• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

işte sonunda ben de burdayıııımmm
CANIM ARKADAŞLARIM.KURBAN BAYRAMINIZI CAN-I GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.ALLAH NİCE RAMAZAN BAYRAMLARINA HEP BİRLİKTE HUZURLA, SAĞLIKLA,BARIŞLA VE DE BEBEKLERİMİZLE ULAŞMAYI NASİP EYLESİN İNŞ.
KURBAN KESEN ARKADAŞLARIMIN KURBANINI ALLAH KABUL ETSİN.KESEMEYENLERE BİR SONRAKİ BAYRAMLARDA NASİP ETSİN KESMEYİ.
inanın çok koşuşturmacayla geçiyo.sabah çıkıp akşam geç girebiliyoruz eve.ama siz hep aklımdaydınız.arkadaşlarımın bayramını bir türlü kutlayamadım diye hep geçirdim içimden.aslında arefe gününden kutluycaktım ama o günde temizlikle geçti bi türlü yazamadım.bir iki kere bakma fırsatı buldum ama yazamadan çıktım yine.
rady canım bayramın mübarek olsun....nasıl geçiyo bayram .beni soracak olursannn:bbo:
canım görmemişim kusura bakma.güzel geçiyo çok şükür.
sen bu bayram bol bol dinlen.seneye pek vakit bulamayacaksın dinlenmeye.gelecek bayramın çifte bayram olur inş.

selam kızlar a.s.

hepımızın bayramı mubarek olsun:1hug:

tebrık ve dualarınız ıcın cok sağ olun canlarım
yüce mevlam hepinizin mutluluğunu kat kat arttırsın inş
Rabbım hepımızın hayırlı dualarını kabul etsın inş:Saruboceq:

benım mide bulantılarım üşütmekten değilmiş
safra kesemde taşlar var ve bırıde dışarı cıkıp biyerde tıkanıklık yapmış ve sarılık olmuşum
arefe gunu tekrar tahlıl yaptırdım ve kan degerlerım bırazcık normale indigi icin acıl amelıyat etmedıler hastaneye yatıracaklardı benı ben istemedım bebegım var dıye evde yatıyom guya
bayramdan sonra amelıyat olacam tabı o zamana kadar kotü bir gelişme olmaz sa

dua edın bana kızlar
berincim çok üzüldüm canım yaa :(
allah yardımcın olsun.çok geçmiş olsun.alhanda olmuştu.ama iyileşti şükür.inşallah sende kurtulursun bir an önce.....

Kurban bayramınız mubarek olsun...
çok saol cnm

seninde bayramın mübarek olsun

işte sonunda ben de burdayıııımmm
CANIM ARKADAŞLARIM.KURBAN BAYRAMINIZI CAN-I GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.ALLAH NİCE RAMAZAN BAYRAMLARINA HEP BİRLİKTE HUZURLA, SAĞLIKLA,BARIŞLA VE DE BEBEKLERİMİZLE ULAŞMAYI NASİP EYLESİN İNŞ.
KURBAN KESEN ARKADAŞLARIMIN KURBANINI ALLAH KABUL ETSİN.KESEMEYENLERE BİR SONRAKİ BAYRAMLARDA NASİP ETSİN KESMEYİ.
inanın çok koşuşturmacayla geçiyo.sabah çıkıp akşam geç girebiliyoruz eve.ama siz hep aklımdaydınız.arkadaşlarımın bayramını bir türlü kutlayamadım diye hep geçirdim içimden.aslında arefe gününden kutluycaktım ama o günde temizlikle geçti bi türlü yazamadım.bir iki kere bakma fırsatı buldum ama yazamadan çıktım yine. canım görmemişim kusura bakma.güzel geçiyo çok şükür.

.....

çok saol cnm

seninde bayramın mübarek olsun

ne güzel bayramı doya doya yaşamak değilmi

günaydın canlarrropuyorumnanaktan

selamlar cnm

nasılsın

Selamlarrr..

Ben geldim nihayet:))

Evime taşındım,yerleştim sayılır..İnternetimde açıldı..Gerçi dün gecede beri kesikti az evel geldi ..

KKyada biraz yavaş yavaş girebiliyorum,nedendir bilmem..

Geçmiş bayramınız mübarek olsun...

Geçmişi okumadım henüz,daha müsait bir zamanda okuyacağı inşallah..

Herkes iyidir,haller keyifler yerindedir inşallah..

Ben yorgunum ama iyiyim çok şükür...

Site oldukça yavaş,sayfalar arası geçişte zorlanıyorum...Bizim internet bağlantısından olabilir,çünkü modem uzakta baya..

Neyse...Geldim işte:)))

Ösledim sisleri...Görüşmek üzereeee...

selam canlarım...kızlar hepimiz faceli olduk galiba...face bizi daha çok bağladı galiba burayı ihmal etmişiz yawwww...orda hepimiz birbirimizle konuşunca buraya gelemez olmuşuz...

bayram çok kalabalık geçti benim için,yoğundu,fırsat buldukça nete girip çıktım,hepinizi çok seviyorum canlarım...yüzlerimizi görmeden birbirimize bu kadar alışmamız çok güzel...bizler geleceğin çok güzel anneleriyiz...

nevincim yeni evinde güle güle otur,sağlıklı ve mutlulukla ve de bebişinle inşallah canımcım...

benimde kızkardeşim bursaya taşınıyor,bende ona yardıma gideceğim,kurs çıkışında akşamları gidebilirim artık...ve çok çok üzüldüm bugün,kursumuz bu ayın 21 ne bitecek...çok alışmıştım,çok zevkli geçiyordu...artık bende günlerime dönerim...hepinizi öpüyorum

slm canlarııım ben geldım bır bayramı daha eda ettıkten sonra buralardayız yıne.
nasılsınz bakalım?
nevınım hosgeldın canım..
berınım cok gecmıs olsun canım yaa demek sende benım gıbı oldun su hamıleleık safra kesesını öldürüyo resmen.bende bebegım 50 gunlükken amelıyat olmustum.insallah tez zamanda eskı saglıgına dönersın canım...neyse kızlar ben kacar hepinizi çook öpüyorum.
sabah ılk gelen gelecegın güzel anne adayına günaydınlar diliyorum....

slm canlarııım ben geldım bır bayramı daha eda ettıkten sonra buralardayız yıne.
nasılsınz bakalım?
nevınım hosgeldın canım..
berınım cok gecmıs olsun canım yaa demek sende benım gıbı oldun su hamıleleık safra kesesını öldürüyo resmen.bende bebegım 50 gunlükken amelıyat olmustum.insallah tez zamanda eskı saglıgına dönersın canım...neyse kızlar ben kacar hepinizi çook öpüyorum.
sabah ılk gelen gelecegın güzel anne adayına günaydınlar diliyorum....

günaydın arkadaşlar....nevin bacım hg.hadi geçmiş olsun diyelim.ev taşımak yerleşmek insanı felaket yoruyo...sitede sorun var canım.dünden beri kk ya zor geliyorum.yazıyorum.gönderemiyorum...senin modemle alakası yok ...
alhanım sen nasılsın.
gülyüzüm canım benim başka ugraşlar bulursun kendine.ben kayınvalide bana geldigi için kurslara bile yazılamadım.:sinifsinif:öle boş boş pc başında vakit geçiriyom...bi de mutlu olabilse kaynana ...kızlarına gelince bişey demez bana gelince hemen tersler beni...bende bu sabah dedim ki el kızına laf sölemek kolay oluyo demi dedim.kendi kızların herşey yaptılar sana o kadar üzdüler seni dedim,, agzını açıpta bişey sölemedin .bana gelince hemen terslersin dedim.elalemin dogurduguyuz ya dedim. ozaman sustu..
aman neyse benim derdim bitmez...
pinkim senide çok öpüyorum canım...

selam canlarım herkese :1hug:mumucum,denefim,pinkim.nehircim,nevincim,swetcim,alhancım,çilekcim,myopecim,radycim,kelebekcim,lotuscum, hamileliğniz iyi gidiyor inşallah doğum yapan arkadaşlarım varsa tebrik ederim çok takip edemiyoru affedin kpss sınavına odaklandım eşim troid ilacına başladı dahiliye doktorum belki adetim düzene girer kerkese a.s.a.s.a.s. sevgiler

ayy isimler çok olunca karışmış myopeyle çileke sordum hamlilğeniz nasıl gidiyor diye herkese sormuşum gibi çıkmış :kedi: neyse hoşçakalın

selamlarrrrrrrrrrr

olsun zuhalcım bizlerinde hamişliği iyi gidiyor sayılır az kaldı doğuma birkaç yıl

ama yine yanlış yazmışsın çilek ve naz hamişşşş

gülyüzüm kızkardeşinin bursaya taşınıyor olması senin için üzücü olmuştur ama ne yapalım hepimiz göçmen kuşları değilmiyiz aslında

nevincim ahyırlı olsun sağlıklar getirsin yeni evin sana ve ailene

denefçim ahhhhhh bu kayınvalideler yokmu herşeyi karışırlar offffffffffffffffffff

berinden haber varmııııııııııııııııııııı

İyi geceler...

Teşekkür ederim kızlar amin amin amin diyorum o güzel dualarınıza...

Berincim geçmiş olsun canım..Alhandan sonra sendemi canım yaa...Allahım acil şifalar versin..Geçmişler olsun...

Gülyüzüm,yeni okudum,çok üzüldüm..Allah kalanlara sabır versin..Şu hastalığında dermanını versin bizlere...

Hepinize kocaman öpücükler,ben dolanam biraz,bakayım benim yokluğumda kkda neler olmuş:))

Back
X