- Konu Sahibi bebekecem17
- #1.081
burdayım bi sigara içip kacacam bu gün hep ayaktaydım belim kopuyor aviş sen gelcenmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sol yumurtalıkta kist olmuş bir iki adetten sonra kaybolurmuş dedi ama benim kanamam cok bidahaki adete kadar gecmezse bi daha gitcekmiş im dr
burdayım bi sigara içip kacacam bu gün hep ayaktaydım belim kopuyor aviş sen gelcenmi
Geçmiş olsun canım,inşallah geçer önümüzdeki aya....Bidahaki ay kontrole gitmeyi ihmal etme sakın tamammı?
Mavişi sen karar verdinmi kııııııı aşılamaya....
acemim kist için doktorun yasmin ilacı verdimi sana .benim kız kardeimde kist çıkmış yasmin vermiş doktor şimdide hem koyu hemde çok akıntı olduğunu söylüyo bunun böyle olması normal mi acaba
hmm geçmiş olsun canım yaa kist geçer takma kafana
kanamam çok derken adetlimisin şuan..yoksa ara kanama falanmı....
özer bey ordamıydı gittiğinde..kendisimi muayebe etti...
Sen bilirsin canım....İçine hangisi nasıl siniyorsa onu yap...Kendini yapmak zorunda hissetme...Gerçekten istersen yaptır...
ne bilim ya anlamadım ama hep kanamam vardı ultrasyonda bakıldı iki tüp kan alındı bhcg bie kan degerleri için ALLAHTAN ktü bişey yok hersey normal dedi özer de baktı ilacı yeşim yazdı ama almadım yarın alırım artık orgimetril diye eczane vernedi bende sinirlendim almadım
kardeşine geçmiş olsun canım...evlimi kardeşinde...
kist nedne oluşmuş sebebi bellimi...yasmin hapı biliyosun yumurta oluşumunu engelliyo
hap kulanımı sırasında aslında adet de değişiklik olması normal