Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım canım arkadaşım teşekkür ederim senağlama sağolasın emi...
Rabbim inşallah hepimizin ömrünü uzun etsin mesut mutlu günle bahşetsin hiç birimizi darda koymasın bütün dualarımızı dileklerimizi kabul eylesin inşallah...
çok teşekkürler :1hug::1hug::1hug:

Hep mutlu olun kizlar, hep gülün,allah sağliklarinizi eksik etmesin.allah sevdiklerimizin acisini göstermesin...

kızlar bu çiçeklerde benden sizeee emiiii a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
öpüyorum sizleriii ŞenizŞenizŞeniz

ayrıca kk yönetiminede doğum günü mesajı için teşekkürlera.s.

Hep mutlu olun kizlar, hep gülün,allah sağliklarinizi eksik etmesin.allah sevdiklerimizin acisini göstermesin...

amin canım inşallah herkes mutlu huzurlu sağlıklı olsun... :Saruboceq:
Rabbim sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.... :Saruboceq:

inşallah bebelerimizde kısa zamanda katılırlar aramıza :emir_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

ben şu anda hüzünle sevinci aynı anda yaşıyorum
yani daha doğrusu üzüldüm mü sevindim mi anlayamadım
içim bi tuhaf
ama galiba pişmanlıklarımın ve keşkelerin pençesine düştüm yine.
10 ağustosta evlenen kaynımın eşi hamileymiş.daha 20 yaşında ve 2 aylık evliler
SEN HERŞEYİN EN GÜZELİNİ BİLİRSİN RABBİM

merhaba kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
site bir yandan elektrikler diğer yandan giremedim şimdiye kadar anca geldi elektrikler bu seferde sayfalar açılmıyo iki saat neyse bu ayın sonunda düzelecekmiş galiba sıkacaz biraz daha dişimizi mecbur işte anca gelebildim maşallah doldurmuşsunuzzzz oku oku bitmiyoooo:emir_bebek::emir_bebek:
topikin yarısı hasta anlaşılan hepinize geçmiş olsun kızlar aman dikkat:nazar:
lady g_b_k hoşgeldinizzzza.s.
diğerleriiiii nasılsınızzzz:1hug:

yaaaa bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMM kimsecikler hatırlamadı daha senağlama

canım dogum günün kutlu olsun.bilsek kutlamazmıyız dogum gününü...hayat sana güzellikler ve bebelerle doldursun.yeni yaşında umarım hayallerindeki bebegine kavuşursun....sevgilerimle...a.s.a.s.a.s.

ben şu anda hüzünle sevinci aynı anda yaşıyorum
yani daha doğrusu üzüldüm mü sevindim mi anlayamadım
içim bi tuhaf
ama galiba pişmanlıklarımın ve keşkelerin pençesine düştüm yine.
10 ağustosta evlenen kaynımın eşi hamileymiş.daha 20 yaşında ve 2 aylık evliler
sen herşeyin en güzelini bilirsin rabbim

canim sakin üzülme.olurmu bak bende üzüldüm şimdi senin yazdiklarini okuyunca....bizim bebelerimize az kaldi kavuşmamiza.unutma olurmu...

canım dogum günün kutlu olsun.bilsek kutlamazmıyız dogum gününü...hayat sana güzellikler ve bebelerle doldursun.yeni yaşında umarım hayallerindeki bebegine kavuşursun....sevgilerimle...a.s.a.s.a.s.

denefim canım teşekkür ederim kuzum..... ben zaten ailem için sölediydim hatırlamadılar diye
inşallah canım arkadaşım hepimiz kısa zamanda bebişlermize kavuşuruz...
Şeniza.s.

merhaba kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
site bir yandan elektrikler diğer yandan giremedim şimdiye kadar anca geldi elektrikler bu seferde sayfalar açılmıyo iki saat neyse bu ayın sonunda düzelecekmiş galiba sıkacaz biraz daha dişimizi mecbur işte anca gelebildim maşallah doldurmuşsunuzzzz oku oku bitmiyoooo:emir_bebek::emir_bebek:
Topikin yarısı hasta anlaşılan hepinize geçmiş olsun kızlar aman dikkat:nazar:
Lady g_b_k hoşgeldinizzzza.s.
Diğerleriiiii nasılsınızzzz:1hug:

ya sormaya sinirden bugün tirnaklarimi yedi.bi yazabilsem.yaziyom bu seferde bi saategidiyo.of of bacim sen nasilsin...keyfin nasil...

radyolojim canım sanada teşekkür ederim arkadaşım...
sevdiklerimizle birlikde uzun ve mutlu yaşam sürelim insallahhhh

yaaaa bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMM kimsecikler hatırlamadı daha senağlama

Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.a.s.a.s.a.s.

radyolojim canım arkadaşım dileklerin için teşekkür ederim tatlım...
inşallah sevdiklerimizle birlikde sağlıklı uzun ömürlerimiz olsun inşallah.....

kızlar site çok ağır ben çıkmak zorundayım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum tekrar herkese teşekkür ederim..
Allaha emanet olun canlarım görüşmek üzeree

Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.a.s.a.s.a.s.

myhopem canım teşekkür ederim arkadaşım...
inşallah hepimizin günleri her daim güzel geçsin inşallah....
ton ton nine oluncaya kadar ayrılmayalım hiç olurmu :Saruboceq:

hepinize tekrar teşekkür ediyrum canlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum öpüyorum Allaha emanet olun inşallah.....

Radyolojim canım sakın üülme emi...Rabbimin vardır bi bildiği sabretmekden başka bişey gelmiyor elimizden... yaşadığın duyguları inan bizde yaşıyoruz kuzumm....

Allaha emanet olun emi hepinizi çok seviyorum...Hiç ayrılmayalım emi....senağlama

ya sormaya sinirden bugün tirnaklarimi yedi.bi yazabilsem.yaziyom bu seferde bi saategidiyo.of of bacim sen nasilsin...keyfin nasil...

aynen ya arada eror veriyo birde ama server taşınacakmıymış ne işte elif yazmış dün ay sonuna kadar sıkın dişinizi düzelecek diye umarım doğrudurrrrr:Saruboceq:
keyfe gelinceeee bir ay daha boşa gitti ne olsun şimdi çalışmalara başlayacağımız günü bekliyoruz işte bakalım kaç ay daha geçecek böyle bilmiyorum bazen yoruluyorum sonra toparlanıyorum tekrardan ama gittikçe daha zor olmaya başladı evin boşluğu gün geçtikçe artıyor sanki neyse canım dağıldım biraz kusura bakma sen nasılsınnn:1hug:

aynen ya arada eror veriyo birde ama server taşınacakmıymış ne işte elif yazmış dün ay sonuna kadar sıkın dişinizi düzelecek diye umarım doğrudurrrrr:Saruboceq:
keyfe gelinceeee bir ay daha boşa gitti ne olsun şimdi çalışmalara başlayacağımız günü bekliyoruz işte bakalım kaç ay daha geçecek böyle bilmiyorum bazen yoruluyorum sonra toparlanıyorum tekrardan ama gittikçe daha zor olmaya başladı evin boşluğu gün geçtikçe artıyor sanki neyse canım dağıldım biraz kusura bakma sen nasılsınnn:1hug:

ben idare eder...bugünlerde hasta olacam da sinirliyim biraz.duygusalım.karma karışıgım.dagılma canım ALLAH hepizin yüzünü elbet güldürecek...:Saruboceq:

bizde seni seviyoruz mavişim.allah ayırmasın bizi bizden.insanın tesellisi de olmasa zaten o zaman ışıklar tamamen sönüyor heryer kapkaranlık oluyor.

üzülmüyorum deyim denefim.allah üzmez inşallah bizleri ama bu haberi aileye ilk ben vermek isterdim.çünkü bu ailenin ilk gelini benim.ama bu işler sırayla olmuyormuş maalesef.allah kime takdir ettiyse ona önce veriyor.
yani kıskanç gibi gözükmek te istemiyorum kimse tarafından.lütfen kimse beni yanlış anlamasın.ben onlar adına seviniyorum tabiki.sadece ve sadece üzüntüm kendim için.naapalım bunda da vardır bir hayır.rabbim neylerse güzel eyler.

şu acımasız hayattan tek istedigim eli ayagı düzgün saglıklı bir evladımın olmasıydı.inanın arkadaşlar ne para ne pul başka bişey istemedim.evimde sogan ekmek yiyeyim....aynı ayakkabıyı 5 sene giymeye razıyım.beni tek mutlu edecek evladımın olması.....kucagıma alabilsem,nefesini duyabilsem,koklasam,sarılsam,emzirsemmmmmmm..of of daldım yine duygulara....kızlar ben kaçar yoksa zor toparlanıcam...hepinizi çok seviyom canlarım benim....dualarım hepimizle...:a015:

dün otururken eşim çantamı karştırmak istedi.bende engel olmaya çalıştım bayanların çantası karıştırılırmı diye.aslında içinde de bişey yoktu ya işte laf olsun .biraz zorlayım dedim onu.
bi gün önce de kan vermiştim prolaktinim için hastaneye dün alacağımı biliyordu.ben çantamı vermek istemeyince daha da meraklandı ne var içinde dedi.
sonra aklına gelen şeye bakar mısınız.ne dese beğenirsiniz.''hadi hadi saklama ver gebelik testinin sonucunu ''dedi.aslında bu şakayla karışık gerçekten aklından geçen düşünceydi.test felan yaptırmadım çünkü.çantamı vermek istemeyince ilk aklına gelen bu oldu.heran benden bir haber bekliyor.müjdeli bi haber.ahhh yıkıldığım andı belli etmedim ama.keşke dedim .keşke verebilseydim eline o güzel müjdeli sonucu canıma..

Back
X