Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bende mantarlı hatun olrk cvp vereyım yarındr gıdıyorum muhtemelen fitil ve antıbıyotık verecek.
ama en kötüsü o masaya oturmak offff offf hemıde ılk kez erkek dr gıdecem allahım affet benı su bandırmada bır bayan kadın dogumcu var oda tatıldeeeeeee offfffffffffff

selamlar sevgili geleceğin anne adayları ve anneleri uzun zamandır hiç mesaj bırakamadım çünki netim kapandı bir yandan ingilizce kursuna başladım yani tedaviden baya uzzaklaştım ilk ve son aşılamam başarısız oldu o sıralar eşimle yine sorunlarımız olmuştu artık hayırlısı olsun diyorum en azından üzüntü duymuyorum Allah herşeyin sabrını veriyor zaten sürekli sorunlardan bebek hevesimde kalmadı artık çalışmayı düşünüyorum kafamda artık iş güçle ilgili şeyler var ama siz her zaman aklımdasınız...

denefcim,nevinırmakcım,nehircim,pinkim,çilekcim,lotuscum,radyolojim.radycim.alhancım ve diğer sevgili arkadaşlar hepinizi kucaklıyorum görüşmek üzere hoşçakalın

zuhalcım uzun zamandır yoktun.herseyın hayırlısı olsun canım ınsallah kısa zamnda esınle sorunların düzelir canım.

günaydin...
uzun zamandir yazamiyorum diyeyim giriyorum okuyorum ama yazamiyorum...
belki merak edeniniz vardi zannetmiyorum ama ben bu ay sonu kızımı kucağima alicam Allah nasip ederse şuan herşey normal çok şükür bu sebeble normal istiyorum sizden dua bekliyorum...Herkez kendine çok iyi baksin...

selamlar
ya bilgisayarım yoooook.hepsi bozulduu (
annemlerdeyim şimdi.haberiniz ola.yenisi alınana kadar yokum sanırım.

nevincim benimki geçti.sanırım alhanın ki de geçti.ayyy aman geçsin gitsin bitsin ne berbat bişeymiş.
sen nasılsın?

zuhalcim.düzelir inş. heppsi.tekrar diğer meselelere zaman ayırma fırsatı bulursunuz.rabbim hayırlısını versin hakkında.

esra hadi bakalım.bitmiş valla az kalmış.
benim net tarih belli değil.zamanımız 25 ekimde doluyo.o zamana kadar bekleler inş.
şuan belli değil yani

hepinizi öpüyoruuum .
pazartesi kontrolümüz var.bişey olursa alhancığım gelişmelerden haber verir size inş.
haydin bayss

esracıgım sagsalım bebegını kucagına almak nasıp olsun ınsallah.burdan kopan çok arkadas var heran takıp edemıyoruz...gelısmelerden haberdar et bızı öptum canım
evvvveeet benım mantarcazım gecmek üzere cok şükür.
radycım neden ben haber verecekmısım az yede kendıne pc al hıııııııh :)))))saka saka haber verırım canım öptüm senı :))))

selam herkese
ben cogun bı donem gecırdım bayramdan once annemlere gıttım 1 hafta kaldım annemlerde bayramın 3.gunu boluya döndük
kaynımın dugunu ıcın hatay a gıttık cok yorucu bı yolculuktu bebekle uzun yol hiç çekilmiyo 13 saat yol gıt git yollar bitmiyor
şükür sağ salim gıttık geldık
artık bi eltim var benimde bakalım ne değişiklikler olacak hayatımızda

herkesi öpüyorum canlarım Allah a emanet olun

berıncım mesajını şimdi gördüm ıyıyım canım sen nasılsın?zor dönemleri atlatmıssındır insallah.
evet cocukla uzun yol cok zor insallah huysuzlanmmastır ali beyimiz.o nasıl iyimi annesi?
sık sık gel artık topiğe merak ettırme kendını canım

mrb kızlar rady cim sen mamudihaba sanırım yanlış yazmadım...onu tanıyosun galiba ona ulaşamdım ben...6 kaybı varmış ben de erken doğumlarla kayıp yaşıyorum iki yıldır...ama benim düşük değil...27 haftalık tekil gebelik ve bu yıl da 26 haftalık ikizlerimi kaybettim...doktor histereskopi istedi acaba onun kaç haftalıktı kayıpları hep düşük mü erken doğum mu...kaç haftalıktı yani ve histerekopi sonrası ne oldu yazarsan sevinirim...

Ensar'ın annesi geldiiiiiiiiiiiiiii :))
Merhaba canlarımm
Sizi çokkkk özlediim
Çarşamba taşındık bin şükür ama bittim ben yaa, annemlerde yoktu burada; kaplıcalardaydılar, çok zor oldu çocukla.. 5 günde 1.5 kg vermişim :) en iyi yanı da bu, he hee sempatiksalakcinni

Ayy bu ara herkesler mantarlı yaa, bende öyleyim uzun zamandır.. Bi türlü geçmedi tam olarak.. İlaçları da kullandım halbuki (

Radyim, esracım çok az kaldı meleklerinize kavuşmanıza, Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inş.

Hepinizi tek tek öpüyorum nevinim, nehirimm, alhanım, radyim, myhopum, berincim..nazcımmm bi türlü karşılaşamadıkk, ve diğerleri olumunekankayizsmile

Şimdilik allasmarladıkk..

yenı evın hayırlı olsun cılegım.tasınmak benı herzaman ürkütmüştür bu ılk evım ve 3 senedır burdayım.bende ıstıyorum zaman zaman ama sonra vazgecıyorum nedense.
3 melekannesi cok gecmıs olsun canım.evet mumuyu hepımız tanıyoruz ama epeydır gelmedı topiğe.valla bende telıde yok olsa yardımcı olurdum.bılen arkadaslar varsa sana haber verırler canım
ayrıca nevın nehır myhope denef kayıplardasınız neden hıc topiğe gelmıyosunz bakım?
face gırıyosunuz ama arada bır haber edın be kuzularım olmuyor böyle

slm kızlar kımse gelmemıs ama ben yınede yazayım .
radycım kontrole gıtmıs,bebıklerımız 2 kıloya yaklasmıslar masallah.hersey yolunda gıdıyormuş.
bu arada neden kımse gelmıyor yaaa((((

Ayy yaa bizim dükkanımızın açılışı var yarın,1 haftadır sabahtan gecenin körüne kadar dükkandayız,mal dizmekten etiketlemekten fenalık geldi:))Ama çok şükür herşey yolunda,bugünlerimize şükürler olsun,dükkanımız belini doğrulttu baya,maşallah,breketli olsun inşallah...
Akşam eve geliyorum bitek tarlacıma bakıyorum ve yatıyorum.Dükkndada net yok artık,şu hengameyi atlatalım hayırlısıyla,dükkanın net şi çözülür sanırım,zaten popomuz yer görmüyor dükkandaD
Hepinizi öpüyorum.

Esracım hayırlı haberler inşallah canım,Rabbim sağsalim hayırısyla sağlıkla kurtarsın tatlım..

Gamzem hadi hayırlı olsun,anne olmadan bu işler çok zor canım.Ben taşınırkende annem yeni ameliyattan çıkmıştı hiç iş yaptırmadık ama onlar olmadan çok zor oluyor.Sihirli değnekleri var sanki,herşeyi derleyip topluyolar..Gülegüle otur evinde sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah.Ensarımı öpüp kokluyorum canımm..

Alhanım ha gayret tatlım mantarcık geçmek üzereymiş çok şükür...Gitsinde gelmesin bidaha gıcık şeyy..

Rady paşalar tosun gibi olmuş maşallah sübhanallah tontişlerime..Sağlıkla hayırla inşallah...

Berincim elticiğin hayırlı olsun canım..Allah mesut etsin inşallah..
Bebişle 13 saat yol,ayyyyy...Düşünmesi bile içimi gıcıklıyor valla..Neyse çok şükür sağsalim gidip gelmişsiniz..

Görüşmek üzere canlar..Bende haberler bukaaaaa...Bayyyysssss

Teşekkürler alhanım, ne güzel.. bizim 3. evimiz bu ve son da olmayacak kısmetse, napalım sağlık, huzur olsun da herşeyler oluyor
İkizlere de maşaallah ne kadar büyümüşler öyle, hayırlısıyla gelsinler inş.

Nevinim, kuzum.. ne tükkanı bu Allah aşkına, benim kafam karıştı yakın zamanda bir dükkan aşmamışmıydınız zatii..
Neyse hayırlı, uğurlu ve de boll bereketli olur inşaallah, işleriniz rast gitsin
Hakkaten bu anneler sihirli değnekli olsa gerek :) o yok diye baya üzülüyordum ama yardımcılarım oldu yine de Allah razı olsun.. yerleştik bilene..
Çay içmeye bekliyorum ona göreeeeee :umursamaz:

Yarın ikeaya kahvaltıya gidiyoss babamlarla inşş, ama Ensar uyumuyor bi türlü, daha namaz da kılmadım ooyy oyyy
Haydin hayırlı geceler canlar..

geldim geldim nihayet..
yeni pc aldık.burakardayım atrtıkın.
kontrolümüzü olduk pazartesi.bi sorun yok şükür ki.alhancığımın da dediği gibi bebikler 2şer kilo civarındaydılar.15 günde bir gidiyoruz artık.cuma tekrar gidicez inş.

bi kaç ufak eksik dışında hazırlıkları da tamamladık sayılır.beşikleri battaniyeleri felan hazır.battaniyeler giyecekler yıkandı ütülendi.çantamızı da hazırladık.beyzadeleri bekliyoruz artık heyecanla.

sizler iyimisiniz şekerlerim.
esroş doğrudu mu acaba yaa.merak ediyorum.
berincim hayırlı olsun düğününüz de elticiğin de.allah hayırlı geçim versin inş.
çilek hayırlı olsun yeni eviniz.güle güle ağız tadıyla oturursunuz inş. benimde ilk evim.evlendiğimizden beri hiç taşınmadık şükür.ama yaza veya sonbahara doğru çıkmak istiyoruz.gerçi ben burdan kendi evime geçmek istiyorum.o da henüz yok ya :))
inşallah o zamana kadar olur bişeyler..

evet tosuncuklar büyüyolar teyzesiz hızlı bi şekilde.iki haftadır karnım da epey hızlıca büyüdü.ben bile şaşırdım yani bu hıza.maaşallah..
nevincim tükanınız hayırlı bereketli bol kazançlı olsun.kocan şanslı valla.bulmuş senin gibi çalışkan bi eş,bi de çalışkan bi baldız,çalıştırıp duruyo sizi :))
allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

hoşgeldin arkadaşım.
çok geçmiş olsun.başın sağolsun.üzüldüm durumuna.
inşallah bir an önce sebepleri bulunur da önlenir sorun neyse.allah bir daha yaşatmasın.

mumuyu hepimiz tanıyoruz.onun sorunu daha farklıydı.
onda rahim ağzı yetmezliği vardı ve bebeklerini daha erken haftalarda kaybediyodu.
ilklerini bilmiyorum ama sonuncuları sanırım 13.-14. haftalar civarında düşük yapmıştı.

ama tabi herkesin durumu farklı olur.seninkinin sebepleri daha farklı çıkabilir.bence kimseyle kıyaslama yapma.kan pıhtılaşmasında daha geç kaybediliyo bildiğim kadarıyla.sende belki bunun üzerinde yoğunlaşırlar.ya da kromozom anomalisi olabilir.rahimde yapışıklık olabilir.yani ne bilim bi sürü değişik sebepler var.burdaki diğer arkadaşlardan da okuyup görüyoruz.

histeroyu bi yaptır bakalım.güvenebileceğin bi doktor bulup kendini ona emanet et derim.
inşallah bir daha aynı kaderi yaşamazsın.
allah yardımcın olsun...

radycim allah razı olsun canım sağolasın...bebişlerini okşa benim için...sağlıkla gelsinler inşallah...

bende de rahim ağzı yetmezliği var ama ben bu yılki ben bunun dışında da bişeyler varmış gibi hissediyorumçççünkü ben yetmezlikten doğum yapmış olsam ikizlerimi daha erken kaybederdim diye düşünüyorum ama hep aynı haftalar farkettiysen..dikişliydim ve de ikisinde de...

slm kızlarrrr
radycım hayırlı olsun yenı pc ciiin.dur sen bakalım sonralara dogru şişmeyı göreceksınn :)
nevıncııım yenı dükkanınız hayırlı ugurlu olsun bol bereketlı olsun ınsallah canım.
bu arada ben bır süre gelemeyecegım buraya netı kapatıyoruz.daha dogrusu komsumuz kapatıyor mmalesef.bızde kendımız alana kadaaan görüşemeyecegız.radycım artıkın bızım gelısmelerıde sen yazarsın emı kuzum?ben vazıfemı yaptım sıra sende :)
hepınızı cok öpüyorum görüşürz canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…