• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm denefcııım neden böyle söylüyorsun canım?
tamam acık konusmak güzeldir ama farkında olmadan kırdıkmı acaba senı?
ben kendı adıma konusursam evet eskısı kadar gıremıyorum cünkü bebekle beraber meşguliyetım arttı günü güne eklesem yıne yetişemiyorum bazan.ama bu demek değilki sizlerı unuttugumdan.herkes herzaman müsait olmayabilir....elimden geldiği kadar sizlerle olmaktan zevk alıyorum....bende durumlar böyle yaniiii

iyi akşamlar kızlar

tahmin edebilliyorum nehirim ne kadar telaşlı olduğunu
Allah yardımcın olsun, Allah kolaylıklar versin inş. :))
yakın olsak da yardıma gelebilsem :sinifsinif:

tşk alhanım birşeye bakıp çıkacaktım, dayanamadım bir bakayım size de dedim
bebiş iyi işte kıpırdanıp duruyor içerde :))

denefçim bu senin kendi düşüncen, ben öyle olduğunu düşünmüyorum kendi adıma
mesela ben buraya ilk geldiğimde bebek gibi bir düşüncem hiç yoktu
sizlerin arkadaşlığı beni bağladı buraya, yani hamilelikle amacıma ulaşma gibi bir durum söz konusu değil, ben burada kazandığım arkadaşlıkların bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum
evet malesef topiğin huzuru bazı nedenlerden dolayı kaçtı
bundan dolayı üzgünüm
rahatsız olan arkadaşlar bana zamanında özelden şikayetlerini belitseydi kimse konuya dahil olmayacak, böyle etkilenmeyecektik
ben de bu durumdan dolayı çok rahatsızım neyse yapacak bişey yok artık

arkadaşlar kisişelleştirmeyelim lütfen.ben genel konuştum...genel kanaatım öle..zaten geçmiş geçmişte kalsın.ben geçmişe gömdüm üzüntülerimi...deşmiyorum.kızlar demiş ya neden eskisi gibi katılım yok diye .bende düşüncelerimi genel yazdım.kimseyi kırmak asla niyetim yok yani..

hayırlı akşamlar canlarım...bugün çok yoruldum...hocamız bizi bayağı zorladı...5 saat boyunca ders ve soru çözmek beni bayağı yordu,çok acıkmıştım,eve gelir gelmez yemeğe saldırdım,apartmanımızda bir arkadaşımız var,ona da oturmaya gittim,eve gelir gelmez pasta yaptım,yarın kursa götüreceğim,şimdi de eşimin gelmesini bekliyorum,gelse de yatsam...

radycim,hep aklımdaydın bugün,ağrıların azalmıştır inşallah...ama yine de bir dr.görünsen keşke canım...

denefcim,sen sıkma canını canım,ben neye kırgın olduğunu az çok tahmin edebiliyorum,ama ben topiğe geldiğimde seni bu topiğin kurucusu sanmıştım,çünkü herzaman sen vardın,ben şahsım olarak seni hrzaman burda görmeyi istiyorum,sensiz bu topik olmaz canım...bak olmazsa senin adına bir topik açarım ona göre oraya gelmede göreyim seni...seni seviyorum canım...

alhancım,bilgisayar işini biran önce halldersin inşallah...malesef seninle bir türlü denk gelip görüşemiyoruz...bebişimi öp yerime...

nevincim,çok geçmiş olsun canım,çok titiz olduğunu bildiğim için açıkcası hasta olacağından korkmuştum...inşallah biran çnce atlatırsın...dirençsiz kalma,enerji depola kendine...ama eminim evin çok güzel olacak,içine sine sine tertemiz oturursun...ohhhh mis gibi....

nehircim,foto çekmeyi unutma sakın,facede bakacağız ona göre...14 kasım...büyük gün......

mumucum.sana da selam olsun canım....

günaydın arkadaşlar.ben bu gün erken kalktım kaydirigubbakcemile3(
10 da baya erken demi).neyse işte çalışırken uykuyu çok özlemişim.evde tembel hatun oldum ya.sagolsun eşimde hiç karışmıyo....aman uyu hakettin diyo..:roflol::roflol::1rolleyes:

NAZIM CANIM BENİM GÜNAYDIN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın denefcim yat tabi bacım ya benim yerimede yat
az kaldı bende yatıcam inş bayram gelsinde bi hele::))

günaydın kızlaaarrr.
yatmak mııı.benim yatıcaaam günler ne zaman gelicek acabaaaa.

nwvinim yaş gününmüş öylemiiiiiiiii
bi yaş daha mı büyüdün seeeennn
alah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin canımın içi.annenle babanla kardeşinle.eşinle.olacak çocuklarınla inş.
bu sens sana hayırlı gelsin.uğur getirsin canım arkadaşım.talih hep senden yana olsun.

günaydın kızlaaarrr.
yatmak mııı.benim yatıcaaam günler ne zaman gelicek acabaaaa.

nwvinim yaş gününmüş öylemiiiiiiiii
bi yaş daha mı büyüdün seeeennn
alah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin canımın içi.annenle babanla kardeşinle.eşinle.olacak çocuklarınla inş.
bu sens sana hayırlı gelsin.uğur getirsin canım arkadaşım.talih hep senden yana olsun.
aminn aminn inş.
fazlasıyla hakediyor

bebiş geldiğinde inş.. opuyorumnanaktan

tünaydın diyeyim artık ben de :))

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız iyisinizdir inşş ben iiyiym çok şükür birazdan çıkıcam pzara ordan anneme gidicem akşam gelirim görüşmek üzere hoşçkalın

nevin doğumgününmüş mutlu yıllara canım yeni yaşında herşeyin gönlünce olmasını diliyorum hastaymışsın çok geçmiş olsun bu arada

slm kzlarr ancak gelebıldım bende cadıyı uyuttum.uyanmadan bı size bakayım dedım.
gulyuzüm evet canım denk gelemedık.komsudan alıyoruz netı ama modemi görmüyor cogunlukla.böyle idare edecez artık bir süre.hiç olmamasından ıyıdır dimi?
pinkim nasılsın canım?ne zaman görsem pazara gidiyosun ben 1 yılı aşkın süredır gıdemıyorum maalesef.benım yerımede gez emii?
radycım canım benım ne sancun var kuşum?
demek 14 kasım büyük gün maşallah diyeyim nehirim :)

iyiyim canım ne olmus bu topiğe yav.eliften fırsat buldukca gelmeye calısıyorum.senın gunler nasıl gecıyor canım?sütün nasıl yetıyormu bebişe

iyiyim canım ne olmus bu topiğe yav.eliften fırsat buldukca gelmeye calısıyorum.senın gunler nasıl gecıyor canım?sütün nasıl yetıyormu bebişe

evet topık ıssızlastı nedense
bende ali fırattan fırsat buldukca bakıyom sabahtan berı 5 dakka uyuyup uyanıyordu bıcı bıcı yaptıkta şimdi dogru durus uyudu ... sutum bulgur pılavı yıyınce oluyor yemeyınce yetmıyor ıcım dışım bulgur oldu dıyebılırım .. cuma gunu saglık ocagında aylık aşımız ,kılo durumumuz vs var ,,,benım ufaklıgın sol gozunde dogdugundan berı capaklanma var dr damla vermıştı damla bıttı hala gecmedı ..şimdide mutfaga gıdıp yemek yapıcam canım benden bu kadar sen yaz ben arada gelınce okurum:hulya:

Back
X