Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın anne adyalrım.
geleceğin tontiş anneleri.
allahım c.c kadir gecesi hürmetine dualarımızı kabul etisn.
rabbim bizleri affetisn.
amin.
kadir gecemiz mübarek olsun.
bu arada siteye giremeyen arkadaşlar bizi görüyorsunuz biliyoruz.
size de günaydın

Merhaba;

ben de istiyorum ama daha erken bizim için bazen eşimle hayal kuruyoruz ve o an keşke saisal çiksa diyoruz :)

tabi işin şakasi bu ; henüz 4 aylik evliyiz .

Biraz tazeliğimiz geçsin .

Allahin izniyle ve hayriyla olmasi dileğimiz .

merhabalar bende 1 yıllık evlıyım ve bebiş istiyorum.ama rahmımden rahatsızım daha yaşım genç oldugu için umutluyum ama o yuzden rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,imanlı,güzel evlatlar nasip etsin

kızlar kandiliniz mubarek olsun kadir gecemizin hürmetine dualarımız kabul olsun inşşş...radyolojım denefim sizleride öpüyorum ,aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum hepinizi öpüyorum canlarım..bebişlerimize tez zamanda kavuşalım inşallah kızlar hayırlı günler sevgiler...

merhabalar bende 1 yıllık evlıyım ve bebiş istiyorum.ama rahmımden rahatsızım daha yaşım genç oldugu için umutluyum ama o yuzden rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,imanlı,güzel evlatlar nasip etsin

amin canımç
hoşgeldiniz hepiniz.
rahatsızlığı nasıl bir şey canım.rahatsısızm demişsin ama sakıncası oksa anlatırmsısn?
allah her deridn şifasını verir, yeter ki iste bitanem

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın

bu geneın yuzu suyu hürmetıne Allahım herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın
canlarım kandılınız mubarek olsun

kızlar güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim,kadir geceniz mübarek olsun,tüm dualarınız kabul olsun inşallah, Rabbim bi dahaki kadir gecesine kadar kucaklarımızı doldursun inşallah:Saruboceq:,öpüyorum geleceğin anne adaylarını

kadir geceniz mübarek edilen dualar kabul Allahın rahmeti üzerinize olsun seneye bu zamanda anne olmak hepimize nasip olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

YAKIN geleceğin anne adayları.. gecemiz mübarek olsun rabbim hakkımızda hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin inş. ben bu gün kırmızıları gördüm. umudum bi dahaki aya kaldı.. hayırlısı..[/I][/I]

Arkadaşlar hepimizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun...Dertlerimiz sıkıntılarımız son olsun inşallahhhhhhhhhh:1hug:

canım ya benim kafam cok karıştı şimdi sana özel yollamak istedim kapalı dedi ama alhanla ilgili olnamesajlarım sana gitmiş ozamanda kapalı değilmiydiki

canım benim mesajım açık..istersen tekrar dene ...
bu arada ben sana özelden mesaj attım bakarmısın

canım benim mesajım açık..istersen tekrar dene ...
bu arada ben sana özelden mesaj attım bakarmısın

canım mesajı aldım bende sana attım şimdi :)
rabbimişlerinde kolaylıklar versin canım
ben musadenle cıksam işlerim var onları halledip yatayım 1 saatlık uykuyla duruyomda :(
hayırlısabahlar canım Şeniz

mesajını aldım canım...
sağolasın sanada ALlah kolaylık versin işlerin rast gitsin inşallah...
Alah rahatlık versn canım ALlaha emanet ol ...ben topiğe giremem heralde pazar akşamına kadar...
kendinize çok iyi bakın ...öpüyorum herkesi...

radyoloji denef alhan naz çok özledim ya arkadaşlarımızı offf haksızlık bence bu ...

Back
X