Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Canım hoşgeldin..Sanırım arkadaşlarımıza şuan ulaşabilmemiz mümkün değil Banlanma olunca siteyle olan tüm bağlantıları kesiliyor diye biliyorum ben...Umarım çok uzun süreli değildir yasakları ...Bende üzüldüm:((((

Sen nasılsın canım...Rabbim dualarımızı kabul etsin,hayırlısıyla canım....
iyiyim canım herşey çok güzel bahar aylarını çok severim onun için keyfim yerinde
eşimle akşamları dışarı çıkıp gezeriz artık ramazandan sonra
mumudihaba nevincim sizlerde gelmişsiniz .nasılsınız.

ben gelmiştim ama sonra gittim şükür canım sen nasılsın

uykucular nerdesiniz
gece biz yokken siz konuşun sonra yalnız kalalım
zaten şunun şurasında kaç kişiyiz ki

Mumu be buradayim ister misin?
Yav ne olacak acaba anne oalcakmiyim .ilerde bayram geldiğinde benim de elimi öpecek çocuklarim oalak mi?
Bayram gelirken bayramlik almak siçin bebelerime çarşi pazar dolaşcak miyim?
Bebeğim dün bana gelmeyeceğini bildiiren kirmii bir mektup gönderdin,aldim çok üzüldüm.tabi sonra hakkimizda hayirlisi dedim.ama belki demiştim belki gelirsin bebeğim.bayram da gerçekten bayram yaparim demiştim.
Anneannen teyzelerin babaannen halan dedelerin hep yonunu gözlüyor aşkim gel ,bebeğim gel

kızlar hayırlı günler hayırlı sabah lar nasılsınız iyisinizdir inşallah..öpüyorum sizi radyolojim denefim sizleride öpüyorum ne zaman aramıza geliceksiniz dönün artık canlarım yaa..

Merhaba;

ben de istiyorum ama daha erken bizim için bazen eşimle hayal kuruyoruz ve o an keşke saisal çiksa diyoruz :)

tabi işin şakasi bu ; henüz 4 aylik evliyiz .

Biraz tazeliğimiz geçsin .

Allahin izniyle ve hayriyla olmasi dileğimiz .

merhabalar bende 1 yıllık evlıyım ve bebiş istiyorum.ama rahmımden rahatsızım daha yaşım genç oldugu için umutluyum ama o yuzden rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,imanlı,güzel evlatlar nasip etsin

ARAMIZA HOŞGELDINIZ KIZLARRRRRRRRRR MEMNUN OLDUKa.s.:nazar::1hug:

Yav ne olacak acaba anne oalcakmiyim .ilerde bayram geldiğinde benim de elimi öpecek çocuklarim oalak mi?
Bebeğim dün bana gelmeyeceğini bildiiren kirmii bir mektup gönderdin,aldim çok üzüldüm.tabi sonra hakkimizda hayirlisi dedim.ama belki demiştim belki gelirsin bebeğim.bayram da gerçekten bayram yaparim demiştim.
Anneannen teyzelerin babaannen halan dedelerin hep yonunu gözlüyor aşkim gel ,bebeğim gel

eh beeeeee beni ağlatın neden mi

geçen sene hamileydim ikizlerimle başaraçağımız gününleri yasıyorduk
kavuşacaktık inşALLAH DİYOR VE SÜREKLİ DUA EDİYORDUM
eşim ve bütün herkez çok sabırsız herkez hazırlıklara başlamak
ikizlerin gelişine tam hazırlık yapmak istiyordu
ama ben sürekli bayramı bekleyim ilk alış verişleri ikizlerimin bayramlık olsun demiştim
olmad bayram gelmeden benden kopup gitmişti yavrularım olmadı yine baişaramadık
RABBİM kısmet etmedi henüz zamanı gelmedi daha bekle
başım gözüm üstüne RABBİM neylerse güzel eylerdi
çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ve halada ağlamaktayım
isyankar değilim ama insanoğlu işte dayanamıyor
işte böyleeeeeeee
bayram gelmişti ama ben bebeklerime bayramlık alamamıştım

pembe kadife bir etek pembe tülden kemerli üstüne beyaz pembe tülden şeritleri olan bir gömlek ya üşürse diye beyaz pembe güller işli bir hırka içine de beyaz bir badi almıştık azrama pembe ayakkabı vardı zaten nasıl hevesle almıştım Allahım kızımın ilk bayramı onlarda ilk bayramlığıydı ama son olacağı hiç aklıma gelmemişti kurban bayramını göremedi yavrum 4 gün kala rabbim yanına alıverdi onu şimdi ise bırakın anne olmayı anne adayı bile değilim hala herşey boşa gitti onca iğne tedavi evet önümüz bayram klasik olacak biraz ama işte benim bayram için düşüncelerim
bayram gelmiş neyimeeeeesenağlamasenağlamasenağlama

eh beeeeee beni ağlatın neden mi

geçen sene hamileydim ikizlerimle başaraçağımız gününleri yasıyorduk
kavuşacaktık inşALLAH DİYOR VE SÜREKLİ DUA EDİYORDUM
eşim ve bütün herkez çok sabırsız herkez hazırlıklara başlamak
ikizlerin gelişine tam hazırlık yapmak istiyordu
ama ben sürekli bayramı bekleyim ilk alış verişleri ikizlerimin bayramlık olsun demiştim
olmad bayram gelmeden benden kopup gitmişti yavrularım olmadı yine baişaramadık
RABBİM kısmet etmedi henüz zamanı gelmedi daha bekle
başım gözüm üstüne RABBİM neylerse güzel eylerdi
çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ve halada ağlamaktayım
isyankar değilim ama insanoğlu işte dayanamıyor
işte böyleeeeeeee
bayram gelmişti ama ben bebeklerime bayramlık alamamıştım

pembe kadife bir etek pembe tülden kemerli üstüne beyaz pembe tülden şeritleri olan bir gömlek ya üşürse diye beyaz pembe güller işli bir hırka içine de beyaz bir badi almıştık azrama pembe ayakkabı vardı zaten nasıl hevesle almıştım Allahım kızımın ilk bayramı onlarda ilk bayramlığıydı ama son olacağı hiç aklıma gelmemişti kurban bayramını göremedi yavrum 4 gün kala rabbim yanına alıverdi onu şimdi ise bırakın anne olmayı anne adayı bile değilim hala herşey boşa gitti onca iğne tedavi evet önümüz bayram klasik olacak biraz ama işte benim bayram için düşüncelerim
bayram gelmiş neyimeeeeesenağlamasenağlamasenağlama

bu mesajları ıcım parcalanarak okudum canlarımmmmmm:çok üzgünüm:nolur yapmayalım ınsallah cok buyuk guzellıkler beklıyor bızı.....herkesın dunyalık bır ımtahanı var bızımkıde bu...evet cok zor cok sabır ıstıyor ne desek haklıyız ama elımızden sabırdan baska bısey gelmez.....hepımız aynı durumdayız ıste napalım..bebısler ınsallah hepımıze cıfter cıfter gelecek gorrsunuz bak hepımızı nasıl utandıracaklar....:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

aaa arkadaşlaraa nee olmuşş böylee
bu aradaa geçmişş kandilinizzz ve dee gelecekk bayramınızz kutluu olsunn rabbimm kucaklarımızıı hayırlıı evlatlarlaa doldursunnn

aaa arkadaşlaraa nee olmuşş böylee
bu aradaa geçmişş kandilinizzz ve dee gelecekk bayramınızz kutluu olsunn rabbimm kucaklarımızıı hayırlıı evlatlarlaa doldursunnn

Sağolasın seninde kandilin mübarek olsun...Ramazanın son 10 gününü kadir gecesiymiş gibi geçirin derler...Onun için geç kalmış sayımazsın:))))a.s.

Amin Allah razı olsun...Hakkımızda herşeyin hayırlısı,biz elimizden geleni yapıyoruz ve bebişlerimizin sağlıklarıyla hayırlısıyla gelmesini bekliyoruz...

Hakketen yaa bugece kimsecikler gelmemiş,uyudumu herkes ne?Ben biraz kestirdim geldim ayıp söylemesi:)))

İyi geceler kızlar ben biraz oyun oynıcam,görüşmek üzere....Son sahurumuz,Rabbim bidahaki ramazana hayırlısıyla ulaşmak nasip etsin...İnşallah bidakahi ramazanı bebeişlerimizle geçiririz...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canlarım ben şimdiden hepiniin bayramını kutluyorum...SİZİN VE AİLELERİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. a.s.a.s. .ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL EYLESİN İNŞALLAH..
kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olnu herkesi kocaman öpüyorum...:1hug:

Canlarim herkesin bayrami kutlu olsun.........ALLAH her senelere sag etsin.....insallah onumuzdeki bayramlara bebislerle gireriz...............herkese sevgilerkaydirigubbakcemile5:emir_bebek::1hug:

Mübarek Ramazan Bayramınız mübarek olsun arkadaşlarım benim....Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sevdiklerimizle ve müstakbel bebişlerimizle nice nice bayramlar nasip etsin....Görüşmek üzere....Öpüyorum hepiniziii....

Herkesin bayramı mubaekolsun hayırlı bayramlar...
denefin radyolojıinin hepinize selamı var sizleri cok özlemişler.. yazdıklarını okuyorlarmıs....herkesin bayramını kutluyorlar...

Back
X