• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam canlarım....

bugün çok yoruldum...aldıım bir haberde canımı sıktı ...gribinin haberleri günden güne daha da çoğalmaya başladı...karşı apartmanımızdaki bir bayanda kapılmış ve de çok kötüymüş,1 yıllık evli ve 7.5 aylık hamileydi...bebği karnında ölmüş ve almak zorunda kalmışlar,kendinin durumu da çok ağırmış...çok üzüldüm...Allah hepimizi korusun...onu da ailesine ve sevdiklerine bağışlasın...

radycim ve pinkcim;biryerlerden para gelsede hemen başlasam keşke...ama şu an başlayamam canım,,,ama ilerde düşünüyorum canım...

radycim...git artık şu dr.canım...

kelebeğim,inşallah burdaki herkes birşekilde anne olacak....sen de birgün gelecek o güzelim heberi bize vereceksin canım...kolay değil yaşanılanlar ama bizler yürekliyiz canım...herşeyin üstesinden geliriz canım...umudumuz hiçbir zaman solmasın....

denefcim tedavi ne zaman ya söyle ne olur bizi meraktan çatlatma ne olur ne olur söyle söyle söyle...

Pinkim çok şaşırdım vede üzüldüm...Hayırlısı olsun inşallah..
Ama çok şaşırtıcı yaa yumurtanın olması ve yumurta toplamada bulunamamazı.
Daha neler duyacağız dimi.. Artık herşeyi gördük sanıyoruz ama görmemişiz..
Rabbim daha kötülerinden korusun, hiç birimizi kötü şeyler yaşamak zornda bıakmasın inşallah..

Gülyüzüm çok üzüldüm gerçekten. Peki bebeği karnında grip yüzünden mi ölmüş?
Ne kadar acı ya Rabbim..Allah ardımcıları olsun..
Ahh şu para olsa, tedaviler kolay kolay yapılsa..Zaten tedavi olmak zor, birde üstüne parası yok mu..

Radym yavrum sen o doktorlardan birini seç vede git..Hala olamadın demek..Ondada hayırlısı olsun ne diyelim..
Bebek haberi alsaydık bi yaa, bi rahatlasaydık..
Evet ayrıca yaşıyorum şekerim :))
Ablamın evini yerleştiriyoruz, ama yerleşene kadar bizde kalacak. Doğal gazı açılacak daha..

Denef ablacım tedavi sürecini paylaşmayacak mısın bizimle?
Sürpriz sürpriz diyorsun zamanı mı tedavimi sürpriz?

Hepinizi çook öpüyorum..
Yarın akşam filmimiz vizyona giriyor :)) Biletlerimizi aldık çok sevinçliyiz :)))

hayırlı cumalar kızlar

mumucum çilek gelicek buluşmaya inş.

gülyüzüm bende çok üzüldüm yaa.çok yazık olmuş.allah sabırlar versin.bi de ilk bebek yani.çok kötü olmuş.neyse inşallah şifasını da bulur da kendisi iyi olur.bi daha bebiş yapar inş.

nehircik.hakkaten daha neler görcez neler duycaz kimbilir.
bende çok şaşırdım bu duruma.ama bazen mantıkta kifayetsiz kalıyo ya.işte bu durum da öyle.dediğin gibi allah beterlerinden saklasın hepimizi.

herkese hayırlı cumalar arkadaslarım.rabbim herkesin gönlünden gecenlerı nasip etsin inş.
gülyüzüm komsuna cok üzüldüm canım yaa rabbim yardımcısı olsun.
nehııırrr kacak nerelerdesın sen bakım?ablan nasıl çok slm söyle bizden.
denefım kızlar haklı ne zamn baslayacksın tedavıne sen bakım?
radycim sen neden olmadın hala yaaa inş kist falan yoktur.
mumcm,pinkim,berıncım sizler nasılsınz kızlar?
bızde ıyıyız cok şükür elif hanmla evde nöbet tutuyoruz.ayrıca dönmelere basladı bu cadı ilk kez bugun sagına ve soluna dönmeye basladı nasıl hosuna gidiyo bır görsenız :)iyi bişey yaptım sanıyo heralde

herkese hayırlı cumalar arkadaslarım.rabbim herkesin gönlünden gecenlerı nasip etsin inş.
bızde ıyıyız cok şükür elif hanmla evde nöbet tutuyoruz.ayrıca dönmelere basladı bu cadı ilk kez bugun sagına ve soluna dönmeye basladı nasıl hosuna gidiyo bır görsenız :)iyi bişey yaptım sanıyo heralde

amin inş canım :Saruboceq:

bende alı yı uyutmaya calışıyom bı turlu uyumuyo kerata
hhaaa senın kızda cok zayıf sanırım kac aylık oldu:uhm:

5 ayı bitti 6. ayından gün alıyor canım.evet zayıf bizim zilli.küçük dogdu dr buna baglıyor zayıflıgını.ne yapalım saglıklı ve harekletlı çok. önemli olanda bu zaten.ek gıdalara gectık insallah toparlar kısa zamnda

canıcım naapıyosuuunnn
bi görseniz demişsin ya.ay keşkeeeee.bi görsek. :))

hem iyi bişey yapıyo tabiki de .ne sandın :)
nehır kızzzz bu sözler sana ait gecmıse bakıyordumda ne güldüm. :)

hakkat yaaa :roflol:

Ne gülüyorsunuz yaaa:mymeka:

Onların hepsi Sinanı tanımadan önceydi bikerem:mymeka:
Zaten annemde deyip duruyor..3 ay önce evliliğin e sini söyletmiyordun evlenmeyeceğim ben diyordun nooldu diyesırnaşık şey

Maşallah sübhanallah kızımıza alhanım..Tabiki dönecek bu zamana kadar durduğu kabahat.
Annenin yatağa koyduğu biçimde yat yat nereye kadar:roflol:

Şimdi düşmelerde başlar maalesef..Dönecekya zilli illaki düşecek..
Ama annesi korkmasın melekler korur onu..
Napalım düşe kalka büyüyecek işte..

Ayy beriin ali fırattan çok şikayet ediyorsun haberin olsun kızıyorum ama sana :)

Radyciiiiiiim yavrum akşama filme gidiyoruz delikafadulden

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLAR

selam canlarım....

bugün çok yoruldum...aldıım bir haberde canımı sıktı ...gribinin haberleri günden güne daha da çoğalmaya başladı...karşı apartmanımızdaki bir bayanda kapılmış ve de çok kötüymüş,1 yıllık evli ve 7.5 aylık hamileydi...bebği karnında ölmüş ve almak zorunda kalmışlar,kendinin durumu da çok ağırmış...çok üzüldüm...Allah hepimizi korusun...onu da ailesine ve sevdiklerine bağışlasın...

radycim ve pinkcim;biryerlerden para gelsede hemen başlasam keşke...ama şu an başlayamam canım,,,ama ilerde düşünüyorum canım...

radycim...git artık şu dr.canım...

kelebeğim,inşallah burdaki herkes birşekilde anne olacak....sen de birgün gelecek o güzelim heberi bize vereceksin canım...kolay değil yaşanılanlar ama bizler yürekliyiz canım...herşeyin üstesinden geliriz canım...umudumuz hiçbir zaman solmasın....

denefcim tedavi ne zaman ya söyle ne olur bizi meraktan çatlatma ne olur ne olur söyle söyle söyle...
AYYYYYYY inanki çok etkilendim çok feci RABBİM kimseye yaşatmasın hayırlısıyla

tanıdık bilik biri olunca çok daha üzülmüşsündür

geçmişler olsun
5 ayı bitti 6. ayından gün alıyor canım.evet zayıf bizim zilli.küçük dogdu dr buna baglıyor zayıflıgını.ne yapalım saglıklı ve harekletlı çok. önemli olanda bu zaten.ek gıdalara gectık insallah toparlar kısa zamnda

MAŞALLAH SÜBHANALLAH büyünüz mink prenses

cnm bizler iyiyiz sende en kutsal göreve devam ediyorsun en güzel iş annelik ohhhhhh

gülyüzüm canım çok üzüldüm ya ...of ya nerden geldi bu illet hastalık .ALLAH sabır versin.bayanada acil şifalar versin inş...

Back
X