Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Günaydınn arkadişlerrrrrr
Oğlum kucağımda, ama tek elle de olsa yazmadan geçemicem

Nehirim gerçekten çok ama çoookkkk güzel olmuşsun opuyorumnanaktan
Bu renk sana çok yakışmış
Başörtünü kim yaptıysa ellerine sağlık, o da çok güzel görünüyor

Nevinim resimle için tşk, sen de çokkk tatlı olmuşsun ama boydan resmini de istiyorumm canım

günaydın

nehircim.gördüm facedekileri de nihayet.hepsine ayrı ayrı tekrar tekrar baktım.harika olmuşsun gerçekten canım.elbiseni çok mütevazi çok şık çok güzel buldum.renk seçimi de süper olmuş.tabi o elbiseyi kaldırabilmek için öyle de bi fizik lazım :))
sende çok güzel durmuş.
mutluluğun gözlerinin içinden okunuyor zaten.maaşallah diyelim de nazar etmeyelim.rabbim ömür boyu daim eylesin..hiç ayırmasın.huzurlu yuvanızda boy boy çocuklarınızla pekişsin mutluluğunuz canım.

herkes iyidir inş.
berincim.çok geçmiş olsun.çocuk işte.bi hasta bi iyi büyüycek öyle böyle.doğunca da bitmiyo sıkıntıları di mi.neyse geçer inş. biraz önce.sana da geçmiş olsun dikkat et.

ıyı geceler kızlar nasılsınz bakem?cıleğim dur bunlaar ıyı gunlerın buyudukce wcye gıtmeye bıle zaman bulamayacksın.elıf sımayda nefes aldırmıyor nereye gıtsem pesımde.henuz yürümeye baslamadı bırde yürüse yandım valla.

ben geldim alhanım

çooook yorgun geldim.dayımıın oğlunu askere gönderdik.otogar çoooook kalabalıktı.o kadar çok asker vardı ki.insan çok duygulanıyor.hepsi güle gle ,sağ salim gitsin gelsinler inş.

tabi çok uzun süre ayakta durmak zounda kaldm.kasıklarım feci şekilde ağrıdı.çok çekiyorum zaten bu kasık ağrılarından.haftaya kontrolümüzde sorcam bakalım normalmiymiş.

kimsecikler girmemiş.senle de görüştük bugün zaten iyi oluğunu biliyorum.çok öpüyorum cnm

allah rahatlık versin herkeslere........

gunaydin kizlar

hava cok guzel tam gezme havasi

radyim saglicakla gitsin gelsin askeriniz ins ve tum askerlerimiz
benim son numara kardesimde asker

radycım dayının ogluna hayırlı teskereler dılıyorum.saglıcakla dönsün yuvasına ınsallah.
kuzucuklar=kasık agrısı :)))))))) alıssan ıyı olur canım doguma kadar böyle gıdecek heralde :)

sagol pinkım sen nasılsın bacım?
berıncım senın kardesınede hayırlı teskereler canım.
hava güzelse oğluşunuda al gezsene .kış geldımı cooook arayacaz bu havaları

radyim saglicakla gitsin gelsin askeriniz ins ve tum askerlerimiz
benim son numara kardesimde asker
sağl cnm senin kardeşine de ve tüm askerlermize hayırlı teskereler inş.
radycım dayının ogluna hayırlı teskereler dılıyorum.saglıcakla dönsün yuvasına ınsallah.
kuzucuklar=kasık agrısı :)))))))) alıssan ıyı olur canım doguma kadar böyle gıdecek heralde :)

sağol cnmcım inş.
he ya galiba.ben de öyle düşünüyorum.şikayetçi değilim yeter ki sağlıklı olsunlar da.
bulantılarımda yeniden geldi zaten.bitmişti ne güzel.ama ondan bile şikayet etmiyorum.iyi olmalarını istiyorum sadece.

sen naapıyosun.prenses hanımın yeni fotolarına baktım.tavşan dişlerini de gördüm. :))
ya bu kız dünyaya gülmesi için gönderilmiş sanırım.yok böyle bi güzellik allahım.baktıkça burda yerimde duramıyorum.allah nazarlardan saklasın pamuğumuzu.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Dün 3 tane aşı olduk, keyfimiz pek yoktu ( nasıl ağladı bir bilseniz :gitme: şimdi iyiyiz şükür atlattık
Ama maşaallah gelişimi çok iyi dedi dr. hanım hamdolsun, çapa da çok çok güzel ilgileniyorlar sağolsunlar
Yeni resimlerini yükledim kk ya buyrun Ensar

Askere gidenlere hayırlı teskereler inş.
Hepinizi öpüyorum a.s.

cılegım masallah ensara o ne tatlılık yarabbım.büyüyünce cok canlar yakacak .41 kere masallah oğluşumuza.
asılar ınsallah ates yapmaz rahat bır uyku ceker küçük beyimiz

sağol cnmcım inş.
he ya galiba.ben de öyle düşünüyorum.şikayetçi değilim yeter ki sağlıklı olsunlar da.
bulantılarımda yeniden geldi zaten.bitmişti ne güzel.ama ondan bile şikayet etmiyorum.iyi olmalarını istiyorum sadece.

sen naapıyosun.prenses hanımın yeni fotolarına baktım.tavşan dişlerini de gördüm. :))
ya bu kız dünyaya gülmesi için gönderilmiş sanırım.yok böyle bi güzellik allahım.baktıkça burda yerimde duramıyorum.allah nazarlardan saklasın pamuğumuzu.[/QUOTE]

sagol teyzesı tanıdıklarına cokkk gülüyor ama tanımadıklarınada somurtuyor bızım cadı.babası bu halınden cok memnun.kız kısmı fingirdek olmaz dıyor.küçük bebeğin fingirdemesınden ne olurkı ?baba ya erkeklık damarı tutuyor işte :)

merhaba kızlar ben geldim tahmininiz üzerine taşındık evde netimiz yok
abimlerden yazıyorum sizleri çok merak ettim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
en kısa zamanda netimiz gelecek ozaman görüşürüz hoşcakalın kalamıcam:)

cılegım masallah ensara o ne tatlılık yarabbım.büyüyünce cok canlar yakacak .41 kere masallah oğluşumuza.
asılar ınsallah ates yapmaz rahat bır uyku ceker küçük beyimiz
Teşekkürler alhanım, ballı kaymak bu yavrularopuyorumnanaktan
Hamdolsun ateşimiz olmadan atlattık cnm a.s
Tahmin etmiştim uzun süre gelemeyince
Hayırlı olsun eviniz cnm, çok zor olmuştur çocukla taşınmak bilmiyorumkismile
Annenlere yakın mı ev?

Oğlun nasıl? Kocaman olmuştur.. Sen toparlayabildin mi kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…