- Konu Sahibi bebekecem17
kızlar selam iyi akşamlar nasılsınız bakemm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu topik neden bu kadar boşşşşCADIARZU
nerelerdesiniz gece nöbetini devralanlar huuuuuben şimdilik burdayım ama heran gidebilirim malum eşim gece girmeye çalışacam tabi uykuya yenik düşmezsemmm
ee nerede bu milletttttt lotusum nevinim alhanım acemim mavişim pink rosem gelmişsin ama hala burdamısın acep rad. teknikerimde yok huuu akşam olduuuuuuu haydin nöbeteeeeeee
![]()
canıım ben burdayım sen nasılsın tatlım?cok yorgunum bugün ben yaaaa
oooh ıyısın canım sen annemde bana salca yapmıs ama yetmez belkı dıye yaptım domates salcasını pek sevmıyorum ben bıber gıbısı yok allahım agız tadıyla yemeyı nasip etsin
oooh ıyısın canım sen annemde bana salca yapmıs ama yetmez belkı dıye yaptım domates salcasını pek sevmıyorum ben bıber gıbısı yok allahım agız tadıyla yemeyı nasip etsin
oooooo canım afiyet olsun allah ağız tadıyla gemek nasip etsin
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız artık işsiz olduğum için gece nöbetlerine
benide yazın olurmu alhan bizde yapdık canım domate salçası biberimiz vardı canım
aman ne zor işmiş be benim de kollarım koptuydu ama iyi oluyor kışın myhope nasılsın
canım hepiniz hoş geldiniz yeni arkıdişler sizlerde hoş geldiniz aramıza iyi nöbetlerrrrrrrrr
sagol canımcım ah yakın olsanda versem sanada![]()
canım nasıl geçti sorun çıkarmamışlardır inşallah aldın mı paranı canım hayırlısı olsunnnn Allah gönlüne göre versin inşallahhh:1hug:
sağolasın canım bugün normal saatimde gittim işe bütün paramı
aldım allahın izniyle çok fazla muhatap olmadan eşyalarımı aldım
ve çıkdım hakkını helal et dedi bende sizde dedim helal olsun dedi
ama ben diyemedim :sm_confused:içimden gelmedi çünkü bölece
kapanmış oldu bu mevzuda inş en kısa zamanda bi iş bulurum allahın izniyle:Saruboceq:
dua et benim için çok fazla işsiz kalmıyım canım:Saruboceq::Saruboceq:
canlarrımfecı yorgunum hastaneye gdısım saatler suruyor........muayene oldum ve tahlıl verdım carsambada sulu ultrason...bıkac yerde denk gelmıstım sulu ultrason konusuna agrılı dıyorlardı..bılenler yardımcı olabılırmı bana???????korktum bıraz
.bayram tatılınde hasta kabulu olmayacakmıs bıkac gun uzayacak....herseyın hayırlısı ne dıyeyım.......:Saruboceq:
bıde bu ara asılama raporumu teslım edıcem.artık o olmadan tup bebek yapılmıyor.......ınsallah bu merkez kabul edıp onaylar ve resmen baslarız:Saruboceq::ecrin_bebek:
YANIMDA OLDUGUNUZU BILMEK COK GUZEL CANLARIMMMMMMMMMM SAGOLUN:teselli::1hug:a.s.![]()