• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hoşgeldiniz kızlar..
nasılsınız
esra bi ara tedavi için bi yerlere gidecekti ama,gitmiş olabilir belki.trabzon ya da rizeye gidecekti.
hsg çektirmek için ve de muayene olmak için daha doğrusu

selam canlarım,

çok üzgünüm çokkkkkk...komuşumuzu kaybettik..günlerce çekti,önce yavrusunu kaybetti,sonra da kendi...çok acı geldi bana...kızın son hali gözümün önünden gitmiyor...ailesi feryat figen kopardılar...Allah sabır versin...domuz gribinden bir kişiyi daha kaybetmenin acısı büyük...ne olacak bu halimiz...aşıya bile güvenemezken ne yapmamız gerekecek acaba şaştık kaldık valla...Allah sonumuzu hayırlı eylesin...

lotusum bebişleri bende özledim ama malum kurstan zaman bulup gelemiyorum...inşallah en yakın zamanda görüşeceğiz...

radycim,durumlar nasıl canım,neye karar verdin?

swetcim,geçmiş olsun hayatım...

nehircim,kuzenine geçmiş olsun,inşallah biran önce sağlığına kavuşur...

kelebeğim,hüzünlenmekte haklıyız canım,ama dirençli olmak zorundayız...bugün beni maya tüp bebek merkezinden aradılar,sağolsunlar arada bir arar sorarlar...ne zman yaptıracağımı falan merak ediyorlar,kendilerde yaptırmam için ara ara arıyorlar beni...fiyatları da 3.00 ytl miş...ilaç hariç tabi...şu an başlayamıyacağımı söyledim...o da tekrar arayacağını söylüyor...onlar da para kazanma derdindeler tabi...hayırlısı.......

hepinize saygılar,sevgiler....

komşun için ALLAH sabırlar versin cnm herşeyin hayırlısı olsun gülyüzüm fiyat iyi valla hayırlısıyla zamnı gelince denersin tatlım

of ya gülyüzüm inan çok üzüldüm...senağlamasenağlamaALLAH eşine ailesine sabırlar versin.ben aşı olmadım... ama olmakta istiyom olmamakta.ne yapacaz kafam çok karışık......genelde hamileler çok etkileniyo domuz gribinden....
lotusum yegenlerimizi öp .

Gülyüzüm ne diyorsun çok üzüldüm yaamafoldumben
Allah geride kalanlara sabır versinmafoldumben

Hep haberlerde görüyoruz ölüm haberlerini bize çok uzakmış gibi, gerçek değilmiş gibi..
Ama önce karnındaki yavru şimdi kendi...Allah yardımcıları olsun..

Swetçim ben sözlenmedim daha..Sadece ailelerimiz görüşüyor şu anda..

Çok sağolun hanımlar geçmiş olsun dilekleriniz için..
Geçer inşallah..
Evet Radycim o face teki kuzenim..
Bu sefer ciddi gibi. Acile gidiyorlar ara ara sakinleştirici filan yapıyorlar..
Bakalım yarın uğrayacağım gene nasıl oldu..

Radym alış-verişten kesinlikle nefret ediyorum..
Okadar gezdim bulamadığım gibi bir etek, yarında gitmek zorundayım çarşıya..
36 beden etek yok şaka gibi..
38'den başlıyor hepsi..

Nişan alış-verişimde sinanı kanser ederim herhalde :))

Alışacağız bu duruma napalım..
ınternette yukarki komuşusunda sınırsızmış ablamın, ona ortak olacaklardı.
Ama onlarınki kabloluymuş. Şimdi bunlar modemlerini vereceklermiş ayarlama yapacaklarmış..Yapsında girsin artık nete sinir oluyorum..

Pinkim nasılsın? nasıl oldun?

Denef ablacım yok yaa ben yaptırmazdım herhalde aşı..Gerçi bize yapan yokta :)
Teklif eden olsaydı :)

Sinanların şirketi Unilever'dede 10 kişi domuz gribiymiş..
Ooofff off..Hayır olsun sonumuz inşallah..

günaydın kızlar.
arefemiz hayırlı olsun.
oh beee yarım gün bugün.
selam canlarım,

çok üzgünüm çokkkkkk...komuşumuzu kaybettik..günlerce çekti,önce yavrusunu kaybetti,sonra da kendi...çok acı geldi bana...kızın son hali gözümün önünden gitmiyor...ailesi feryat figen kopardılar...Allah sabır versin...domuz gribinden bir kişiyi daha kaybetmenin acısı büyük...ne olacak bu halimiz...aşıya bile güvenemezken ne yapmamız gerekecek acaba şaştık kaldık valla...Allah sonumuzu hayırlı eylesin...

radycim,durumlar nasıl canım,neye karar verdin?
ayy gülyüzüm inanamadım yaaa.çok kötü çooookkkkk.çok üzüldüm.
allah ailesine sabır versin..
ama şu da bi gerçek.domuz gribi momuz gribi hikaye birazda.
ECEL GELMİŞ CİHANA,BAŞAĞRISI BAHANE.
yani kimin vadesi yetti eceli geldiyse o gidiyo maalesef.ama bu domuz gribi olayı da çok acımasız bi sebep gerçekten.çok üzücü....allah herkesi korusun.....

ben bişeye karar vermiş değilim daha yaa.öööyyle arayış içindeyim işte hala.zaten aşılamayı bayramdan sonra yaptırcam.

inşallah bacım..geçmişte bana yapmış eziyetlere karşılık hiç bakmamam lazım ama.neyse....ALLAH IMA HAVALE ETTİM .düşene bi tekmede ben vurmucam ..

selam canlarım,

kelebeğim,hüzünlenmekte haklıyız canım,ama dirençli olmak zorundayız...
evet yoruldum demek yokkkkk
bugün beni maya tüp bebek merkezinden aradılar,sağolsunlar arada bir arar sorarlar...ne zman yaptıracağımı falan merak ediyorlar,kendilerde yaptırmam için ara ara arıyorlar beni...fiyatları da 3.00 ytl miş...ilaç hariç tabi...şu an başlayamıyacağımı söyledim...o da tekrar arayacağını söylüyor...onlar da para kazanma derdindeler tabi...hayırlısı.......

hepinize saygılar,sevgiler....

ALLAH sabırlar versin ailesine
insan etkileniyor değilmi

aaaaaaaaaaa ne neymiş öyle ne saçma sanki ticaret yapıyorlar

işte bizim duygularımızı hiçe sayan insanlardan birileri daha

boşver sen o merkezi başka tup bebek merkezi bul

sevmedim ben onları:olmaz:
günaydın kızlar.
arefemiz hayırlı olsun.
oh beee yarım gün bugün.

ayy gülyüzüm inanamadım yaaa.çok kötü çooookkkkk.çok üzüldüm.
allah ailesine sabır versin..
ama şu da bi gerçek.domuz gribi momuz gribi hikaye birazda.
ECEL GELMıŞ CıHANA,BAŞAĞRISI BAHANE.
yani kimin vadesi yetti eceli geldiyse o gidiyo maalesef.ama bu domuz gribi olayı da çok acımasız bi sebep gerçekten.çok üzücü....allah herkesi korusun.....
bencede sayılı nefesimiz var

ben bişeye karar vermiş değilim daha yaa.öööyyle arayış içindeyim işte hala.zaten aşılamayı bayramdan sonra yaptırcam.
olsun araştır hıhhhhh tamam dediğinde ilk adımı at zaten

hayırlısı olsun cnmmmmm
inşallah bacım..geçmişte bana yapmış eziyetlere karşılık hiç bakmamam lazım ama.neyse....ALLAH IMA HAVALE ETTıM .düşene bi tekmede ben vurmucam ..

OLSUN DENEFıM sen yap iyliğinide RABBıM görsün başkalrının görmesine gerek yok

ıŞTE HAYAT KıMı AÇILARLA KıMı ÜMıTLERLE DEVAM EDıYOR

BENıMDE BU GÜNLERDE CANIM ÇOK TEDAVıYE BAŞLAMAK GELıYOR

EĞER OKULU BU SENEDE YARIM BIRAKIRSAM BıLMıYORUM Kı NE OLUR

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
çok canım sıkkın hiç iyi hissetmiyorum kendimi hava süper keşke biraz sahilde otursam bir sigara yaksam kafayı dinlesem tuzlu su kokusunu çeke çeke
bugün bayram arefesi lütfen hepimiz birbirimzie dua edelim
ne olur benim içimdeki sıkıntının sebebini allah biliyor deyiverin duanızda bu kulunun derdine çare var ,sabrını af,iyetle ödüllendir, ağlayan yüreklere derman gönder allahım .
hızır gibi yetiştir dermanı deyin ne olur
bu ne derseniz benim değil ama benim gibi farketmez bir skınıtımız var
ablamın eşine bir kadın sarmış kafayı adam evi barkı unuttu.
anlatmak istemiyordum ama dua edin diye yazdım kızlar

kızlar kusura bakmayin biraz editledim

Son düzenleme:
swethome canım.ALLAH ablana yardımcı olsun.kadına yine kötülügü yapan yine kadın desekmi??
benim anlayamadıgım.enişteninmi babası öldü.
ALLAH akıl fikir versin diyorum..ailesine umarım tez zamanda döner.dualarım sizinle canım..

swetçim inan sayende bugün edilen geri gevrilmeyeceğini hatırladım

inş herşey hayırlısıyla düzelir

hani daha fazla ne yazılır bilemem ama RABBıM yardımcısı olsun ablanın

birkez rüyamda eşim beni aldatıyordu sabah uyandığımda eşimden nefret etmiştim

birkaçgün görmek istemiyordum hiç konuşmadım çok etkilenmiştim

eşim namazında biri çok dikkat eder helal haram nedir diye ama olmaz olmaz demiyelim

işte erkekler ne denir kiiiiiii

bu bayram elim ayagım kalkmıyo.hiç heves yok.ah çocuk olaydım keşke.. o zaman güzel işte bayramlar:çok üzgünüm:

ne kadar doğru söylemişsin ahhhhhhhh çocuk olsaydım ama şimdiki kadar bilinçli olup

o güzel günlerin tadını sonuna kadar çıkarsaydımmmmmmmmm

Back
X