Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çileğim günün bitmiş cnm hadi hayırlısıyla alırsın ensarini kucağina inşş
ben nisanin altısında ilk cinsiyet tahmini için dr randevum var günler geçmek bilmiyor
ınşaallah esracım sağolasın
Çok heyecanlısındır tabii, biz de öyleydik :))

Ensar dedin de bugün yine konusu oldu üzüldüm çokk, bebişimin ismini ailelerimiz pek beğenmiyor mafoldumben
Oysa biz çok sevmiştik :gitme:

Siz ne düşünüyorsunuz isim konusunda ?
-Ensar
-Yusuf
-Taha
-Furkan

Berincim çok geçmiş olsun, bu ara yavrularımıza nazar mı değdi, teker teker rahatsızlanıyorlar
Bol bol felak nas okuyup üfleyin üzerlerine

ınşaallah esracım sağolasın

Ensar dedin de bugün yine konusu oldu üzüldüm çokk, bebişimin ismini ailelerimiz pek beğenmiyor mafoldumben

-Ensar
-Yusuf
-Taha
-Furkan

Berincim çok geçmiş olsun, bu ara yavrularımıza nazar mı değdi, teker teker rahatsızlanıyorlar
Bol bol felak nas okuyup üfleyin üzerlerine
cnm aile bu isimlerden birinimi düşünüyor mesala ensar taha olabilir iki isim yusufta çok güzel isim...gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Son düzenleme:
selam kızlarrropuyorumnanaktan
berinimm çokk geçmiş olsun canımm şimdi daha iyidir inşallahh yeğenimizzz Allah cümlemizin yavrusunu korusun sağlık sıhhat hayırlı güzel ömür nasip etsin inşallahhhh:nazar:
çileğimm aslında ensar güzel isimm ama onlarında gönlü olsun derseniz esramın dediği gibi yusuf ensar olabilirr taha değil ama talha yı bende istemiştim sonra alperende karar kıldıkk ama içine sinen bir isim olsun canımm şafak da bittiiii Allahım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına aldırsın inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn gönlünüzdeki hayırlısıyla biran önce gerçek olsun inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm aile bu isimlerden birinimi düşünüyor mesala ensar taha olabilir iki isim yusufta çok güzel isim...gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
selam kızlarrropuyorumnanaktan
berinimm çokk geçmiş olsun canımm şimdi daha iyidir inşallahh yeğenimizzz Allah cümlemizin yavrusunu korusun sağlık sıhhat hayırlı güzel ömür nasip etsin inşallahhhh:nazar:
çileğimm aslında ensar güzel isimm ama onlarında gönlü olsun derseniz esramın dediği gibi yusuf ensar olabilirr taha değil ama talha yı bende istemiştim sonra alperende karar kıldıkk ama içine sinen bir isim olsun canımm şafak da bittiiii Allahım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına aldırsın inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
Canlarım bu isimler beğendiğimiz ortak isimler
Eşimle ben Ensar
Kendi babam Yusuf
Kayınvalidem ise Taha yı beğendi
Ensar a bir türlü alışamadık, seslenirken biraz tuhaf geliyor diyorlar bilmiyorumkismile benneyaptımkibenneyaptımki

berıncım cok gecmıs olsun canım ay kıyamam yavruma yaa.ınsallah ıyılesır kısa zamanda.
cılegım bence ensar güzel önemlı olan sızın ıstedıgnz içine sınsın alısırlar zamanla.

berıncım cok gecmıs olsun canım ay kıyamam yavruma yaa.ınsallah ıyılesır kısa zamanda.
cılegım bence ensar güzel önemlı olan sızın ıstedıgnz içine sınsın alısırlar zamanla.
Biz çok ısındık bu isime :emir_bebek:
Alışırlar dimi bilmiyorumkismile

selam kizlar ben gen geldim

cumaniz mubarek dualariniz kabul olsun

ben cok zorlu bi gece yasadim oglum aksam cok fena oksurmeye tikanmaya basladi gece acile gittik
igne , oksijen ve hava verildi yavruma iyiki gece gitmisiz sabaha kalsaydik cok daha fena olacakti bebegim

simdi daha iyi ilaclar etkisini gosteriyor

mafoldumbenAllah im sen kimseyi cocuklariyla sinama:Saruboceq:amin

cok uykum var basim agriyo
annemde bugun taburcu olacakmis cok sukur
yalnizken insanin teselli edecek kimsesi olmayinca daha bi fena oluyor
ayyyyyyyyyyyy cnm kıyamam minik yavrucuğa

çok geçmiş olsun inş hemen atlatır

İnşaallah esracım sağolasın

-Ensar
-Yusuf
-Taha
-Furkan

bence senin ne istediğin daha önemli

mesela ablamın torununa ZÜLKARNEYN ( sahabi ismi) adını koydular

ilk önce herkez olmaz nasıl sesleneceğiz çok zor ve uzun bir isim dedildi ama sonrasın da şimdi herkez alıştı

yine isim takıntım hakkında yorum yapayım

taha kaan diye öğrencim var ne çok akıllı biraz minyon bir çocuk ama çok duygusal erkekim havalrında

çok güzelmiş ama nasıl kullanacağımız bilmiyoruz ki.mesela defne ebced hesabına göre kaç eder yada 29 hazirn 2009 ebced ne ile olur nasıl anlarız ki.biliyor musnuz?
sırf meraktan soruyorum mumucuğum

BU HESAPLAMAYI BİLEN HOCALAR VAR VE ONLAR YAPIYOR

ama üfürükçü hocalar değil opuyorumnanaktan

Berincim çok çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin..
Aman rahatsızlandığında ihmal etmeyin sakın hemen gidin..Bak iyiki gitmişsiniz çok şükür..

Çileğim alışamadık diyorlar..Sanki doğduda seslendilerde alışaamdılar..Alışacaklar nihayetinde..
Siz ikini sevdikten sonra bi önemi yok bence..

Ama yok illaki birini seç diyorsan tabiki Furkan derim :))

çok teşekkür ederim yasmincim.
rabbim hepinize nasip eder inş.

berinim çooook geçmiş olsun.üzüldüm ali fıratımıza.çocuk işte hasta olcak iyileşecek öyle büyüyecekler.ama o minicik beden acı çekinnce insan kıyamıyo dayanamıyo.allah acil şifalar versin.

çileğim bencede siz hangi ismi içinize sindirdiyseniz onu koymalısınız.ama bende de bi huy var.birisi beğendiğim bişeye kötü yorum yapınca bende de biraz soğuma olabiliyo.ama çok kararlıysam şaşmam yinede.
ensar güzel ama bana da sorarsan bende furkanı daha çok beğendim derim.bi de ben iki isim seviyorum.birini ensar olarak diğerrini de diğer isimlerden seçip koyabilirsin arkadaşların dediği gibi.

nehirim.nerelerdesin kıs.çok az uğrar oldun artık.çok mu yoruluyosun tatlm.nişan tarihi belli mi.hala söylemediniz.

ya kızlar bende size bişey danışmak istiyorum.şimdi benim doktorum ikiz olduğu için çalışmamdan dolayı biraz endişeli.daha doğrusu çalışmamdan değilde.yol olayından dolayı.ben işe giderken 20 dakka metrobüsle gidiyorum ayakta.15 dakka felan da yürüyorum.ne yapıcamı bilmiyorum.ama borçları da sıfırlamam için bir müddet daha çalışmm lazım.en azından birkaç ay daha.zaten 20. haftadan sonra tehlikeli olabilir diyo doktor.en azından o zamana kadar gidip geliyim diyorum.eğer nasipleri varsa hiçbişey engel olmaz gelmeleri için diyorum.ne yapsam yaa.şaşırdım kaldım.

iş ortamım çok rahat çünkü.yorulmuyorum orda.sadece yol problem işte.bununla ilgili topikte açıp sordum çalışan hatunlara.herkes bişey olmaz biz devam ettik demiş.yarına kadar bi karar verip pazartesi halletmem lazım bu işi.

berincim ali fıratımıza çok geçmiş olsun hayatım...Allahım birdaha göstermesin.....

radycim,işyrinde rahatım diyorsun,pekala orda radyosyon dağıtan cihazların başındasın,bu sana zararlı olmayacakmı?canım kaç ay kadar çalışmayı düşünüyorsun?ben senin yerinde olsam nacizane fikrim,evimde otururum,çünkü halimizi görüyorsun hayatım,çocuk için ne paralar döküyoruz,sen bulmuşken bence kendini riske atma...ama yok ben taksi çağırırım hergün işe taksiyle giderim orda da emar cihazlarına girmem diyorsan işe git tabiki,ama yok metrobüsmüş,ayakta gitmekmiş,bence yapma......onlar senin en kıymetlin,para gelir gider,borç bir şekilde ödenir...

canım radyasyon yok bulunduğum ortamda.emarın da sakıncası yok gebeler için.ya yol biraz daha yakın olsa taksi tutardım ama 20 tl gidiş.bi de gelişi var.hergün 40 tl de biraz fazla gelir.amaaan bilemedim napıcamı yaa.

Biz çok ısındık bu isime :emir_bebek:
Alışırlar dimi bilmiyorumkismile

hiç sorun etme defne ismini kimse beğnememişti.
eşim bile son güne kadar isim bul yoksa defne deidm geçtim.
kayınvalkidem ısrarla bir sürü isim buldu
ama şimdi minik kızma o akdar yakışıyor ki defne ismi
allah adları ile güzel hayat verisn
sen içinden gelen ismi koy doğduktan sonra artık bir farkı kalmıyor:)
bir kaç soğuk eleştiri alırısn ilk bir kaç ay sonr ahepsi biter

günaydın kızlarrrrr aman da aman bu sabah çok mutlu haberler var topikde:lepi:

rady canım arkadaşımikizlerimiz hayırlı olsun inş
ben çok istemişdim ikiz olsunlar diye ama rabbim bize tek nasib etti inanki çok
sevindim kendi üzüntümü unutturdun bana allah hayırlısıyla doğmayı nasib etsin inş:Saruboceq:
çalışma meselesine gelince sen bu bebeklar için çok uğraşdın çok sıkıntılar yaşadın herkes gibi
2 yıldır hepimiz buna şahidiz ama allah onları size nasib ettiyse her şekilde gelirler dünyaya anladın sen sanırım 2 ay daha çalışmak diyorsan çalış gitsin bacım herşeyin
en hayırlısını rabbim bilir biz söz sahibi değiliz en iyi kararı vereceğine eminim bebişlerimize iyi bak öpüyorumŞeniz

berincim çok çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaşatmasın inş:Saruboceq:

gamzecim gelişmeler çok güzel ensar bey normal doğuma hazır görünüyoreyvahedigeldismilebiz normal doğum maceramızı rafa kaldırdık malesef
biliyorsun zaten:gitme:

evettt birazda oğluşumla beni anlatayım size gelişmelerimizden bahsedeyim
herşey yeni gitmiş olduğum doktorumun daha önce ameliyat geçirdinizmi diye sormasıyla başladı:bbo:
bende ister istemez evet diye yanıt verdim 6 yaşımda yüksekden düşüp beyin kanaması
geçirdiğimi söledim:sinifsinif:
raporların yanındamı dedi hayır dedim neden değil dedi bende daha önce hiç bir doktor istemedi dedim:mymeka:
peki böle bir ameliyat geçirdiğini söledinmi dedi evet dedim hangi hastane vs diye sordu
bende dedim zeynep kamil hastanesi doktoruna söledim bana hiç bişiy olmayacağını
normal doğum yapabileceklerini sölediler dedim fakalt dosyama böle bir ameliyat geçrdiğimi
yazmadıklarını söledim kendiside gördü zaten yazmadığını:1no2:
şimdi daha iyi anlıyorum kızlar devlet hastanelerinden neden bizlere zarar geldiğni
çünkü ilgilenmiyorlar hasta sıkıntısını anlattığı halde karşısında kimseyi bulamıyor malesef
bunu bana yapan belkide türkiyenin en büyük kadın doğum hastanesi :bbo:

her neyse şuanda gelmiş olduğumuz nokta doktorum benim ısrarım üzerine beyin cerrahından
normal doğum yapabilir diye bi rapor istedi bende dün bizim ssk hastansinin en iyi
beyin cerrahına gittin eski raporlarımla taaa 1989 da ve 2003 yılında alınan raporlar
2003 de kotrole gitmişdim tekrardan velasıl doktor filimlerime bakdı ve hayır güzel kızım
normal doğum yapamazsın dedi sana böle bir rapor vermem doğru olmaz dedikafamçokkarıştı
sol göz damarlarımda hasar oluşmuş ameliyatdan sonra uzun bir süre sol göz kapağım
kapalı kalmışdı zaten şuan normal olsada normal doğumda kuvvetli ıkınmadan beyne kan
basıncı fazla olacağından tekrarlama riski çok yüksek olabilir dediakannehir
anlıcanız normal doğuma elverişsiz raporu verdi bana:gitme:
haliyle çok üzgünüm okdar çok istemişdimki normal olmasını ama bazı şeyler bizim elimizde değil malesef:1no2:
pazartesi günü doktorumla görüşüp sezeryan tarihi belirlicez inşsenağlama
bu elimdeki raporla istersem gidip zeynep kamilde de sezeryan olabilirim ama eşim
kesinlikle istemiyor çok sinirli benim üzülmeme dayanamıyor başdan bilseydim bu kadar
üzülmezdim sanırım :umursamaz:

sizleride üzmek istemezdim ama başıma gelenler bunlar
doğum tarihimizi pazartesi heber veririm inş teyzeleri en güzel yanı biz onu beklemicez
kilosuda çok normal 3100 gr dı en son belkide bu hafta geliveriropuyorumnanaktan
hadi ben kaçar kociş bekliyor öptüm hepiniziŞeniz

RADY cim bence duruma göre çalış dr ne derse onu yap

:nazar:20 haftadan sonrası önemli ama önceside çok çok daha önemli hemde ikiz gebesin

:Saruboceq:RABBİM ol dediyse herşey boş maddi sıkıntılar atlatırlır para gelir gider yerini doldurur

NAZcım cnm üzülme RABBİM illaki başka güzellikleri nasip etmiştir

:nazar:normal doğum illaki bebek içinde anne içinde güzeldir ama keyfi yapılan hiç bir şey yok

lokal aneztezi alırsın bebeğinin yine doğumunu canlı canlı görürsün:ecrin_bebek:

GELELİM BENİM DURUMUMA:koçişle uzun süreden beri benim tedavi tartışmamız vardı en son dr gittiğimde 6 aylık tedavi olmam gerektiğini söylemişti ve bende dr gitmedim ama eşim gidelim diye ısrar ediyordu neyse ve benim bu ayki regl kanamam yine drumauyor dr aradım en kısa zamanda görüşelim ve tedaviye artık başlayalım dedi ve pazartesi günü için randovü aldım bakalım bu sefer hangi hormaonları yüyleyip beni şişirecek:gitme:

HAYATIMI SİZLERE ANLATSAN GERÇEKTEN ÇOK ACI TECRÜBELERLE DOLU GERÇİ İNSAN HEP YAŞADIĞI ACININ EN ZORU KENDİ YAŞADIĞINI DÜŞÜNÜRMÜŞ

HER ŞEYE RAĞMEN YIKILMADIM AYAKTAYIM

bence senin ne istediğin daha önemli

mesela ablamın torununa ZÜLKARNEYN ( sahabi ismi) adını koydular

ilk önce herkez olmaz nasıl sesleneceğiz çok zor ve uzun bir isim dedildi ama sonrasın da şimdi herkez alıştı

yine isim takıntım hakkında yorum yapayım

taha kaan diye öğrencim var ne çok akıllı biraz minyon bir çocuk ama çok duygusal erkekim havalrında
ya evet bizim istediğimiz önemli elbette ama çevrenin yorumlarına bakmam
fakat ailemden etkileniyorum işte
onlarında içine sinsin istiyorum
yoksa karışmıyorlar tabii

Çileğim alışamadık diyorlar..Sanki doğduda seslendilerde alışaamdılar..Alışacaklar nihayetinde..
Siz ikini sevdikten sonra bi önemi yok bence..

Ama yok illaki birini seç diyorsan tabiki Furkan derim :))

Biliyorum canım onu seçeceğini, sen de alışamamıştın hatırlarsan sempatiksalakcinni
çileğim bencede siz hangi ismi içinize sindirdiyseniz onu koymalısınız.ama bende de bi huy var.birisi beğendiğim bişeye kötü yorum yapınca bende de biraz soğuma olabiliyo.ama çok kararlıysam şaşmam yinede.
ensar güzel ama bana da sorarsan bende furkanı daha çok beğendim derim.bi de ben iki isim seviyorum.birini ensar olarak diğerrini de diğer isimlerden seçip koyabilirsin arkadaşların dediği gibi.

nehirim.nerelerdesin kıs.çok az uğrar oldun artık.çok mu yoruluyosun tatlm.nişan tarihi belli mi.hala söylemediniz.

ya kızlar bende size bişey danışmak istiyorum.şimdi benim doktorum ikiz olduğu için çalışmamdan dolayı biraz endişeli.daha doğrusu çalışmamdan değilde.yol olayından dolayı.ben işe giderken 20 dakka metrobüsle gidiyorum ayakta.15 dakka felan da yürüyorum.ne yapıcamı bilmiyorum.ama borçları da sıfırlamam için bir müddet daha çalışmm lazım.en azından birkaç ay daha.zaten 20. haftadan sonra tehlikeli olabilir diyo doktor.en azından o zamana kadar gidip geliyim diyorum.eğer nasipleri varsa hiçbişey engel olmaz gelmeleri için diyorum.ne yapsam yaa.şaşırdım kaldım.

iş ortamım çok rahat çünkü.yorulmuyorum orda.sadece yol problem işte.bununla ilgili topikte açıp sordum çalışan hatunlara.herkes bişey olmaz biz devam ettik demiş.yarına kadar bi karar verip pazartesi halletmem lazım bu işi.
ışte bende senin gibiyim etkileniyorum hemen
ıki isim de koymak pek istemiyoruz
ıkisiyle birlikte seslenmek zor olur, hem biri başka seslenir, biri başka, çocuğun kafası karışır bilmiyorumkismile

Sana gelince bence doktorunun kesin yorumunu tekrar sor ve ona göre hareket et
Riske atma rediim
hiç sorun etme defne ismini kimse beğnememişti.
eşim bile son güne kadar isim bul yoksa defne deidm geçtim.
kayınvalkidem ısrarla bir sürü isim buldu
ama şimdi minik kızma o akdar yakışıyor ki defne ismi
allah adları ile güzel hayat verisn
sen içinden gelen ismi koy doğduktan sonra artık bir farkı kalmıyor:)
bir kaç soğuk eleştiri alırısn ilk bir kaç ay sonr ahepsi biter
Bakalım eşimle de konuşayım
Orta yol bulmaya çalışalım
Ya da Ensar koyalım gitsin boshayallersmile
gamzecim gelişmeler çok güzel ensar bey normal doğuma hazır görünüyoreyvahedigeldismilebiz normal doğum maceramızı rafa kaldırdık malesef
biliyorsun zaten:gitme:
Evet gelişmeler iyi şükür, ama bekliyoruz halaaaa ohaoldumsmile

Hakkınızda hayırlısı buymuş tatlım
Dediğin gibi baştan bilseydin böyle etkilenmeyecektin, neyse ki şükredelim zamanında farkedilmiş ve ona göre hareket edilecek, yoksa kötü şeyler olabilirdi mazallah
O zaman Ali bebik bizden önce gelecek desene aklinialirimsmile
[GELELıM BENıM DURUMUMA:koçişle uzun süreden beri benim tedavi tartışmamız vardı en son dr gittiğimde 6 aylık tedavi olmam gerektiğini söylemişti ve bende dr gitmedim ama eşim gidelim diye ısrar ediyordu neyse ve benim bu ayki regl kanamam yine drumauyor dr aradım en kısa zamanda görüşelim ve tedaviye artık başlayalım dedi ve pazartesi günü için randovü aldım bakalım bu sefer hangi hormaonları yüyleyip beni şişirecek:gitme:

HAYATIMI SıZLERE ANLATSAN GERÇEKTEN ÇOK ACI TECRÜBELERLE DOLU GERÇı ıNSAN HEP YAŞADIĞI ACININ EN ZORU KENDı YAŞADIĞINI DÜŞÜNÜRMÜŞ

HER ŞEYE RAĞMEN YIKILMADIM AYAKTAYIM
Hayırlısı ile git bakalım mumucum
ınşaallah herşey yolunda gider bilmiyorumkismile

nazcım herseyın hayırlısını ıstedık bence dr cok mantıklı.belkı normal dogum baska hasarlara sebep olabılır.lokal olursun bebısının kucagına verılıs anınıda görürsun canım .benımkı öyle olmustu.

radycım dr ne derse onu dınle canım.bılıyorsun ne zahmetlerle bu asamaya geldın.bır ıkı ay ıcın kuzucuklarımı riske atma annesi.

mumucum hadı hayırlı olsun dr ne yuklerse yuklesın yeterkı bebıslerımızı allahın ıznıyle göndersın bıse :)
sonra kılolar gıder takma kafana.senın pozıtıflıgıne hayranım canım masallah dıyeyım nazar degmesın.

Back
X