Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

oooooooooooooooo amanda aman kimler gelmiş kız mavicim hoş geldin nerelerdesin

özledik acemi yağmuru nevin nehir ve unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

KAYIPLAR ARANIYOR
yagmur23
nehir21
acemkızı
bunlar hepten unuttular
ARADA KAYBOLANLAR
Maviay
seherim
myhope
BUGÜN KAYBOLANLAR
radyoloji teknisyeni

ya benim bu kadar aklıma geldi...kaydirigubbakcemile3

ben degeleceğin anne adayıyım heee beni de aranıza alın şuan bebiş yok ama 2010gibi düşünüyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olsun yinde de adayım pardon aday adayıyım şimdilikkaydirigubbakcemile3bir kız bir de erkek bebişim olur inşallah onun için dua ediyorum bir de tabiiki sağlıklı olmaları için öenmli ollan bu diilmi yani:CüvCüv:

Kizlar ben biraz ara veriyorum nete bugün dayanabildiğim akdar dayanacağim.iş yapmaktan alikoymaya başladi.
öpüyorum hepiniz canlarim işsiz kalmak isteeme bu krizde vallahi
muck görüşürüz

valla bacım dört elle sarıl işine aman işsiz falan kalma
sakın haaaaa hadi kolay gele Şeniz

tunaydın canlarım nasılmıs bakalım?mavısım sen bızı hatırlarmıydın kuzum yaaa
lotusum gece nöbetını elden bırakmıyosun masallah.
mumucum sen nasılsın canııım?
swetım sanada merhabalar canuuuuum.

ben degeleceğin anne adayıyım heee beni de aranıza alın şuan bebiş yok ama 2010gibi düşünüyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olsun yinde de adayım pardon aday adayıyım şimdilikkaydirigubbakcemile3bir kız bir de erkek bebişim olur inşallah onun için dua ediyorum bir de tabiiki sağlıklı olmaları için öenmli ollan bu diilmi yani:CüvCüv:

hoşgeldin canım sende bendensin desene ben 4 aylık evliyim
ama 2010 kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum allah izin verirse
2010 da kucağıma alırım bebeğimi tabiki herkesin şartları farklıa.s
hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde tarihi çokda mühim değil yeterki gelsinler:ecrin_bebek:

kızlar ben börek saracağımcokacimcoook şimdilik çıkmam lazım arada gelirim
topiki sahipsiz bırakmayın tamammı hade görüşürüznaniknanik

denefim benim gakın kaldırım taşı
olmazsa olmazı
sen de olmasan valla hepten yalnız kalacak yaw
ben daha yeni girebildim bugün.yani artık anlam veremiyorum benim pc den mi yoksa bu siteden mi kaynaklanıyo.ama bildiğim tek şey sinirlerim iyice yıprandı yani.
herkesler iyi mi
HEEYYYY HADİ YAAA HAREKETLENİN BİRAZ.
ESRA SEN ARTIK FAZLA ASMAYA BAŞLADIN AMA BURAYI BAK.OLUYO MU BÖYLE ? HIIII

ya bu arada esranın mesajlarına baktım.adeti 3 gün geçmiş.bir gün kala test yapmış negatif çıkmış.olurum gibime geliyor demiş ama esracım allah bilir.KIZ HAMİŞ MİSİN YOKSA HIIII
HADİ İLK MÜJDEYİ SEN VER.bayağıdır hamiş haberi alamadık.hadi yaa birisi ben hamişim desin yaa.ya da ben diyim arttıııkk

denefim benim gakın kaldırım taşı
olmazsa olmazı
sen de olmasan valla hepten yalnız kalacak yaw
ben daha yeni girebildim bugün.yani artık anlam veremiyorum benim pc den mi yoksa bu siteden mi kaynaklanıyo.ama bildiğim tek şey sinirlerim iyice yıprandı yani.
herkesler iyi mi
HEEYYYY HADİ YAAA HAREKETLENİN BİRAZ.
ESRA SEN ARTIK FAZLA ASMAYA BAŞLADIN AMA BURAYI BAK.OLUYO MU BÖYLE ? HIIII

cnm merhaba iki haftadır hastalıklarla ugraşıyorum bir türlu iyileşemıyorum bildigınız kadarıylada kursada gidiyom onun için fazla ugruyamıyom arada bakıyom ses verıyom kımse yok oldugu için çıkıyom bu arada dahah adet olmadım yarın eşımın dogum günu test yapacam inş bu sefer pozıtıftır ne olur dua edın benım için kızlar inş hamışimdir Allahım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin canım sende bendensin desene ben 4 aylık evliyim
ama 2010 kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum allah izin verirse
2010 da kucağıma alırım bebeğimi tabiki herkesin şartları farklıa.s
hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde tarihi çokda mühim değil yeterki gelsinler:ecrin_bebek:

kızlar ben börek saracağımcokacimcoook şimdilik çıkmam lazım arada gelirim
topiki sahipsiz bırakmayın tamammı hade görüşürüznaniknanik

hımmm ben de 1sene 4aylık evliyim istiyorum bebiş ama bitirmem gereken 2 kursum var şuan.2009yazında biticek sonra olursa 2010da da kucağımda olur inşallah Allahın izniyle ayyy:asigim::utangac:

hadi hayırlısı esra cım hamiş haberiyle dönersin bize inşallah...ALLAHIM seni sevindirsin eşinede süper bir hediye olur canım benim inşallah...

ay esra valla çok merak ettim kız bi de çok heyecanlandım.
inş. pozitiftir cnm.dualarımız seninle.hadi bakalım.hayırlısı olsun

biriniz hamile kalın artık elinizi çabuk tutun yoksa ben geçecem sizi:ecrin_bebek:
evde sıkılıyom zati kociş he dese başlıcam çalışmalara:roflol::roflol:
esracım hadi inş bekliyoruz güzel haberlerini inş hamilesindir canım:Saruboceq:
bugün geç yatıcam kızlar toplaşın topiğe sahur yapıp yatıcam 6 günleri
tutamadım daha ahanda ay bitiyor:oklava::oklava: hadi herkes gelsinnnn
gece nöbeti başlıyorrrrrrkaydirigubbakcemile4

slm geleceğin süüppeerrrr anneleri bayağıdır yoktum nasılsınız bakalım a.s.hepinizi öpüyorum görüşmek üzere byyyyyy:CüvCüv:

cnm merhaba iki haftadır hastalıklarla ugraşıyorum bir türlu iyileşemıyorum bildigınız kadarıylada kursada gidiyom onun için fazla ugruyamıyom arada bakıyom ses verıyom kımse yok oldugu için çıkıyom bu arada dahah adet olmadım yarın eşımın dogum günu test yapacam inş bu sefer pozıtıftır ne olur dua edın benım için kızlar inş hamışimdir Allahım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

esra hadı hayırlısı canım ya heyecan bastı benııııııı:dance:dogum gununde dunyaları vermıs olursun esıne.......hemen hayırlı haberlerını beklıyoruz bak ona gorea.s.

Back
X