• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denefcim sen ve ben,gelip gelip gidiyoruz...farm ville oyununu şikayetmi etsek acep:))))kızlar arada bir burya da gelin yawwww....

Bende buralardayım..
Ama siz hep feystesiniz :))

Ben oynamıyorum oyunu, önceleri oynuyordum ama sonra sıkıldım..

Radyciim kaynının nişanı hayırlı olsun..Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Ayy darısı benim başıma hayırlısıyla inşallah :))

Bende buralardayım..

Radyciim kaynının nişanı hayırlı olsun..Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

evet canım hepimiz feysteyiz...bende bir ara sıkılmıştım,ama kızlar çıkmamı istemediler,uzun süreli birşeyler ek yeterki kal deyince devam ettim...

nişan tarihi falan belli oldumu canım...

denefcim sen ve ben,gelip gelip gidiyoruz...farm ville oyununu şikayetmi etsek acep:))))kızlar arada bir burya da gelin yawwww....

evet ya kimse gelmez oldu...ben bakıyom kimsecikler yok yazıp çıkıyom.ara ara geliyom en son benim yazdıgım var....çıkıyorum.artık muhabbet edemez olduk..:sinifsinif:
Bende buralardayım..

evet şimdilik oynuyorum ama bi zaman sonra sıkılacagım kesin... senin nişan haberini dört gözle bekliyoruz..

hıh ben gelmiyormuyum yaniii kaçtır inlerle cinleri kim kovuyor bakalımm iyiki bir köye gittikkk:olmaz:bende varım işte bananee bananeeee:roflol::roflol::roflol:
nehirimm heyecan dorukta dimiii bizde bekliyoruz canımmm hayırlı haberleriniiiii:1hug:
bugünün ve geleceğin en güzel anneleriiiiiii hepinizi öpüyoruzz iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrrŞenizŞeniz

Gülyüzüm denef ablacım myhopum durun yahu :)))

Ne nişanı daha iade-i ziyaret yapamadık :))

ısteme ve sözü bir arada yapacağız Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmazsa. Oda ancak ocak ortasını bulacak.

Önce biz sözlenelimde nişan daha çook sonra :))

Ufff zaten bu arala haftasonlarıda dahil akşamlara kadar çalışıyor Sinan bir görüşmedik ya mafoldumben

Eee denef abla tedavinden hiç bahsetmiyorsun?

selam kızlar.çok teşeküür ederim .çok daha iyiyim.işe başladım bugün.cuma ve cumartesi gelememiştim.
nehirim sağol canım.darısı senin başına inş.ama çok zor bu işler valla.iyi ki eşimin başka kardeşi yok.iki taneyle bıktım vallahi yaw.allahtan bu sonuncu.çok şükür....

evet bu farmville olayı çok bozdu bizi.benimde pek anladığım söylenemez açıkçası.ama pinkim sağolsn.zorlanınca hemen yetişiyo.hiç bıkmadan anlatıyo.canım arkadaşım benim :))

Günaydınlarrr efemmm

Napıyonuz bakammm..

radym geçmiş olsun canım yaaa...Ben atlattım bi posta çok şükür,ama zordu...Grip 3 günde geçti ama 3 hafta öksürdüm...

Yaa kızlar Berinden haberi olan varmı?Merak ettim...Naptı acaba,ameliyatmı oldu acaba??Hiç gelmemiş..

Öpüyorum hepinizi,görüşmek üzereeee...

sağol nevinim.
benimde grip 3 gün sürdü.ama öksürük geçmek bilmiyo.ciğerlerim söküldü öksürmekten boğazım yırtıldı yani resmen.ama halsizlik felan yok allahtan.öyle olunca çalışmak çok zor oluyo.

berin ameliyat olmadı.bi süre daha idare edecekmiş galiba.o da artık gelmiyo.naapsın kız.naktı ki tek kaldı cevap veren yok.boşverdi demek ki o da :)

bende geldim
iyi geceler.
kocayı ve nazlı kuzuyu uyuttum.
bu sıralar gece 2 e uyuma alışkanlığı edindi.
inşallah uyanıpta gece 2 yapmaz gene zıpır şey.
bend eface de sayenizde çiftlie takılıyoprum ama sıkılacağım belli.
daha heyecanlı bir oyun bakıcağım olmazsa hep birlikte gireriz olur mu.
ya aklıma geldi ben bir ara nette tavla oynardım yine gireyim yav.
kızdan fırsat bulursam bakalım.
hem kafam çalışır belki artık çok donuk ve az çalışıyor sanki kafam iş hayatına dönersem ben bir şeyi anlayana kadar oooo iş işten geçer kovuluurm haaaaaaaaaaaa

günaydın canlarım...swetcim güzel heyecanlı bir oyun bulursan haberimiz olsun...heyecan lazım bizlere değilmi:))))

ben kursa gider,ya çok da üzgünüm,kanal d deki doktorum proğramını izliyorum da hepberaber oraya mı katılsak ne yapsak kızlar,olmuyor böyle,aytuğ bey ha gayret birilerine ücretsiz tüp bebk sözü veriyor,ya o şans beni bulmaz da...ama millet akın akın çare arıyor,bizim gibi olan o kadar çok insan var ki,bir an kendimi çaresiz hissettimi,ahhh ahhh şu parnın gözü kör olsun........

selam kızlar.
nehirim bebim bebek tedavim süpriz olacak.:jeyyar::jeyyar:
berin artık hiç gelmez oldu.eskiden ne çok gelirdi...berin bacım arada burayada bak.seni merak edenler var..
evet gülyüzüm bizim sıkıntılarımızı o kadar çok yaşayan insanlar varki...para bi şekilde bulunur diye düşünüyorum.hiç olmadı kredi çekerim.ama artık sizin çocugunuz asla olmaz sözünü duymak çok kötü.umudun bittigi yerde ne kadar nefes alabilirim ki diye düşünüyorum...
radyolojim geçmiş olsun..iyi olmana sevindim
myhope canım olsun gel git.ama yinede gel bacım...bende geliyom gidiyom..bazen kimsecikler olmuyo.
swet bulursan bi güzel oyun haber et bacım..
pinkim sanada selam .

selamlar olsun tüm dostlara

inanın ne face nede çiftlik en sevdiğim ver burası

gerçi çok vaktim olmuyor ama inanın kalbim burda aklıma gelmeden olmuyor

öptümmmmmm

denefimm gelmem mi ama bazen yazmadan gidiyorum bakıyorum kimse yokk mumucum tabiki buranın yeri ayrıı gün gelecek hepimiz sıkılacağız çiftliktende diğer şeylerden de ama 1.5 yıldır buradayız ve inanın giremediğim zamanlar aklım hep sizdee yazmazsamda-bazen oğlum bazen kimsenin olmaması sebebiyle-en azından okuyup iyi olduğunuzu bilmek bile yetiyor bana hepinizi seviyorum bugünün ve geleceğin en güzel anneleriiii iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrropuyorumnanaktan

Back
X