• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyi geceler kızlar
ablamd akalsım 4 gün bugün geldim eve
kızımı uyuttum
babasıda uyuyor ama kızım babanın horultusuna uyanıyor:))))))))
ben acaip nezle oldum
geçmiyor öksürük de var
face kızları ya ben o oyunları felan anlamıyoprum nereden buluyorsunuz anasayfamız da görüyorum şöyle oldu böyle oldu diye
yua bir gün bende gireceğim kolay mı?

öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgili örrtmenlerimiz

gwl cnm kolay bnede ilk önce anlamadım sonra bana büyük sabırla pink anlattı şimdi çok seviyorum çiftliğimi

ayrıa çok merci opuyorumnanaktan

selam swethome.geçmiş olsun canım.sen pinke sor oyunu o söler.valla bana sabırsız ögrettti güzel bacım.inan sanada ögretir o oyunu.ben acemiyim.yoksa yardımcı olurdum...
neyse görüşürüz bacım.benim çıkmam lazım öpüyorum.

selam arkadaşlar..nasılsınız.
myhopem malesef bacım topigimiz yaprak dökümü yaşıyor..tek amacımız bebek sahibi olabilmekti... .ama artık bu düşünceden kopmuş durumdayız...ufacık olaylar dag gibi büyüyor burada.gelende sag olsun gelmeyende.gerçekten üzülüyorum..nerde birbirimize verdigimiz destek..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama benim sebebim var lütfen beni hayırsız sanmayın
anlattım ya kayınvalide aşağıda onalr ile talıkmak zorunda kalıyorum ve vakti ayıramıyorum kendime inşallah dzüene girerim
öyle deme denefimm niye kopalımm tek amacımız bebiş sahibi olmak değildi ki zaten tamam esas amaç oda birbirimize verdiğimiz destek değil mi bizi birarada tutan amacımız sadece bebiş olsaydı çocuğunu kucağına alan birdaha buraya uğramazdıı ben kendi adıma konuşuyorumm tamam eskisi gibi sık sık giremiyorum ama inan aklım hep sizde bizim derdimiz sadece anne olmak değil yeğen sahibide olmak burdaki herkez anneliği tatmadan bu hedefe ulaşmış olmayızkii nerdeyse 1.5 senedir tanıyoruz birbirimizi 12 mayısta üye oldum siteye ikinci yazdığım yer burasıydı-ilki dostinex topiği onu sormak için üye olmuştum zaten iyikide olmuşummmkaydirigubbakcemile2-ve hatırlıyorum sen ve lotus cevap vermişti bana o zamandan beri dediğin gibi neler neler yaşadıkk üzüntülerimizde oldu sevinçlerimizde ve hepsini kendi içimizde değil topik olarak hep birlikte yaşadık benim için bu topiğin yeri çokk önemli yazamasamda aklım duam hep sizinlee ben sizi çokkk seviyorummmmm:1hug:
işte bu sen benim düşüncelerimi anlatmışsın canım benim
selam kızlaaaarr

swet hoşgeldin tekrar.küçük hanım nasıl.iyi mi.

............

küçük hanım iyi valla her gün bir yramazlık öğreniyor şeker inşallah sağlıkla sıhhatle büyürler
ben nezleyim inşallah bulaşmaz
sen milli olmuşsun olsun her şerde bir hayır vardır
değil mi
bizim gördüğümüz gibi değildir allahın hikmeti.
seni bekliyorum
ilk hamile haberini sana vermiştim ben senden de bekliyorum ilk bana vermeyeceksin belki ama o haberi ben duysamda yeter

ooo swette gelmiş,hoşgelmiş,keşke karşılşabilseydik canım,bebişimiz nasıl,öp yerimize...
bugün bende yoğundum,ancak şimdi girebildim...kış günü zaman yetmiyor inanın,saatler çabuk geçiyor,yazın daha çok zamanımız oluyor sanki...

mumucum,kalbimiz bir ama dediğin gibi keşke hepimiz aynı yerde olsaydık,daha çok dertleşirdik tabi ki...bu konudaki yalnızlığımız bir nevi azalırdı...

tabi ki gulyuzum öpeceğim canım

hg swethome...neden sıkıntılısın bacım.üzme sen o tatlı canını.biz neler gördük neler attlatık degilmi...

aman insan olanın sıkıntısı bitmiyor rabbim can sağlığı ve ruh sağlığı versin inşallah bir ara konuşuruz belki bu sıkıntıalrı ama dileğim bunler konuşmaya kalmadan uçar gider:)
amin de denefimmm
sen nasılsın

denef kızlar lütfen hüznğü bırakın
çok zor belki ama her sıkıntıya gülmek

neyse o oyunu ben bir ara bulurum ama ben her gün açamıyorum anladığım her gün girmek gerekmiş oraya
ben bazen bilgisayarın düğmesine basamıyorum ki.
hele bir de ders çalışmam lazım onlara başalrsam kısmet olup.ç
birde bayramdam önce sadece ev silip süpürsem o bile çok süper olacak
tembel ev hanımıyım bennnnnnnn
tembelim tembelll

swethome bacım .ben genel yazmıştım.tabiki bebek sahibi olanşların eskisi kadar sık gelemiceklerini biliyorum.sen üstüne alma gülümmm

nehirim kuzenine geçmiş olsun.ALLAH yardımcısı olur inşallah.nevin bacımızda gelsin artık özledik çok..
.
mumucuk evet pozitif olacam.relaks denef olarak gezmek istiyom.ama hala içimdeki korkuları yenemiyom...

denef kızlar lütfen hüznğü bırakın
çok zor belki ama her sıkıntıya gülmek

neyse o oyunu ben bir ara bulurum ama ben her gün açamıyorum anladığım her gün girmek gerekmiş oraya
ben bazen bilgisayarın düğmesine basamıyorum ki.
hele bir de ders çalışmam lazım onlara başalrsam kısmet olup.ç
birde bayramdam önce sadece ev silip süpürsem o bile çok süper olacak
tembel ev hanımıyım bennnnnnnn
tembelim tembelll

değilmi ev hanımı olunca işler daha çok sarpa sarıyor

ama çalışırken daha progframlı olmak zorunda kalıyor insan :hulya:

slm canlarımmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
gececı lotus yıne sahnelerdekaydirigubbakcemile5ınsallah bebıslerımın uykuları gtgde duzene grerde bu saatte bıle olsa ugrarım canlarzemuszemus
ben ıyıyım hamdolsun kızlar cok sukur ......kısın ve domuz grıbının korkusuyla evdeyım genelde..sukur gelen gdenım cok bebıslerde hıc oturtmuyor zaten daha sıkılmadım......kurban olurum onları verene......RABBIM bana annelıgı yasattı hamdolsun ınsallah bu topıctekı bacılarımdan yana teyzelıgı de yasatacak:Saruboceq::emir_bebek::ecrin_bebek:
kelebecim gözündeki o yaş yüzünde kocaman gülücüğe dönüşecek inşallah bir gün canım.:Saruboceq:
Berrincim doğum günün evlilik yıldönümün kırkınız yani herşeyiniz kutlu olsun :)
Hayırlı saglıklı ömürler dilerim.opuyorumnanaktan
Myhope um Alperen i ilk görünce hemen ısıracam fotograflarda bile ısırasım geliyor maşallah sübhanallah :nazar:
Mumucum ve Rady ım kolay gelsin kızlar çok yormayın kendinizi rasy cim herşeyde vardır bir hayır.Kocaman öptüm.Şeniz
Denef im güzel haberlerinle topik şenlenecek inşallah :Saruboceq:
Nehir im hadi hayırlısı .Nişan çok yakındır artık.Hakkında hayırlısı Nevin e çok selam canım.
Alhan ım Elifciği çok öpüyorum sevgiler pamucak kızına da sana da
Sweet im Defneyi unuttum sanma özledik seni de sık sık görüşürüz inşallah.
Kızlar ben Esra yı da merak ediyorum nerelerde acaba?
Gülyüzüm görüşmeyeli nasılsın canım :) bebişler özledi tabii bendeŞeniz
Çıkmam lazım kızlar herkese sevgiler...

günaydın günaydın günaydın günaydıııınnnnn
bugün şerifeymiş.(arefeden bi gün önce yani kaydirigubbakcemile3 )
çok mutluyum.bayram biran önce gelse de 4 gün tatil yapsak.gerçi ziyaretlerden hiç fırsat kalmıyo dinlenmeye.daha çok yoruluyorum ama olsun.işe gelmekten iyidir hepsi kaydirigubbakcemile3
radymm topiki yine kargalar basmışş anam puan xp de olsa kaç kişi hergün uğrardaaaaa:roflol::roflol::roflol:
:roflol: aynen öyle valla myhopem.doğru demişsin :)
inan en büyük destekçinim bu topik hep olacak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok merci cnm üstüme alayımmmmmm
inş.
eyvah rady bu kedıyı görmesın benden söylemesi.hee hee hee
bende ögretmenlerımızın öğretmenler gününü kutluyoruumm.....
bende baklava actım bugun şimdide pişmesını beklıyorum.cok yorulmusum çooook
ya hiç sorma yaaa.
ama neyse myhope bu durumu bilmiyodu tabi.o aralar bebişiyle uğraşıyodu hatırladığım kadarıyla.
ıyyyyyyyy
ücanım senin neyine baklava maklava yaaa.hasta çocukla.
kim gelcek sana sanki.kayınvakiden de gitsin başkasına yaptırsın canım.allah allaaaah
kızdım sana :kızgın:

sen milli olmuşsun olsun her şerde bir hayır vardır
değil mi
bizim gördüğümüz gibi değildir allahın hikmeti.
seni bekliyorum
ilk hamile haberini sana vermiştim ben senden de bekliyorum ilk bana vermeyeceksin belki ama o haberi ben duysamda yeter
inşallah swet inşallah.güzel dileklerin için çok sağol.
ben zaten reglime üzülmedim bu sefer çok gecikmeli geldi.ona sıkılıyodum biraz.neyse dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır.
bu haber pek yakın görünmüyo canım şu durumda.yazdan önce herhangi bi tedavi düşünmüyorum.sadece ocak ayınnda bi aşılama yaptırayım diyorum.ondan da pek bi sonuç alacağımı sanmıyorum da.bakalım hayırlısı.
benden önce denef sevindirecek topiğimizi inş.
Mumucum ve Rady ım kolay gelsin kızlar çok yormayın kendinizi rasy cim herşeyde vardır bir hayır.Kocaman öptüm.Şeniz
...
bende öptüm canım seni kocaman

Öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Radyciim eşinin öğretmenler günü kutlu olsun..Demek milli oldun hee hayırlı olsun efem gözümüz aydın:roflol:
Nişan alış-verişini yaptınız mı kııızz neler aldınız bakem gelinize:roflol:
çoooook teşekkürler şekerim çok sağol.
nişan alışverişimizi bayramdan sonraki hafta yapıcaz inş. nehirim.ayyy çok korkuyorum valla.dün akşam iş çıkışı bayram alışverişi yaptık.bayramda giyeceği şeyleri aldık.ay 3 parça bişey için 3 saat dolaştık.nişanda halimiz yaman valla.şu ana kadar hiçbir abiyeyi beğenmedik.en az 100 tane bakmışızdır.naapıcaz bilmiyorum.
Bayramda Sinan-Annesi-Babası gelecekler 3. günü..
Kıyafet alıyorum üst aldım alt kaldı..
Sürekli çarşılardayım.
offf zor bu işler zor. ve de çok sıkıcı bu alışveriş işleri.
Kuzenimin psikolojik rahatsızlığı gene ortaya çıktı bu sefer biraz ağır.
Sürekli beni istiyor hep yanında olayım istiyor, yardım et bana çok kötüyüm diyor..
2 akşamdır ordayım, konuşup rahatlatmaya çalışıyorum..
Onun yanında dura dura benimde psikolojim bozulacak galiba :(( Çok zor bir durum..
ay allah korusun be ne diyosun.çoook geçmiş olsun.ciddi bişey mi ki.hani msn de resimleriniz olan kuzenin mi bu.şal örtmüş olan mı.
allah yardımcınız olsn
Ablam evine tamamen taşındı artık burda kalmıyor çok yalnızım çook..
Nasılda alışmışım ablacığıma, çok zor geliyor böyle..
Anamla kaldık ikimiz :))
evet yaa.yakın olmak çok güzeldi di mi.olsun. herkes yerinde sağlıklı mutlu olsun da. en zoru mesafeler olsun.aşılır ne de olsa di mi canım.alışırsınız zamanla bu duruma da

veeee berinim.
mutlu seneler canııım.allah ağzınızın tadını bozmasın.
düğününüzü çok güzel bir zamana denk getirmişsiniz.bende öyle olmasını çok istemiştim ama bizim evlendiğimiz sene benim doğum günüm hafta içine gelmişti maalesef. :))
maaşallah.allah bir ömür boyu huzur sağlık versin.

selamlar olsun herkezlere

oooooooo lotuscum teşrifler etmiş ne iyi etmiş

eveeeetttttttt ESRAAAAAAAAAAAAA nerdesin

facede yoksunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X