Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kizlar

gecmis olsun dileklerinizi okudum hepinizden allah razi olsun Allah hepimizin bebeklerini korusun olmayanlarada bi an once bebis versin rabbim

oglum bugun daha iyice ama yorgun savasci

nazim demek sende sezeryan olacan benim gibi istemesende hayirlisi boyleymis demekki Allah kurtarsin canim

cilekten once kucagina alirsin belki de melegini

radyim bende calisma borc bi sekilde biter ustelik ikiz bekliyorsun daha riskli bence otur evinde mis gibi bebek olmadigi icin uzuldugun gunleri bi dusun 2 ay daha calissan bi tup bebek parasi eder miki
bosver otur evinde derim

selam canlarım nasılsınız bakiim hepinizi öpüyorum tektek çilek canım isimlerin hepsi güzel yusuf ve furkan çok güzel zor bi durum bizde aklını karıştırıyoruz galiba ama ensarda güzel içinize ısınan ı koyun bence söylenmesi hiç zor değil:)))berin canım geçmiş olsun ali fırat ı ve seni öpüyorum
mumucum hayırlısıyla git gel başlarsınız inşş .radyymm canım ikizler mucizesine alış artık evde otur bencede borç ödenir bi şekilde dr a giderkende bi çözüm bul ayakta gitme en azından canım yürükende yavaş olunca tehlikesi yok zorlamakendini ALLAHIM en hayırlı kararı verdirsin inş epinizi öptüm gene gelicem kızlar kendinize iyi bakın

oyy hadi gözünüz aydın berincim :))

pinkçim nerelerdesin sen ya özledim seni
yorumun için de teşekkürler

hepinize hayırlı pazarlar
biz de gelen giden yok henüz :)
kayınvaldemler geldi akşam, daha fazla bekleyememişler :))
keyfini bekliyoruz oğlumun :asigim:
yarın kontrolümüz var bakalım ne dicekler

selam .site bende yeni açıldı daha...1 saat önce denedim site çok agırdı açılmadı.berinim hadi bakalım umarım ateşi olmadan atlatır diş çıkartma işini....

berıncım hayırlı olsun demek sızde incılendınız:)masallah erken cıkardı yumurcak dıslerı.
evet ya sıteye saldırı mı oldu acep gırılmıyrdu .neysekı duzeldı.
cileğim ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın.kayınvalıdenlerde hosgelmısler.ılk torunmu canım ensar bey?heyecan doruktadır şimdi :)

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
sonunda site düzelmişşş ben hep bir müjdeyle karşılaşacam diye giriyorum ama daha ses seda yokkkk gamzemm kontrol kaçtaydı canımm hemen yaz buraya merakta bırakma biziiii:1hug:
berinimm yerim o inciyi benn ali fıratımız hızlı çıktı bizimki tembel teyzelerii ne inci ne emekleme yuvarlanıp dursun sadeceee:emir_bebek::emir_bebek:
denefim nevinim nehirim lotusum nazım swetem radyym esram alhanım mumum pinkim gülyüzlüm unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

cileğim ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın.kayınvalıdenlerde hosgelmısler.ılk torunmu canım ensar bey?heyecan doruktadır şimdi :)
sağolasın tatlım
evet her iki taraftan da ilk torun
heycanla bekliyorlar
beni de strese sokuyorlar tabi :))
selam kızlarrrropuyorumnanaktan
sonunda site düzelmişşş ben hep bir müjdeyle karşılaşacam diye giriyorum ama daha ses seda yokkkk gamzemm kontrol kaçtaydı canımm hemen yaz buraya merakta bırakma biziiii:1hug:
:)) o müjdeyi en kısa zamanda alırsınız inşaallah hayırlısıyla yaa

daha bir gelişme yok arkadaşlarım
oğlumun keyfi yerindeymiş
açılma da yok sancı falan da yok pek :))
suyu, kalp atışları normal şükür
bekliyoruz bakalım, hayırlı zamanda gelsin inşaallah
3 gün sonra tekrar çağırdılar
öle işte :CüvCüv:

oyy hadi gözünüz aydın berincim :))

pinkçim nerelerdesin sen ya özledim seni
yorumun için de teşekkürler

hepinize hayırlı pazarlar
biz de gelen giden yok henüz :)
kayınvaldemler geldi akşam, daha fazla bekleyememişler :))
keyfini bekliyoruz oğlumun :asigim:
yarın kontrolümüz var bakalım ne dicekler

site acildi
kimse gelmemis

hayirli pazarlar
:emir_bebek:
oglumun di;i cikti ucundan alkisalkisalkis

sağolasın tatlım
evet her iki taraftan da ilk torun
heycanla bekliyorlar
beni de strese sokuyorlar tabi :))

:)) o müjdeyi en kısa zamanda alırsınız inşaallah hayırlısıyla yaa

daha bir gelişme yok arkadaşlarım
oğlumun keyfi yerindeymiş
açılma da yok sancı falan da yok pek :))
suyu, kalp atışları normal şükür
bekliyoruz bakalım, hayırlı zamanda gelsin inşaallah
3 gün sonra tekrar çağırdılar
öle işte :CüvCüv:

maşallah:nazar: canım az kaldı çok az bi avazda doğur oğluşunu kucağına al sağlıkla hayırlısıyla inşşş bende özledim sizleri face den fırsat kalmıyodu buraya ama gelicem artık özlüyorum yaa Şenizberincim hayırlı olsun dişiniz maşallahŞeniz

gnydn009si0.jpg

maşallah:nazar: canım az kaldı çok az bi avazda doğur oğluşunu kucağına al sağlıkla hayırlısıyla inşşş bende özledim sizleri face den fırsat kalmıyodu buraya ama gelicem artık özlüyorum yaa Şenizberincim hayırlı olsun dişiniz maşallahŞeniz
İnşaallah canım olumunekankayizsmile
Ne var şu face de ya bi beni sarmadı boshayallersmile

Günaydın esracım, günaydın hepinize
Nerelerdesinizz bilmiyorumkismile

gamzecım desene 40 haftayı dolduracak sıpa.ay ne guzel ıkı ailenın ilk torunu.ne kıymetlı olacak.bzımkıde esımın sülalesınde ılk torun bızımkınde ıkıncı.esımın kuzenlerı hep bekar oldugu için tüm sülale üstune titriyor ahh ahhh onun yerınde olmak vardıı :)

alhanım 40 haftayı doldurmasına razıyım ben
dün yengemle konuştum, o da çapa da doğum yapmıştı
tam 42 haftalık doğmuş yeğenim akannehir
ben çatlarım herhalde sempatiksalakcinni

selam kızlar

çilekim ne güzel ilk torun ve ilk göz ağrı her iki aileninde ayrıca bebeğinin odasının resimlerine baktım herşey çok güzel ellerine sağlık altın yastığı e harf şeklinde yapmışsın isim değiştirirsen başka mı yapacaksın RABBıM bir avazda meleğine kavuştursun inş

bende testlerimi yaptırdım 6 ay tedaviden sonra bakalım tekrardan tup bebek yapılacak mı yoksa hayır mı diyecek dr

RABBıM HEPıMıZ ıÇıN HAYIRLISINI NASıP ETSıN

Back
X