• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Elifler cadı mı ne münasebet:dilcikar:
Gülyüzüm aşkolsun:roflol:

ıyi günler kızlar...
Temizliği çok şükür bitirdik..Bugün benim bakm günümzemuszemus

Pinkim hayırlı sonuçlarını alırız inşallah bugün..
Bu arada Bademi hatırlarsın yeniden üye olmuş siteye başka bir isimle ve hamileymiş çok şükür.
Az önce okudum transferinin 9. günüymüş, ve idrar testi silik çıkmış şimdi daha koyuymuş..
Oda çok zor şeyler yaşamıştı..

iyyyyyyyyiiiiiiii yaaaaaaa bademin sonucu inş tam pozitif olzrzk devam eder

biraz psikoloji bozuktu çok sevindim

RADY CIM cnm haklısında cnm inanirmsin artık bu topiğe yazı yazarken çok tedirgin oluyorum

yani benim desturumdur beni mutlu etmeyen şey varsa göemem duymam

ama burası bir kişinin olmadığı için sevdiğim arkadaşlarım çok

bende tünaydın diyeyim bariii :)
pinkcım dualarımız senınleeee...
radycim sakın ol canım hasta psikolojisi deyip gec boşveeeeeer.
gülyüzüm benım elif cokda cadıdegıl teyzesi günahını almayayım şimdi:)

valla canım kızlar pek nazlı,cilveli oluyorlar,bende onların o halini çok sevdiğim için severken de ya cadı derim,ya da fena derim ya da bitirim,ya da cimcime derim...cadı kelimesini gerçek anlamıyla söylemedim yoksa...yoksa lotusumun elifi de çok akıllı maşallah,hareketlerini görmelisiniz...
bir arkadaşımın bebişide 11 aylık o da elif...hatta bir ara buraya bir bebek resmi koymuştum,gözü renkli...işte o kız..maşallah dünyalar güzeli bir kız o da...bugün bendelerdi...bizlere yaptığı sırnaşık hareketleri görseniz ısırasınız gelir...annesinin cep tlf.elinde kimseye vermiyor...babasıyla konuşacakmış hanımefendi...ara da bir bizi de yanlışlıkla aramasadelikafadulden

Son düzenleme:
Elifler cadı mı ne münasebet:dilcikar:
Gülyüzüm aşkolsun:roflol:

İyi günler kızlar...
Temizliği çok şükür bitirdik..Bugün benim bakm günümzemuszemus

Pinkim hayırlı sonuçlarını alırız inşallah bugün..
Bu arada Bademi hatırlarsın yeniden üye olmuş siteye başka bir isimle ve hamileymiş çok şükür.
Az önce okudum transferinin 9. günüymüş, ve idrar testi silik çıkmış şimdi daha koyuymuş..
Oda çok zor şeyler yaşamıştı..

aman da amannnn...birileri de üstünemi alınmış...kıyamam ben ona...sen de tatlı cadım ol yani ne olur sanki-tatlicadiarzu-

ben bu arakadaşı tanımıyorum ama inşallah sonuna kadar devam eder de kucağına çocuğunu alır...

pinkim nerelerdesin canım...ne oldu sonucun ney çok merak ediyorum...

selam
evet yaa bend epinki merak ettim
bu arada annemlerden geldik şimdi
babam hasta.erkek kardeşlerimin ikisi de hasta.kızlardeşim hasta.bi annem ayakta gairibim.o da sabaha kadar nöbet tutuyor.sabahta işe gidiyor.
eşimde hasta.bu ne yaa.
hepsi de grip.ateşleri 38 buçuktan aşşağı inmiyor.
dün gece kardeşimi gece 4 te hastaneye götürdük.2 saat sıra bekledik o saate bile.bence hepsi de domuz gribine yakalandılar.

denefim canım benim.hiç görüşemez olduk yaa.
ay sorma yaa.kadının bugün bana saymadığı etmediği hakaret kalmadı.derdi de ne biliyomusun.emardan korkuyomuş.hayır içeri alsam da fenalaşsa anlıycam da.daha içeri bile girmedi.masaya bile yatmadı.emarı görünce cinlendi gerizekalı.benim ne suçum varsa onu anlamadım.bi ton hakaret saydı.sonra da gitmiş doktoruyla,halkla ilişkilere şikayet etmiş beni beyinsiz karı.
gerçi şikayeti benim çok umurumda değil de.o anda sinirlerim çok bozuldu.yoksa yönetim beni çok iyi tanıyor.elimden geldiği kadar ince davranırım hastalara.bütün doktorlar çok çok memnunlar benim hastalara yaklaşımlarımdan.zaten halka ilişkiler bana ne oldu diye bile sormadı.gerek duymadılar.yani kadının çirkef olduğu herhalinden belli olduğu için heralde.bi de kızı da vardı yanında.birbirlerinden cesaret alıp olmadık rezaleti çıkarttı yellozlar.
ay nası günaha sokuyo beni hala yaa.

sen nasılsın canım
bize tarihi söylemedin.alacağın olsun.meraktan çatlatacan bizi.tedavinin gidişatından da bahsetmezsin sen şimdi

vay be ne çirkeflermiş.korkuyosan niye geliyon demi emar çektirmeye.senin suçun neki....gerizekalılar diyem de içim rahatlasın...bak bende sinir oldum şimdi.çok şükür aman evdeyimde baya psikolojim düzeldii.hastalardan ugraşmaktan ben hasta olacaktım.bacım sende hadi tüpmü yapacen ne yapacaksan yapta kurtuk şu işten bi müddet.
canım , geçmiş olsun.doktorlar ne diyor...yok canım domuz gribi degillerdir ya.aklına kötü seyler getirme...baya sıkıntılı dönemden geçiyon gülüm.hem evde hemde hastanede ..çok üzüldüm canım benimm..

yok gerçek söylüyorum denefim yaaa.
tam bilmiyoruz tabi ne olduğunu.yoğunluktan dolayı hastaneler tahlil yapmıyorlar.eğer 4 gün felan ateş düşmezse gelin tahlil yapalım diyorlar.çünkü her ateşlenen hastanelere koşuyor.o sebeple herkese tahlil yapma imkanı yok tabi.

hepsi birbirine bulaştırdı.ufaklıkla babam atlattı gibi şükür de.kızkardeşimle büyük erkek kardeşim baya fenalar.bi de erkek kardeşimin astımı da var zaten.bayağı etkiledi onu.neyse h1n1 de olsa başka bişey de olsa atlatıcaklar allahın izniyle.

slm canlarımŞeniz
burayı cookk ozluyorm kızlar ama halımı tahmın edıyorsunuzdur......datlı sıpalarım hıcbırseye fırsat vermıyorlar.......hamdolsun ALLAHA ıyıkı varlar:emir_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:haberlerınızı alıyorum kızlar.....tlfla gorustugum bacılar ve gulyuzum bacım anlatıyor.......herkers ıyıdır ınsallah:1hug:
oncelıkle berrınım oglusun hayırlı olsun....gule gule buyut ınsallah canı:emir_bebek:
pınkım tedavın hayırlı olsun canım nolur ıyı hbrler ver bıze:Saruboceq
denefımmm canım aynı guzel hbrlerı sendende beklıyoruz canım arkadasımŞeniz
nevıncım hadı tası evını mısler gıbı,gule gule otur guzelım bebıs seslerıyle cınlasın ınsallah:Saruboceq:
nehırrrrr canım bu topıcte kına gecesı yapıcaz sana anlamam ben:umursamaz:..senlenelım bıraz dımı amakaydirigubbakcemile2
alhanım canım benı hep soruyormussun sagol gulum...ıyıyım sukur elıfımızı kocamannnn optum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
myhopem alperencım nasıl???hala ınanamıyorum ya neredeyse aynı dakıkada dogdu benımkılerle:Saruboceq:
mumucum calısıyormusun canım????kocasman optumŞeniz
radycım nber??????aılene cookkkk gecmıs olsun...hafatasonu geldı ısın stresını de atarsın ınsallah canım....
kelebecım,nasılsın canım???hep aklımdasın ınan:1hug:
gulyuzum,guzel bacım ıyıkı varsın ıyıkı yanımdasın ne dıyeyım kıŞenizŞeniz
svet buralardamısın canım neler yapıyorsun????????
naz cılek ogluslar hayırlı olsun kızlar:emir_bebek:nazım ısten ayrılacaktın sankı yanllısmı hatırlıyorum canım:uhm:
esra nerelerde kızlar????gecmıse azıcık goz attım uzun zamandır yok sanırım.........
cok acele yazıyorum kızlar kacmam lazım........gonlum burada....hatta ve hatta sepet sepet yumurta sakın benı unutmayın anacım ok:roflol::1hug:

selam kızlar ben geldim hayırlı günler dün dr daydım 1 yumurta gördü dr hanım daha önceki diğer yumoş gelişmedi galiba göremedi çünkü 1 yumurtayla devam ediyoruz şansımız azaldı ama hayırlısıyla onunla başarmayı ALLAHIM nasip eder inşş endometriyumda 5 mm ince dedi dr menogona orgalutran eklendi yarın 11 30 da tekrar ultrasona çağırdılar hayırlısı bakalım neler olucak

bir sayfa döndüm ve okudum canlarım beni merak etmişsiniz akşamhaber veremedim çünkü hep dışarıdaydık iğne aradık bir ecza deposunda bulduk aldık vurundum ve abimlere geldik ve 11 gibi yollara düştük eve dönüş için 2- 2.5 saat yol sürdü kusuruma bakmayın olurmu canlarım benim:))

günaydıın.
pinkim şimdi ben mi tam olarak anlamadım.tüp bebek için birden fazla yumoş olması gerekmez mi.sadece 1 tane yetiyomuymuş.
rabbim yüzüne gülsün inşallah bu sefer.çok dua et.bizim de dualarımızdasın canım

günaydıın.
pinkim şimdi ben mi tam olarak anlamadım.tüp bebek için birden fazla yumoş olması gerekmez mi.sadece 1 tane yetiyomuymuş.
rabbim yüzüne gülsün inşallah bu sefer.çok dua et.bizim de dualarımızdasın canım

ben normal standarttaki gibi çok yumurta yumurtlayamadığım için mecbur bir yumurtayla deniyoruz tatlım ne kadar yumurta olursa o kadar şans oluyor benim şansım az olsada var sayılır inşş Rabbim yardım eder anne olurum hayırlısıyla sağlıkla inşş:Saruboceq:

Back
X