Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Esracım bende seni ve minişi öpüyorum canım,hayırlı yolculuklar,gülegüle git güle güle gel inşallah..

Gamzem ceyda nerelerde?Ensar nasıl oldu..toparlanmıştır artık kuzum..

Sonbahar hoşgeldin sefa geldin..

Son düzenleme:
slm kızlar kac gundur netım yoktu bır bakayım dedım aaaaa net gelmıs cok şükür.
nasılsınz bakalm?
gamzem hayırlı olsun cnm ensar beyımız sünnet olmus adam olmus pasamız masallah.damat oldugunuda görürsünz ınsallah.
bende yarın ıst gıdıyorum aksamada samsun yolcusuyum nasıp olursa.
beklenmedık bır anda karar verdık ay sonu gıdecktım ama böyle oldu.
annemlerde net var ınsallah fırsat bulup gıdebılırım.
hepınızı cok öpüyorum kızlar Allah a emanet olun

Hayırlı geceler
Yine sıkıntılar bastı beni, bir girip size bakayım dedim :delphin:
Allah ım kalbime huzur ver, sabır ver bana, daralıyorum yine :gitme:

Nevinim açıkçası Ceyda yı bende çok merak ediyorum, görüşemedik bayadır, Ensar dan dolayı da bu ara baya yoğunn geçti, yarın bi arayayım inş.
Ensarım iyi elhamdülillah, geçti bitti çokk şükür yaa, sabah akşam krem sürüyoruz, akşamları rahat etsin diye fitil veriyoruz, bikaç güne daha iyice olur inş.

Alhanım çok tşk canım, ist. a neden geliyorsun? Bize de gelebilsen keşke bilmiyorumkismile

Neyse ben çıkıyorum, bana dua edin nollurr...

selam kızlarrropuyorumnanaktan
gamzem hayırdır canımmm inşallah biran önce kurtulursun bu sıkıntılardann Rabbim yar ve yardımcın olsun canımmm ensarımız nasıll atlatmış sünneti çok şükür Allah damatlığını da göstersin inşallah canımmm:emir_bebek::emir_bebek:
esram güle güle git gell maşallah meleğimize bu aradaaa:nazar::nazar::nazar:
alhanım sen de güle güle git gel canımm bizde sizi öpüyoruzzzzopuyorumnanaktan
sonbahar hoşgelmişsinnnnna.s.
nevinim nehirim berinim denefim lotusum swetem radym mumucum pinkim nazım gülyüzlüm kelebekim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepini öpüyoruz canlarımm cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhŞenizŞeniz

Selam kızlar..Npıyonuz bkem..

Radym nerdesin?

Gamzem maşallah ensarımıza...
Rabbim bugünleri hayırlısıyla,mutlulukla atlatmak nasip etsin inşallah,işlerini kolaylaştırsın,işlerine gönlüne huzur,rahatlık verin canım benim...

Alhanım,güle güle git güle güle gel canım,hayırlı yolculuklar...

Myhopem ben iyiyim şükürler olsun,en nasılsın?Alperenimiz nasıl canım?

Bu akşam sinan ve ailesi annemlere gelecek,bende oraya gideceğim,anneme yardım edem biraz,pasta yapıcimmm..

Öptüm herkesi...

Merhaba arkadaşlar
Bugün kiralık ev baktık, size bahsetmemiştim sanırım
Otuduğumuz evde bayaca nem problemimiz var, durulmuyor artık, çocuğa da zararı olacak
Burayı kiraya verip, başka eve geçeceğiz nasipse
Yorucu günler beni bekliyor

Bu arada görümcem Ankara ya gitti cuma günü, temmuzun 18 inde düğünü var, biz de 10 unda gidip ağustosta döneceğiz
Eylülde de görümcem gelecek yine, tayin olana kadar kocasından ayrı kalacak malesef
gamzem hayırdır canımmm inşallah biran önce kurtulursun bu sıkıntılardann Rabbim yar ve yardımcın olsun canımmm ensarımız nasıll atlatmış sünneti çok şükür Allah damatlığını da göstersin inşallah canımmm:emir_bebek::emir_bebek:
Sağoasın cnm şimdi daha iyiceyim elhamdülillah

Amin atlattık şükür, darısı başınıza inş.
Selam kızlar..Npıyonuz bkem..

Radym nerdesin?

Gamzem maşallah ensarımıza...
Rabbim bugünleri hayırlısıyla,mutlulukla atlatmak nasip etsin inşallah,işlerini kolaylaştırsın,işlerine gönlüne huzur,rahatlık verin canım benim...

Alhanım,güle güle git güle güle gel canım,hayırlı yolculuklar...

Myhopem ben iyiyim şükürler olsun,en nasılsın?Alperenimiz nasıl canım?

Bu akşam sinan ve ailesi annemlere gelecek,bende oraya gideceğim,anneme yardım edem biraz,pasta yapıcimmm..

Öptüm herkesi...
Amin amin amiinn canım arkadaşım, duaların hürmetine daha iyiyim

Bende sizi öptüm çok, nehirime selamlarrr opuyorumnanaktan

selam kizlar ben geldim
kac gundur evde yoktum
bi tek cilek gelmis foruma neoluyonuz huuuuuuuuuu niye ugramiyorsunuz hic

aramiza hsgeldin sonbahara.s.:1hug:
sende bi gorundun kayboldun haklisin buralari hayalet basacak boyle giderse

ptyconfetti3ds0pu.gif
sampb75532232335fc51.jpg
ptyconfetti3ds0pu.gif

fe18f4c6860cdcb7.gif

birtday2tr.gif

Seni çokkk seviyorum, iyi ki tanımışım seni, iyi ki varsın hayatımda..
Yeni yaşın hayırlı olsun, huzurlu, mutlu, hayırlı bir ömrün olsun canım dostum.. olumunekankayizsmile​

ıyi olmanıza sevindim canım..

Evet şükür iyiyim, bana bazen geliyorlar işte :))
Hassas olduğum için herşeyden çabuk etkileniyorum, çok kafaya takıyorum malesef, bu da beni çok yıpratıyor ama huyum bu engel olmak ne mümkün..
Ensar tamamen atlattı diyebilirim, hiçbir sıkıntı yok hamdolsun
Yarın da rutin kontrolümüz var, bakalım kaç kg olmuş, hımm bi de aşılarımız varr eyvahedigeldismile

nehirimmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Çoook teşekkür ederiiiiimopuyorumnanaktan

Seni çokkk seviyorum, iyi ki tanımışım seni, iyi ki varsın hayatımda..

Yeni yaşın hayırlı olsun, huzurlu, mutlu, hayırlı bir ömrün olsun canım dostum.. olumunekankayizsmile

Çok şükür canım çok şükür iyiki tanımışım seniopuyorumnanaktan Canım olmuşsun..
Amiiin inşallah hayırlı olur yeni yaşım...
Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah..

Canım benim seni çok seviyorum gamzem:asigim:

selamlaaaaarrrrrrrrrr

burdayım canım burdayım
sizi çok ihmmal ettim biliyorum.
ama benimde günlerim çok yoğun geçti bu aralar.
evde tadilat felan vardıı.temiizlik bilmem ne derken,epey bi yoruldum.
akşamları o kadar erken uyuyorum ki ben bile kendime şaşırıyorum.hiçbişeye vakit kalmıyo.kk ya bakıyorum arada.okuyup çıkıyorum.
ben ki saat 1 lere 2 lere kadar oturan ayşe, 10 dedi mi kendiimi bi köşe de sızmış buluyorum :))))
zaten çok fazla halsizim.kan değerlerim yerlerde sürünüyor durumda.bunun da etkisi olabilir.( çünkü hızlı kilo aldırıyo diye ilaçlarımı içmiyorum)

bebiklerime gelince; onlar iyiler sanırım :)
bana sıkıntı vermiyorlar çok şükür.size selam veriyolar heralde şu anda.pırpırlar içimde :))
cuma günü kontrolümüz var.inşallah herşey yolundadır.
çalışmaya bu ay da devam edicem.önümüzdeki ay allah kerim.devam edip etmeyeceğime ay sonlarında karar veriyorum :)

nevinim nehirim berinim denefim lotusum swetem radym mumucum pinkim nazım gülyüzlüm kelebekim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepini öpüyoruz canlarımm
ben de sizi öpüyorum cnmcım

bu arada NEHıRıM canım.yaş gününü kutlayamadım.unuttum sanma sakın.yemin ederim fırsat bulamadım yazmaya.sonradan da geç oldu çok üzgünüm :(((

hayırlı yeni yaşlar canım
sinanınla beraber uzun sağlıklı,mutlu huzurlu ömür diliyorum inş.yeni yaşında da herşey kalbin kadar güzel olsun.
seni çoooook seviyorum

Çok şükür canım çok şükür iyiki tanımışım seniopuyorumnanaktan Canım olmuşsun..
Amiiin inşallah hayırlı olur yeni yaşım...
Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah..

Canım benim seni çok seviyorum gamzem:asigim:
Aminn bitanem :asigim:
Canım arkadaşım, güzel arkadaşım benim her türlü güzelliği hakediyorsun sen, Rabbim güzelliklerinden hahrum etmesin
opuyorumnanaktan Şeniz olumunekankayizsmile :1hug:
gamzem ensara çooook geçmiş olsun.hayırlı olsun.
allah yardımcın olsun :))
Sağol canımcımmm
amin inş. Allah işlerimizi kolaylaştırsın

bitti mi tadilatlar?

Bu arada günaydııııııınn sempatiksalakcinni

Yavaş yavaş eşyaları toplamaya başladım, çünkü Ankaradan gelir gelmez taşınıcaz nasipse, ne yoğun geçiyor bu 2010 yaa boshayallersmile

Back
X