- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
- #18.881
Aaa bende görünüyor Alhanım lobi..Senlen ben varız cınımmmm....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşemmmm sonucun çok güzel çıkmış,maşallah sübhanallah...
Kızz şaka maka cidden hamilesin yaww,rüya gibi valla...Çok mutluyum çokkk,canımm...
Bizler için hamile olduğumuza inanmak çok zor hakkaten..Kıytırık idrar tahliliymiş,kan tahliliymiş kesmez bizi,keseyi görüp nabzı duymamız lazım dimi?Bende kesinlikle aynı fikirdeyim,gözümle görmeden inanamam yani:)))
Göreceğiz ve duyacağız Allahın izniyle..Vaktiyle hayırlısıyla sağlığıyla doğduğunu büyüdüğünüde göreceğiz..Bak diğer sıpalara kocaman oldular bile..Biri diş çıkarıyor biri kartopu oynuyor:)))
Cici annem öptüm seniiiiiiii....
hoşgeldin alhanım
bende bugün biraz yordum kendimi mecburen.şimdi de kasıklarım ağrımaya başladı.
ya ahni bahsetmiştim ya benim yeni aldığım ubuzdolabı 2 kere motor arızası verdi diye.işte dolabın değiğşimine karar verildi en sonunda.10 gündr dolap bekliyoduk.bugün n,hayet geldi ama şansa bak ki eşim evde yok
bi sürü pisliği çıktı.babamı çağırdım sağolsun yardım etti ama bende biraz ucundan tutmak zorunda kaldım mecburen.inş. bi sorun çıkmaz.
minik kuş ne zaman uyandı da ne zaman uyudu tekrar.oyyy fındık kurdu :))))
facecileeeeerrrrrrrr
ya unuttunuz burayı hepten yaaaa
bakın bana.bi sekmede face açık bi sekmede de kk.ikisini de idare diyom yani.kkyı aldatmıyorum :)))))))
neysem.haydin allah rahatlık versin..........
Bende bu kulübe üye olmak istiyorum .
Başkan a duyurulur hihoyyyt
slm kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2lotus geldiiii
nbr herkes ıyı mı kızlar????bu hafta rahatsızdım ben mıdem cok agrıdı gastrıdım var o azdı......elıf cerende gecelerı ustunu actıgı ıcın nezleydı bugun ıtıbarıyle herkese bulastı.ailecek cekıyoruz sımdı:çok üzgünüm:
RADYMM canım senı buradan tebrık etme fırsatım olmamıstı tekrar tekrar hayırlı olsun......ben sana degerın ıkıye katlayacak demıstım dımı hamdolsun dusecek bır deger degıldı cunkualkisalkisalkissımdı pıtpıt ve kese beklıyorsun sonra daha bı dunya sey bekleyerek hamıslık akıp gececek onun ıcın tadını cıkar hıcbırseyı kafana takma hersey yolunda ınsallah........bebısın hayırlı vakıtte saglıkla gelsın:Saruboceq:
canlar bugun bırsey ogrendım cok uzuldum,resmen sok oldum.......gulyuzum embrıyo sayısının 35 yas altına 1 tane uygulanacagını soyledı....benım malesef hıc hberım yoktu...herkes ayaktaymıs,bır suru yere maıller atılmıs..az evvel bu konuyla ılgılı acılan topıgı okudum bıraz..ama resmı gazetede yayınlanmıs artık maıl atma suresı dolmus sanırım...fırsatı kacırdıgım ıcın cok uzgunum:çok üzgünüm:ınsallah sızler maıller atmıssınızdır bı sekılde sesımızı duyurmak gerekırdı....belkı de hersey hala degısebılır:Saruboceq:malesef ulkemızde tup bebek maddı manevı cok zoooooorrrrrrr......su an bır tek kkda bıle ne kadar cok kısının tedavıde oldugunu dusunursek bu durum hakıkaten zorlayıcı oldu......
ya bı de elazıg depremıne cok uzuldum.....ALLAH herkesı muhafaza etsın,ölenlere rahmet eylesın....ınsanlar perısanlar:a015:bızım burasıda bayagı sallanmıs bız ayakta olmamıza ragmen hıssetmedık ama herkes hıssetmıs.....halbukı ben cabuk hıssederdım ama nasıl oldu anlayamadım.........dogu anadolu fayı buradan da gecıyor cunku....
boyle ıste kızlaaaar....cok yorgunum bebeler uyuyorken uyuyayım bende....topıgın tum hatuslarını ve tum bebelerını opuyorumŞenizŞeniz
gunaydın kızlar
anca geldim
gece cok gec yattım herifi yolcu ettim
malum kucuk beyde uyutmuyor bırahat
sabah gec kalk kahvaltı falan derken anca gelebildim aranıza
aramıza yeni gelen arkadaşta hoş gelmiş sefalar getirmiş sefalar
oyy çilelkeş berinim benim. :)))
koca bırakır gider. oğluş bi taraftan kaynana bi taraftan :))))
sana rahat yok berinim :)
senin oğlan huysuz mu çıktı nedir yaaw.
hiç uyumuyo heralde gece.
Miribalar efem...
Radym,cınım napıyon bakem?Ağrıların hafifledimi,geçtimi,nasılsın...
Miribalar efem...
Berinim Allah kavuştursun canım...Senin kaynanan döndümüydü eve kızz,ben kaçırmış olabilrim..
Radym,cınım napıyon bakem?Ağrıların hafifledimi,geçtimi,nasılsın...
Gamzem,Çok şükür herşeyimiz yolundaymış..Metre ve huni konusunu anlamadım ben ya((Bi espirisimi vardıkine
(
Lotusum öptüm canım..Embriyo olayını yeni duydum yaa..Gülyüzüm yazmıştı ama araştıracaktım unuttum ben onu..Hem 3 tane çocuk diyolar hem 1 embriyo,nassı yani...Okadar emek okadar para,bunlardan daha fazla sıkıntı,stres..Neyimiz doğruki zaten...
Millet ayaklansa dönüp bakmaz kimse bu ülkede,kendi bildiklerini okurlar gene..
Ben çarşıya gidicim birazdan anamla,yemek takımı bakıcizz...[/QU
selam nevinim
amin canım
kaynanam 6 gün sonrasında eve gelmişti
evet ya raydi de sordu
nehir nerelerde :uhm: