dalamiyor uykuya agri kesici ve fitilde verdim ama banamisin demiyor
babaannesi az once dolastirmaya cikardi
birazdan gelinler gelince ins rahatca uyur ins amin
offf geçmişler olsun arkadaşım siz dertliymişsiniz baya
Allah kolaylıklar versin, şifa versin ikinizede
emzirme konusunda sana hak veriyorum, çok iyi anlıyorum, insan evladına kıyamıyor dimi
bol bol ıhlamur ve meyve tüket, özellikle portakal ve limon
malesef :gitme:
senin önerin kapak işe yarayacaktı aslnda ama bu sefer uçlar hava almayınca kıpkırmızı pişik oldu
ben de netten g. koruyucu sipariş ettim inş. işe yarar
Berrinciğim canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin... Anne olmak ne büyük lütufmuş sizlerin paylaşımlarını okudukça çok çok daha iyi anlıyorum.
Herkese hayırlı geceler diliyorum opuyorumnanaktan
alhan berıncım hala ıyılesemedınmı?cok gecmıs olsun canım[/QUOTE .!.:malesef iyilesemedim canim
yorgunluk uykusuzluk usumek terlemek faranjiti tetiklermis ve bende de hepsi var
Canım zaten sen bize önermiştin onu ve ben de almıştım doğum öncesi, gerek olunca sürmeye başladım, tüpü bitirdim ama sonuç alamadım :sinifsinif:ay cılegım g.uclarınmı yara oldu ben dogumdan 1 hafta önce koruyucu sürmüştüm.lansinoh dıye bır krem cok ıyı senınkıyle aynımı bılemıyorum ama dene ıstersen.önemlı olan yara olmadan sürmekmiş.ben öyle yaptım cok faydasını gördum.
berıncım hala ıyılesemedınmı?cok gecmıs olsun canım
:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?