Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Kocişi uyuttum anca,bıcı bıcı yaptım geldim canım...Nasılsın bakalım..Keyfin yerindedir inşallah....

iyiyim canm sen nasılsın adet oldum kafam çok karışık
dr bir ay sonra dedi bir ay olmadan adet oldum düşükten sonra

guzelım nıye boyle yapıyosun ya.............en azından bı tlf et sor dr una......daha ıyısı gdıp gorusmek tabı ama.......ıhmal etme.........kaydirigubbakcemile

gunaydın canım ben daha yenı uyumaya gdıcem ama........
esra bak sıtede gezerken bısey buldum senın ısıne yarar eklıyorum canım

ZİYARETÇİ MESAJININ AÇILMASI :

1-Öncelikle üstten "kontrol paneli" yazan yere tıklıyorsunuz.
2-Daha sonra yan tarafta aşağıya doğru yazılar çıkıyor. Oradan "ayarlarınız" yazan yeri tıklıyorsunuz.
3-Oradan aşağıya doğru inince ; orada "visitor messaging" diye bir yer var. Onun hemen altında "enable visitor messaging" yazan yerin başındaki kutucuk dolu olacak. Ziyaretçi mesajı kapalı olan arkadaşların o kısmı boştur. Orayı klikleyeceksiniz.
4-Sonra en altta , sayfanın altında "değişiklikleri kaydet" var. Ona tıklayacaksınız.

ÖZEL MESAJIN AÇILMASI :

1-Öncelikle üstten "kontrol paneli" yazan yere tıklıyorsunuz.
2-Daha sonra yan tarafta aşağıya doğru yazılar çıkıyor. Oradan "ayarlarınız" yazan yeri tıklıyorsunuz.
3-Oradan aşağıya doğru inince ; orada “özel mesajlaşma diye bir yer var. Onun hemen altında “Özel mesajlaşma sistemini” yazan yerin başındaki kutucuk dolu olacak. Özel mesajı kapalı olan arkadaşların o kısmı boştur. Orayı klikleyeceksiniz.
4-Sonra en altta , sayfanın altında "değişiklikleri kaydet" var. Ona tıklayacaksınız.

--------------------------------------------------------------------------------
.........

cnm çok sagol akşam solemiştinya yararlı lınkılerden açtım özel mesaj yerımı çok sagon bende diyorumkı ya ben goremiyorum yada gerçekten yok gerçektende yokmuş teşekurler cnm sana iyi uykular radyolojı geldımı

gunaydın herkese
acayip üşütmüşüm kızlar
ciğrlerim kacgundur ğrıyordu dün birde karnım bozmuşum orayıda sahurda yatamadım bende yün hrka giydim öyle yattım cok şükür yün hırkaiyigeldieağrı kesildi
esracım hoşgeldin canım lotuscum gibi bendebu siteye ilgili yardımcı olabilirim herşeyi cekinmeden sorabilirsin tamammı canım

gunaydın herkese
acayip üşütmüşüm kızlar
ciğrlerim kacgundur ğrıyordu dün birde karnım bozmuşum orayıda sahurda yatamadım bende yün hrka giydim öyle yattım cok şükür yün hırkaiyigeldieağrı kesildi
esracım hoşgeldin canım lotuscum gibi bendebu siteye ilgili yardımcı olabilirim herşeyi cekinmeden sorabilirsin tamammı canım

günaydın cnm teşekurler yardımlarınız için :emir_bebek: sorun olunca solerımhihoyyythihoyyyt

Back
X