Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Upuzun mesaj yazmıştım nere gitti şimdi bilmiyorum:47:

En son cümlemi tekrar yazayım,kalanını sonra yazıcam

Ben birazdan anneme doğru yola çıkıcam

nehirler anneme yemeğe gelicekler bu akşam..Oradan devam edicem sohpete inşallah..Bi 5-10 dakka gecikirsem merak eylemeyin:60:

Neysekine çıkmış mesaj demin göremediydim.
Tahmin ettiğim kadarda uzun değilmiş buarada:60::60:
bana çok yazdım gibi gelmişti oysaki:60::60:

Ohh afiyet olsun, ben bugün içmedim kahve, anneme gidicem bende, oraya sakladım hakkımı.

İyi be canım nolsun, Ensar ı uyuttum, duş aldım, çamaşır attım makineye, namazımı kıldım, buraya koştum tam dakkasında yetiştim :32:

Ohhh,iyi yaptın,her araya iş sıkıştırıyon dimi gamzem:D

Ben de geç kalırım sandım ama yetiştim bende çok şükür..Bakalım kimler gelcek kimler..

Radym napıyor acaba,Allah yardımcıları olsun..

Kusura bakma nevinim ya Ensar uyandı da ondan geciktim.
Emzirdim, uyudu tekrar.

Aynen öyle Ensar uyudumu benim için altın saat işliyor, her dakkası kıymetli, ne yapabilirsem yapıyorum.
Evet kimler gelecek acaba, ama herkese tek tek ulaşamadık yine, haberi olmayanlar da vardır.

Amin..

Tahmim ettim canım ensarın olaya limon sıktığını:60::60:

Beybi uyudumuydu anne iş başına,napçan...ev işi bitmiyor malesef..Boşlayamıyorda insan çok fazla..

Hee buarada,nehirin işi tamam,çok şükür:32::32:

Yaşasınnn :74: :24:

Ensar bi de emekliyor artık, çok hareketliydi zaten bi de bu eklenince evde esttiriyor, her yeri geziyor.. E artık daha da temiz olması lazım evin. Ama çok zor yetişiyorum :31:

Oyy hadi hayırlı olsun..Maşallah da diyelim nazar değmesin..
Darısı yürümeye inşallah...
Valla bu veletler öyle hızlı hareket ediyorlarki,insan yetişemiyor valla,ışık hızıyla maşallah:52:
Bide kala göz arasındaki zamanı yakalamakta üzerlerine yok,çok yetenekliker bu konuda..

Back
X