• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

zühal bacım denk gelemedik bak.tüh üzüldüm ya...
nevin nasılsın canım.yerleştinmi evine baya baya.ya bu nehir bacımız nerde...oda mı küstü bize...CADIARZU

denefcim,Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin,elden ayaktan düşürmesin,kayınvalide sonuçta,ne yapsan yaranamıyorsun...ama bu iyiliğinin mükafatını alırsın inşallah,Allahım bu iyiliğinin karşılığında sana hayırlı bebekler versin inşallah...

nevincim,evet canım çok üzüldüm, bu hastalık çoğaldıkça çoğalıyor ve çözümüde çok garanti olmuyor malesef...hayatımız hep risk altında...evine yerleştin,memnunmusun evinden canım...facende hayırlı olsun canım...

berin ne yaptın canım ya...ilaçlar iyi geldi inşallah ameliyata gerek kalmayacak...

kk ya bende zor girdim,hep hata mesajı verdi,
hepinizi öpüyorum

Niye küseyim yaa:umursamaz:
Bayram telaşesi temizlikler hazırlıklar KK'nın bitmek bilmeyen bakımı gelemedim işte..

Hepinizin geçmiş Kurban bayramı mübarek olsun.

Rabbim seneye ve nice bayramlara ulaşmayı hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah..

Berincim çok geşmiş olsun.Allah acil şifalar versin. Şimdi nasılsın?
Alhanımda olmuştu ameliyat mini minnacık bebeğimizle..

Site açık olduğu müddetçe buralardayım hanımlar, hepinizi çook öpüyoruuuum...

iyi geceler kızlar nasılsınz ay bu kk delı edecek benııı -tatlicadiarzu-
zaten net bır gıdıp bır gelıyor....
zuhalcım sagol canım cok şükür iyiyiz.dünya işi bitmiyorkı.. :hulya:
denefım pinkım sagolun canlarım sızler nasılsınz?denefım masallah sabrına hayranım canım.kayınvalıdenede bravo yanı töbe töbee

nehırımmm nasılsın canım ıkımız varız topikte.
nevınde tasındı cok şükür ne güzel ablanla aynı sehırdesın keske bende ablama yakın olabılsem ama olmadı işte...

zühal bacım denk gelemedik bak.tüh üzüldüm ya...
nevin nasılsın canım.yerleştinmi evine baya baya.ya bu nehir bacımız nerde...oda mı küstü bize...CADIARZU

canım benim ben özeline yazayım diyorum bazende başın kalabalıktır diye zamanını almak istemiyorum yoksa her zaman kalbimdesin,

naz hamişş demek gözü aydın :sm_cool: hayırlı gebelikler dilerim inşallah

myope doğum yaptımı peki ya ne zamandır giremiyorum habersizim kusura bakmayın canlarımmirmirmirmir

öptüm şekerleerrrrrrra.s.

selam kızlar
denefim seni görüyorum nasılsın
kaç gündür giremedim ben de kk ya.şuan da da o kadar zor girdim ki.

ben iyiyim hamdolsun.iş güç aynı işte.
yarın kaynım için nişan alışşşverişine çıkıcaz.nişanımızda haftaya inş.
çok yorgunum.bir an önce eve gidip kendimi çekyatın üzerine atıp ufoyu da alıp karşıma mışıl mışıl uyumak istiyorum.
yorgunuuuummmmmm :(((((

rady canım görmedim seni kusura bakma...çok ugraştım yazdıklarımı göndermek için.gönderemeyince sinirlenip çıktım..hala kk da sorun var..kolay gelsin canım.zor işler bu işleropuyorumnanaktan
zühalim özelden yazabilirsin bacım .her zaman ben cevaplarım...umarım herşey gönlünce olur..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
herkese günaydın
kk düzelmiş çok şükür...anneme kahvaltıya gidip geleceğim...gürüşürüz inşallah......

slm kızlar......nasılsınız bakalım.....ben çok hastayım grip oldum.geçmedi bir türlü,okula da gidemedim bu hafta,dinleniyorum....Aman dikkat edin kendinize.bu grip mikrobu çok kuvvetlenmiş 1 haftadır içmediğim bitki çayı, yemediğim meyve kalmadı.onları yapmasam ne olacaktı halim acaba...

nevin yeni evin hayırlı olsun,güle güle otur canım...

herkese sevgiler.......

Geçmiş olsun kelebeğim...Alah şifa versin..

Radyciim hazırlıklarınızda kolay gelsin efem..

Bayramın 3. günü bize geldiler Sinanlar. Annesi babası ve kardeşleriyle. Herşey çok güzeldi çok şükür. Anemle babam Sinanı çok sevdiler çok beğendiler.
Oda annemi babamı çok sevmiş çok ısınmış..
Annelerimiz zaten çok iyi anlaşıyordu babalarımızda çok iyi anlaştılar. Saatlerce muhabbet ettiler. MAşşallah sübhanallah..Allah daim etsin inşallah..
Şimdi sıra bizde biz gideceğiz onlara. Benimde onun için kıyafet telaşım var.
Sonrada hayırlısıyla isteme olacak. Hala düşünmekteyim istemeyle söz ayrı mı beraber mi olsun diye :))

Alhanım elif simayımız hastaydı iyileşti mi? Sen nasılsın?

Denef ablacım kolay gelsin..

Gülyüzüm sende başka birşey için git kursa. Çok alışmıştın iyi geliyordu sana.

Hepinizi çook püyorum hanımlarrr...

Çok şükür KK düzelmişte 2 satır bişey yazabiliyoruz artık :))

denef, nehir sağolun kısslar.....

nehir bence abla tavsiyesi vereyim sana.... sözü ,nişanı ayrı ayrı iste.benim ikisi bir oldu hiçbişey anlamadım,pişman oldum.insan bunları bir kez yaşıyor...tadını çıkar....

denef, nehir sağolun kısslar.....

nehir bence abla tavsiyesi vereyim sana.... sözü ,nişanı ayrı ayrı iste.benim ikisi bir oldu hiçbişey anlamadım,pişman oldum.insan bunları bir kez yaşıyor...tadını çıkar....

Yok kelebeğim sözle nişan ayrı olacak zaten inşallah.
Benim dediğim isteme ile söz beraber olsa mı acaba?
Yani isteme akşamı, istemeden sonra yüzüklerimiz takılsın mı?
Yoksa nişanı zaten nisan ayı gibi düşünüyorusz hayırlısıyla inşallah..

ne söz ne nişan kaçtık gitti.kimsede telaşeye girmedi...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

selam kızlar

ahhhhhhh aceleci denefim seniiiiiiii olsun kısmet böyleymiş

Evet kısmeta.s

selam canlarım nasılsınız

Ben çok iyiyim pinkim sen nasılsın?

Back
X