Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ayşemmmm sonucun çok güzel çıkmış,maşallah sübhanallah...

Kızz şaka maka cidden hamilesin yaww,rüya gibi valla...Çok mutluyum çokkk,canımm...

Bizler için hamile olduğumuza inanmak çok zor hakkaten..Kıytırık idrar tahliliymiş,kan tahliliymiş kesmez bizi,keseyi görüp nabzı duymamız lazım dimi?Bende kesinlikle aynı fikirdeyim,gözümle görmeden inanamam yani:)))

Göreceğiz ve duyacağız Allahın izniyle..Vaktiyle hayırlısıyla sağlığıyla doğduğunu büyüdüğünüde göreceğiz..Bak diğer sıpalara kocaman oldular bile..Biri diş çıkarıyor biri kartopu oynuyor:)))

Cici annem öptüm seniiiiiiii....

gerçekten inanmak zor nevinim.ben hala inanabildiğimi söyleyemem.rüya gibi bişey.rabbim mutlu bi sonla uyandırır inş.
keseyi görünce gerçekten daha rahat edicem sanırım
bi de anormal derecede karnım kasıklarım ağrıyo.o yüzden biran önce usg yi görmek istiyorum.iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu bilmek istiyorum.umarım öyledir.

bu arada geçen gün aldığım idrar testinin içinde 2 tane test çubuğu vardı.birini de dün yaptım.sonuç diğerinden pek faklı çıkmadı.ilk 20 dakka da tek çizgi gözüküyo.20. dakkadan sonra ikinci çizgi gölge gibi beliriyo.ama kullanım kılavuzunda da 10. dakkadan sonra testi okumayın diyo.
asla ve asla idrar testine inanmamak lazımmmış.tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile3 :kedi:

sizlerde bu güzel duyguları yaşarsınız inş. en kısa zamanda.
bende seni kocaman öptüm ciğerim :)))

hoşgeldin alhanım
bende bugün biraz yordum kendimi mecburen.şimdi de kasıklarım ağrımaya başladı.
ya ahni bahsetmiştim ya benim yeni aldığım ubuzdolabı 2 kere motor arızası verdi diye.işte dolabın değiğşimine karar verildi en sonunda.10 gündr dolap bekliyoduk.bugün n,hayet geldi ama şansa bak ki eşim evde yok :(

bi sürü pisliği çıktı.babamı çağırdım sağolsun yardım etti ama bende biraz ucundan tutmak zorunda kaldım mecburen.inş. bi sorun çıkmaz.

minik kuş ne zaman uyandı da ne zaman uyudu tekrar.oyyy fındık kurdu :))))

ayyyyyyy RADYYYYYYYYY ne olursun boşver ev işin ne olur

iş bitmez ama herşeyden önemli sen ve bebeğin

bak ben temizlik simetri ve evham hastasıyım ama hamile olunca inan akıllandın mı desen hayır ama ne olur yalvarıyorum hatta diz çöküyorum dikkat et Şeniz

sakın yanlış anlama sadece küçük bir tavsiye

NAZCIM kayınvalidene çok geçmiş olsun eeeeeee ameliyat olunca sen mi ilgileneceksin yoksa

ÇİLEK günler geçmiyor değilmi hadi az kaldı meleğin 12 gün sonra kollarında

ALHANCIM ALLAH kavuştursun nasılsın cnm

MYHOPE inş diyorum RABBİM hayırlısıyla inş hepimiz anne oluruz

facecileeeeerrrrrrrr
ya unuttunuz burayı hepten yaaaa
bakın bana.bi sekmede face açık bi sekmede de kk.ikisini de idare diyom yani.kkyı aldatmıyorum :)))))))
neysem.haydin allah rahatlık versin..........

facecileeeeerrrrrrrr
ya unuttunuz burayı hepten yaaaa
bakın bana.bi sekmede face açık bi sekmede de kk.ikisini de idare diyom yani.kkyı aldatmıyorum :)))))))
neysem.haydin allah rahatlık versin..........

:) .)
bende sekmelerdeyim her daim sık sık bakıyorum bir gelişme varmı diye:)

eşim uyuyor bende onu bekliyorum gece yolculuk var ist.
oyun oynayıp duruyom gözlerim bozulacak sonunda ya

slm kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2lotus geldiiiikaydirigubbakcemile4
nbr herkes ıyı mı kızlar????bu hafta rahatsızdım ben mıdem cok agrıdı gastrıdım var o azdı......elıf cerende gecelerı ustunu actıgı ıcın nezleydı bugun ıtıbarıyle herkese bulastı.ailecek cekıyoruz sımdı:çok üzgünüm:
RADYMM canım senı buradan tebrık etme fırsatım olmamıstı tekrar tekrar hayırlı olsun......ben sana degerın ıkıye katlayacak demıstım dımı hamdolsun dusecek bır deger degıldı cunkualkisalkisalkis:nazar:sımdı pıtpıt ve kese beklıyorsun sonra daha bı dunya sey bekleyerek hamıslık akıp gececek onun ıcın tadını cıkar hıcbırseyı kafana takma hersey yolunda ınsallah........bebısın hayırlı vakıtte saglıkla gelsın:Saruboceq:
canlar bugun bırsey ogrendım cok uzuldum,resmen sok oldum.......gulyuzum embrıyo sayısının 35 yas altına 1 tane uygulanacagını soyledı....benım malesef hıc hberım yoktu...herkes ayaktaymıs,bır suru yere maıller atılmıs..az evvel bu konuyla ılgılı acılan topıgı okudum bıraz..ama resmı gazetede yayınlanmıs artık maıl atma suresı dolmus sanırım...fırsatı kacırdıgım ıcın cok uzgunum:çok üzgünüm:ınsallah sızler maıller atmıssınızdır bı sekılde sesımızı duyurmak gerekırdı....belkı de hersey hala degısebılır:Saruboceq:malesef ulkemızde tup bebek maddı manevı cok zoooooorrrrrrr......su an bır tek kkda bıle ne kadar cok kısının tedavıde oldugunu dusunursek bu durum hakıkaten zorlayıcı oldu......
ya bı de elazıg depremıne cok uzuldum.....ALLAH herkesı muhafaza etsın,ölenlere rahmet eylesın....ınsanlar perısanlar:a015:bızım burasıda bayagı sallanmıs bız ayakta olmamıza ragmen hıssetmedık ama herkes hıssetmıs.....halbukı ben cabuk hıssederdım ama nasıl oldu anlayamadım.........dogu anadolu fayı buradan da gecıyor cunku....
boyle ıste kızlaaaar....cok yorgunum bebeler uyuyorken uyuyayım bende....topıgın tum hatuslarını ve tum bebelerını opuyorumŞenizŞeniz

slm kızlar rady haklı ıkı sekme acıp ıkısınıde ıdare edelım olmuyor böyle.nerde o eskı sohbetler ahhh ahhh

slm kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2lotus geldiiiikaydirigubbakcemile4
nbr herkes ıyı mı kızlar????bu hafta rahatsızdım ben mıdem cok agrıdı gastrıdım var o azdı......elıf cerende gecelerı ustunu actıgı ıcın nezleydı bugun ıtıbarıyle herkese bulastı.ailecek cekıyoruz sımdı:çok üzgünüm:
RADYMM canım senı buradan tebrık etme fırsatım olmamıstı tekrar tekrar hayırlı olsun......ben sana degerın ıkıye katlayacak demıstım dımı hamdolsun dusecek bır deger degıldı cunkualkisalkisalkis:nazar:sımdı pıtpıt ve kese beklıyorsun sonra daha bı dunya sey bekleyerek hamıslık akıp gececek onun ıcın tadını cıkar hıcbırseyı kafana takma hersey yolunda ınsallah........bebısın hayırlı vakıtte saglıkla gelsın:Saruboceq:
canlar bugun bırsey ogrendım cok uzuldum,resmen sok oldum.......gulyuzum embrıyo sayısının 35 yas altına 1 tane uygulanacagını soyledı....benım malesef hıc hberım yoktu...herkes ayaktaymıs,bır suru yere maıller atılmıs..az evvel bu konuyla ılgılı acılan topıgı okudum bıraz..ama resmı gazetede yayınlanmıs artık maıl atma suresı dolmus sanırım...fırsatı kacırdıgım ıcın cok uzgunum:çok üzgünüm:ınsallah sızler maıller atmıssınızdır bı sekılde sesımızı duyurmak gerekırdı....belkı de hersey hala degısebılır:Saruboceq:malesef ulkemızde tup bebek maddı manevı cok zoooooorrrrrrr......su an bır tek kkda bıle ne kadar cok kısının tedavıde oldugunu dusunursek bu durum hakıkaten zorlayıcı oldu......
ya bı de elazıg depremıne cok uzuldum.....ALLAH herkesı muhafaza etsın,ölenlere rahmet eylesın....ınsanlar perısanlar:a015:bızım burasıda bayagı sallanmıs bız ayakta olmamıza ragmen hıssetmedık ama herkes hıssetmıs.....halbukı ben cabuk hıssederdım ama nasıl oldu anlayamadım.........dogu anadolu fayı buradan da gecıyor cunku....
boyle ıste kızlaaaar....cok yorgunum bebeler uyuyorken uyuyayım bende....topıgın tum hatuslarını ve tum bebelerını opuyorumŞenizŞeniz

lotusuuuummm
hoşgeldiiiinnn
ay çoook geçmiş olsun hepinize yaaa.demek minik kuş bulaştırdı herkese.oyy kıyamam.

çoooook teşekkür ederim canım.senin hep o güzel canlı sesinle motive oldum zaten tedavi sürecinde ve sonrasında da.allah razı olsn.

tek embriyo konusunda herkes çok üzgün dediğin gibi.ama maalesef yasa onaylanmış.inşallah değişir ama karardan vazgeçicek olsalardı onaylanmazdı gibi geliyo bana.çok kötü oldu bu.ve çok saçma bir durum.devletin bi çok insanın tedavisine 1 lira faydası dokunmazken.bütün para insanların cebinden çıkıyorken bile emriyo sayısına müdahale etmesi inanılmaz saçma bir durum.
en yakın örnek ben mesela.3 embriyodan sadece bi tanesi tutundu.yani bu işin garantisi yok ki.kimse çoğul gebelik için fazla emriyo yerleştirme niyetinde değil.biz bi tane olsun yeter ki bizim olsunun derdindeyiz.ama bunu maalesef sadece direk yaşayanlar biliyor.dışardakine davulun sesi hoş geliyor demek ki.devlet bu bizim derdimizle dertlenmiyor maalesef.o kendi derdinde. mafoldumben mafoldumben
neyse değişir inşallah bu yasa.söylenecek fazla bişey yok şu durumdan sonra.

ayrıca şu saat olmuş daha kimse teşrif etmemiş.gözümden de kaçmadı bu arada :olmaz:

Merhaba arkadaşlar
Kontrolden geldim herşey yolunda şükür; eski usul metreyle karnımı ölçüp huniyle bebişi dinlediler yine :)) , haftaya çarş. tekrar kontrole gidicez nasipse

Mumucum teşekkür ederim, inş. kollarımda olacak bebikim yakında boshayallersmile

Rabbim sizlere de nasip etsin inş. hayırlısıyla

Şimdi annemlerdeyim size bir bakayım dedim, çıkmam lazım öpüyorum hepinizi a.s.

gunaydın kızlar
anca geldim
gece cok gec yattım herifi yolcu ettim
malum kucuk beyde uyutmuyor bırahat
sabah gec kalk kahvaltı falan derken anca gelebildim aranıza

aramıza yeni gelen arkadaşta hoş gelmiş sefalar getirmiş sefalar

gunaydın kızlar
anca geldim
gece cok gec yattım herifi yolcu ettim
malum kucuk beyde uyutmuyor bırahat
sabah gec kalk kahvaltı falan derken anca gelebildim aranıza

aramıza yeni gelen arkadaşta hoş gelmiş sefalar getirmiş sefalar

oyy çilelkeş berinim benim. :)))
koca bırakır gider. oğluş bi taraftan kaynana bi taraftan :))))
sana rahat yok berinim :)
senin oğlan huysuz mu çıktı nedir yaaw.
hiç uyumuyo heralde gece.

oyy çilelkeş berinim benim. :)))
koca bırakır gider. oğluş bi taraftan kaynana bi taraftan :))))
sana rahat yok berinim :)
senin oğlan huysuz mu çıktı nedir yaaw.
hiç uyumuyo heralde gece.

radyim bugunlerini cok arayacaksın bılesim eşim gülüp duruyor bana
neymiş eskiden 11den once kalkmazdım
şimdi ise 6da uyanıyor velet uyu uyuıyabılırsenkaydirigubbakcemile

Miribalar efem...

Berinim Allah kavuştursun canım...Senin kaynanan döndümüydü eve kızz,ben kaçırmış olabilrim..

Radym,cınım napıyon bakem?Ağrıların hafifledimi,geçtimi,nasılsın...

Gamzem,Çok şükür herşeyimiz yolundaymış..Metre ve huni konusunu anlamadım ben ya:(((Bi espirisimi vardıkine:((

Lotusum öptüm canım..Embriyo olayını yeni duydum yaa..Gülyüzüm yazmıştı ama araştıracaktım unuttum ben onu..Hem 3 tane çocuk diyolar hem 1 embriyo,nassı yani...Okadar emek okadar para,bunlardan daha fazla sıkıntı,stres..Neyimiz doğruki zaten...
Millet ayaklansa dönüp bakmaz kimse bu ülkede,kendi bildiklerini okurlar gene..

Ben çarşıya gidicim birazdan anamla,yemek takımı bakıcizz...

Miribalar efem...

iyiyim nevinim ne olsun işte
ağrılar tam gaz devam canım maalesef yaa
karnım çok şiddetli ağrıyo.bakalım noolcek
biran önce şu usg ye girmek istiyorum artık
içerde neolup bitiyo bilmek :)))
sen naapıyon
kime yemek takımı bakıyonuz
nehir hanıma mı
o nerelerde bu arada
hiç görünmüyo

Miribalar efem...

Berinim Allah kavuştursun canım...Senin kaynanan döndümüydü eve kızz,ben kaçırmış olabilrim..

Gamzem,Çok şükür herşeyimiz yolundaymış..Metre ve huni konusunu anlamadım ben ya:(((Bi espirisimi vardıkine:((

Lotusum öptüm canım..Embriyo olayını yeni duydum yaa..Gülyüzüm yazmıştı ama araştıracaktım unuttum ben onu..Hem 3 tane çocuk diyolar hem 1 embriyo,nassı yani...Okadar emek okadar para,bunlardan daha fazla sıkıntı,stres..Neyimiz doğruki zaten...
Millet ayaklansa dönüp bakmaz kimse bu ülkede,kendi bildiklerini okurlar gene..

Ben çarşıya gidicim birazdan anamla,yemek takımı bakıcizz...[/QU
selam nevinim

amin canım
kaynanam 6 gün sonrasında eve gelmişti

evet ya raydi de sordu
nehir nerelerde :uhm:

ben yıne geldım elıf sımaydan fırsat buldugum aralarda bakıyorum ben buralardayım merak etmeyın unutmam ben sızı
.lotusum desene mınık kuzucuk sızede grıp bulastırdı.gecmıs olsun kısa zamanda gecer ınsallah.
nevıncım nehır işte sızde hazırlıklara tam gaz devam edıyosunuz he ?ay ne guzel hayırlı gunlerde kullanır nehırım:)
berıncım allah kavustursun canım kocacına.

Back
X