• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

herkese hayırlı cumalafr arkadaşlar...
nasılsınz bakalım?
pinkim ınsallah bu sefer rabbim yüzüne güler pozitif sonucu alırız...
radycım hakıkaten o kadın tam ....... neyse agzımı bozmayayım.o ne be daha atı görmeden tekme yemiş gibi bagırmaya baslamıs..töbe töbee.
lotusum allah yardımcın olsun ben bır taneyle bas edemıyorum sen nasıl koşturuyorsun kimbilir?
nehırım yarın büyük gün nasıl heyecanlısındır şimdi?hersey gönlünce olur inş tatlım.

hayırlı cumalar bacılarım..
oy oy lotusumuz gelmiş...canım benim ,arada gel ya böle olmuyo ama.özlüyok gı muhabbetini...bebişlerinide öpüyorum..kolay gelsin diyeyim...zor işin çok zor..ama olsun demi bacım herşeye degerler.ALLAHIM İNŞ HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR.bu topikteki tüm arkadaşlarımın kucagı boş kalmasınnn:Saruboceq::Saruboceq:
pinkim inş herşey gönlünce olur...:Saruboceq::Saruboceq:
alhanım rady cik.sizleride öpüyorum...şimdi ben kaçayım abim interenete girerek ..sizleri seviyorummm..ŞenizŞenizŞeniz

slm canlarımŞeniz
burayı cookk ozluyorm kızlar ama halımı tahmın edıyorsunuzdur......datlı sıpalarım hıcbırseye fırsat vermıyorlar.......hamdolsun ALLAHA ıyıkı varlar:emir_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:haberlerınızı alıyorum kızlar.....tlfla gorustugum bacılar ve gulyuzum bacım anlatıyor.......herkers ıyıdır ınsallah:1hug:
oncelıkle berrınım oglusun hayırlı olsun....gule gule buyut ınsallah canı:emir_bebek:
pınkım tedavın hayırlı olsun canım nolur ıyı hbrler ver bıze:Saruboceq
denefımmm canım aynı guzel hbrlerı sendende beklıyoruz canım arkadasımŞeniz
nevıncım hadı tası evını mısler gıbı,gule gule otur guzelım bebıs seslerıyle cınlasın ınsallah:Saruboceq:
nehırrrrr canım bu topıcte kına gecesı yapıcaz sana anlamam ben:umursamaz:..senlenelım bıraz dımı amakaydirigubbakcemile2
alhanım canım benı hep soruyormussun sagol gulum...ıyıyım sukur elıfımızı kocamannnn optum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
myhopem alperencım nasıl???hala ınanamıyorum ya neredeyse aynı dakıkada dogdu benımkılerle:Saruboceq:
mumucum calısıyormusun canım????kocasman optumŞeniz
radycım nber??????aılene cookkkk gecmıs olsun...hafatasonu geldı ısın stresını de atarsın ınsallah canım....
kelebecım,nasılsın canım???hep aklımdasın ınan:1hug:
gulyuzum,guzel bacım ıyıkı varsın ıyıkı yanımdasın ne dıyeyım kıŞenizŞeniz
svet buralardamısın canım neler yapıyorsun????????
naz cılek ogluslar hayırlı olsun kızlar:emir_bebek:nazım ısten ayrılacaktın sankı yanllısmı hatırlıyorum canım:uhm:
esra nerelerde kızlar????gecmıse azıcık goz attım uzun zamandır yok sanırım.........
cok acele yazıyorum kızlar kacmam lazım........gonlum burada....hatta ve hatta sepet sepet yumurta sakın benı unutmayın anacım ok:roflol::1hug:
sagol canım amin inşallah hepımızın cocukları ananlı babalı buyur:Saruboceq:
bir sayfa döndüm ve okudum canlarım beni merak etmişsiniz akşamhaber veremedim çünkü hep dışarıdaydık iğne aradık bir ecza deposunda bulduk aldık vurundum ve abimlere geldik ve 11 gibi yollara düştük eve dönüş için 2- 2.5 saat yol sürdü kusuruma bakmayın olurmu canlarım benim:))
[
senın iişlerin rast gıtsınde bır senı beklerız canım Allah yar ve yardımcın olsun sonu bebiş olsun inş
cumanız mübarek olsun arkadaşlarım
allah dualarımızı kabul etsin

amin inş :Saruboceq:

hayırlı cumalar bende saglık ocagına gıttıydım yenı geldım sayılır aylık aşımızı olduk ve 5bucuk kılo olmuşuz aşı olurken cok agladık teyzelerımafoldumben

oyyy kıyamam ben onaaaa
ya berinim sorcam sorcam unutuyorum.
sizin böbrekle ilgili bi sıkıntınız vardı.nooldu.onunla ilgili hiç bilgi aldınızmı doktordan

oyyy kıyamam ben onaaaa
ya berinim sorcam sorcam unutuyorum.
sizin böbrekle ilgili bi sıkıntınız vardı.nooldu.onunla ilgili hiç bilgi aldınızmı doktordan

radyım bebişin dogumunun ertesı gunu usg ye baktırdık bobreklerde hala genışleme var gozukuyor dr 2 3 aya gecer inş dedı gecmezse caresıne bakılacakmış

selam kızlar ben geldim hayırlı günler dün dr daydım 1 yumurta gördü dr hanım daha önceki diğer yumoş gelişmedi galiba göremedi çünkü 1 yumurtayla devam ediyoruz şansımız azaldı ama hayırlısıyla onunla başarmayı ALLAHIM nasip eder inşş endometriyumda 5 mm ince dedi dr menogona orgalutran eklendi yarın 11 30 da tekrar ultrasona çağırdılar hayırlısı bakalım neler olucak
hayırlısıyla cnm

herşey gönlünce olur

radyım bebişin dogumunun ertesı gunu usg ye baktırdık bobreklerde hala genışleme var gozukuyor dr 2 3 aya gecer inş dedı gecmezse caresıne bakılacakmış

inş cnm hayırlısıyla ALİ FIRATIMIZ atlatacaktır

2-3 ay sonra hiçbir şeye gerek duymadan sağlıkla büyümeye devam eder

selam kızlar ben geldim hayırlı günler dün dr daydım 1 yumurta gördü dr hanım daha önceki diğer yumoş gelişmedi galiba göremedi çünkü 1 yumurtayla devam ediyoruz şansımız azaldı ama hayırlısıyla onunla başarmayı ALLAHIM nasip eder inşş endometriyumda 5 mm ince dedi dr menogona orgalutran eklendi yarın 11 30 da tekrar ultrasona çağırdılar hayırlısı bakalım neler olucak

Rabbim ol dediyse 1 yumurtaylada olur canım...sen orasını düşünme sakın...çok ama çok pozitif ol lütfen...9 ay sonra da kızımız gelecek inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gulyuzum,guzel bacım ıyıkı varsın ıyıkı yanımdasın ne dıyeyım kıŞenizŞeniz
:

iyiki bacımsın...seni ve oğluşunu ve de cadı kızımı çok seviyorum...ŞenizŞenizŞeniz

canım benim inşallah hiçbirşeye gerek kalmayacak...çok çok iyi olacak bebğimiz...

cumanız mübarek olsun arkadaşlarım
allah dualarımızı kabul etsin

amin canımcım....tüm ailene geçmiş olsun canım...benimde 3 yeğenim çok fena grip olmuşlar...inşallah çok çabuk iyileşirler...o kötü hastalığı ağzıma bile almak istemiyorum...cümle alemden uzak olsun:Saruboceq:

kızlar selam dr dan geldim ptesi o birtanecik çok kıymetli yumoşum toplanıcak hayırlısıyla inşş bu gece çatlatma iğnemi olucam hayırlısıyla inş dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim olurmu canlarım.şimdilik abimlerdeyim biraz kalıcam arada girer haber veririm size öpüyorum hepinizi

kızlar selam dr dan geldim ptesi o birtanecik çok kıymetli yumoşum toplanıcak hayırlısıyla inşş bu gece çatlatma iğnemi olucam hayırlısıyla inş dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim olurmu canlarım.şimdilik abimlerdeyim biraz kalıcam arada girer haber veririm size öpüyorum hepinizi

cnm çok iyi önemli olan istenilen kalitede bir tane olması

herşey gönlünce olsun dualarımdasın

canımcım bütün dualarımız seninle...inşallah işlerin rast gider...

Amanınn kimseler gelmemiş bugün:dilcikar:

Pinkim çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun inşallah..
ınşallah zamanı gelmiştir bebeğimizin gelmesinin inşallah...

Ve bugün geldiler tanışmaya çok harika bir gündü, çok sevdik tüm ailesini, saatlerce sohbetler muhabbetler edildi, yenildi içildi..

Annemle sinanın annesi tanışık çıktılar :)))
Aynı ilkokulda aynı lisede okumuşlar :)))

Rizeden adapazarından neredeyse akraba çıkıyorduk..

Maşallah sübhanallah çok harikaydılar özellikle sinanımın annesi Allah daim etsin inşallah..
Kaç kere sarıldı bana öptü annesi giderken canım kızım Allah gönlüme göre verdi dedi hep..
Bütün akrabaları çok şükür bugünüde gördükya dediler :)))

Benide annemleride çok beğenmişler. Bana bayılmışlar:kedi:

Ananemde dedi mükemmel bir aile diye..

Allah daim etsin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Haber vereyim dedim sizlere..

Biraz ani oldu ama salı günüde işe başlıyorum :))

Buda görümcelerimin 3 gün dolaşıp uğraşıp yaptırdığı çiçek ve çikolatam :))))

ieim.jpg

Bu çikolatam kapalı hali ...

ikolatamk.jpg

Buda açık hali tabi ikram edildikten sonra :))

Buyrun hanımlar size getirdim yiyin çikolatamdan :))

ikolatama.jpg

gunaydın herkese bakalım bugun kımler teşrif edecek ilk benim:hooray:

hayırlı ugurlu olsun nehırım Allah tamamına erdırsın
ay canımda cıkolata cektı

Back
X