• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

pink yumurtanın büyüklüğü kaçtı en son?
içi boş çıkma gibi bir durum mu oldu yoksa ultrasonda da mı göremediler?
yoksa yumurtan erken çatladı da kaçırdılar mı yaaaa....ufffff

yumurta yok oldu buharlaştı sanki cnmtoplamada sıvı çekiyolar ya tüpe yan odada embriyolog arıyo içinde yumurtayı normalde1 tüp sıvı çekerler bende 30 tüp çekildi yok çıkmadı nereye gitti bilinmiyor:sm_confused:

günaydın canlarım...anneme kahvaltıya gidip geldim,yemeğimi ayarladım,biraz sonra dakursuma gideceğim...

pinkim,seninlede konuştuğumuz gibi çok üzüldüm canım...ama sana hayranım,çok pozitif bir kişiliğe sahipsin,inşallah bu durumun sana çok iyi şeyler getirecek...umudunu yitirmediğini biliyorum...sabırlı ve metanetlisin,inşallah mükafatın da büyük olacak canım...

radycim,canım biraz olumlu bakarak tedavine başla canım...eşinle beraber kararı almışsınız...çünkü başka yerde yaptırman sana sorun yaratacaktı...herşeyde bir hayır vardır...inşallah bu tedavin sana uğurlu gelir,sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olur inşallah...

denefcim hadi senin de tedaviye başlamanı istiyoruz canım,bir bakarsınız arkanızdan bende gelebilirim...

berincim,alhancım,myhope,mumucum hepinizi öpüyorum

günaydın.
pinkim çok enteresan bi durum yaa.çok hemde.
bildiğim kadarıyla doktorun da bu işin ehli.nasıl olur ki insanın aklı almıyo.
tek sebep galiba yüce iradenin bunun böyle olmasını istemesi. inşallah bunda da bi hayır vardır.

gülyüzüm allah razı olsun.hepimizin birbirimiz için dileği de bu zaten.sağlıklı nur topu gibi çocuklarımızın olması.
inşallah kabul eder rabbim dualarımızı.

bu arada müjde mi verdin bize canım.bana mı öyle geliyo yoksa.çok sevindim böyle düşünmene.hadi inşallah...

hepininz çok kötüsünüz. :((
küstüm hepinizle işte
ben burdayım ............................
hep..........................

huuu huuu ben ancak gelebıldım net gidip gelıyor.tam geldi derken alif simay durmuyor.nasılsınz canlarım?radyciiiiim küsme nooolur :)

selamlar olsun

neeeeeeeeeee kim niye küstü

inanın okulda bir dakika oturacak vaktim olmuyor ki

ama aklım burda ben burayı ve herkezleri çok seviyorum

hayırlı akşamlarr.nasılsınız...
bu arada çilek bacımız niye gelmiyooo...dikkat ettim yaklaşık 3 gündür yok...:uhm:
çünki buraya yazmadan durmazdı...

hayırlı akşamlarr.nasılsınız...
bu arada çilek bacımız niye gelmiyooo...dikkat ettim yaklaşık 3 gündür yok...:uhm:
çünki buraya yazmadan durmazdı...

çilek bir süre ya da hiç gelmeyecekmiş canım.msj atmış bana da ...sana atmamış mı???

slm kızlar nasılsınız bakalım? ben aynıyım bunalım takılıyorum işte.minik bir mucizem olsa.....

pinkim ne diyeyim bilmiyorum.nasıl olur aklım almadı.....

bana mesaj falan gelmedi.zannedersem çilegin kara listesindeyim ...ama ben yinede gelmemesine üzüldüm....
bu olayların bu duruma gelmemesini temenni ederdim.canı sagolsun.nasıl mutlu oluyosa öle yapsın..mafoldumben

günaydın canlarım...anneme kahvaltıya gidip geldim,yemeğimi ayarladım,biraz sonra dakursuma gideceğim...

pinkim,seninlede konuştuğumuz gibi çok üzüldüm canım...ama sana hayranım,çok pozitif bir kişiliğe sahipsin,inşallah bu durumun sana çok iyi şeyler getirecek...umudunu yitirmediğini biliyorum...sabırlı ve metanetlisin,inşallah mükafatın da büyük olacak canım...

radycim,canım biraz olumlu bakarak tedavine başla canım...eşinle beraber kararı almışsınız...çünkü başka yerde yaptırman sana sorun yaratacaktı...herşeyde bir hayır vardır...inşallah bu tedavin sana uğurlu gelir,sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olur inşallah...

denefcim hadi senin de tedaviye başlamanı istiyoruz canım,bir bakarsınız arkanızdan bende gelebilirim...

berincim,alhancım,myhope,mumucum hepinizi öpüyorum
ah canım napim positif olmuyimde 15 yıl dile kolay ALLAHA sığınmaktan başka ne gelirki elden hayırlısı olsun hakkımızda inş hadi sende hayırlısıyla başla bişilere inş olucak çok zaman kaybetme ben çok aralar verdim zamn kaybettim ama ne yazıldıysa o olucak tabiikikafamçokkarıştı aman sen bana bakma tatlım ya Şeniz
günaydın.
pinkim çok enteresan bi durum yaa.çok hemde.
bildiğim kadarıyla doktorun da bu işin ehli.nasıl olur ki insanın aklı almıyo.
tek sebep galiba yüce iradenin bunun böyle olmasını istemesi. inşallah bunda da bi hayır vardır.

gülyüzüm allah razı olsun.hepimizin birbirimiz için dileği de bu zaten.sağlıklı nur topu gibi çocuklarımızın olması.
inşallah kabul eder rabbim dualarımızı.

bu arada müjde mi verdin bize canım.bana mı öyle geliyo yoksa.çok sevindim böyle düşünmene.hadi inşallah...
evet canım malesef öyle enteresan ben zaten enteresan olaylar için yaratılmışım galiba kimsesnin başına gelmeyen benim başıma gelir hayırlısı olsun genedefisfisfis
çilek bir süre ya da hiç gelmeyecekmiş canım.msj atmış bana da ...sana atmamış mı???

slm kızlar nasılsınız bakalım? ben aynıyım bunalım takılıyorum işte.minik bir mucizem olsa.....

pinkim ne diyeyim bilmiyorum.nasıl olur aklım almadı.....
olucak inş minik mucizen sana en kısa sürede gelsin hayırlısıyla inş:Saruboceq: canım benimŞeniz
bana mesaj falan gelmedi.zannedersem çilegin kara listesindeyim ...ama ben yinede gelmemesine üzüldüm....
bu olayların bu duruma gelmemesini temenni ederdim.canı sagolsun.nasıl mutlu oluyosa öle yapsın..mafoldumben

nasılsın canım neler yapıyosun fındıklar satıldı tedaviler başlasın hayırlısıyla hiç ipucudamı vermiyceksin tatlım ya hayırlı haberlerini bekliyoruzŞeniz
çilek gelsin ya eksikliği hissediliyor a.s

hayırlı günler buarada selam vermeden yazdım akşamda girdim fakat site bi acayipti mesajlarım gitmedi bi türlü gerçi sorun benim pcde bugün nasıl girebildim şaşırıyorum virüsmü var anlamadım şimdi kahvaltı edip kursuma gidicem hiç canım yemek istemiyor oysa.

radyolojim sen bi git doktora bacım.ihmal etme...
pinkim benim bebek haberim inş size süpriz olacak....
dün akşam bende geldim kk ya sorun vardı.senle alakalı degil yani.bende çok zorlandım sayfaları açarken

selam kızlar

çileğin artık gelmeyecek olması kendi kararıdır nasıl mutlu olacaksa öyle devam etsin

denefçim banada çilekten mesaj gelmedi fırsatı olmadığı için yazamamıştır

RADY hııııııııııı bak şu dr işini hallet bacım yaaffffffffffffffffffffffffffffffffff

ayrıca bugün sesi güzel kendi güzel neşeli mi neşeli arkadaşımız ikiz annesi LOTUS çum aradı çok çok selamları var herkezlere

hakket yaaaaaaaaaaaaaa nerde bizim nehir nevin kardeşler yoksa onlarda yoklar mı artık

dün faceye gelmişti nehir diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilir

öpüldünüz canlar muckssssssssssss

Back
X