Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sol yumurtalıkta kist olmuş bir iki adetten sonra kaybolurmuş dedi ama benim kanamam cok bidahaki adete kadar gecmezse bi daha gitcekmiş im dr

hmm geçmiş olsun canım yaa kist geçer takma kafana
kanamam çok derken adetlimisin şuan..yoksa ara kanama falanmı....
özer bey ordamıydı gittiğinde..kendisimi muayebe etti...

Geçmiş olsun canım,inşallah geçer önümüzdeki aya....Bidahaki ay kontrole gitmeyi ihmal etme sakın tamammı?

Mavişi sen karar verdinmi kııııııı aşılamaya....

Geçmiş olsun canım,inşallah geçer önümüzdeki aya....Bidahaki ay kontrole gitmeyi ihmal etme sakın tamammı?

Mavişi sen karar verdinmi kııııııı aşılamaya....

yok canım ya henüz karar veremedim...yaptırımıyım bilmiyorum .....yaptırmaya niyetim olsaydı sanıırm adım atardım ama tık yok malesef benddeee

acemim kist için doktorun yasmin ilacı verdimi sana .benim kız kardeimde kist çıkmış yasmin vermiş doktor şimdide hem koyu hemde çok akıntı olduğunu söylüyo bunun böyle olması normal mi acaba

kardeşine geçmiş olsun canım...evlimi kardeşinde...
kist nedne oluşmuş sebebi bellimi...yasmin hapı biliyosun yumurta oluşumunu engelliyo
hap kulanımı sırasında aslında adet de değişiklik olması normal

Sen bilirsin canım....İçine hangisi nasıl siniyorsa onu yap...Kendini yapmak zorunda hissetme...Gerçekten istersen yaptır...

hmm geçmiş olsun canım yaa kist geçer takma kafana
kanamam çok derken adetlimisin şuan..yoksa ara kanama falanmı....
özer bey ordamıydı gittiğinde..kendisimi muayebe etti...

ne bilim ya anlamadım ama hep kanamam vardı ultrasyonda bakıldı iki tüp kan alındı bhcg bie kan degerleri için ALLAHTAN ktü bişey yok hersey normal dedi özer de baktı ilacı yeşim yazdı ama almadım yarın alırım artık orgimetril diye eczane vernedi bende sinirlendim almadım

ne bilim ya anlamadım ama hep kanamam vardı ultrasyonda bakıldı iki tüp kan alındı bhcg bie kan degerleri için ALLAHTAN ktü bişey yok hersey normal dedi özer de baktı ilacı yeşim yazdı ama almadım yarın alırım artık orgimetril diye eczane vernedi bende sinirlendim almadım

ilaç mı verdi özer sana ....eczane neden vermedi ilacı onu anlayamadım...
başka eczaneye sorsaydınya eczacıya sinirleniyosunda ilacı kulanman lazım yani ihmal etme...

kardeşine geçmiş olsun canım...evlimi kardeşinde...
kist nedne oluşmuş sebebi bellimi...yasmin hapı biliyosun yumurta oluşumunu engelliyo
hap kulanımı sırasında aslında adet de değişiklik olması normal

saol canım .kardeşim evli değil zaten oda bundan korkuyo biraz acaba yanlış giden bişeylermi var diye . ben doktorunla görüş dedim ama ne yaptı bilmiyorum .kistin oluşma sebebide belli değil aslında tesadüf oda öğrendi karın ağrısı için gitti ne çıktı.acaba kullanmasamı ilacı başka doktoradamı gitse .

Son düzenleme:
Gece kuşları nabersiniz..
Noooldu toplu halde kayboldunuz, yaklaşık 20 dk dır..
Yazılarınızı okuyordumda ben bu arada...
Ya ben radyolojiye ulaşamıyacağı, oda bize..
Söylemem gereken bişey var malum tamamdır diye..

Çok üzüldüm banlanmalarına..Bilmiyorlardı aslında..Yanlışlıkla olmuştu yani..
Kasten yapmadılarki..
Neyse inşallah yanlış anlama düzelir..

Maviş, acem vede abliş nassınız bakam..
Geçmiş olsun acem, geçer inşallah, ama ilacı ihmal etme olurmu..
Oyyy ölüyorum yorgunluktan, uyumam lazım beniim..yarın tam gaz devam temizliğe..Çok şükür az kaldı..
Yazık benim ablacığım giremiyor sohbete..Onun sayfasının pembe yerinde çarpı oluyor ve hiç birşey açılmıyor..
Onada baktırırız artık..alo yardım hattından :)))

Kızlar ben çıkyorum yaaaa....Korkunç başım ağrıyor yine midemde bulandı,bööööö.....Başım çok ağrıyınca midem bulanıyor,ilginç dimi?Kendinize iyi bakın görüşmek üzere canlarım....

canlarım gunaydın............cok az vaktım var tup merkezıne gdıcem.........cok yorgunum bu ara pek ugrayamıyorum........

ya soke oldum bazı bacılar ıcın banlandı demıssınız nıyekı????????:1shok::çok üzgünüm:
ne yapmıs olabılırler kı????nasıl oluyor bu banlanmak onlarla baska bır ırtıbatımız yokkı nasıl gorusecegız sımdı??????????senağlama

ne dıyeyım bılmıyorum ya.......:çok üzgünüm::sm_confused:

gunaydın canlarım ...:çok üzgünüm
radyolojim denefim nazım aramızdan uzun sure yoklar senağlama
inanın cok uzuldum :çok üzgünüm: senağlama
sabahlar sizsiz nazıl geçecek bilmiyorum :çok üzgünüm:

kzıalr denef ile msn deyim.
radyoloğuun dün attığı özel mesajı alan arkadaşalr ne yapcağız .
alhana da ulaşamıyoruz.
alhanın msn adresi varsa bir arkadaşımzıda irtiebata geçelim olur mu .
başlamış iş yarım kalmaısn.
bayrama niyetini bitirelim diye olur mu?
teklif ve yardım bekliyprum.

Back
X